Jump to content

Stathoboy

Members
  • Δημοσιεύσεις

    26
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Stathoboy

  • Ημ. Γέννησης Ιούλιος 10

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Stathoboy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπερα. Θα μπορουσε να μου στειλει καποιος που να ξερει απο bootloader πως να τον ξεκλειδωσω και με ποιον τροπο γιατι εχω διαβασει διαφορους τροπους.
  2. Με ενα back up ειμαι κομπλε.Θελω να αλλαξω kernel γιατι το κινητο τρολλαρει πολυ ασχημα κ σκέφτομαι να του βαλω cyanogen μαζι με τον kernel του.Αλλα γενικα φοβάμαι μην το κολλήσω :(
  3. Σου παρουσιάζει κανένα πρόβλημα με τις εφαρμογές ή τπτ αλλό. Θα μπορούσες να μου στείλεις με ποιον τρόπο το έκανες?
  4. Να ρωτησω εχει κανεις απο σας ξεκλειδώσει bootloader??
  5. θα στο πω όσο πιο αναλυτικά μπορώ . Λοιπόν στην επιφάνεια εργασίας του κινητού σου δεν έχεις βάλει ένα widget το οποίο σου κάνει προεπισκοπηση τι εικόνες σου? άμα βγάλεις αυτό το widget κ σβησεις κ το αρχείο μετά δεν θα ξανά έχεις πρόβλημα. Το ιδιο θέμα είχα κ εγώ κ έκανα αυτό που σου είπα κ δεν μ ξανά εμφανίστηκε.
  6. φίλε μου σβήσε το εικονίδιο που σου έχει μαζεμένες τις εικόνες στην επιφάνεια κ δεν θα σου ξαναβγεί
  7. Έχω την εντύπωση πως δεν θα σου κάνει :(
  8. θα μπορούσες να μου πεις με ποιον τρόπο έκανες ροοτ? αφού υπάρχει αυτή η εφαρμογή είναι κομπλέ δοκίμασε αυτό που σου έστειλα εκεί θα δεις άμα είσαι όντως ροοτ η όχι.Αμα θες μπορώ να σου στείλω κ λινκ για ροοτ
  9. Σίγουρα κλειδωμένο έχεις....η εφαρμογή superur σου έχει εμφανιστεί?
  10. Δυστυχώς θα πρέπει να περάσεις στην 4.0.4 για να κάνεις ροοτ στο συνιστώ δεν χρειάζεται να μείνεις στην 2.3.7 έτσι κ αλλιώς :( Αρχικά δεν χρειάζεται να βάλεις το ρομ μάνατζερ όπως έκανες ροοτ με binnary υπάρχει κ αναλόγως τρόπος για να φορτώσεις το cwm σε 10 δεύτερα αμα έχεις κλειδωμένο bootloader μπες στο παρακάτω λινκ και κατέβασε το αρχείο συνέδεσε το κινητό σου όπως έκανες για το ροοτ και θα γίνει η εγκατάσταση του cwm αρκεί να είσαι όπως σου είπα με κλειδωμένο bootloader έπειτα άμα θες καμιά καλή ρομ θα σου έλεγα cyanogen FXP 216 με patch για κλειδωμένο bootloader.. το λινκ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2020897
  11. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ VODAFONE ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΑ APK ΣΩΣΤΑ?? ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ? :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:
  12. ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ Β.10 ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΜΕ BINNARY...ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ Β.54 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΚΕΡΝΕΛ ΤΟΥ Β.10 ΜΕ FLASHTOOL ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΟΟΤ Κ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΚΕΡΝΕΛ ΤΟΥ Β.54...ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΧΔΑ...ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ Κ ΤΡΟΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ BOOTLOADER....ΑΜΑ ΘΕΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛς Κ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΟΤ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ CWM :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:
  13. ΣΟΡΡΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΓΤ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ 4.0.4...ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΗ Κ ΚΑΝΕΙΣ ΡΟΟΤ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙΣ BOOTLOADER...ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ FLASHTOOL ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ 20 ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΧΕΙΣ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ.... :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:
  14. ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ CYANOGEN FXP 216 ΜΕ PATCH ΓΙΑ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ BOOTLOADER ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ...ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ!! :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:
  15. ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΟ ICS 6.1.1.C.1.0 FTF ΚΑΘΩΣ Κ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΟ CWM ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ? :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:
×
×
  • Create New...