Jump to content

tiger13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    40
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tiger13

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

tiger13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλή τύχη σε όλους και καλή χρονιά να έχουμε!!
  2. Χρόνια πολλά και καλή επιτυχία σε όλους!
  3. Ευχαριστούμε για τον καινούργιο διαγωνισμό και καλή επιτυχία σε όλους!
  4. tiger13

    Sony Xperia P

    Έστω και λίγο καθυστερημένα παραθέτω τα στικακια που έχω δοκιμάσει και τι αποτέλεσμα είχαν. Δοκίμασα τα παρακάτω στικάκια: 1. Emtec 8gb c400 2. Transecend Jetflash 8gb 3. Pny Key 16gb 4. Supertalent Pico-c 8gb Από τα παραπάνω μόνο το νούμερο 1 δούλεψε ενώ στα υπόλοιπα 3 είχα την ειδοποίηση κατανάλωσης. Το καλώδιο που χρησιμοποιώ είναι ένα αγορασμένο από ebay. Όποιος έχει χρησιμοποιήσει usb stick στο xperia αν δεν του είναι κόπος ας γράψει πιο stick δοκίμασε και τα αποτελέσματα.
  5. tiger13

    Sony Xperia P

    Έχω το xperia p και ήθελα να δοκιμάσω την λειτουργία usb otg. Έχω 3 usb stick (2 8gb , 1 16gb) και από αυτά μόνο με ένα 8αρι δούλεψε στα άλλα 2 μου έβγαζε μήνυμα πως η συσκευή usb καταναλώνει πολύ ρεύμα και δεν τα εμφάνιζε. Έχουν τόσο μεγάλη κατανάλωση τα stick?
  6. tiger13

    Sony Xperia P

    Στο xperia p βλέπω τα περισσότερα παράπονα είναι για την μπαταρία του και την διάρκεια της , στο topic του sole όμως βλέπω τους κατόχους αρκετά ευχαριστημένους σε αυτό τον τομέα παρόλο που τα 2 δύο κινητά είναι σχεδόν ίδια σε hardware με μόνη διαφορά την μεγαλύτερη οθόνη του p αλλά πιο οικονομική σύμφωνα με την sony ελεο τεχνολογίας whitemagic.
  7. Σε ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση. Πιστεύω πως είναι καλύτερο για το θέμα της εγγύησης να αγοραστεί απέξω παρά από εδώ παραεισαγωγής.
×
×
  • Create New...