Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οχι δεν καταλαβες ειχα το android 4.0 και επιδι κολαγε κσανα εβαλα το 2.3.4! αλο θελω τορα...πως μπορω να αποκριπσω την αναβαθμιση να μην μου την βγαζει εκει σινεχια!

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

οχι δεν καταλαβες ειχα το android 4.0 και επιδι κολαγε κσανα εβαλα το 2.3.4! αλο θελω τορα...πως μπορω να αποκριπσω την αναβαθμιση να μην μου την βγαζει εκει σινεχια!

Πρέπει να απεγκαταστήσεις ή να παγώσεις το update service

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα.μολις περασα την viper 6 και δεν δουλευει το wifi.τι πρεπει να κανω? κατι διαβασα για modules αλλα δεν ξερω που να τα βρω για να τα ξαναπερασω..μπορει καποιος να βοηθησει?

Έχεις βάλει άλλον kernel ή με τον stock είσαι?

Καλησπερα...μολις περασα το android 2.3.4 επιδι ειχα το 4 και κολαγε πολι...μου εχει βγαλει πανω ενα μινιμα για την αναβαθμιση του android 4.0 .Κσερει κανεις πως θα βγαλω αφτο το μινιμα? Δειτε εικονα

Με τον Root Explorer ή τον Root Unistaller ή οτιδήποτε άλλο δίνει πρόσβαση στις εφαρμογές του συστήματος, πας:

System/App, βρίσκεις και διαγράφεις το "UpdateCenter.apk"

Καλησπερα.ειμαι στην 2.3.4 με αριθμο εκδοσης 4.0.2.Α.0.62 και κλειδωμενο κερνελ 2.6.32.9 perf

τρεχω το e-root με Άγνωστες Πηγές τικαρισμενο, Εντοπισμός σφαλμ. USB τικαρισμενο και Επιλογή (MSC) και δεν γινεται ,μου εμφανιζει αυτο που βλεπεται στην οθονη.τι μπορει να φταει?

Αμα δεν σας ερχεται κατι στο μυαλο θα κανω update και μετα θα ξαναδοκιμασω γιαυτο μηπως μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να περασω τα sms που εχω στον υπολογιστη και αν μετα γίνεται να ξαναπεραστουν στο κινητο οπως ειναι?αν ανι πως?

Επισης ποια ρομ ειναι καλη και σταθερη ?

Έχει κανείς την viper v6; Είναι καλή; Ποιον kernel προτείνετε;

@yannis_volos ναι εγω που την χρησιμοποιω με κλειδωμενο bootloader Κιολας ειναι τζαμι..στην προτεινω ανεπιφυλακτα!;) περιμενω εντυπωσεις.

καλησπερα.μολις περασα την viper 6 και δεν δουλευει το wifi.τι πρεπει να κανω? κατι διαβασα για modules αλλα δεν ξερω που να τα βρω για να τα ξαναπερασω..μπορει καποιος να βοηθησει?

καλησπερα φιλε λοιπον μπορεις να μου πεις ποια εβαλες ακριβως? π.χ.(viper 06 etc ) και να παραθεσεις το λινκ απο οπου την κατεβασες.?

Καλησπερα.ειμαι στην 2.3.4 με αριθμο εκδοσης 4.0.2.Α.0.62 και κλειδωμενο κερνελ 2.6.32.9 perf

τρεχω το e-root με Άγνωστες Πηγές τικαρισμενο, Εντοπισμός σφαλμ. USB τικαρισμενο και Επιλογή (MSC) και δεν γινεται ,μου εμφανιζει αυτο που βλεπεται στην οθονη.τι μπορει να φταει?

Αμα δεν σας ερχεται κατι στο μυαλο θα κανω update και μετα θα ξαναδοκιμασω γιαυτο μηπως μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να περασω τα sms που εχω στον υπολογιστη και αν μετα γίνεται να ξαναπεραστουν στο κινητο οπως ειναι?αν ανι πως?

Επισης ποια ρομ ειναι καλη και σταθερη ?

Καντο απο εδω και αν δεν ξαναγινει πες μου παλι που κολλισε. (αν μπορεις πες μου ποιο αναλυτικα την διαδικασια που κανεις.)

http://www.angroid.gr/tutorials/eroot-rooting-%CF%84%CE%BF-xperia-neo-v-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CF%89%CE%BD-xperia-smartphones-%CF%84%CE%BF%CF%85-2011-%CE%BC%CE%B5-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%BB/

για τα sms υπαρχουν εφαρμογες στο play store οπου θα τις βρεις καπως ετσι "sms backup" και κανουν μια χαρα την δουλεια τους.(εχουν περιγραφη) ;)

μια απο τις καλυτερες που εχω δοκιμασει παρα πολυ σταθερη οπου την ειχα γυρω στους 4μηνες σταθερα ειναι η "jelly sandwich 9.0"

μετα απο τοσο καιρο αποφασισα να αλλαξω κοιταξα πολλες ρομ και αποφασησα να κατσω στην "viper" ειναι πολυ καλη.

