Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φίλε μου δεν το είδα (μιας και δεν υπήρχε περίπτωση να ψάξω σε 1000 ποστ), άλλα και να το έβλεπα δεν θα έδινα σημασία. Ξέρεις γιατι; Επειδη όπως το γράφεις εσύ για εμένα που είμαι ασχετος είναι ψιλοακαταλαβίστικά. Οποιος δεν έχει κλειδωμένο bootloader λες ας ψάξει στο γκουγκλ να βρει το τάδε. Εγω δεν ξέρω καν τι είναι ο bootloader!:lol:

Αλλα και να ήξερα 2 πράγματα παραπάνω, βάλε ένα λινκ τουλάχιστον να κατεβάσουμε το σωστό εργαλειάκι. Κάνε τον κόπο να πεις οτι θα μας βγαλει κινέζικα αλλά να μην μασήσουμε και να προχωρήσουμε στο ρουτάρισμα.

Συνηθως σε εμας (τους noob) που χρειαζόμαστε το one click root, πρέπει να μας τα δίνετε μασημένα και σε ρέστα. Αν γνωρίζαμε θα είχαμε κάνει root προ πολλού με τον δύσκολο τρόπο.;)

Φιλικά τα λέω αυτα έτσι; Για να ξέρεις την επόμενη φορά που θα βρεις κάτι τόσο γ@μάτο, να το κάνεις και μια σωστή προώθηση σε εμάς τους ψιλοάσχετους.;)

ΟΚ ΟΚ

Μου το είπε και ο xristos9298 αν θυμάμαι καλά σε εκείνο το post και αφού το λέτε δύο θα έχετε δίκιο αν και αμέσως έβαλα και το λίνκ που σε έστελνε απευθείας στους xda.

Ετσι κι αλλιώς όμως απλά χαίρομαι που λειτουργεί κανονικά σαν πρόγραμμα και αλήθεια σου λέω δεν ποστάρισα για να μου πείτε μπράβο απλά για να δίνουμε λίγο περισσότερη προσοχή σε τέτοια προγραμματάκια κι ας μην είναι με πολλές πληροφορίες (λίγο επικίνδυνο αυτό το καταλαβαίνω φίλε μου).

Εχετε προφανώς δίκιο για το πόστ και σίγουρα άλλη φορά θα είμαι πολύ πιο προσεκτικός.

MEA CULPA:lol:

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αν ακολουθισεις πιστα τις οδηγιες εγκαταστασης του κατασκευαστη της ρομ δεν νομιζω να εχεις προβλημα

Αν καταλαβαίνω καλά από αυτές τις οδηγίες

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=38538332&postcount=710

εγώ θα πρέπει να πάω κατευθείαν στο C.

Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

Καλησπέρα και καλή Ανάσταση.

Έχω μια κάρτα f2g με ενεργοπιημένο το πακετάκι για δεδομένα. Εγώ έχω ένα LG P500, και δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Αντιθέτως μόλις βάζω την κάρτα στο κινητό της αδερφής μου , ένα NEO V , ενεργοποιώ τα τα δεδομένα αλλά δεν μπορείς να μπεις πουθενά. Στην ουσία είναι σαν να μην έχει καθόλου σύνδεση ούτε το εικονίδιο για την σύνδεση βγάζει, παρότι έιναι ενεργοποιημένα τα δεδομένα. Μόλις αλλάξει κάρτα και βάλει την δικιά της , Cosmote, όλα κανονικά σύνδεση 3G και κανονικά το εικονίδιο H , μπαίνεις παντού.

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι φταίει???

Γιατί δεν μπορώ να το καταλάβω. Μέχρι και το Sony Ericsson P1 που έχω μπαίνει κανονικά !!!

VF Giga Unlimited Ultra

Καλησπέρα και καλή Ανάσταση.

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι φταίει???

Γιατί δεν μπορώ να το καταλάβω. Μέχρι και το Sony Ericsson P1 που έχω μπαίνει κανονικά !!!

Θα πρέπει να κατέβουν οι ρυθμίσεις internet στη συσκευή. Εγώ όταν αλλάζω sim μπαίνω μέσω wi-fi (1 φορά) και πάω

Ρυθμίσεις / Xperia / Ρυθμίσεις internet, και κατεβαίνουν αμέσως.

Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

Έγινε!!! ΟΚ δεν το είχα προσέξει καθόλου ότι δεν είχε κατεβάσει τις ρυθμίσεις Internet.

Ευχαριστώ πολύ .

VF Giga Unlimited Ultra

Έγινε!!! ΟΚ δεν το είχα προσέξει καθόλου ότι δεν είχε κατεβάσει τις ρυθμίσεις Internet.

Ευχαριστώ πολύ .

Έχε υπόψην οτι τώρα αποθήκευσε τις ρυθμίσεις wind. Αν μετά βάλεις πάλι την άλλη sim και δεν μπαίνει, θα πρέπει να κάνεις το ίδιο.

καλη ανασταση σε ολους

λεω να δοκιμασο να περασω αλλη ρομ εχω 4 0 4

ειμαι αναμεσα miui και ultimate τι πρωτινη καπιος που τις εχει δοκιμαση και τιςδυο???

πρεπει να αλαξω και kernel???? εχω κλειδωμενο butloader

πως ειναι πιο ευκολα να περασω ρομ???

με cwm με rom toolbox με rom

Μπαίνουν κ οι 2 ρομ σε κλειδωμένο bootloader με τον kernel. 587 (δηλαδή αυτόν ποΥ έχεις).kernel ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ μόνο σε ξεκλειδωτο bootloader.και οι 2 roms καλές ειναι.απλά δοκίμασε και τις 2 και διαλέγεις σύμφωνα με τα γούστα σου.Απλά η miui έχει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας,μνήμης ram και σήμα WiFi.Απο λειτουργιες μετά ειναι τα ίδια με διαφορετικό τρόπο προβολής.Η καλύτερη λύση για να περάσεις τις ρομς ειναι με το cwm.

εγω θα σου ελεγα ultimate ειναι πιο σταθερη και δεν εχει πολλα λαγκαρισματα τωρα αν θες πολλες ομορφιες και κατι πολυ smooth πας σε miui αλλα ειναι βαρια και θα εχεις κολληματα

εφοσον εισαι locked bootloader πας αναγκαστικα με stock kernel και να θες δεν μπορεις να αλλαξεις κερνελ πρεπει να ξεκλειδωσεις το bootloader για αλλαγη κερνελ απλα ακολουθεις τις οδηγιες που δινουν οι developer για locked bootloader

με cwm θα περασεις την ρομ και στις δυο περιπτωσεις κατεβασε το x-parts απο το google play για να κανεις εγκατασταση cwm

εννοειται πως εισαι root για να ξεκινησεις να κανεις ολα αυτα

καλη επιτυχια και καλη Ανασταση

ευχαριστω και τους δυο σας παιδια μετα τον οβελια μολις βρω λιγο χρονο θα το επιχειρησω

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αν καταλαβαίνω καλά από αυτές τις οδηγίες

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=38538332&postcount=710

εγώ θα πρέπει να πάω κατευθείαν στο C.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1947430

εδω εισαι για ULTIMATE HD 3.0.2

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1599516

και εδω για MIUI

• Administrators
Παιδια πως μπορω να κανω ρουτ το εν λογω κινητο?

Εχει πανω την επισημη 2.3.7 εκδοση και απλα θελω να το κανω ρουτ.

Πως ακριβως γινεται και θα χασω κατι?

Αν ειναι δυνατον χωρις να αλλαξει και το custom rom που αλλαζει οταν βαζεις καποια custom rom στο κινητο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

http://talk.sonymobile.com/thread/97327?start=0&tstart=0

Modpic.gif

ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ CYANOGEN FXP 216 ΜΕ PATCH ΓΙΑ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ BOOTLOADER ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ...ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ!!

:!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:

Edited by zxr

Δεν υπάρχει κανένας οδηγός στα ελληνικά για το πως να το κάνουμε ρουτ αν έχει την 2.3.7 λογικά με κλειδωμένο bootloader;

Αν ναι μπορεί να μου πει κάποιος το λινκ με τον οδηγό.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Πολύ.

Δεν υπάρχει κανένας οδηγός στα ελληνικά για το πως να το κάνουμε ρουτ αν έχει την 2.3.7 λογικά με κλειδωμένο bootloader;

Αν ναι μπορεί να μου πει κάποιος το λινκ με τον οδηγό.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Πολύ.

ΣΟΡΡΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΓΤ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ 4.0.4...ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΗ Κ ΚΑΝΕΙΣ ΡΟΟΤ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙΣ BOOTLOADER...ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ FLASHTOOL ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ 20 ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΧΕΙΣ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ....

:!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:

Edited by zxr

παιδιά καλησπέρα.

υπάρχει μήπως τρόπος στην ULTIMATE HD 3.0.2 να μην τρώει τόσο πολύ μπαταρία.. μισή μέρα το πολύ βγάζει ?

Ευχαριστώ. είστε όλοι σούπερ!!! :rolleyes:

ευα.

Είναι επίσημη η έκδοση 4.0.4;;;

Και επειδή μέσω over the air δεν μου βγάζει αυτή η ενημέρωση από που ακριβώς θα κατεβάσω το πρόγραμμα που χρειάζεται;

Και έχει κανένα πρόβλημα γιατί στο Samsung s2 με την 4.0.3 είναι γεμάτη προβλήματα....

Edited by fits13

Καλησπερα εκανα update με το PC Companion και δεν χάθηκε τιποτα,και μετα το εκανα ρουτ με το One click root και ολα οκ.τωρα θελω να μου πειτε

1)πως κανω backup με το τιτανιουμ

2)τι ειναι ασφαλές να αφαιρέσω απο το κινητο (σιγουρα το fb αλλα και τι αλλο) και πως τα αφαιρώ

3)καποιον καλο launcer,dialer και locker.

Καλησπερα εκανα update με το PC Companion και δεν χάθηκε τιποτα,και μετα το εκανα ρουτ με το One click root και ολα οκ.τωρα θελω να μου πειτε

1)πως κανω backup με το τιτανιουμ

2)τι ειναι ασφαλές να αφαιρέσω απο το κινητο (σιγουρα το fb αλλα και τι αλλο) και πως τα αφαιρώ

3)καποιον καλο launcer,dialer και locker.

εδω οι αχρηστες εφαρμογες που σβηνεις παντα με προσοχη ομως μην σβησεις κατι που θελεις

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092784#post4092784

πολυ απλο το titanium για να κανεις back up η restore

πας επανω δεξια που εχει ενα τετραγωνακι γκρι κι ενα ν. εκει κανεις κλικ και σου εμφανιζονται ολες οι επιλογες

θα πας μετα εκει που λεει αντιγραφα ασφαλειας ολων των εφαρμογωνμ θα κοιτας διπλα εκει που εχει το μεγαλυτερο νουμερο π,χ σε μενα λεει 188 και πατας εκτελεση και περιμενεις

This is Sparta!!!:nagger:

καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους.αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το ακουστικο της συσκευης μου.οταν με καλουν δεν ακουω τιποτα και αναγκαζομαι να βαζω ανοιχτη ακροαση.εχει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα?πρεπει να το παω για επισκευη?αν ειναι καμμενο το ακουστικο ,μηπως ξερει κανεις κοστος ανταλλακτικου? ευχαριστω

Είναι επίσημη η έκδοση 4.0.4;;;

Και επειδή μέσω over the air δεν μου βγάζει αυτή η ενημέρωση από που ακριβώς θα κατεβάσω το πρόγραμμα που χρειάζεται;

Και έχει κανένα πρόβλημα γιατί στο Samsung s2 με την 4.0.3 είναι γεμάτη προβλήματα....

παντως διαβαζω αρκετα παραπωνα για αυτη την εκδοση! και εγω την εχω και μου κολλαει καποιες φορες...

Οταν λες κολλαει δηλαδη τι σου κανει?

Και πριν που ειχες την 2.3.x εισουν χωρις κολληματα?

Τελος το εχεις κανει ρουτ ή οχι?

Οταν λες κολλαει δηλαδη τι σου κανει?

Και πριν που ειχες την 2.3.x εισουν χωρις κολληματα?

Τελος το εχεις κανει ρουτ ή οχι?

οταν βαλεις την ics περισσοτερη απο την μιση σου ram ειναι κρατημενη! το μεγιστο ποσο που ειδα σε ελευθερη ram ηταν γυρω στα 160mb... ετυχε φορα που ανοιξα το facebook και ξεχασα να το κλεισω και μετα το candycrash και κολλησε σε τετοιο σημειο που δεν μπορουσα να το σβησω και εβγαλα μπαταρια!

με την gingerbread δεν θυμαμαι κολλημετα και λιγοτερη απο την μιση ram ηταν κρατιμενη.

οχι δεν το ειχα ρουτ σε καμια των περιπτωσεων

Συμφωνω...μακρια κι αγαπημενοι απο ICS σε αυτο το κινητο...

Την ειχα κι εγω για κανα μηνα κι αγανακτησα...με το που επεστρψα σε GB ολα κομπλε!! :)

:)

Ναι ρε παιδια αλλα οπως βλεπω με την 2.3.7 που ειχε δεν μπορουσα να το κανω root επομενως το περασμα της 4.0.4 ηταν μονοδρομος για να το κανω root.

Οσοι το εχετε με την 4.0.4 ποια μεθοδο προτεινετε για root?

ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ Β.10 ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΜΕ BINNARY...ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ Β.54 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΚΕΡΝΕΛ ΤΟΥ Β.10 ΜΕ FLASHTOOL ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΟΟΤ Κ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΚΕΡΝΕΛ ΤΟΥ Β.54...ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΧΔΑ...ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ Κ ΤΡΟΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ BOOTLOADER....ΑΜΑ ΘΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛς Κ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΟΤ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ CWM

Edited by zxr

έχει πάρει κανεις το κινητό απο vodafone με δώρο το Mls Detinator ?

το πρόγραμμα ανοιγει κανονικά και με το που βρει δορυφόρο και του βάλεις να κανει πλοήγηση κλείνει η εφαρμογή....

Του έκανα καθαρή εγκατάσταση απτην αρχη την 4.0.4 και πάλι κολάει....

έχω πάει στην vodafone 3 φορές να μου περάσουν το πρόγραμμα και άκρη δεν βρίσκω.....

έχει κανεις το ιδιο πρόβλημα ?

ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ VODAFONE ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΑ APK ΣΩΣΤΑ?? ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ?

Edited by zxr

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...