jimmys Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 παιδια την πατησα!!!! πηρα απο την vodafone νωριτερα το neov και μολις πηγα να το ανοιξω ειδα οτι η συσκευη ηταν ανοιγμενη η ταινια ασφαλειας εννοω ηταν ηδη ανοιγμενη τι να κανω τωρα? Ανοιγμενη η κομμενη ? Μηπως ξεκολλησε? Μεσα εχει ολα τα πραγματα που πρεπει να εχει? Ανοιξε την συσκευη και θα πρεπει να σε πει στον οδηγο του τηλ με την καρτα sim μεσα ομως! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouberman Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 αν λειτουργεί μια χαρά η συσκευή μην ασχοληθείς καν..... δεν το εχω δοκιμασει καν το τηλ..δεν εχει να κανει ομως!εγω πηγα να παρω καινουριο τηλ οχι μεταχειρισμενο προφανως Ανοιγμενη η κομμενη ? Μηπως ξεκολλησε? Μεσα εχει ολα τα πραγματα που πρεπει να εχει? Ανοιξε την συσκευη και θα πρεπει να σε πει στον οδηγο του τηλ με την καρτα sim μεσα ομως! κομμενη ηταν η ταινια σιγουρα δεν θα το ανοιξω καν το τηλεφωνο αυριο θα το παω πισω να μου δωσουνε σφραγισμενο δικιο δεν εχω?? τι θα πρεπει να μου πει μεσα στον οδηγο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Μολις το παραγγειλα και εγω απο βοντα σε λευκο.μολις το παρω στα χερια μου,λογικα μεθαυριο λεω εντυπωσεις.θα ριξω και διαβασμα για να το πειραξουμε λιγακι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlatanos Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 παιδια έχει εγκαταστήσει κανείς σας καμιά costume rom?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouberman Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 παιδια την πατησα!!!! πηρα απο την vodafone νωριτερα το neov και μολις πηγα να το ανοιξω ειδα οτι η συσκευη ηταν ανοιγμενη η ταινια ασφαλειας εννοω ηταν ηδη ανοιγμενη τι να κανω τωρα? τι να κανω ρε παιδια???? βοηθηστε με λιγο!!! εχει τυχει σε κανεναν αλλον αυτο??? εχω απιστευτα νευρα τωρα!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 . δεν το εχω δοκιμασει καν το τηλ..δεν εχει να κανει ομως!εγω πηγα να παρω καινουριο τηλ οχι μεταχειρισμενο προφανως κομμενη ηταν η ταινια σιγουρα δεν θα το ανοιξω καν το τηλεφωνο αυριο θα το παω πισω να μου δωσουνε σφραγισμενο δικιο δεν εχω?? τι θα πρεπει να μου πει μεσα στον οδηγο? τραβα το πισω λεφτα τους εδωσες ειναι υποχρεωμενοι ν σου δωσουν αλλο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisubi Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 σημερα παρελαβα τα screen protectors απο hong kong...3 κομματια 1λιρα και δωρεαν μεταφορικα...εφαρμοσε το πρωτο κατευθειαν και δεν καμια φουσκαλα και προστατευει ολη την επιφανεια της οθονης...αυριο μεθαυριο περιμενω και την θηκη του κινητου για να εχω πληρη ασφαλεια απο γρατζουνιες και να βαλω και παλι στην ακρη την θηκη-καποτα της puro που εχω και μου σπαει τα νευρα Μπορείς να γράψεις το λινκ ώστε να παραγγείλω κι εγώ ; Χρειάζεται κάποια ειδική διαδικασία για την παραγγελία ; Αν δεν επιτρέπεται η δημοσίευση του λινκ μπορείς να μου το στείέις με πμ ; Ευχαριστώ και Καλή Χρονιά Μάκης "ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΥΕΙΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ" "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙΝ " Όταν εμείς τα λέγαμε αυτά οι "άλλοι" απλώς δεν υπήρχαν ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouberman Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 τραβα το πισω λεφτα τους εδωσες ειναι υποχρεωμενοι ν σου δωσουν αλλο εννοειται πως θα το παω!!! αλλα αν αρχισουν τα περιεργα οτι δεν ξερουν τιποτα και οτι ολα ητανε καλα? τοτε? τι τους λεω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 τραβα το πισω λεφτα τους εδωσες ειναι υποχρεωμενοι ν σου δωσουν αλλο εννοειται πως θα το παω!!! αλλα αν αρχισουν τα περιεργα οτι δεν ξερουν τιποτα και οτι ολα ητανε καλα? τοτε? τι τους λεω? αυτο φοβαμαι κα γω απο καταστημα το πηρες? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouberman Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 αυτο φοβαμαι κα γω απο καταστημα το πηρες? ναι απο vodafone στην πατρα τι γινετε σε αυτην την περιπτωση? μπορω να βρω το δικιο μου? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 ναι απο vodafone στην πατρα τι γινετε σε αυτην την περιπτωση? μπορω να βρω το δικιο μου? επρεπε να το πας αμεσως...στη θεση σου θα επαιρνα ενα τηλ στην εξυπηρετηση vodafone να το αναφερω η κατι τετοιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouberman Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 επρεπε να το πας αμεσως...στη θεση σου θα επαιρνα ενα τηλ στην εξυπηρετηση vodafone να το αναφερω η κατι τετοιο... δεν προλαβα οταν το ειδα ειχε κλεισει το καταστημα θα δοκιμασω να παρω τηλ στην βονταφον να παρω τωρα ομως η να δω τι θα γινει πρωτα με το καταστημα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 δεν προλαβα οταν το ειδα ειχε κλεισει το καταστημα θα δοκιμασω να παρω τηλ στην βονταφον να παρω τωρα ομως η να δω τι θα γινει πρωτα με το καταστημα? παρε να εισαι καλυμενος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Πρέπει να κάνω την αναβάθμιση αναγκαστικά μέσω pc companion ή κάποια στιγμή θα βγεί και ota μέσω κινητού? Να ξέρω μήν περιμένω άδικα!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1982 Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Κάτσε ρε συ πώς γίνεται 2 ίδια κινητά να έχουν την ίδια ROM ίδιο hardware και firmware και το ένα μόνο να κάνει restart? Εγώ προτείνω και σε σας τους υπόλοιπους να δοκιμάσετε το downgrade με full wipe γιατί πιστεύω ότι θα καταλήξετε σε working rom .42 με root χωρίς προβλήματα. Η μπορείτε να περάσετε μόνο ένα νεότερο kernel που σίγουρα δε θα χει θέματα Battery drain και restart. [EDIT] Λοιπόν για να βοηθήσω να πώ ότι με τις οδηγίες που έδωσα στο προηγούμενο πόστ με το flashtool και το original .42 firmware εγώ φλασάρισα το κινητό μου πίσω στην OEM .42 unrooted firmware χωρίς να έχω ξεκλειδωμένο bootloader. Άρα όσοι θέλουν μπορούν να κάνουν με τον παραπάνω τρόπο downgrade και μετά root και install cwm και νέο κernel. Θα χρειαστείτε τους Semc USB flash device drivers τους οποίους μπορείτε να κατεβάσετε από το wotanserver site ΕΔΩ Σε ΑΥΤΟ το πόστ μια σελίδα πίσω υπάρχουν όλ ατα απαραίτητα Links για downgrade σε .42 root, install cwm, νέο kernel χωρίς battery drain και restarts και με υποστήριξη O/C. Όσοι είχατε πρόβληματα μπορείτε να δοκιμάσετε τη διαδικασία και να δείτε αν επιμένουν. Για όσους αλλάζουν τηλέφωνο και θέλουν να κρατήσουν εφαρμογές και ρυθμίσεις στο xda δίνουν ΑΥΤΟ (δεν το έχω δοκιμάσει) Να σε καλα φιλε!Μολις φλασαρα την .42,βεβαια μου διεγραψε τα παντα,αλλα δεν βαριεσαι!οταν βγαλουν root για την .62 θα ξανακανω το update. ericsson t39m-nokia 3230-sony ericsson xperia neo v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouberman Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 παρε να εισαι καλυμενος... ok μολις πηρα στη βονταφον και μου ειπαν το αυτονοητο οτι η συσκευη οφειλει να ειναι σφραγισμενη!και μου ειπαν να παω αυριο στο καταστημα και αμα μου πουνε τιποτα περιεργο να ξαναπαρω στη βονταφον και να μιλησουν αυτοι μαζι τους για να δουμε τι θα γινει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Εντάξει ρε παιδιά, μην το κάνουμε και τόσο θέμα με το update που περάσαμε, κάποιοι από εμάς... και τις "ανούσιες ερωτήσεις" μας στη συνέχεια... λες και όλο το υπόλοιπο ξεχειλωμένο νήμα των 240 σελίδων είναι όλο ουσία και εμείς το χαλάσαμε... Παιδιά το forum δεν είναι μία κοινότητα μυημένων και ειδικών, που είναι εδώ για να μας μαλώνουνε. Είναι μία κοινότητα αλληλοβοήθειας, που κάποιοι πιο έμπειροι μοιράζονται τη γνώση και την εμπειρία τους με κάποιους άλλους λιγότερο έμπειρους. Και αυτό πιστεύω πως γίνεται καλοπροαίρετα και με κατανόηση:) Τα παιδια δεν σου λένε αυτό..Εννοειται ότι ρωτάμε ο,τι θέλουμε.αυτός ειναι ο σκοπός αυτών των forums. Απλα κάντε έναν κόπο να διαβάζετε έστω τις 2-3 τελευταίες σελίδες του νήματος πριν ρωτήσετε κατι.πολύ πιθανόν να εχει απαντηθεί. Δεν το λέω προσωπικά σε σένα.:) sent εύκολα και γρήγορα via my hardware keyboard... Με κάλυψε ο konstantinoslp. Όλοι θα ρωτήσουμε για το πρόβλημά μας, αλλά θα διαβάσουμε πρώτα και λιγάκι. Δεν νοείται τις τελευταίες μέρες, σε κάθε σελίδα να υπάρχουν 2-3 άτομα που λένε "δεν μπορώ να γίνω root μετά από το update!". Για την ιστορία, όσοι "ψάχνονται" λίγο παραπάνω, θα γνώριζαν ήδη από τις 23 Δεκεμβρίου πως η .62 έχει θέμα με το root. παιδια την πατησα!!!! πηρα απο την vodafone νωριτερα το neov και μολις πηγα να το ανοιξω ειδα οτι η συσκευη ηταν ανοιγμενη η ταινια ασφαλειας εννοω ηταν ηδη ανοιγμενη τι να κανω τωρα? Μήπως απλώς είχε ανοιχτεί για να το δει κάποιος πελάτης; Δεν νομίζω να είναι μεταχειρισμένη η συσκευή. Εγώ πάντως όταν το είχα πάρει είπα στην πωλήτρια να το ανοίξει να το δω επί τόπου (όπως και έκανε κόβοντας την ταινία ασφαλείας). Αν τελικά δεν το έπαιρνα, θα το έδινε σε κάποιον άλλο προφανώς. Εν μέρη πάντως ναι, έχεις δίκιο που είσαι εκνευρισμένος. Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouberman Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Μήπως απλώς είχε ανοιχτεί για να το δει κάποιος πελάτης; Δεν νομίζω να είναι μεταχειρισμένη η συσκευή. Εγώ πάντως όταν το είχα πάρει είπα στην πωλήτρια να το ανοίξει να το δω επί τόπου (όπως και έκανε κόβοντας την ταινία ασφαλείας). Αν τελικά δεν το έπαιρνα, θα το έδινε σε κάποιον άλλο προφανώς. Εν μέρη πάντως ναι, έχεις δίκιο που είσαι εκνευρισμένος. ακομα και ετσι να ειναι υπαρχει καποιος τροπος μεσω imei πχ να δω αν εχει πουληθει ξανα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MonDeChristo Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 ok μολις πηρα στη βονταφον και μου ειπαν το αυτονοητο οτι η συσκευη οφειλει να ειναι σφραγισμενη!και μου ειπαν να παω αυριο στο καταστημα και αμα μου πουνε τιποτα περιεργο να ξαναπαρω στη βονταφον και να μιλησουν αυτοι μαζι τους για να δουμε τι θα γινει Αφου σου έδωσαν το οκ απο τα κεντρικά, ολα καλά! Θα πας εκει κι αν σου πουν καμία βλακεία θα τους πεις οτι απο τα κεντρικά σου έχουν πει οτι είναι υποχρεωμένοι να στο αλλάξουν κι αν έχουν πρόβλημα ας παρει ο υπάλληλος τηλ να του το επιβεβαιώσουν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 (edited) . δεν το εχω δοκιμασει καν το τηλ..δεν εχει να κανει ομως!εγω πηγα να παρω καινουριο τηλ οχι μεταχειρισμενο προφανως κομμενη ηταν η ταινια σιγουρα δεν θα το ανοιξω καν το τηλεφωνο αυριο θα το παω πισω να μου δωσουνε σφραγισμενο δικιο δεν εχω?? τι θα πρεπει να μου πει μεσα στον οδηγο? κανε καταγγελια στην vodafone όσο πιο γρήγορα μπορείς. άντε να τελειώνουμε με τους απατεωνίσκους. Μήπως απλώς είχε ανοιχτεί για να το δει κάποιος πελάτης; Δεν νομίζω να είναι μεταχειρισμένη η συσκευή. Εγώ πάντως όταν το είχα πάρει είπα στην πωλήτρια να το ανοίξει να το δω επί τόπου (όπως και έκανε κόβοντας την ταινία ασφαλείας). Αν τελικά δεν το έπαιρνα, θα το έδινε σε κάποιον άλλο προφανώς. Εν μέρη πάντως ναι, έχεις δίκιο που είσαι εκνευρισμένος. εσύ θα δεχόσουν να σου πουλήσουν ανοιγμένη συσκευή; Edited January 11, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis99 Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Μην τρελαίνεστε παιδιά! πολλές φορές ανοίγονται οι συσκευασίες για να επιδειχθεί μια συσκευή σε έναν υποψήφιο αγοραστή, δεν σημαίνει ότι είναι και χρησιμοποιημένη! Αν για τον φίλο μας είναι τόσο σημαντικό να είναι άθικτη η ταινία, οκ την πάει πίσω και τους το εξηγεί αλλά, όχι να τους λέμε και απατεώνες! :X Ο πραγματικός χαρακτήρας κάποιου φαίνεται σε υπολογιστή με αργό ιντερνετ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Ποιον player χρησιμοποιείτε για να δείτε στο pc τα βίντεο που τραβάμε με το κινητό quicktime player;) το logo του προγραμματος το εχει και στο κουτι του κινητου αν προσεξετε Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouberman Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Μην τρελαίνεστε παιδιά! πολλές φορές ανοίγονται οι συσκευασίες για να επιδειχθεί μια συσκευή σε έναν υποψήφιο αγοραστή, δεν σημαίνει ότι είναι και χρησιμοποιημένη! Αν για τον φίλο μας είναι τόσο σημαντικό να είναι άθικτη η ταινία, οκ την πάει πίσω και τους το εξηγεί αλλά, όχι να τους λέμε και απατεώνες! εννοειτε πως οταν αγοραζω κατι καινουριο θελω να ειναι οντως καινουριο! μπορει να μην εχει χρησιμοποιηθει δεν λεω αλλα αμα ειναι ανοιχτηη συσυσκευασια οφειλουν τουλαχιστον να σε ενημερωσουν! τωρα θα μου πειτε γιατι δεν το ειδα στο μαγαζι,,,αλλα εγω εχω μαθει οτι οταν αγοραζεις κατι το αγοραζεις ασφαλισμενο οσο για αυτο που λες οτι ανοιγονται οι συσκευες για να επιδειχθουν γιατι δεν εχουν μονιμως μια συσκευη ανοιχτη και να την δειχνουν??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_s Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Σήμερα με ενημέρωσαν από το πλαίσιο ότι την Παρασκευή θα έχω το κινητό με κουριερ! Στο myaccount και στην βονταφον δεν εξυπηρετήθηκα! Πως γίνεται να μην μπορούσαν εκείνοι να μου δώσουν συσκευή μέχρι το Φλεβάρη ενώ το πλαίσιο -μέσω εκείνων μάλιστα, μου το τόνισαν- να μου την φέρνουν σε 3 μέρες!:confused: Ειλικρινά νομίζω ότι κάποιοι υπάλληλοι δεν τιμούν την εργασία τους και με κορόιδεψαν...θα έφταιγα αν έκανα μια καταγγελία στην εταιρεία για τα λεγόμενα των τηλεφωνητριών στο helpdesk της; Ας όψεται το γεγονός ότι όντας υπάλληλος και ο ίδιος δεν θέλω γίνω η αιτία να χάσει κάποιος την δουλειά του... Το ευχάριστο είναι τουλάχιστον ότι πλέον θα μπορώ να συμμετέχω ενεργά στα δρώμενα του θέματος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Το θέμα ειναι αν θα έχουν αλλη συσκευή να σου δώσουν..μπορει να σου πει δεν εχει άλλες.τι κανείς εκει?? sent εύκολα και γρήγορα via my hardware keyboard... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts