Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενώ θέλω να βάλω τον LauncherPro μου τη σπάει που όταν μπω σε μια εφαρμογή από appdrawer, και όχι από συντόμευση σε κάποια οθόνη, μόλις τελειώσω και πατήσω πίσω για να κλείσει η εφαρμογή με πετάει στην home screen αντι για το appdrawer. Είναι φυσιολογικό αυτό;

Και το go launcher έτσι κάνει. Νομίζω ότι είναι φυσιολογικό το κουμπί πίσω να σε πηγαίνει ένα βήμα πίσω

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα σας!

Ξέρει κάποιος γιατί στο μήνυμα παίρνει μόνο 70 χαρακτήρες και μετά πηγαίνει σε δεύτερο sms??

Στη μαμα εφαρμογη τικαρεις το cost saving και τελος. Γραφεις ανετα, χαλαρα, απροσκοπτα και γρηγορα 160 χαρακτηρες σε ελληνικα.

To αν θα υποστηρίζεται η HTML 5 δεν είναι θέμα κινητού ή λειτουργικού αλλά browser. Αν έχεις εγκατεστημένο browser που υποστηρίζει HTML 5 τότε δεν έχεις πρόβλημα. Το Neo υποστηρίζει HTML 5 γιατί το υποστηρίζει ο custom browser. :)

Ωπ σε επιασααα! samsung galaxy 3 με froyo και opera mobile browser ΔΕΝ παιζει flash. HTC desire Hd με froyo και opera mobile παιζει κανονικοτα flash. Ιδιο λειτουργικο, ιδιος browser αλλα το samsung δεν παιζει flash. Αρα ειναι και θεμα hardware-κινητου.:)

Edit: Συγνωμη για τα δυο συνεχομενα posts!!! Επρεπε να ειναι ενα με διπλη παραθεση!! Sorry.

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Ειναι θεμα hardware του κινητου και αν ξερω καλα επεξεργαστη. Ο Armv6 ας πουμε που εχει το x8 μου δεν υποστηριζει flash ενω οι επομενοι υποστηριζουν..

Γεια σας παιδια,να ρωτήσω κάτι.Δοκιμάζω προγράμματα εντοπισμού του κινιτού σε περίπτωση απώλειας,όπως androidlost kai MobiUcare.Καταφέρνω να μου στείλουν την θέση του κινητού ,το θέμα είναι για να το κάνουν σωστά πρέπει να είναι ενεργοπιημένη η χρήση ασύρματων δικτύων στην τοποθεσία-ασφάλεια.εαν το έχω ενεργοπιημένο πάντα,εκτός οτι καταναλώνει μπαταρία,εάν εγω δεν στείλω αίτημα να μου στελει την θέση,χρεώνομαι την υπόλοιπη ώρα?ευχαριστώ

ρε μάγκες, ψιλοάσχετο, στο site της SE μπορείτε να μπείτε; Σα να έπεσε μου φαίνεται.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα σας!

Ξέρει κάποιος γιατί στο μήνυμα παίρνει μόνο 70 χαρακτήρες και μετά πηγαίνει σε δεύτερο sms??

Σου παραθέτω πως πρέπει να είναι οι ρυθμίσεις των μηνυμάτων όπου φαίνεται το cost savings. Αν δε σου εμφανίζεται στην αγγλική γλώσσα τότε έχεις την τελευταία έκδοση λογισμικού;

oυτε εγω μπορω να μπω..παταω και με βγαζει εδω http://www.sonymobile.com/global-en/

Sony Ericsson Xperia Neo V black rooted/unlock bootloader via TP/CWM Recovery/4.1.c.0.7 Baseband/1.8Ghz Supercharged/16GB-C4 Kingston microSD/Link2SD @ 1GB sd-ext3

Πωλειται bluetooth headset Sony Ericsson MW600 λευκο αγρατσουνιστο!

oυτε εγω μπορω να μπω..παταω και με βγαζει εδω http://www.sonymobile.com/global-en/

μάλλον μας χαιρέτισε πια...

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδες ξερει κανεις να μου πει ,γιατι μετα απο καθε επαννεκινηση μου κανει επανεγκατασταση τα foursquare,uefa,mcafee;:blink:

μάλλον μας χαιρέτισε πια...

Απλά περνάμε στην επόμενη εποχή που είναι η Sony Smartphones αφήνοντας πίσω την Sony Ericsson. Κρατήστε καλού κακού κανένα dump phone με πληκτρολόγιο γιατί θα τα ψάχνουμε με κυάλι από δω και πέρα!!!

Ωπ σε επιασααα! samsung galaxy 3 με froyo και opera mobile browser ΔΕΝ παιζει flash. HTC desire Hd με froyo και opera mobile παιζει κανονικοτα flash. Ιδιο λειτουργικο, ιδιος browser αλλα το samsung δεν παιζει flash. Αρα ειναι και θεμα hardware-κινητου.:)

Το flash είναι μια άλλη ιστορία. Για να παίξει flash μια συσκευή (όχι μονο κινητό --- υπολογιστής, laptop) πρέπει να έχει εγκατεστημένο τον player. Εμείς συζητάγαμε για HTML 5 που είναι γλώσσα παρουσίασης περιεχομένου στον ιστό. Αυτή τη γλώσσα αναλαμβάνει να μεταφράσει ο browser ώστε να σου δείξει μια ιστοσελίδα και ο browser του Neo είναι σε θέση να το κάνει αυτό. :)

παιδες ξερει κανεις να μου πει ,γιατι μετα απο καθε επαννεκινηση μου κανει επανεγκατασταση τα foursquare,uefa,mcafee;:blink:

Πως τα κάνεις απεγκατάσταση;

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Απλά περνάμε στην επόμενη εποχή που είναι η Sony Smartphones αφήνοντας πίσω την Sony Ericsson. Κρατήστε καλού κακού κανένα dump phone με πληκτρολόγιο γιατί θα τα ψάχνουμε με κυάλι από δω και πέρα!!!

εχω την εντυπωση οτι το S θα ειναι σε μερικα χρονια το πιο συλλεκτικο...:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

για να μην κανω παρομοια ερωτηση ξερετε αν τα Fancy Widgets τρωνε ραμ και αν καταναλωνουν μπαταρια?

Οχι καθολου!Το εχω στο δικο μου κινητο πιο μικρο και πιο μικρη μπαταρια και ειναι μια χαρα!

Δημήτρης

Παιδια ανακαλυψα μια μανισια εφαρμογη " συνδεδεμενες συσκευες " και δουλευει τελεια με το ps3 μου για μεταφορα/αναπαραγωγη πολυμεσων.. Γνωριζετε καποια αλλη παρομοια εφαρμογη που να συνδεεται με το ps3 ?
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Ψαχνοντας στο internet για να αντικαταστησω το προστινο + πισω καπακι βρηκα τα παρακατω:

http://magboss.pl/article.php?currency=EUR&id=28955&lang=en

http://magboss.pl/article.php?currency=EUR&id=29409&lang=en

Βεβαια το προστινο ειναι για το Νeo, οχι το Neo V, αλλα λογικα θα κανει.

Μηπως εχει κανεις υποψη του καποιο αλλο site, ελληνικο ή οχι που μπορει να εχει τα ιδια πιο φτηνα?

εδω εχει πιο φτηνα αλλα μονο πισω καπακια βρηκα http://www.ebay.com/itm/Rear-Back-Case-Fascia-Housing-Battery-Cover-Z87-Sony-Ericsson-Neo-MT15i-/270843576174?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item84b916cf1c :(

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M

Hiaomi Redmy Note 2 Prime

Το flash είναι μια άλλη ιστορία. Για να παίξει flash μια συσκευή (όχι μονο κινητό --- υπολογιστής, laptop) πρέπει να έχει εγκατεστημένο τον player. Εμείς συζητάγαμε για HTML 5 που είναι γλώσσα παρουσίασης περιεχομένου στον ιστό. Αυτή τη γλώσσα αναλαμβάνει να μεταφράσει ο browser ώστε να σου δείξει μια ιστοσελίδα και ο browser του Neo είναι σε θέση να το κάνει αυτό. :)

Συμφωνω μαζι σου περα για περα. Απλα για λογους επιστημονικους και ιστορικους να αναφερουμε οτι ΚΑΙ τo neo v υποστηριζει HTML 5 μεσω του browser του. Ιδου τα χαρακτηριστικαhttp://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4122&idPhone2=3734

εχω την εντυπωση οτι το S θα ειναι σε μερικα χρονια το πιο συλλεκτικο...:)

Oντως. Σαν το τελευταιο SE πιστευω σε καποια χρονια θα ειναι must για καποιον που συλλεγει κινητα...

Παιδια ανακαλυψα μια μανισια εφαρμογη " συνδεδεμενες συσκευες " και δουλευει τελεια με το ps3 μου για μεταφορα/αναπαραγωγη πολυμεσων.. Γνωριζετε καποια αλλη παρομοια εφαρμογη που να συνδεεται με το ps3 ?

υπαρχει μια που συνδεει τα trophy και τον λογαριασμο του play.εβαλα και εγω την μανιασια που λες και εσυ αλλα μου πεταει dlna protocol error

ρε μάγκες, ψιλοάσχετο, στο site της SE μπορείτε να μπείτε; Σα να έπεσε μου φαίνεται.

ειχε πεσει λογο της αλλαγης σε sony mobile..το βραδυ επανηλθε

τι διαφορα εχει το flash απο το html 5?

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

ειχε πεσει λογο της αλλαγης σε sony mobile..το βραδυ επανηλθε

τι διαφορα εχει το flash απο το html 5?

Ειναι πρωτοκολλα για να παιζουν βιντεο και audio κτλ μεσα σε webpages. Αλλα προς το παρον ομως ο πλανητης κυριαρχειται απο τον flash και δε προκειται να αλλαξει αυτο για μια 5ετια τουλαχιστον.

Ποια προγράμματα (που ήταν προεγκατεστημένα)είναι ασφαλές να σβήσω απο το κινητό μου απο τα παρακάτω?

-officesuite

-store

-timescape

-latitude

-διαχείριση limeware

-places

-data monitor

Πως τα κάνεις απεγκατάσταση;

με τον launcher τα απεγκαθιστω..τα εψαξα με τον root explorer (system/app)να τα σβησω,αλλα δεν τις βρηκα πουθενα..

με την ευκαιρια να πω οτι χτυπαω κι 180-190 mb ελευθερη ram τωρα τελευταια:)

εχω γινει αρχηγος στο android,για αυτο χτυπαω τοσο πολυ free ram:grin::lol:)(μ εκεινο το παλιοscript το updatecfg,σουζα το kawasaki,ουπς sonaki ηθελα να πω,thanks για τη δουλεια σου φιλε!)

ενα αλλο προβλημα που παρατηρησα τελευταια κ δε μπορω να καταλαβω ειναι με ενα παιχνιδι ,το trialx2,το οποιο παταω και ξαναπαταω να ανοιξει και αναγκαζομαι να το απεγκαταστησω και να το εγκαταστησω παλι για να παιξει(του κανω και μια εκκαθαριση δεδομενων βεβαια πριν την απεγκατασταση αλλα τιποτα,δε βοηθαει)

Ποια προγράμματα (που ήταν προεγκατεστημένα)είναι ασφαλές να σβήσω απο το κινητό μου απο τα παρακάτω?

-officesuite

-store

-timescape

-latitude

-διαχείριση limeware

-places

-data monitor

Οδηγός επιβίωσης για νέους χρήστες Android

Ξερει καποιος πως κανουμε επαναφορα κλησεων,αφου εχουμε κανει "εκαθαρση ιστορικου"?

με το μανισιο προγραμμα

Παιδιά βοήθειαααα!

Ας μου στείλει pm κάποιος που έχει την original .62 rom, ΟΧΙ τη root-αρισμένη με τον οδηγό του lousou!

Χρειάζομαι το Conversations.apk, εκείνο που στις ρυθμίσεις υπάρχει η επιλογή για Εξοικον. Κόστους.

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Siemens M35i - Nokia 3210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3220 - Nokia 6600 - Sony Ericsson W880i - Samsung Corby - Motorola Flipout - HTC Wildfire - Sony Ericsson Xperia Neo V - Galaxy SII - LG Nexus 4 - OnePlus One - OnePlus X - OnePlus 3 - Galaxy S7 Edge - OnePlus 5t - Galaxy S9 Plus - OnePlus 6 - Galaxy S10e - iPhone 6 - Huawei P20 Pro - Xiaomi Mi 9t - Huawei Mate 20 Pro - iPhone 7 - Galaxy S10 Lite - iPhone XS Max - Galaxy S20

Οδηγός επιβίωσης για νέους χρήστες Android

Ξερει καποιος πως κανουμε επαναφορα κλησεων,αφου εχουμε κανει "εκαθαρση ιστορικου"?

με το μανισιο προγραμμα

Ο οδηγός αναφέρεται μόνο στο Διαχείρηση liveware και στο timescape.Tα υπόλοιπα(officesuite,store,latitude,places,data monitor )?

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...