tsavman Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Δες εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=14002417 Αυτή τη λίστα είχα εφαρμόσει και πριν, και είχα κάποια θεματάκια. Υπάρχει κάτι πιο "ασφαλές"; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Γιατί βιάζεστε τόσο αφού δεν έχει καμία οπτική διάφορα! Εγώ που δηλαδή έχω τρελό θέμα με το WiFi γιατί δεν το έχω κάνει; Μετά θα λέτε πως θα βάλετε την ελληνική πάλι! Αν δεν βγει root τότε βλέπουμε τι θα κάνουμε! Don't panic! ;-) Καταρχάς το update έχει βγει κανονικά και για την ελληνική αγορα. Κατά δεύτερον, εάν όντως διορθώνει κάποια θέματα της 0.3 (lag, led, battery drain κλπ) τότε αξίζει να το κάνει κάποιος. Τώρα αν είναι κανείς ικανοποιημένος με την 0.3, ας μη κάνει update καλύτερα. Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pansel Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Καλημέρα παιδιά. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το Neo V σαν Web camera στο PC και να μπαίνω στο skype από τον υπολογιστή με την κάμερα του NeoV και όχι από το κινητό; Ευχαριστώ (Βρήκα μία εφαρμογή Mobiola αλλά δεν βρήκα κατηγορία για Android) Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theogram Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Καλημερα. Παιδια εγω κάτι πολυ καλύτερο με την ICS δεν ειδα, μονο λιγο πιο ομορφο ειναι. Τωρα η μπαταρία μου φαινεται πεφτει πιο γρήγορα και μετά την τελευταια ανανεωση, στις κλησεις ακουγεται ενα τσικ τσικ και προς στιγμην κοβεται η φωνη του αλλου. Αυτο το τελευταιο συμβαινει σε ολες τις κλησεις, οχι μονο απο ενα ατομο, ειτε με hands-free ειτε χωρις. trust me, I 'm an engineer:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Είμαι στην GB και έχω κάνει backup με το CWM. Θα περάσω την ICS και αν μετανιώσω και κάνω restore το κινητό θα επιστρέψει στην κατάσταση που είναι τώρα, δηλαδή εφαρμογές που έχω και GB; Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Παιδιά, πια από τις παρακάτω θήκες να πάρω: 1. CLEAR SILICONE SKIN CASE 2. White Silicone Soft Back Case 3. WHITE S LINE WAVE GEL CASE Ευχαριστώ... Την 3 μην την παρεις, το υλικο της ειναι μισο γυαλιστερο και μισο ματ, στο ματ μενει βρωμα και φαινεται πολυ ασχημο ! Αν ηταν ολη γυαλιστερη, δεν θα κρατουσε την βρωμα και θα ηταν σουπερ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achisaeL Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 εκανες χρηση πολυ? Καθολου το βραδυ λεω... το πρωι που ξυπνησα -35% !!! εβγαλα ενα προγραμμα που μετραει τα δεδομενα παο την επιφανεια και ενα αλλο cleaner cache λεγεται να δω τωρα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Επειδη και μενα με το seus μου βγαζει επαναφορα και ενημερωση εαν κανω επαναφορα απο το κινητο(εχει την επιλογη στις ρυθμισεις) θα ειναι σαν να εχω κανει απο το seus?μετα θα κανω ροοτ και μετα οτα ενημερωση.απλα θελω να παω ετοιμος με ροοτ στην .4 και απο οτι καταλαβα με καθαρη .3 και ροοτ αν πας με οτα στην .4 το κραταει. σωστα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Είμαι στην GB και έχω κάνει backup με το CWM. Θα περάσω την ICS και αν μετανιώσω και κάνω restore το κινητό θα επιστρέψει στην κατάσταση που είναι τώρα, δηλαδή εφαρμογές που έχω και GB; θα πρεπει να φλασαρεις με το flashtool την GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MonDeChristo Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Είμαι στην GB και έχω κάνει backup με το CWM. Θα περάσω την ICS και αν μετανιώσω και κάνω restore το κινητό θα επιστρέψει στην κατάσταση που είναι τώρα, δηλαδή εφαρμογές που έχω και GB; Αν περασεις την 4.0.3 και κανεις root & CWM ολα καλα...μπορεις να επανελθεις με restore. Με την 4.0.4 ομως δεν υπαρχει root επισημο αρα ουτε CWM μπορεις να περασεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Το PC Companion μου αναγνωρίζει το κινητό σαν XPERIA NEO (MT15). Τι παίζει; Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achisaeL Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Το PC Companion μου αναγνωρίζει το κινητό σαν XPERIA NEO (MT15). Τι παίζει; και εμενα το ιδιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Βγαλτε το και ξανασυνδεστε το.μου το εκανε και μενα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Το PC Companion μου αναγνωρίζει το κινητό σαν XPERIA NEO (MT15). Τι παίζει; και εμενα το ιδιο... εχετε περασει 2,3 απο τον οδηγο του lousou76? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 εχετε περασει 2,3 απο τον οδηγο του lousou76? Ναι 10 χαρακτήρες Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Ναι 10 χαρακτήρες εκει κατι παιζει γιατι και εγω οταν τον ειχα σαν MT15 μου το αναγνωριζε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rahov756 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 εχω το ericson neo v ξερει κανεις αν υπαρχουν δωρεαν χαρτες για gps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 εφαρμογη της sony για να δεις αν δουλευει κανονικα το κινητο σουXperia™ Function Tester Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis_volos Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Έκανα επαναφορά με SUS και μου πέρασε την 4.0.3. Έκανα root και μετά ενημέρωση μέσω Wifi στην 4.0.4 και το root παρέμεινε επιβεβαιωμένο και από το root checker! Το κινητό δεν έχει lags και φαίνεται γρήγορο χωρίς ακόμη να απεγκαταστήσω τίποτα. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω το CWM; Nexus 7 2013 32GB: Stock 6.0.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnD3rT4K3r Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Καλησπέρα, Γνωρίζει κάποιος αν το Xperia neo V υποστηρίζει κάρτα SIM με 2 γραμμές πάνω της(πχ μία vodafone και μία what's up); Ευχαριστώ. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα, θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Καλησπέρα, Γνωρίζει κάποιος αν το Xperia neo V υποστηρίζει κάρτα SIM με 2 γραμμές πάνω της(πχ μία vodafone και μία what's up); Ευχαριστώ. αν μιλας για dual sim οχι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Έκανα επαναφορά με SUS και μου πέρασε την 4.0.3. Έκανα root και μετά ενημέρωση μέσω Wifi στην 4.0.4 και το root παρέμεινε επιβεβαιωμένο και από το root checker! Το κινητό δεν έχει lags και φαίνεται γρήγορο χωρίς ακόμη να απεγκαταστήσω τίποτα. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω το CWM; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pvy.CWMinstaler&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5wdnkuQ1dNaW5zdGFsZXIiXQ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achisaeL Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 εχετε περασει 2,3 απο τον οδηγο του lousou76? εγω οπως ειπα το εδωσα στο σερβις γιατι ειχε κολλησει. το τι εβαλαν.. :happy: την αναβαθμιση σε 4 την εκανα απο κομπανιον και μετα απο κινητο το νεο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnD3rT4K3r Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 αν μιλας για dual sim οχι Όχι δεν μιλάω για dual sim. Μιλάω για μία κάρτα sim, στην οποία μέσα υπάρχουν 2 γραμμές (2 διαφορετικά νούμερα). Πχ ένα παλιό sony ericsson που έχω (k810i), έχει την επιλογή για "γραμμή 1" και "γραμμή 2". Όταν επιλέγεις την γραμμή 1, καλείς από το πρώτο νούμερο (πχ vodafone CU), ενώ όταν επιλέγεις την γραμμή 2 καλείς από το δεύτερο νούμερο (πχ what's up). Επίσης όταν δέχεσαι μία κλήση σου εμφανίζει από ποια γραμμή είναι. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα, θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsourakis13 Δημ. June 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2012 Παιδιά τώρα με την 4.0.4 μπορούμε να περάσουμε cwm...?? με το ίδιο τρόπο με πριν ή με το app από το market? Ξυπνήστε ρεεεε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts