Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γιατί βιάζεστε τόσο αφού δεν έχει καμία οπτική διάφορα! Εγώ που δηλαδή έχω τρελό θέμα με το WiFi γιατί δεν το έχω κάνει; Μετά θα λέτε πως θα βάλετε την ελληνική πάλι! Αν δεν βγει root τότε βλέπουμε τι θα κάνουμε!

Don't panic! ;-)

Καταρχάς το update έχει βγει κανονικά και για την ελληνική αγορα. Κατά δεύτερον, εάν όντως διορθώνει κάποια θέματα της 0.3 (lag, led, battery drain κλπ) τότε αξίζει να το κάνει κάποιος.

Τώρα αν είναι κανείς ικανοποιημένος με την 0.3, ας μη κάνει update καλύτερα.

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Καλημέρα παιδιά.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Neo V σαν Web camera στο PC και να μπαίνω στο skype από τον υπολογιστή με την κάμερα του NeoV και όχι από το κινητό;

Ευχαριστώ

(Βρήκα μία εφαρμογή Mobiola αλλά δεν βρήκα κατηγορία για Android)

Ευχαριστώ

Καλημερα.

Παιδια εγω κάτι πολυ καλύτερο με την ICS δεν ειδα, μονο λιγο πιο ομορφο ειναι. Τωρα η μπαταρία μου φαινεται πεφτει πιο γρήγορα και μετά την τελευταια ανανεωση, στις κλησεις ακουγεται ενα τσικ τσικ και προς στιγμην κοβεται η φωνη του αλλου. Αυτο το τελευταιο συμβαινει σε ολες τις κλησεις, οχι μονο απο ενα ατομο, ειτε με hands-free ειτε χωρις.

trust me, I 'm an engineer:cool:

Είμαι στην GB και έχω κάνει backup με το CWM. Θα περάσω την ICS και αν μετανιώσω και κάνω restore το κινητό θα επιστρέψει στην κατάσταση που είναι τώρα, δηλαδή εφαρμογές που έχω και GB;
Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

Παιδιά, πια από τις παρακάτω θήκες να πάρω:

1. CLEAR SILICONE SKIN CASE

2. White Silicone Soft Back Case

3. WHITE S LINE WAVE GEL CASE

Ευχαριστώ...

Την 3 μην την παρεις, το υλικο της ειναι μισο γυαλιστερο και μισο ματ, στο ματ μενει βρωμα και φαινεται πολυ ασχημο ! Αν ηταν ολη γυαλιστερη, δεν θα κρατουσε την βρωμα και θα ηταν σουπερ.

εκανες χρηση πολυ?

Καθολου το βραδυ λεω...

το πρωι που ξυπνησα -35% !!!

εβγαλα ενα προγραμμα που μετραει τα δεδομενα παο την επιφανεια και ενα αλλο cleaner cache λεγεται να δω τωρα..

Επειδη και μενα με το seus μου βγαζει επαναφορα και ενημερωση εαν κανω επαναφορα απο το κινητο(εχει την επιλογη στις ρυθμισεις) θα ειναι σαν να εχω κανει απο το seus?μετα θα κανω ροοτ και μετα οτα ενημερωση.απλα θελω να παω ετοιμος με ροοτ στην .4 και απο οτι καταλαβα με καθαρη .3 και ροοτ αν πας με οτα στην .4 το κραταει.

σωστα?

Είμαι στην GB και έχω κάνει backup με το CWM. Θα περάσω την ICS και αν μετανιώσω και κάνω restore το κινητό θα επιστρέψει στην κατάσταση που είναι τώρα, δηλαδή εφαρμογές που έχω και GB;

θα πρεπει να φλασαρεις με το flashtool την GB

Αν περασεις την 4.0.3 και κανεις root & CWM ολα καλα...μπορεις να επανελθεις με restore. Με την 4.0.4 ομως δεν υπαρχει root επισημο αρα ουτε CWM μπορεις να περασεις.

Το PC Companion μου αναγνωρίζει το κινητό σαν XPERIA NEO (MT15). Τι παίζει;

και εμενα το ιδιο...

εχετε περασει 2,3 απο τον οδηγο του lousou76?

Έκανα επαναφορά με SUS και μου πέρασε την 4.0.3. Έκανα root και μετά ενημέρωση μέσω Wifi στην 4.0.4 και το root παρέμεινε επιβεβαιωμένο και από το root checker! Το κινητό δεν έχει lags και φαίνεται γρήγορο χωρίς ακόμη να απεγκαταστήσω τίποτα. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω το CWM;
Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1

Καλησπέρα,

Γνωρίζει κάποιος αν το Xperia neo V υποστηρίζει κάρτα SIM με 2 γραμμές πάνω της(πχ μία vodafone και μία what's up);

Ευχαριστώ.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα, θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.

Καλησπέρα,

Γνωρίζει κάποιος αν το Xperia neo V υποστηρίζει κάρτα SIM με 2 γραμμές πάνω της(πχ μία vodafone και μία what's up);

Ευχαριστώ.

αν μιλας για dual sim οχι

Έκανα επαναφορά με SUS και μου πέρασε την 4.0.3. Έκανα root και μετά ενημέρωση μέσω Wifi στην 4.0.4 και το root παρέμεινε επιβεβαιωμένο και από το root checker! Το κινητό δεν έχει lags και φαίνεται γρήγορο χωρίς ακόμη να απεγκαταστήσω τίποτα. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω το CWM;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pvy.CWMinstaler&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5wdnkuQ1dNaW5zdGFsZXIiXQ..

εχετε περασει 2,3 απο τον οδηγο του lousou76?

εγω οπως ειπα το εδωσα στο σερβις γιατι ειχε κολλησει.

το τι εβαλαν.. :happy:

την αναβαθμιση σε 4 την εκανα απο κομπανιον και μετα απο κινητο το νεο...

αν μιλας για dual sim οχι

Όχι δεν μιλάω για dual sim. Μιλάω για μία κάρτα sim, στην οποία μέσα υπάρχουν 2 γραμμές (2 διαφορετικά νούμερα). Πχ ένα παλιό sony ericsson που έχω (k810i), έχει την επιλογή για "γραμμή 1" και "γραμμή 2". Όταν επιλέγεις την γραμμή 1, καλείς από το πρώτο νούμερο (πχ vodafone CU), ενώ όταν επιλέγεις την γραμμή 2 καλείς από το δεύτερο νούμερο (πχ what's up). Επίσης όταν δέχεσαι μία κλήση σου εμφανίζει από ποια γραμμή είναι.

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα, θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας.

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...