ελπιζω να σε βοηθησα. :) περιμενω νεα σου..

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb

MODEL: Samsung Galaxy J5 (6)

MODEL: iPHONE 5 16GB

MODEL: iPHONE 4 16Gb

MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i.

Zaxos7 ακόλουθα τις οδηγίες που δινει ο Stasis εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4775774και κατέβασε την έκδοση Eroot που δίνει στο 3 βήμα. Είχα και εγω το ίδιο ακριβώς θέμα και μόλις κατέβασα αυτή την έκδοση έκανα root 2 κινητά σε ενα λεπτό. Μόλις ανοίξεις το Eroot και αναγνωρίσει το συνδεδεμένο κινητό σου, θα ξεκινήσει να κατεβάζει μια ενημέρωση. Πατα το πράσινο κουμπάκι με τα κινέζικα γράμματα να την διακόψεις και στην συνέχεια πατά το -Root. Σε μισό λεπτό θα είσαι root. Edited by giannis78

παλικάρια το κινητό μου κάνει συνεχεία επανεκκινήσεις

που οφείλετε αυτο?

έβαλα και την ics απο το σαιτ της σονυ έβαλα και την ics Xperia U - Sony ICS ST25i_6.1.1.B.1.54

αλλά το πρόβλημα συνεχίζεται.

κάποιος να με βοηθήσει γιατί θα το σπάσω στο τέλος.:mad:

Kαι σε εμένα το ίδιο έκανε..Έβαλα την 6.1.1.B.1.100 και το κινητο ειναι επιτέλους κινητό αλλά δεν δουλευει το GPS.. :mad:

Έχει κανείς την viper v6; Είναι καλή; Ποιον kernel προτείνετε;

για ics παρα πολύ καλή,vengeance kai lupus κερνελ

υπολογιζω οτι εχεις lupus kernel και δεν εβαλες τα wifi modules,χρειαζονται .ειναι στην ιδια σελιδα με το κερνελ.ισως δεν δουεψει παλι και χρειαστει να ξαναπερασεις τη ρομ μετα το module,

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Ρε μαγγες μια διευκρινιση...οταν αλαζουμε ROM τι ακριβος αλαζει? το android η απλα τα γραφικα και πολλα αλλα του ιπαρχοντος android ? που θελω να καταλιξω...προσφατα εβαλα το android 2.3.4 επιδι με το 4.0.3 κολαγα πολλυ. αποτι βλεπω ομος με τις ROM αλαζει το πραμα τι πρεπει να κανω τορα θα ηταν καλο να ξαναβαλω την τελεφτεα εκδοση android η να κατσω με την 2.3.4 και απλα να περασω μια καλη ROM ???

Έχει τύχει σε κανέναν σας με την viper να ξεκινά να παίζει μουσική το κινητό μόνο του σε άσχετες στιγμές? Είναι κάποιο bug? Αλλιώς τι κουφό είναι αυτό!!??

Kαι σε εμένα το ίδιο έκανε..Έβαλα την 6.1.1.B.1.100 και το κινητο ειναι επιτέλους κινητό αλλά δεν δουλευει το GPS.. :mad:

τελικά μετά απο επικοινωνία που είχα με τη σονυ ελλας με προέτρεψαν να το

δώσω στην αρβατο :cry: για επισκευή και αν έχει σοβαρό πρόβλημα πάμε για αλλαγή.

νεώτερα απο δευτέρα....

ευχαριστώ για την απάντησή σου

Λέω επιτέλους να rootάρω το Neo V μου, δεν ξέρω όμως ποιά να περάσω, Lovins Pac 4.2.2 ή Super Jelly Bean 4.1.2 v5.5?

Θέλω κάτι αρκετά stable με λειτουργική τη μπροστινή κάμερα!

:)

HELP :) παιδες επιχιρισα να περασω την rom viper xperia_v6.0 ολα οκ αλα οταν πιγα να το ανικσω απλα κολισε στο Sony Ericsson πως μπορω να επαναφερω το σιστιμα εφοσον δεν μπορω να ανιξω το κινιτο?

HELP :) παιδες επιχιρισα να περασω την rom viper xperia_v6.0 ολα οκ αλα οταν πιγα να το ανικσω απλα κολισε στο Sony Ericsson πως μπορω να επαναφερω το σιστιμα εφοσον δεν μπορω να ανιξω το κινιτο?

τι κερνελ εβαλες?βαλε μια στοκ ρομ με flashtool.

Λέω επιτέλους να rootάρω το Neo V μου, δεν ξέρω όμως ποιά να περάσω, Lovins Pac 4.2.2 ή Super Jelly Bean 4.1.2 v5.5?

Θέλω κάτι αρκετά stable με λειτουργική τη μπροστινή κάμερα!

:)

Super Jelly Bean 4.1.2 v5.5? h xperia viper

Edited by zxr

Zaxos7 ακόλουθα τις οδηγίες που δινει ο Stasis εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4775774και κατέβασε την έκδοση Eroot που δίνει στο 3 βήμα. Είχα και εγω το ίδιο ακριβώς θέμα και μόλις κατέβασα αυτή την έκδοση έκανα root 2 κινητά σε ενα λεπτό. Μόλις ανοίξεις το Eroot και αναγνωρίσει το συνδεδεμένο κινητό σου, θα ξεκινήσει να κατεβάζει μια ενημέρωση. Πατα το πράσινο κουμπάκι με τα κινέζικα γράμματα να την διακόψεις και στην συνέχεια πατά το -Root. Σε μισό λεπτό θα είσαι root.

Κατεβαζω το e-root απο εκει που λες αλλα μετα δεν μορω να κανω κατι γιατι ειτε α)αφου ακυρωσω το update που παει να κανει συνδεω το κινητο και περιμενω και δεν μου βγαζει την επιλογη για ροοτ ειτε β) το αφηνω να κανει το update εμφανιζει το ροοτ, το παταω και στο τελοσ μου βγαζει την οθονη που σας ειπα πριν. :(

τι κερνελ εβαλες?βαλε μια στοκ ρομ με flashtool.

αφτην που ειχε και μαλον αφτο ειναι το προβλιμα...δεν κσερω καν πων βαζουμε kernel. θα μου βρεις ενα link για το flashtool γτ δεν βρισκω? και οταν λες στοκ ρομ ? δοσε ενα παραδιγμα! thx παντος!

αφτην που ειχε και μαλον αφτο ειναι το προβλιμα...δεν κσερω καν πων βαζουμε kernel. θα μου βρεις ενα link για το flashtool γτ δεν βρισκω? και οταν λες στοκ ρομ ? δοσε ενα παραδιγμα! thx παντος!

γιατι δεν κανεις επαναφορα με seus?αφου δεν εχεις ξεκλειδωσει το bootloader,κανε με το επισημ της sony.

link gia flashtool

http://androxyde.github.io/

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=928343

stock rom

MT11i_4.1.A.0.562_CUSTOMIZED-NCB-Nordic (ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ROOTABLE ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ)

MT11i_4.1.B.0.587_Customized_NCB_Nordic

kernel bazoyme me fastboot κατα προτιμηση και μετα με flashtool.

fastboot commands:

fastboot devices

fastboot flash boot boot.img (boot ονομαζεις τον κερνελκαι τον ριχνεις στο φακελλο του fastboot)

fastboot reboot

αμα θες viper xperia rom ή jelly bean bale vengeance kernel(+wifi modules) ή lupus((+wifi modules)

Edited by giannisgr41

Έχει τύχει σε κανέναν σας με την viper να ξεκινά να παίζει μουσική το κινητό μόνο του σε άσχετες στιγμές? Είναι κάποιο bug? Αλλιώς τι κουφό είναι αυτό!!??

το μονο που μου εχει τυχη ειναι να ξεκλειδωσει και να πατηθει το walkman..(καθως το εβαλα στην τσεπη μου)

MODEL: Xiaomi Redmi 5 Plus 4/64gb

MODEL: Samsung Galaxy J5 (6)

MODEL: iPHONE 5 16GB

MODEL: iPHONE 4 16Gb

MODEL: SONY(ericsson)XPERIA Neo V, X8,k770i,k750i,k300i.

το μονο που μου εχει τυχη ειναι να ξεκλειδωσει και να πατηθει το walkman..(καθως το εβαλα στην τσεπη μου)

Και εγω αυτο πιστευα οτι ηταν μεχρι που το κινητο ηταν στο τραπεζι και ξεκινησε να παιζει μουσικη!!! Βαριεμαι να την περασω απο την αρχη την ρομ.. Εκανα εκκαθαριση δεδομενων στο walkman και περιμενω να δω αν θα το κανει παλι!

γιατι δεν κανεις επαναφορα με seus?αφου δεν εχεις ξεκλειδωσει το bootloader,κανε με το επισημ της sony.

link gia flashtool

http://androxyde.github.io/

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=928343

stock rom

MT11i_4.1.A.0.562_CUSTOMIZED-NCB-Nordic (ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ROOTABLE ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ)

MT11i_4.1.B.0.587_Customized_NCB_Nordic

kernel bazoyme me fastboot κατα προτιμηση και μετα με flashtool.

fastboot commands:

fastboot devices

fastboot flash boot boot.img (boot ονομαζεις τον κερνελκαι τον ριχνεις στο φακελλο του fastboot)

fastboot reboot

αμα θες viper xperia rom ή jelly bean bale vengeance kernel(+wifi modules) ή lupus((+wifi modules)

Οταν λες (kernel bazoyme me fastboot κατα προτιμηση και μετα με flashtool) τι ενοεις και μετα με flashtool ?

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...