kkalos1 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 χτες πήρα στα χέρια μου μια καρτούλα 16gb class10 τι κάνω ώστε να τη χρησιμοποιήσω κρατώντας παράλληλα όποιες εγκαταστάσεις έχουν γίνει στη "παλιά" πλέον κάρτα; απλό copy-paste αρκεί; υπάρχουν τίποτα κρυφοί φάκελοι; Ποια πήρες ρε ,απο πού και πόσο?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HiFi Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Καλησπερα σε ολους. Κατοχος NeoV εδω και ενα μηνα και μεχρι στιγμης ολα καλα. Μια απορια σχετικα με την μνημη του κινητου, ειμαι ρουτ κ εχω βαλει 24 εφαρμογες κ εχω σβησει κ αρκετες "μαμα". Ειναι φυσιολογικο η ελευθερη μνημη να ειναι μεταξυ 60-80mb? Μηπως ειναι λιγα κ πρεπει να ψαξω τι χρησιμοποιει την μνημη, η' δικαιολογειται απο τον αριθμο των εφαρμογων που εχει το κινητο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouberman Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Καλησπερα σε ολους. Κατοχος NeoV εδω και ενα μηνα και μεχρι στιγμης ολα καλα. Μια απορια σχετικα με την μνημη του κινητου, ειμαι ρουτ κ εχω βαλει 24 εφαρμογες κ εχω σβησει κ αρκετες "μαμα". Ειναι φυσιολογικο η ελευθερη μνημη να ειναι μεταξυ 60-80mb? Μηπως ειναι λιγα κ πρεπει να ψαξω τι χρησιμοποιει την μνημη, η' δικαιολογειται απο τον αριθμο των εφαρμογων που εχει το κινητο? και εμενα καπου εκει με παρομοιο αριθμο εφαρμογων παει σφαιρα ομως δεν κολλαει καθολου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevilCry Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Root δεν είμαι..ούτε εικονίδιο superuser ούτε τπτ.. Όταν εννοείς κόλλησαν?το daemon tools δεν το έχω καν και οι adb drivers εγκαταστάθηκαν μια χαρά αφού το κινητό έχει αναγνωριστεί κανονικά από pc.μέχρι και το pc companion έβαλα όπως είχε προτείνει ένα παιδί ποιο πριν και restart έχει γίνει...και το κουφό είναι ότι μπήκα στο xda και δυστυχώς δεν με αφήνει να ποστάρω διότι είμαι new member.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Παίδες καλησπέρα!Τα φώτα σας plz... Έχω κάνει όλα τα βήματα για Root και στο τέλος μου βγάζει http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=23490&stc=1&d=1326629998 ..παρόλα αυτά δεν είμαι root :wacko:...Έβαλα και την V4 του Root tooll μήπως και ...αλλά πάλι τπτ.. Είμαι με 0.42 και δυστυχώς κάτι τρέχει...ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ?? thnx Ξαναφλάσαρε την .42 και κάντο από την αρχή.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkalos1 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Ρίξε μια ματιά εδώ - εχει πολλές! Από το Jersey (UK), με ταχυδρομικά 2 ευρώ - σε μια βδομάδα είναι σπίτι σου Να διαβάσεις στα σχόλια - υπάρχουν μερικές class 6 που φτάνουν (σχεδόν) σε ταχύτητες τις class 10 Έχει κανείς κάποια συγκεκριμένη να μου προτείνει?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevilCry Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 όταν εννοείς να το ξαναφλασάρω???το κινητό μου είναι εντελώς εργοστασιακό και την 0.42 την είχε ήδη όταν το πήρα..Εννοείς ότι πρέπει να το κάνω πάλι εργοστασιακό με το seus? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HiFi Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 και εμενα καπου εκει με παρομοιο αριθμο εφαρμογων παει σφαιρα ομως δεν κολλαει καθολου Μια χαρα παει αυτο ειναι αληθεια, χωρις κολληματα κ εχω την εντυπωση οτι απο τοτε που εβαλα το juicedefender εχει κ καλυτερη αυτονομια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melenvasil Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 χθες εκανα root το neo v και εχω ενα θεματακι απο τοτε.κολλανε καποιες φορες(κυριως οταν ξεκλειδωνω το κινητο αφου εχει κλειδωθει η οθονη) οι συντομεσεις στο dock(επαφες,τηλεφωνο,κεντρικο μενου κτλ).πρεπει να πατησω 3-4 φορες το κουμπι για να ανταποκριθει το κινητο.καμια ιδεα κανεις? υπαρχει περιπτωση να μην φταιει το root και να φταει καμια εφαρμογη για αυτο που κανει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MonDeChristo Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Θελω να μεταφέρω κάποιες εφαρμογές απο την μνήμη του κινητού στην κάρτα sd. Το app2sd μου "λεει" οτι δεν γίνεται. Απο οτι εχω καταλάβει ειναι καλύτερα κάποιες εφαρμογές να μένουν στη μνημη του τηλεφώνου και οχι στην sd. Θα ηθελα ομως να πειραματιστώ και αν κατι δεν παει καλα να επαναφέρω τις εφαρμογές στη παλιά τους θέση. Ο σκοπός μου ειναι να απελευθερώσω λιγη απο την εσωτερική μνήμη όπως θα καταλάβατε. Με ποια εφαρμογή μπορώ να μεταφέρω τις εφαρμογές; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Όπως βλέπεις και στο διάγραμμα, έχει υποστεί και +2 φορτίσεις στο ενδιάμεσο. ναι αλλα εγω οταν το φορτιζω χανει τις μερες..:O Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Θελω να μεταφέρω κάποιες εφαρμογές απο την μνήμη του κινητού στην κάρτα sd. Το app2sd μου "λεει" οτι δεν γίνεται. Απο οτι εχω καταλάβει ειναι καλύτερα κάποιες εφαρμογές να μένουν στη μνημη του τηλεφώνου και οχι στην sd. Θα ηθελα ομως να πειραματιστώ και αν κατι δεν παει καλα να επαναφέρω τις εφαρμογές στη παλιά τους θέση. Ο σκοπός μου ειναι να απελευθερώσω λιγη απο την εσωτερική μνήμη όπως θα καταλάβατε. Με ποια εφαρμογή μπορώ να μεταφέρω τις εφαρμογές; Δεν περνανε ολες οι εφαρμογες στην καρτα μνημης... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Θελω να μεταφέρω κάποιες εφαρμογές απο την μνήμη του κινητού στην κάρτα sd. Το app2sd μου "λεει" οτι δεν γίνεται. Απο οτι εχω καταλάβει ειναι καλύτερα κάποιες εφαρμογές να μένουν στη μνημη του τηλεφώνου και οχι στην sd. Θα ηθελα ομως να πειραματιστώ και αν κατι δεν παει καλα να επαναφέρω τις εφαρμογές στη παλιά τους θέση. Ο σκοπός μου ειναι να απελευθερώσω λιγη απο την εσωτερική μνήμη όπως θα καταλάβατε. Με ποια εφαρμογή μπορώ να μεταφέρω τις εφαρμογές; Κάποιες εφαρμογές δεν δίνου τη δυνατότητα για μεταφορά τους στην κάρτα μνήμης αυτό συμβαίνει σίγουρα στις "μαμά" εφαρμογές της συσκευής καθώς και κάποιες που έχεις κατεβάσει, ανάλογα με το τι έχει ορίσει ο προγραμματιστής. ναι αλλα εγω οταν το φορτιζω χανει τις μερες..:O Μόνο όταν η φόρτιση φτάνει το 100%, αλλιώς συνεχίζει την ίδια μέτρηση. 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevilCry Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 εδω και 2 μέρες μου έχει εμφανίσει στο notification bar για την αναβάθμιση 0.62..δεν μπορώ να την κάνω να φύγει από κει με τπτ.πήγα και εκεί που τις κάνεις kill βρήκα ένα που λέει update center.το έκανα stop αλλά τπτ..έχω την εντύπωση ότι έχει κολλησει εκεί και είναι και ενας λόγος που δεν μου κάνει το Root. Υπάρχει τρόπος να το καθαρίσω από κει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 ναι αλλα εγω οταν το φορτιζω χανει τις μερες..:O εδώ φαίνεται καθαρά από το γράφημα ότι έχουν μεσολαβήσει 2 φορτίσεις στο κινητό μπορεί να μην το έχεις βάλει στην φόρτιση όμως κάθε φορα που το συνδέεις με τον υπολογιστή σου για μεταφορά αρχείων αυτό φορτίζει ποντικέ Η πλάκα είναι ότι δεν το σύνδεσα με τον υπολογιστή αλλά οι δύο φορτίσεις που έγιναν δεν ήταν πλήρεις αλλά γύρω στο 85%. Προφανώς όταν δεν κάνεις πλήρεις φορτίσεις δεν μηδενίζει ο μετρητής.:D Απλά τα πράματα :p Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melenvasil Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 εδω και 2 μέρες μου έχει εμφανίσει στο notification bar για την αναβάθμιση 0.62..δεν μπορώ να την κάνω να φύγει από κει με τπτ.πήγα και εκεί που τις κάνεις kill βρήκα ένα που λέει update center.το έκανα stop αλλά τπτ..έχω την εντύπωση ότι έχει κολλησει εκεί και είναι και ενας λόγος που δεν μου κάνει το Root. Υπάρχει τρόπος να το καθαρίσω από κει? και σε εμενα ετσι ειναι αλλα εκανα κανονικα root Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevilCry Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Τι να πώ...το κινητό μου απλώς δεν θέλει να του κάνω root :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsd87 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 το απογευμα τελευταια φορα που ειχα δει το κινητο η μπαταρια του ηταν στο 50κατι. το ειχα 2 ωρες περιπου χωρις να το σκαλισω και ακουω τον ηχο της μπαταριας που πηγε στο 15% και οταν ειδα χρηση μπαταριας ειδα οτι το 80% φαγαν οι χαρτες. απεγκατεστησα τους χαρτες και απο το 15% επεσε πολυ γρηγορα στο 1 και εσβησε. να σημειωσω πως η μπαταρια ειναι καινουρια. πρωτη φορτηση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_s Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 αντιθέτως εμένα με 2 μέρες κατοχή και αρκετή χρήση είναι ακόμα στο 35%...με άλλα λόγια θα βγάλει εύκολα 3 μέρες +! Σημειώνω ότι έχω ήδη μιλήσει 2ώρες στο κινητό! Αν το χρησιμοποιήσω λοιπόν μόνο σα τηλέφωνο θα αντέξει για πλάκα 5 μέρες!!!!! Εκπληκτική επίδοση για smartphone....εγώ νόμιζα ότι θα θέλει κάθε μέρα φόρτιση... Θεωρώ τις 2,5-3 μέρες εφικτή επίδοση για τον μέσο χρήστη που κάνει λίγο απ' όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 ευχαριστω για την απαντηση:) Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
larrysalonika Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Τι είναι αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1431033 ρε παιδιά? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lucretious Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιος περιορισμός στο μήκος του καλωδίου hdmi? Θα σηκώσει τα 3-4 μέτρα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ergaleios Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 λινκ για να παρουμε εμεις? http://www.ebay.co.uk/itm/160614418821?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 ;) Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιος περιορισμός στο μήκος του καλωδίου hdmi? Θα σηκώσει τα 3-4 μέτρα? εμενα δεν ειχε προβλημα παντως με 3μετρο Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Eυχαριστώ.Το έβαλα.Για φωνητική κλήση, έχουμε τίποτα, γιατί θα με βόλευε πολύ με το bluetooth handsfree. Μην μπλέξεις με φωνητική κλήση και bluetooth. Έχω το MW600 και κάνει πραγματικά ότι θέλει! Για αυτό και δεν σου απάντησα. παιδια μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι σβηνει η οθονη του κινητου απο το default dialer μετα απο κλησεις? εχω βαλει στις ρυθμισεις να σβηνει η οθονη μετα απο 10 λεπτα και οντως ετσι γινεται εκτος απο τον dialer!:worry: Έτσι γίνεται όταν τηλεφωνείς. καλησπερα..κανοντας μια βολτα στο android market βρηκα το SPB Shell 3D...το εχει βαλει κανεις στο κινητο αυτο?και αν ναι εχει δημιουργησει προβληματα?ειναι και τα 10 ευρω που εχει...ξερει κανεις αν το βαλουμε και για οποιοδηποτε λογο θελουμε να το απεγκαταστησουμε δημιουργει προβλημα στην λειτουργια του κινητου?παντως απο το βιντεο φαινεται ωραιο... Είναι πανέμορφο. Σήμερα το έβαλα στο κινητό και πραγματικά έχω χαζέψει! Όλα αυτά τα αφαιρούμε με το titanium,η πρέπει να έχουμε και τον root explorer,και να τα διαγράψω από εκεί; Με ότι σου αρέσει. Δεν χρειάζεται το root explorer http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. January 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2012 Τι είναι αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1431033 ρε παιδιά? Ενας εναλλακτικός τρόπος για root λίγο μπελαλιδικος.. Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts