Jump to content

tiger13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    40
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by tiger13

  1. Καλή τύχη σε όλους και καλή χρονιά να έχουμε!!
  2. Χρόνια πολλά και καλή επιτυχία σε όλους!
  3. Ευχαριστούμε για τον καινούργιο διαγωνισμό και καλή επιτυχία σε όλους!
  4. tiger13

    Sony Xperia P

    Έστω και λίγο καθυστερημένα παραθέτω τα στικακια που έχω δοκιμάσει και τι αποτέλεσμα είχαν. Δοκίμασα τα παρακάτω στικάκια: 1. Emtec 8gb c400 2. Transecend Jetflash 8gb 3. Pny Key 16gb 4. Supertalent Pico-c 8gb Από τα παραπάνω μόνο το νούμερο 1 δούλεψε ενώ στα υπόλοιπα 3 είχα την ειδοποίηση κατανάλωσης. Το καλώδιο που χρησιμοποιώ είναι ένα αγορασμένο από ebay. Όποιος έχει χρησιμοποιήσει usb stick στο xperia αν δεν του είναι κόπος ας γράψει πιο stick δοκίμασε και τα αποτελέσματα.
  5. tiger13

    Sony Xperia P

    Έχω το xperia p και ήθελα να δοκιμάσω την λειτουργία usb otg. Έχω 3 usb stick (2 8gb , 1 16gb) και από αυτά μόνο με ένα 8αρι δούλεψε στα άλλα 2 μου έβγαζε μήνυμα πως η συσκευή usb καταναλώνει πολύ ρεύμα και δεν τα εμφάνιζε. Έχουν τόσο μεγάλη κατανάλωση τα stick?
  6. tiger13

    Sony Xperia P

    Στο xperia p βλέπω τα περισσότερα παράπονα είναι για την μπαταρία του και την διάρκεια της , στο topic του sole όμως βλέπω τους κατόχους αρκετά ευχαριστημένους σε αυτό τον τομέα παρόλο που τα 2 δύο κινητά είναι σχεδόν ίδια σε hardware με μόνη διαφορά την μεγαλύτερη οθόνη του p αλλά πιο οικονομική σύμφωνα με την sony ελεο τεχνολογίας whitemagic.
  7. Σε ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση. Πιστεύω πως είναι καλύτερο για το θέμα της εγγύησης να αγοραστεί απέξω παρά από εδώ παραεισαγωγής.
  8. Καλή επιτυχία σε όλους. Μας κακομαθαίνετε με τόσους διαγωνισμούς.
  9. Αν αγοράσω κινητό της sony από amazon γερμανίας η εγγύηση ισχύει κανονικά εδώ στην Ελλάδα ή έχουμε παρατράγουδα? Καθώς είναι ίδια τιμή to p εκεί με τα παραεισαγωγής εδώ και έχει και το χρώμα που θέλω κόκκινο.
  10. tiger13

    Sony Xperia P

    Ρε παιδιά επειδή βρήκα ένα xperia p σφραγισμένο ελληνικό στα 280ε αλλά χωρίς απόδειξη , καθώς ο πωλητής λέει πως είναι δώρο , σε περίπτωση που χρειαστώ service τι γίνετε? Ακόμα μπορώ μέσω imei να ελέγξω αν έχει κλαπεί από καμιά αποθήκη? Γιατί αν γίνει τίποτα δεν έχω όρεξη να τρέχω και να μου μείνει και ένα χαλασμένο τηλέφωνο.
  11. Επειδή σκέφτομαι να κάνω φορητότητα από wind συμβόλαιο σε q θέλω να ρωτήσω μερικά πράγματα. Η q υποστηρίζει την δυνατότητα που υπάρχει στην wind για φραγή εισερχόμενων με απόκρυψη μέσω δικτύου? Η q δεν διαθέτει κάρτες micro sim από όσο είδα ε? Η φορητότητα εκτελείτε σε 3 εργάσιμες περίπου όπως και στα υπόλοιπα?
  12. Ένας ακόμα διαγωνισμός σας ευχαριστούμε παιδιά. Καλή τύχη σε όλους!
  13. Φίλε μου πριν 3-4 μέρες έκανα ανανέωση με 20ε στο κατάστημα και μου έδωσε 300' προς όλους , 300' προς wind/Q και 300 sms προς Wind/Q και έμειναν και τα 20ε στην κάρτα. Οπότε μάλλον πρέπει να ισχύει μόνο το 1ο link που έβαλες και να σου λέει συνολικά τι σου δίνει.
  14. tiger13

    Sony Xperia P

    Υπάρχει δυνατότητα να έχεις συνδεδεμένο πάνω τον φορτιστή και ταυτόχρονα κάποια άλλη συσκευή usb μέσω του usb otg, με κάποιο αντάπτορα ίσως?
  15. Έχει παρατηρήσει κανείς να χάνει κλήσεις το omnia? Δηλαδή να τον παίρνουν τηλ και να μην χτυπήσει ποτέ αλλά και ούτε να εμφανίσει την κλήση στον dialer.
  16. tiger13

    Sony Xperia P

    Η εγγύηση στα παραεισαγωγής , από τα γνωστά skroutzoμάγαζα που το έχουν στα 330ε , ισχύει κανονικά στην επίσημη αντιπροσωπία της sony ή παίζουν προβλήματα?
  17. Πριν 3-4 μέρες μου έστειλε η wind μήνυμα ότι έχω 350mb διαθέσιμα δώρο τον μήνα για 2 μήνες . Έχει στείλει σε κανέναν άλλο με συμβόλαιο η wind κάτι αντίστοιχο? Είδα στο αντίστοιχο thread για την καρτοκινητή πως έγινε μια αντίστοιχη προσφορά. Ακόμα μήπως ξέρετε πως μπορώ να μάθω το υπόλοιπο από τα διαθέσιμα mb μην βρεθώ προ εκπλήξεως.
×
×
  • Create New...