Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μια απο τα ιδια με το φιλο εγω ειμουνα με ντζιντζερ εκανα αναβαθμιση σε αισκριμ μπασ και γινη τιποτα αλλα μπαααα

τις γηναικας μου σηνδεεται κανονικα!!!!!!!!!!!!!!!!

Εμένα συνδέοταν κανονικά μέχρι που προσπάθησα να συνδεθώ σε μια καφετέρια και από κει και πέρα, βλέπει μόνο άλλα εκτός από το δικό μου.... Γρρρρ...

Μπαινεις απο το pc στο μενου του ρουτερ σου και στις ρυθμισεις wi fi θα το βρεις.....;)

Θα το προσπαθησω αργότερα και θα σας πω..

εγινε καμια αλλαγη η μπα?

@@

[sIGPIC][/sIGPIC]

Lars Magnus Ericsson

An Empire was born...

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπερα....εχω την εκδοση 587 στο νεο ν ,και εχω προσεξει οτι σε μερικες εφαρμογες ,μου γραφει οτι εχουν σταματησει...γιατι γινετε αυτο;δηλαδη τη μια δουλευουν κανονικα .και την αλλη λεει οτι εχουν σταματησει,....εκανα μια αναφορα που ζηταει μετα το κλεισιμο παντως της εφαρμογης στη google Edited by sakis73

Δυο τρεις φορες το τηλ στα καλα καθούμενα εκανε επανεκινηση και δεν ξαναανοιξε παρα μονο εγραφε Sony. experia.

Σε ολες τις περιπτωσεις αντιμετωπιστηκε με sus και επανηλθε.

Μηπως θελει κατι αλλο γιατι να το κανει αυτο;Εχει γινει προσφατα αναβάθμιση και μετα ξεκίνησαν τα προβληματα.Τι να κανω;Τωρα παλι ειναι σε αυτη τη κατασταση δεν ανοίγει παρα μονο γραφεί Sony experia .

και εγώ στο κλείδωμα αναφερόμουν :-) Πολύ εύκολο. Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Το ξανά κλείδωσα το δικό μου όταν περίμενα να βγει το ics. Τώρα έχω κλειδωμένο boot και το έχω ρουταρει απλά...

καλησπερα....εχω την εκδοση 587 στο νεο ν ,και εχω προσεξει οτι σε μερικες εφαρμογες ,μου γραφει οτι εχουν σταματησει...γιατι γινετε αυτο;δηλαδη τη μια δουλευουν κανονικα .και την αλλη λεει οτι εχουν σταματησει,....εκανα μια αναφορα που ζηταει μετα το κλεισιμο παντως της εφαρμογης στη google

Ίσως οι εφαρμογές που έχεις να μην είναι συμβατές με την ics

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Δυο τρεις φορες το τηλ στα καλα καθούμενα εκανε επανεκινηση και δεν ξαναανοιξε παρα μονο εγραφε Sony. experia.

Σε ολες τις περιπτωσεις αντιμετωπιστηκε με sus και επανηλθε.

Μηπως θελει κατι αλλο γιατι να το κανει αυτο;Εχει γινει προσφατα αναβάθμιση και μετα ξεκίνησαν τα προβληματα.Τι να κανω;Τωρα παλι ειναι σε αυτη τη κατασταση δεν ανοίγει παρα μονο γραφεί Sony experia .

Ποια είναι η τελευταία αναβάθμιση που έβαλες?Η official ICS .587?? Με ποιον τρόπο την έβαλες?Μέσω PC Cοmpanion,SEUS ή Flashtool? Πιθανές λύσεις είναι να ξανακάνεις εγκατάσταση μέσω SEUS αλλά θα σβηστούν όλα στο κινητό σου και αν δεν δεις βελτίωση προσπάθησε να ξαναγυρίσεις στην προηγούμενη έκδοσή σου με το flashtool.Το πιο πιθανό είναι να μην σου έγινε καλά η εγκατάσταση την πρώτη φορά και γι'αύτο και σου δημιουργεί πρόβλημα.

Ίσως οι εφαρμογές που έχεις να μην είναι συμβατές με την ics

την εχο πολλους μηνες την ιcs ..το περιεργο ειναι πως χτες δουλεβε κανονικα η εφαρμογη.και το πρωι......το μεσημερι ελεγε πως εχει σταματησει....νομιζο τοχε αναφερει και καποιος αλλος φιλος εδω,κατι τετοιο.

Έχω την αρχική 2.3.4 στην έκδοση 0.62

Αξίζει να περάσω την τελευταία επίσημη ICS μέσω SUS σε σχέση με αυτή που έχω ή να κάτσω καλύτερα εδώ που είμαι;

Και κάτι που με ενδιαφέρει επίσης. Στην τελευταία ICS λειτουργεί σωστά το πλαϊνό λαμπάκι για τις αναπάντητες και τα μηνύματα;

Ευχαριστώ.

χτες δουλεβε κανονικα.και σημερα ελεγε πως σταματησε η εφαρμογη,,,περιεργο.....ειναι συμβατη με ιcs παντως....η αναφορα φανταζομαι θα ειναι για την επιδιορθωση της εφαρμογης απο τη google...

Ποια είναι η τελευταία αναβάθμιση που έβαλες?Η official ICS .587?? Με ποιον τρόπο την έβαλες?Μέσω PC Cοmpanion,SEUS ή Flashtool? Πιθανές λύσεις είναι να ξανακάνεις εγκατάσταση μέσω SEUS αλλά θα σβηστούν όλα στο κινητό σου και αν δεν δεις βελτίωση προσπάθησε να ξαναγυρίσεις στην προηγούμενη έκδοσή σου με το flashtool.Το πιο πιθανό είναι να μην σου έγινε καλά η εγκατάσταση την πρώτη φορά και γι'αύτο και σου δημιουργεί πρόβλημα.

Εχω την επισημη μου την ειχε περασει ενας φίλος μεσω λαπτοπ νομιζω με pc companion.Μετα που το παθα πρωτη φορα με συμβουλεψατε να κανω sus το κανα και ολα καλα απο κει και περα το παθε αλλες δυο φορες.Πως να το επαναφερω στην αρχικη 2.3 μηπως στρώσει;

Καλημέρα παιδιά έχω μια ερώτηση...Ενώ είμαι με codename 9.1, δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος και θέλω να πάω σε jellybean 7.4. Όμως δεν καταλαβαίνω κάτι... Πρέπει αρχικά να περάσω την .587, αλλά με flashtool ή SUS?

Αλλά πως θα τη rootαρω? Με τη "δύσκολη" διαδικασία?

Υ/Γ: Έχω locked bootloader

Υ/Γ2: Με SUS/PC companion θα χάσω και ότι έχω στην sd? Το αναφέρω γιατί έχω κρατήσει κάποια backups από titanium και cwm σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά...

Εχω την επισημη μου την ειχε περασει ενας φίλος μεσω λαπτοπ νομιζω με pc companion.Μετα που το παθα πρωτη φορα με συμβουλεψατε να κανω sus το κανα και ολα καλα απο κει και περα το παθε αλλες δυο φορες.Πως να το επαναφερω στην αρχικη 2.3 μηπως στρώσει;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=327513

Τσέκαρε αυτό τον οδηγό... Είναι πολύ αναλυτικός...

Edited by tsourakis13
Ξυπνήστε ρεεεε...

Παιδες καλησπερα.

εχει ο πατερας μου το νεο V και του εβγαλε σημερα ειδοποιηση για αναβαθμιση στην 4.1.. (ειναι η JB??)

το συνδεω στο pc companion ομως και μου λεει οτι η συσκευη ειναι ενημερωμενη. Εχετε καμια ιδεα?γιατι το κανει αυτο?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Καλημέρα παιδιά έχω μια ερώτηση...Ενώ είμαι με codename 9.1, δεν είμαι πολύ ευχαριστημένος και θέλω να πάω σε jellybean 7.4. Όμως δεν καταλαβαίνω κάτι... Πρέπει αρχικά να περάσω την .587, αλλά με flashtool ή SUS?

Υ/Γ2: Με SUS/PC companion θα χάσω και ότι έχω στην sd? Το αναφέρω γιατί έχω κρατήσει κάποια backups από titanium και cwm σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=327513

Τσέκαρε αυτό τον οδηγό... Είναι πολύ αναλυτικός...

Και αυτόν επίσης --> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092789#post4092789

Παιδες καλησπερα.

εχει ο πατερας μου το νεο V και του εβγαλε σημερα ειδοποιηση για αναβαθμιση στην 4.1.. (ειναι η JB??)

το συνδεω στο pc companion ομως και μου λεει οτι η συσκευη ειναι ενημερωμενη. Εχετε καμια ιδεα?γιατι το κανει αυτο?

Επίσημη 4.1 δεν υπάρχει. Όπως δεν υπάρχει JB για το Neo V. Άρα τέτοια ειδοποίηση αποκλείεται να του ήρθε.Κάτι άλλο σου βγάζει δες το καλύτερα και πες μας.Μήπως σου λέει ότι υπάρχει η 4.1.B.0.587???

Επίσημη 4.1 δεν υπάρχει. Όπως δεν υπάρχει JB για το Neo V. Άρα τέτοια ειδοποίηση αποκλείεται να του ήρθε.Κάτι άλλο σου βγάζει δες το καλύτερα και πες μας.Μήπως σου λέει ότι υπάρχει η 4.1.B.0.587???

Το ξέρω ότι δεν θα πάρει jb..

Ναι, αυτή λέει, αλλά η 4.1.B.0.587 δεν είναι 4.1??

Και αφού τη βρίσκει το κινητό γιατί δεν κατεβαίνει με το pc companion?

Edited by Nikos_Mpl

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

λοιπον φιλε με sus ,companion δεν χανεται τιποτα απο την sd..τωρα αυτο που εκανα ηταν με sus ηρθα στην 587 εκανα ρουτ με τον δυσκολο κ μoναδικο τροπο εγκατεστησα cwm και συνεχισα την διαδικασια για την jelly sandwich..

καλησπερα παιδες!

θα ηθελα τα φωτα σας!

πριν καμια εβδομαδα περασα στο κινητο την js 7.4.ολα καλα μεχρι στιγμης κ μου αρεσει αρκετα αλλα χθες διαπιστωσα οτι δεν μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ μεσω 3g....σαν να μην υπαρχει καν στο κινητο οτιδηποτε για συνδεση 3g....ειμαι σιγουρος οτι εγω εχω κανει την πατατα γιατι καποια στιγμη οταν εβαλα την js κ ανοιξα το κινητο στην αρχη που φτιαχνεις τις πρωτες ρυθμισεις κατι με ρωτησε αν προτιμω 3g wifi η κ τα δυο κα εγω αφηρημενος πατησα μονο wifi....πως μπορω να το αλλαξω αυτο;

Παιδια επειδη χαθηκα θελω απλα να ρωτησω πως μπορω να επαναφερω την ολισθηση μαζι με το μοτιβο και κατι διαβασα για το SUS μια περιληψη για το τι ειναι αυτο μπορω να εχω;; Συγγνωμη για την ασχετοσυνη μου αλλα εγω του εχω κανει μονο οτι μου εχει πει το pc companion και καπως μπερδευτικα με τα σχολια εδω!!

Ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί να συνδεθεί εξωτερικό "φλασάκι" στη συσκευή μας (USB OTG) για να διαβάζει από εκεί αρχεία mp3, video κ.α.

Εχαριστώ.

Ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί να συνδεθεί εξωτερικό "φλασάκι" στη συσκευή μας (USB OTG) για να διαβάζει από εκεί αρχεία mp3, video κ.α.

Εχαριστώ.

Για να το κάνεις αυτό χρειάζεσαι ένα καλώδιο micro usb to female USB on- the-go το οποίο είναι πολύ φθηνό( εγώ είχα πάρει ένα 3, δηλαδή πιο φθηνό και από τα μεταφορικά).... Για 2.3 υπάρχει ένα app που σου κάνει mount και βλέπεις τα αρχεία σου...Για ics δεν γνωρίζω αλλά σίγουρα θα υπάρχει κάποια λύση...Εμένα πάντως με έχει βολέψει πολύ όχι μόνο για να να βλέπω αρχεία αλλά και για να συνδέω ασύρματο ποντίκι & πληκτρολόγιο, και να το συνδέω με hdmi με την τηλεόραση...Δηλαδή σαν κανονικό pc.

Ξυπνήστε ρεεεε...

Παρακαλώ. Αν βρεις τίποτα καλό και αξιόπιστο πες μου γιατί δεν έχω βρει κάτι καλό στο xda. Προς το παρόν το έχω ρουταρει και έχω αφαιρέσει πολλά προγράμματα με το titanium και έχει γίνει πολύ γρήγορο το κινητό. Με το stock ics σερνόταν τρελά....

Παρακαλώ. Αν βρεις τίποτα καλό και αξιόπιστο πες μου γιατί δεν έχω βρει κάτι καλό στο xda. Προς το παρόν το έχω ρουταρει και έχω αφαιρέσει πολλά προγράμματα με το titanium και έχει γίνει πολύ γρήγορο το κινητό. Με το stock ics σερνόταν τρελά....

Ακριβως το ιδιο εχω κανει κι εγω φιλε μου. Μου εκανε μεγαλη εντυπωση το ποσο σερνοταν με ics stock. Δεν προλαβα να το κανω αλλα θα του περασω τη thebrainsrom καθως ειναι η μονη που βρηκα και μου αρεσε. Αμα θελεις τσεκαρε την και εσυ.

:D

Άρης

Follow me

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...