GiannisLeon Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 (edited) Δε χρειάζεται να ξεκλειδώσεις τον bootloader σου μιας και μπαίνει η rom και σε κλειδωμένα. Όταν βάζεις μία ρομ πρέπει να βάζεις και τον ανάλογο kernel. Αν είσαι στην 4.0.4 official rom τότε προχωράς στο να κάνεις root το κινητό σου και μετά να εγκαταστήσεις το clockwork mode. Σχετικά λινκς εδώ---> 1) ΓΕΝΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=324085 2) ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ Ξεκλείδωμα bootloader, εγκατάσταση custom rom και kernel για το XPERIA NEO V http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=329948 3) ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ clockwork mode http://mobilecon.info/install-sony-xperia-clockworkmod-for-ics-and-gingerbread.html δίαβασε καλά. Ευχαριστω πολύ. Το διαβαζω και καπου χανομαι, θελει μελετη το πραγμα. Πρεπει να τα κανω ολα αυτα για να μπορεσω να περασω μια custom ROM πχ την Jelly Sandwich ? Εχω την τελευταια εκδοση:4.1.Β.0.587 και KERNEL 2.6.32.9-perf Edited October 31, 2012 by GiannisLeon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgezoulis Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 ναι..................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Οχι κ ναι.το ξεκλειδωμα του bootloader δεν ειναι κ απαραιτητο.χρειαζεσαι κατα σειρα root κ εγκατασταση CWM.μετα περνας custom rom αλλα αυτες που ειναι κ για κλειδωμενο bootloader, π.χ. Jellysandwitch η pureness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 (edited) Ευχαριστω πολύ. Το διαβαζω και καπου χανομαι, θελει μελετη το πραγμα. Πρεπει να τα κανω ολα αυτα για να μπορεσω να περασω μια custom ROM πχ την Jelly Sandwich ? Εχω την τελευταια εκδοση:4.1.Β.0.587 και KERNEL 2.6.32.9-perf Δεν χρειάζεσαι ξεκλείδωμα του bootloader σου (αν όμως τον ξεκλειδώσεις θα μπορείς να βάζεις και custom kernels που έχουν καλύτερη αυτονομία στην μπαταρία ή τρέχουν ελαφρώς πιο γρήγορα κτλ).Η Jelly Sandwitch είναι και για κλειδωμένο και ξεκλείδωτο bootloader.Αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ είναι να rootάρεις το κινητό σου και μετά να εγκαταστήσεις το cwm.Kernel δε χρειάζεται να αλλάξεις μιας και η 4.1.Β.0.587 που έχεις, έχει περασμένο και τον kernel που χρειάζεται για να τρέξει η Jelly Sandwitch.Τέλος περνάς την Jelly Sandwitch με το cwm. Είναι πολύ απλό και δεν πρόκειται να έχεις πρόβλημα.Και αν έχεις εδώ είμαστε.;) On screen buttons για την Jelly Sandwitch υπάρχουν???Πήγα να περάσω αυτά που είχα για την official .587 και κόλλησε το κινητό!!! Υπάρχει κάτι που να είναι συμβατό με την Jelly Sandwitch?? Edited October 31, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
studiosakis Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 ξαναγυριζω παλι στην Jelly Sandwich 7.2.1 διοτι η 7.4 τραβαει βιντεο με "κομπιασματα" οπως και ολες stock ics. τουλαχιστον η πρωτη(7.2.1) σε βιντεο ειναι σαν τη gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisLeon Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Δεν χρειάζεσαι ξεκλείδωμα του bootloader σου (αν όμως τον ξεκλειδώσεις θα μπορείς να βάζεις και custom kernels που έχουν καλύτερη αυτονομία στην μπαταρία ή τρέχουν ελαφρώς πιο γρήγορα κτλ).Η Jelly Sandwitch είναι και για κλειδωμένο και ξεκλείδωτο bootloader.Αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ είναι να rootάρεις το κινητό σου και μετά να εγκαταστήσεις το cwm.Kernel δε χρειάζεται να αλλάξεις μιας και η 4.1.Β.0.587 που έχεις, έχει περασμένο και τον kernel που χρειάζεται για να τρέξει η Jelly Sandwitch.Τέλος περνάς την Jelly Sandwitch με το cwm. Είναι πολύ απλό και δεν πρόκειται να έχεις πρόβλημα.Και αν έχεις εδώ είμαστε.;) Ευχαριστω πολύ ολους παιδια. Ουσιαστικα λοιπον ξεκιναω απο εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092783#post4092783 και περναω τη jelly sandwitch... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgezoulis Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Οχι κ ναι.το ξεκλειδωμα του bootloader δεν ειναι κ απαραιτητο.χρειαζεσαι κατα σειρα root κ εγκατασταση CWM.μετα περνας custom rom αλλα αυτες που ειναι κ για κλειδωμενο bootloader, π.χ. Jellysandwitch η pureness σε αυτο το κινιτο με ics πανω αν δεν του ξεκλιδοσεις τον bootloader τωρα θα το κανεις αργοτερα να εισαι σιγουρος για αυτο............ :P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Ζήτησα από φίλη να μου δώσει το κινητό που είχα ακουμπησμένο πάνω σε τραπέζι στο σπίτι της. Είχε τη φαεινή ιδέα να μου το πετάξει και επειδή όπως ξέρουμε η χωροαντιληπτική ικανότητα των αδυναμιών μας είναι σε υψηλά επίπεδα αυτό προσγειώθηκε 2 (!!!!) μέτρα μακριά μου! Αποτέλεσμα δυο χτυπήματα στις κάτω γωνίες του κινητού. :( Υ.Γ.: Παρά την πτώση το κινητό λειτουργεί άψογα! Δεν το περίμενα! Υ.Γ.2: Η φίλη ζει ακόμα! :lol: http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Υ.Γ.: Παρά την πτώση το κινητό λειτουργεί άψογα! Δεν το περίμενα! Υ.Γ.2: Η φίλη ζει ακόμα! :lol: 1) Τελικά μου φαίνεται πως παρόλο τα... "ψεύτικα" πλαστικά, έχει γερή κράση! Μου 'χει πέσει αρκετές φορές (ευτυχώς όχι από ύψος μεγαλύτερο τους ενός μέτρου) σε πλακάκια, τσιμέντα κλπ και δεν έχει πάθει τίποτα (πέραν των όποιων γρατζουνιών στα πλαστικά βεβαίως)! 2) Και αυτή έχει γερή κράση μου φαίνεται! Με το πέρασμα των χρόνων έχουν γίνει πιο ανθεκτικές ενώ και οι αντοχές τους έχουν φτάσει σε υψηλά επίπεδα! Btw ο συνδυασμός Jelly Sandwich+Suave kernel μάλλον είναι ότι καλύτερο από άποψη μπαταρίας! Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 Btw ο συνδυασμός Jelly Sandwich+Suave kernel μάλλον είναι ότι καλύτερο από άποψη μπαταρίας! Σε ποιες εκδόσεις αναφέρεσαι? (JS & Suave?) OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Σε ποιες εκδόσεις αναφέρεσαι? (JS & Suave?) 7.4 και αν δεν κάνω λάθος στην v6. Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Ζήτησα από φίλη να μου δώσει το κινητό που είχα ακουμπησμένο πάνω σε τραπέζι στο σπίτι της. Είχε τη φαεινή ιδέα να μου το πετάξει και επειδή όπως ξέρουμε η χωροαντιληπτική ικανότητα των αδυναμιών μας είναι σε υψηλά επίπεδα αυτό προσγειώθηκε 2 (!!!!) μέτρα μακριά μου! Αποτέλεσμα δυο χτυπήματα στις κάτω γωνίες του κινητού. :( Υ.Γ.: Παρά την πτώση το κινητό λειτουργεί άψογα! Δεν το περίμενα! Υ.Γ.2: Η φίλη ζει ακόμα! :lol: Να πω κ γω ότι πάντα του φοράω θήκη σιλικόνης κ προχθές έτυχε κ το άφησα γυμνό,μου γλίστρησε από μισό μέτρο περίπου απέκτησα κ γω 2 ωραία ελαφριά χτυπήματα! Γκαντεμιά ρε παιδί μου μια φορά έτυχε να το χα χωρίς τη θήκη κ επεσε!!! Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros91 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Να πω κ γω ότι πάντα του φοράω θήκη σιλικόνης κ προχθές έτυχε κ το άφησα γυμνό,μου γλίστρησε από μισό μέτρο περίπου απέκτησα κ γω 2 ωραία ελαφριά χτυπήματα! Γκαντεμιά ρε παιδί μου μια φορά έτυχε να το χα χωρίς τη θήκη κ επεσε!!! Κλασσικός νόμος του Murphy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Ζήτησα από φίλη να μου δώσει το κινητό που είχα ακουμπησμένο πάνω σε τραπέζι στο σπίτι της. Είχε τη φαεινή ιδέα να μου το πετάξει και επειδή όπως ξέρουμε η χωροαντιληπτική ικανότητα των αδυναμιών μας είναι σε υψηλά επίπεδα αυτό προσγειώθηκε 2 (!!!!) μέτρα μακριά μου! Αποτέλεσμα δυο χτυπήματα στις κάτω γωνίες του κινητού. :( Υ.Γ.: Παρά την πτώση το κινητό λειτουργεί άψογα! Δεν το περίμενα! Υ.Γ.2: Η φίλη ζει ακόμα! :lol: Εγώ τα καταφέρνω και μόνος μου να το ρίχνω κάτι, έχω βρει τα μπροστινά πλαστικά με 15 ευρώ, αυτά μπορούμε να τα αλλάξουμε μόνοι μας ή θέλει να το στείλω στο service? Με την ευκαιρία να αλλαχθούν και τα κουμπιά που έχει φύγει λίγο το ασημή,. -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 (edited) Καλημέρα σε όλους. Έχω ένα θεματάκι με διπλές ειδοποιήσεις μηνυμάτων. Μου συνέβαινε και στην GB ROM αλλά και στην ICS τώρα και επίσης και με το GO SMS που είχα αλλά και με το Handcent που έχω τώρα. Από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου έχω απενεργοποιημένες τις ειδοποιήσεις και υποτίθεται ότι ισχύει μόνο η ειδοποίηση του προγράμματος. Νομίζω ότι το ίδιο μου έκανε στην προηγούμενη ROM (GB) παρ' όλο που είχα απεγκαταστήσει την Stock εφαρμογή μηνυμάτων - αν θυμάμαι καλά. Υπολογιζω βαση των specs 300-350 ευρω. Παραπανω πιστευω οτι δεν θα κανει με τιποτα γιατι ειναι το arc και το play τα οποια ειναι και καλυτερα. Μετά από πάνω από ένα χρόνο κυκλοφορίας, παραθέτω ένα από τα πρώτα ποστ για το κινητάκι μας. Σόρι vezyro, δεν το κάνω κοροϊδευτικά, ούτε για να σου την πω. Απλώς παίρνω αφορμή από το ποστ αυτό, για να πω ότι το νήμα αυτής της συζήτησης έχει ξεπεράσει τα 14500 ποστ (πάει για 15000+, χαλαρά-χαλαρά αφού είναι ακόμα ζωηρότατο το ενδιαφέρον) και τις 880000 εμφανίσεις!!! Από μόνα τους τα νούμερα αυτά (ή αν θέλετε συγκρινόμενα με άλλα μοντέλα της Sony ή άλλων εταιρειών) καθιστούν το κινητάκι μας ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και ίσως επιτυχημένα μοντέλα, αν και δεν έχω συγκριτικά νούμερα πωλήσεων για επαλήθευση. Εντελώς προσωπική άποψη βέβαια, να πω ότι το θεωρώ ένα από τα κορυφαία value for money κινητά, ειδικά τον τελευταίο καιρό της κυκλοφορίας του. Τι λέτε; Edited November 2, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasTMD Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 παιδια ειμαι νεος εχω την εκδοση 4.1.b.0.587 και προσπαθω να κανω root εκανε οτι ακριβως ελεγε στο Xda και δεν εγινε root τι κανω λαθος ?? :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myweca Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Παιδιά SOS! Έσβησα κατά λάθος το ρολόι-ξυπνητήρι! Έχω την έκδοση 4.1.B.0.587. Μπορεί κάποιος να μου το στείλει από το system/app; PM ME PLEASE!!! Siemens M35i - Nokia 3210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3220 - Nokia 6600 - Sony Ericsson W880i - Samsung Corby - Motorola Flipout - HTC Wildfire - Sony Ericsson Xperia Neo V - Galaxy SII - LG Nexus 4 - OnePlus One - OnePlus X - OnePlus 3 - Galaxy S7 Edge - OnePlus 5t - Galaxy S9 Plus - OnePlus 6 - Galaxy S10e - iPhone 6 - Huawei P20 Pro - Xiaomi Mi 9t - Huawei Mate 20 Pro - iPhone 7 - Galaxy S10 Lite - iPhone XS Max - Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Μετά από πάνω από ένα χρόνο κυκλοφορίας, παραθέτω ένα από τα πρώτα ποστ για το κινητάκι μας. Σόρι vezyro, δεν το κάνω κοροϊδευτικά, ούτε για να σου την πω. Απλώς παίρνω αφορμή από το ποστ αυτό, για να πω ότι το νήμα αυτής της συζήτησης έχει ξεπεράσει τα 14500 ποστ (πάει για 15000+, χαλαρά-χαλαρά αφού είναι ακόμα ζωηρότατο το ενδιαφέρον) και τις 880000 εμφανίσεις!!! Από μόνα τους τα νούμερα αυτά (ή αν θέλετε συγκρινόμενα με άλλα μοντέλα της Sony ή άλλων εταιρειών) καθιστούν το κινητάκι μας ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και ίσως επιτυχημένα μοντέλα, αν και δεν έχω συγκριτικά νούμερα πωλήσεων για επαλήθευση. Εντελώς προσωπική άποψη βέβαια, να πω ότι το θεωρώ ένα από τα κορυφαία value for money κινητά, ειδικά τον τελευταίο καιρό της κυκλοφορίας του. Τι λέτε; Συμφωνω απολυτα μαζι σου και το ειχα πει και οταν το πηρα τον Ιανουαριο.Η φοβερη τιμολογηση του σε σχεση με τις δυνατοτητες του ηταν το κατι αλλο για εκεινη την εποχη.Τωρα εχει ξεπεραστει δυστυχως αλλα ακομα κανει την δουλεια του αψογα (αν απεγκαταστησεις το Facebook ειδικα απογειωνεται :p)!Και δεν ειναι μονο αυτα...Εχει πολυ καλη καμερα,αρκετα καλη ποιοτητα κατασκευης,ωραια εμφανιση,και πηρε και πολλες αναβαθμισεις!Δεν ειναι και λιγα με 199 ευρω!Το ειχα ξαναγραψει και τοτε,μετα το Nokia 5800 Xpress Music ειναι το κινητο που εφερε τον ασχετο με τον κοσμο των smartphones καταναλωτη πιο κοντα σε αυτα!Ακομα θεωρω οτι ειναι η καλυτερη αγορα συσκευης που εκανα ποτε μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirK Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 καλησπέρα! το κινητό με σύνδεση 3g, δίκτυο cosmote what's up, κάνει εκνευριστικά πολύ ώρα να μπει στο ίντερνετ την ώρα που παλιά κινητά φίλων μου με 3g δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα και είναι λες και μπαίνουν με wifi... :( Υπάρχει περίπτωση να είναι πρόβλημα του κινητού? Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 ...Τωρα εχει ξεπεραστει δυστυχως αλλα ακομα κανει την δουλεια του αψογα (αν απεγκαταστησεις το Facebook ειδικα απογειωνεται :p)!Και δεν ειναι μονο αυτα...Εχει πολυ καλη καμερα,αρκετα καλη ποιοτητα κατασκευης,ωραια εμφανιση,και πηρε και πολλες αναβαθμισεις!Δεν ειναι και λιγα με 199 ευρω!Το ειχα ξαναγραψει και τοτε,μετα το Nokia 5800 Xpress Music ειναι το κινητο που εφερε τον ασχετο με τον κοσμο των smartphones καταναλωτη πιο κοντα σε αυτα!Ακομα θεωρω οτι ειναι η καλυτερη αγορα συσκευης που εκανα ποτε μου. Αφού κάνει την δουλειά του άψογα, και αφού ο κόσμος ακόμα το χρησιμοποιεί, δεν είναι ξεπερασμένο είναι ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ! Χαχαχα! Θα απεγκαταστήσω το facebook και θα μπαίνω στο εξής από το dolphin ή το Opera, αν και κάποιες λειτουργίες δεν είναι δυνατές μέσω του browser. Έχω βάλει την Ultimate HD (όπως έχω αναφέρει και αλλού) με κλειδωμένο bootloader (ακόμα) και Supercharged. Μάλλον είναι ΟΚ (επιλογή στα option του Supercharge την balanced). Έχει να προτείνει κανένας καμιά εξτρά επιλογή-- ρύθμιση για απελευθέρωση μνήμης; (όπως πχ Απεγκατάσταση FB ή άλλων εφαρμογών - χάρτες Google?, Ρυθμίσεις Supercharger?, άλλος kernel θα βοηθούσε;). Παρατήρησα ότι για να παίξω το Real Football 2012, είναι καλύτερο να το κάνω μετά από επανεκκίνηση, γιατί αλλιώς έχει αρκετά θεματάκια με την ταχύτητα απεικόνισης και τρεξίματος του παιχνιδιού. Αυτό φυσικά δεν το έκανε όταν είχα GB. Και ΔΕΝ πιστεύω ότι είναι θέμα ICS γιατί το παιχνίδι τρέχει κανονικά (υπό προϋποθέσεις). Να μην ξεχάσω να σημειώσω ότι τρέχω και το Autostarts. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilismam Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 (edited) Παιδια γεια σε ολους σας, εχω την χαρα να συμμετασχω σε αυτο το υπεροχο και πολυ προσεγμενο forum και θα ηθελα να ρωτησω τι μπορω να κανω με τα μπροστινα πληκτρα του κινητου, διοτι εχει ξεβαψει το ασημι χρωμα και δεν φαινεται ομορφο.Επισης μηπως μπορουμε να βρουμε καποια θηκη (σιλικονης κατα προτημηση)που να καληπτει αυτα τα πληκτρα;Ευχαριστω για το χρονο που διαθεσατε να το διαβασετε, Ρε παιδια πως μπορω να περασω αυτο το jelly Sandwitch που αναφερετε παραπανω? Edited November 1, 2012 by vasilismam Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myweca Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Παιδιά βρήκα ένα εκπληκτικό tutorial στο xda, άρα λύθηκε και το πρόβλημά μου! Πώς να κάνεις etract τα system files από ένα ftf αρχείο! Για όποιον το χρειάζεται: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1872859 Siemens M35i - Nokia 3210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3220 - Nokia 6600 - Sony Ericsson W880i - Samsung Corby - Motorola Flipout - HTC Wildfire - Sony Ericsson Xperia Neo V - Galaxy SII - LG Nexus 4 - OnePlus One - OnePlus X - OnePlus 3 - Galaxy S7 Edge - OnePlus 5t - Galaxy S9 Plus - OnePlus 6 - Galaxy S10e - iPhone 6 - Huawei P20 Pro - Xiaomi Mi 9t - Huawei Mate 20 Pro - iPhone 7 - Galaxy S10 Lite - iPhone XS Max - Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisLeon Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Ευχαριστω πολύ ολους παιδια. Ουσιαστικα λοιπον ξεκιναω απο εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092783#post4092783 και περναω τη jelly sandwitch... Ερωτηση: κατεβασα την Jelly sandwich 7.4. Ειναι ενα αρχειο zip. Αν το ξεζιπαρω βγαζει φακελους και αρχεια. Πως θα τα περασω στο flashtool ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Ωραίος....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myweca Δημ. November 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2012 Ερωτηση: κατεβασα την Jelly sandwich 7.4. Ειναι ενα αρχειο zip. Αν το ξεζιπαρω βγαζει φακελους και αρχεια. Πως θα τα περασω στο flashtool ? Άν είναι zip αρχείο, λογικά το φλασάρεις μέσω cwm! Τα ftf αρχεία φλασάρονται μέσω flashtool. Αλλά για να σου πω σίγουρα, δώσε το link της έκδοσης που κατέβασες! Siemens M35i - Nokia 3210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3220 - Nokia 6600 - Sony Ericsson W880i - Samsung Corby - Motorola Flipout - HTC Wildfire - Sony Ericsson Xperia Neo V - Galaxy SII - LG Nexus 4 - OnePlus One - OnePlus X - OnePlus 3 - Galaxy S7 Edge - OnePlus 5t - Galaxy S9 Plus - OnePlus 6 - Galaxy S10e - iPhone 6 - Huawei P20 Pro - Xiaomi Mi 9t - Huawei Mate 20 Pro - iPhone 7 - Galaxy S10 Lite - iPhone XS Max - Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts