Jump to content

kostasder57

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kostasder57

  • Ημ. Γέννησης 09/11/1987

kostasder57's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. kostasder57

    Sony Xperia P

    προσπαθησα χτες απειρες ωρες να το κανω ρουτ με 1000000000000 τροπους περιπου αλλα τπτ,εκανα ρουτ το ζτε μπλειντ και το χπερια δεν γινετε με την καμια,
  2. kostasder57

    Sony Xperia P

    http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=54717
  3. kostasder57

    Sony Xperia P

    καλισπερα σιμερα καταφερα και το τεντοσα 8 ωρες ασταματητα...και πηγε 10% η μπαταρια... λοιπον πριν λιγο βρηκα σε ενα σιτε μπαταρια της σονυ η οποια λεει οτι ειναι 1500mah!!!
  4. kostasder57

    Sony Xperia P

    εκανα το κολπακι με την μπαταρια αλλα εκλεισε δονιθηκε 3φορες το ανοιξα αλλα 100%μου γραφει παλι αν και οπως θα εχετε καταλαβει δεν εχω κανενα θεμα με την μπαταρια οσο παει γινεται και καλητερη,σημερα το εβαλα για φορτιση μετα απο 1μερα και 17ωρες και ανοιξα και για κανενα 15λεπτο το gps.. και οπως παρατηρισα απο τοτε που εκανα αυτο με την μπαταρια αναβει η οθονη εκει που καθετε....καποια βοηρεια τωρα πως μπορω να του κανω μια επανεκινηση??
  5. kostasder57

    Sony Xperia P

    νομιζω εχω διαβαζει στις προηγουμενες σελιδες οτι δεν υπαρχει θεμα κανενα.16ωρες και 17λεπτα προολη 1ωρα και 50 λεπτα κλησεις 30 λεπτα λειτουργηκο 40 λεπτα ετιμοτητα κυψελης 16ωρες και 17 λεπτα αδρανεια 14 ωρες xperia clock(ξιπνιτηρη)21λεπτα wi-fi 1ωρα και 35 λεπτα mediaserver(δεν ξερω τι ειναι) 3 λεπτα. η μπαταρια ειναι αυτη την στιγμη στο 66%
  6. kostasder57

    Sony Xperia P

    δεν ξερω τι εννοεις ξεσκησμα αυτο που μπορω να σου πω ειναι οτι ειχα κλισεις παραπανω απο 1ωρα περισοτερα απο 60 σμσ και ανοιγα τα δεδομενα οταν ηθελα να μπω στο διαδυκτιο η να κανω κανενα συγχρονισμο επισεις το κοινιτο κοιμηθηκε οσο και εγω δηλαδη απο της 6το πρωι μεχρι της 11...γενικα δεν ειπα καμια στιγμη αστο τωρα να μην μπω γτ θα πεσει η μπαταρια ακομη και οταν επεσε κατω απο το 20% το λειτουργουσα οπως θα εκανα με οποιαδηποτε συσκευη
  7. kostasder57

    Sony Xperia P

    αυτο ελπιζω και εγω!!!οσο για την μπαταρια παιδια 1μερα και 15 ςρες μου κραταει και οταν το εβαλα ηταν στο 7%
  8. kostasder57

    Sony Xperia P

    παιδια εχω το εξης προβλημα οταν η μπαταρια πεφτει κατω απο το 15% και πχ με περνουν τηλ η το ψηλοζοριζω η οθονει τρωει σκαλωματα και δεν ανταποκρινετε παταω αυτο που ειναι για κλειδομα ξεκληδομα 2-3 φορες και τοτε ισος ξεμπλοκαρει τετοια κολπα με την αποκριση του γενικα παρατηρω συνιθος οταν ειναι χαμιλη μπαταρια...το μπραβια εντζιν το εχω κλειστο δεν ξερω αν φταιει αυτο το εχω κλισει απο τοτε που το πηρα μιας και δεν ωλεπω συχνα βιντεο!!
  9. καλησπερα και απο εμενα,αν μπορει ας με βοηθησει καποιος εχω εδω και καποιες μερες το xperia p υπαρχει root?εχει τα 2.3.7 και εκδοση6.0.β.1.564 και kernal2.6.35.7 + ευχαριστω πολυ!
  10. kostasder57

    Sony Xperia P

    παιδια καλησπερα root εχει κανει κανενας την συσκευη εχουμε καποιον οδηγο κανει αυτος που εχει στην σεληδα 17 του θεματος??
  11. kostasder57

    Sony Xperia P

    παιδια εγω μονο την πρωτη φορτιση εκανα με τον ταχυφορτιστη της sony της 2-3επομενες τις εκανα με εναν νοκια δεν θημαμε απο τι με output 5v 550Ma meta την τριτη την πρωτη μου κρατησε 12ωρες με ιδια χρηση καθε φορα και ισος ποιο σκληρη απο την πρωτη μερα αρχησε να ανεβαινει παρα μα παρα πολη 1μερα και 17ωρες και χτες το απογευμα το φορτησα με εναν lg με out 5,1v 700mA ειμαι τωρα στις 22ωρες εχει 20%ακομη φανταστητε οτι εχω μιλισει λιγο λιγοτερο απο 2ωρες και επιδη απο χτες πριν λιγο γυρισα σπιτι (δουλευα)δεν εχει καθολου αναμονη ειχα τα δικτια απο της 3το πρωι ανοιχτα μεχρι πριν κανενα δυορο και μολις μπηκα σπιτι ανοιξα wifi εχω στηλει καμια 40αρια sms αυτα απο εμενα,απο αλλη ασχολια ξερω σιγουρα οτι η μπαταρια οσο ποιο αργα φορτιζει τοσο ποιο καλα και ολοκληρομενα φορτιζει τοποθετει ο φορτιστεις τα ιοντα εκει που πρεπει χωρις να διμηουργει κενα!
  12. νομιζω την ειχε ενεργοποιημενει εμενα απο οταν το πηρα σιγουρα γινετε νομιζω ειναι καπου μεσα στης ρηθμισεις για τον ηχο δεν θυμαμαι. παιδια οποιος ειναι απο αθηνα και θελει τις μεμβρανες για την οθονη και τη θηκη μου ηρθαν σημερα δεν τα εχω ανοιξει καν.
  13. μαλιστα οποτε δεν μπορει να γινει προς το παρων.. καλημερα σε ολους τελικα αλλαξα το κινητο και πηρα ena sony,επιδη ομως εχω παραγγηλει θηκη και ζελατινες(δεν εχουν ερθει ακομη την αλλη ευδομαδα λογηκα γτ ειναι απο αγγλια)οποιος ενδιαφερετε ας μου στειλει ενα pm κρημα να πανε χαμενες. http://www.ebay.com/itm/BROWN-LEATHER-PULL-TAB-CASE-POUCH-SENSITIVE-STYLUS-PEN-FOR-VARIOUS-HANDSETS-/160781850516?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&var=&hash=item256f585794 αυτη ειναι η θηκη. και η ζελατινες ειναι καποιες με καθρεφτη και καποιες κανονηκες.ευχαριτω!
  14. το εκανα κατεβηκε κανονηκα η εφαρμογη μπενω μεσα παταω πανω στις εφαρμογες αλλα πως μετακοινουντε τα λεει ολα αγγληκα και δεν το εχω,ευχαριστω για την αμεση απαντηση παιδια μαλλον δεν γινετε...
×
×
  • Create New...