Jump to content

qCance4gr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    60
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About qCance4gr

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

qCance4gr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Πεσμου εννοειται...Αλλα σε λογικα λευτα...
  2. Δε ξερω ειμαι προβληματισμενος.Στο λενοβο το πηρα,εκανα απλα ενα ρουτ να βγαλω τις κινεζιες και το αφησα ως ειχε.Με πληρη ελληνικα κτλ. Εδω διαβαζω οτι θελει δουλιτσα,οι ιμιτασιον ρομ εχουν πληρη ελληνικα? και τι προβλματα αντιμετοπιζουν?
  3. Ψαχνω να παρω το εν λογο κινητο.Πρωην κατοχος lenovo k3 note.Διαβασα οτι χρειαζεται αναγκαστικα να ξεκλειδωθει και να μπει η ελληνικη ρομ.Κυκλοφορει σε 2 εκδοσεις,μια με τη γνησια και μια με ιμιτασιον multilanguage. Η μη επισημη,η δευτερη,εκτος αποτις δυνατοτητες μιας ρουταρισμενης,που αλλου υστερει σε σχεση με την custom ελληνικη.Δεν εχω ορεξη να πολυασχοληθω με το κινητο,ειναι εργαλειο δουλειας και δε θελω να παιζω με φλασαρισματα κτλ.Η ιμιτασιον που ερχεται απο το gearbest εχει πληρη ελληνικα? ρουταρεται?
  4. Το ηχειο σε εσας παιζει δυνατα ? Εχει καποια ρυθμιση που το χαμηλωνει κ μου παιζει σιγα?εχω κινεζικη στοκ
  5. Το 3 που λεει ο απο πανω ενδιαφερει εμενα και μαλλον πολλους ακομα!Υπαρχει κατι τετοιο?
  6. Κοιτα ειμαι της αποψης να παιρνω ενα κινητο,να το ρουταρω ,να ξηλωνω τις εφαρμογες που το βαραινουν κ να το αφηνω ως εχει.Δε θελω να ειμαι καθε τοσο με φλασαρισματα κτλ..Το εχω κανει στο παρελθον και δε θελω ξανα.Η ινδικη ειναι καθαρη απο διαφημισεις και επιπλεων εφαρμογες? Επισης κυκλοφορει ετοιμο αρχειο ρουταρισμενο ή πρεπει να κανω παλι ολη τη διαδικασια απο την αρχη αφου την περασω? Καποιο λινκ? Υ.Γ. Βλεπω οτι πολλοι την ινδικη κραζετε..Στην ουσια δεν ειναι ιδια με την εργοστασιακη απλα με καλυτερα ελληνικα?
  7. Εχω το κινητο 2 μερες στα χερια μου. 1.Το εκανα ροοτ αλλα μερικες εφαρμογες δε μπορω να τις σβησω ουτε με root unistaller ουτε με root browser μεσω system/app. 2.Εμφανιζει ακυρες διαφημισεις στα καλα καθουμενα. 3.Στο πληκτρολογιο δε μπορω με τιποτα να απενεργοποιησω τη διορθωση.Συγκεκριμενα μου εμφανιζει τα ονοματα των επαφων,ακομα και αν το ξετικαρα απο τις ρυθμισεις κανει παλι τα ιδια. 4.Καπου διαβασα για μια ινδικη αλλα εργοστασιακη rom που ξηλωνει τις κινεζιες.Τι αλλες διαφορες εχουν? Γενικα τα ελληνικα τα εμφανιζει σωστα? Πχ οταν λειτουργει κατευαινει μια μπαρα απο πανω οταν δεχομαι κληση και τους ελληνικους χαρακτηρες τους βγαζει με κενο αναμεσα. Καμια ιδεα?
  8. Ενταξει δε με ενοχλει τοσο,επισης κατι διαβασα για ελειψη playstore και google apps απο το εργοστασιο,αυτα μπορουν να μπουν στην πορεια?Δεν θελω κινητο που να χρειαζεται σκαλισμα καθε λιγο και λιγακι,το χρησιμοποιω για την δουλεια μου καθημερινα και δε μπορω να διακυνδηνευω να χασω δεδομενα..Το κ3 θα με καλυψει πληρως σε αυτο απο θεμα λειτουργικου κτλ?
  9. Τι ειναι αυτο το 800mhz που λες δεν εχω ιδεα,τοσο καιρο ειχα ενα samsung trend plus που ειχα απο επιδοτηση και δεν εχω τρελες απαιτησεις...Θα επηρεασει το σημα αυτο που λες?
  10. Για κινητο μεχρι 150ε τι προτινετε? αποκλειστικα στις 5,5ιντσες.Να κραταει μπαταρια μια μερα ευκολα με δεδομενα gps κτλ.Το 4g ειναι καλο αν υπαρχει,δεν καιγομαι κιολας..Επισης δε με ενδιαφερει η 2η sim.Μεχρι στιγμης το μονο που εχω βρει να με καλυπτει ειναι το κ3 note,κατι αλλο?
  11. με cm7...class 4 καρτα στα 1,8 http://img545.imageshack.us/img545/8416/screenshot1335791008423.png
  12. καλα ποσοι στειλατε? τεσπα οποιος το παρει χαλαλι του
×
×
  • Create New...