Jump to content

VaSp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by VaSp

  1. ναι πληρω ολες τις προυποθεσεις :) επειδη καπου πηρε το ματι μου οτι εχει να επιλεξεισ launcher ποιον διαλεγουμε?
  2. Ευχαριστω παρα πολυ.να σε ρωτισω στο post για την Ultimate στο τελοσ λεει when you upgrading from 4.0 RC1.πρεπει να περασω πρωτα αυτην που λεει ή κατευθειαν αυτην που εχει ποσταρει το παλικαρι?εσύ την δοκιμασεσ τελικα?
  3. καλημερα.μπορειτε να δωσετε λινκ για την zelly 3 και για τη Ultimate HD 4?δουλευουν και οι 2 σε κλειδωμενο bootloader?
  4. υπάρχει κανα καλο full screen caller id και κανασ καλως dialer?
  5. καλησπερα ,θελω να περασω την Xperia Ultimate HD (που μου προτεινατε πριν λιγες μερες) μπορει καποιοσ να μου δωσει οδηγίες? περασα το x-Parts ,εκανα εγκατασταση το CWM,μετα κλεινω το κινητο,το ανοιγο,κραταω πατημενο το volume down μεχρι να με δωνησει και μπαινει σε safe mode μετα τι κανω?
  6. ποια θεωρειται την καλυτερη ρομ για neo v με 4.0.4, κερνελ 2.6.32.9-perf και αριθμο εκδοσης 4.1.Β.0.587?με κλειδομενο bootloader. και αν γινεται και οδηγιες μαζι.
  7. υπαρχει κανεις που να χει δει απο κοντα ταμπλετ με -IPS Capacitive touch screen 1280X800 και - -IPS Capacitive touch screen 1920*1200 να μου πει αν η διαφορες ειναι μεγαλες? και επισης αν η οθονη ειναι ρετινα εχει τεραστια διαφορα?
  8. εχει καποιος αποψη για το Ainol novo 9 spark?
  9. παιδια μεταχειρισμενο Motorola Xoom 32GB 3G GSM (MZ601) φοραει 4.1.1 , CM με 200ε αξιζει την αγορα?η εναπομενουσα εγγυηση που λεει πως εχει θα ισχυει? το θελω για ιντερνετ (και μεσω 3g) και κομιξ(cbr)-ebooks κυριως
  10. Καλησπερα εκανα update με το PC Companion και δεν χάθηκε τιποτα,και μετα το εκανα ρουτ με το One click root και ολα οκ.τωρα θελω να μου πειτε 1)πως κανω backup με το τιτανιουμ 2)τι ειναι ασφαλές να αφαιρέσω απο το κινητο (σιγουρα το fb αλλα και τι αλλο) και πως τα αφαιρώ 3)καποιον καλο launcer,dialer και locker.
  11. υπαρχει λογος που το χεις αφήσει στην 0.62 και δεν εχει βαλει την τελευταια εκδοση?
  12. Λοιπον μια μικρη ανακεφαλέωση : -κατεβάζω το sus ή το pc companion Και του κάνω την τελευταία αναβάθμηση -κατεβάζω και βάζω τους adb drivers (υπάρχει λινκ?)είναι αυτοι που έχει ο οδηγός του soulfunkdjx ) -κλέινω το το sus ή το pc companion -παω εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2219711 και κατεβάζω το ERoot-1.0.16.exe και ακολουθω οτι λεει το post δεν χρειαζομαι το flashtool ή τιποτα αλλο. τα λεω σωστα?
  13. Καλησπέρα .Μου εδωσε ενα φιλαρακι το κινητο να το δω να του κανω οτι θελω και αμα μου κανει να το αγορασω απο αυτον. Το κινητό έχει Android 2.3.4, αριθμό έκδοσης 4.0.2.Α.0.62 και kernel 2.6.32.9-perf και ΔΕΝ ειναι Root Στον υπολογιστή εχω Windows 7 64-bit με service pack 1 θελω να ρωτησω τα εξης 1) πως κανω back up οτι εχει μεσα? 2)να του κανω root ή να του περασω την ποιο προσφατη έκδοση android που υπάρχει; 3)θα μπορουσατε να μου δώσετε οδηγιες για το root?
×
×
  • Create New...