Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το περασα ,αλλα μεσω της x-parts "xperia cwm auto installer" που τη βρηκα πιο βολικη ,μεσα απ'αυτη περνω σε recovery mode και εχω menu ολα οκ ! μαλιστα εριξα και ενα backup της rom μολις τωρα για να προχωρησω σε jelly ...αλλα το σκεφτομαι ..θα δω διαφορα ή ? τι προτεινεις ή ua trexoyme ... xa xa

απο το x-parts το cwm ανοιγει μονο με την εφαρμογη οχι με το volume-

βρες το cwm απο το xda και εγκατεστησε το...

αν και δεν εχει σημασια... το ιδιο μπορεις να κανεις μετα που θα βαλεις την JS 7.4

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

αν και δεν εχει σημασια... το ιδιο μπορεις να κανεις μετα που θα βαλεις την JS 7.4

Σωστα ,Γιαννη ποια ειναι η γνωμη σου για την js 7.4 ?

Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28)

Από το xparts το cwm ανοίγει και εκτός εφαρμογής. Όταν ανοίξεις το κινητό σου, στο logo της sony κάνε tap στην οθόνη συνεχόμενα. Πολλά tap εννοώ.

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα παιδιά.

Πάω να εγκαταστήσω Jelly sanndwich 7.4 Πάω να κάνω τα βήματα όπως λέει και εκεί που πάω να κάνω backup μου γράφει, can't mount backup path.

Πάω να κάνω instal χωρις backup και γράφει, Ε:can't mount /sdcard/update.zip

Τι κάνω λάθος;

Δεν θα κάνεις install update.zip αλλά install from SD Card

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Από το xparts το cwm ανοίγει και εκτός εφαρμογής. Όταν ανοίξεις το κινητό σου, στο logo της sony κάνε tap στην οθόνη συνεχόμενα. Πολλά tap εννοώ.

Φιλε μου @Fick εγραψες ,το παλευω 2 μερες ελιωσα τα κουμπια...κερνάω καφε αν περασεις απο Λαμια:)

Pipo M9 (RileyROM 2.6.4) - ZTE V967S (1.0.5) - Xiaomi RedMi 1S (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi 2 (MIUI V7 5.8.27)-Xiaomi Redmi Note 2 (MIUI V7 6.4.28)

Φιλε μου εγραψες ,το παλευω 2 μερες ελιωσα τα κουμπια...κερνάω καφε αν περασεις απο Λαμια:)

Χα χα. Το 'ξερα ότι θα μου βγει σε καλό η ενασχόληση με το forum :lol:

Edited by Fick

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σωστα ,Γιαννη ποια ειναι η γνωμη σου για την js 7.4 ?

Ειναι η καλυτερη πιστευω ρομ για το neo v απ' ολες... πολυ σταθερη, πολυ γρηγορη, χωρις bugs. Σχεδον ολοι που εχουν custom rom αυτη χρησιμοποιουν.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ...

1st: proper install of rom and kernel .587 with PCC or with flashtool (you can use TFT NORDIC for MT11i)

2nd flash kernel .562 with fastool

3rd root withDoomlord V& Xperia 2011

4th flash kernel .587 with fastool

5th install CWM

6th download the rom and put the zip on sd card

7th start into CWM

8th in CWM wipe full factory reset, dalkik and cache, wipe bat stat

9th in CWM format system then format data then format cache

10th install Zip on sd card

11th select options in AROMA and DON'T select wipe dalvik, cache, bat stat...

12th wait for install, reboot and enjoy. It works for me

"""για να μην σου κολλησει στο logo δωσε βαση στο 11th ειναι το πιο σημαντικο"""

Φίλε μου κόλλησε στο logo αν και έδωσα βάση όπως είπες. Τί κάνω τώρα; SOS....SOS

Παιδιά βοήθεια δεν ανάβει το τηλ και ότα το συνδέω με το καλώδιο στον υπολογιστή δεν το βλέπει.

Ξέρει κανείς με πια κουμπιά κάνουμε hard reset;

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Παιδιά βοήθεια δεν ανάβει το τηλ και ότα το συνδέω με το καλώδιο στον υπολογιστή δεν το βλέπει.

Ξέρει κανείς με πια κουμπιά κάνουμε hard reset;

επαναφορά με Sus...

μα δεν το βλέπει το τηλ ο υπολογιστής

ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ!!!

κρατησε πατημενο το κουμπι(που κανεις πισω)και συνδεσε το στο pc

εχει μπρικαρει το τηλεφωνακι μου απειρες φορες και με sus ολα τζαμι.

αν και με flashtool μπορεις κατευθειαν να περασεις οποια ρομ θελεις

χωρις sus

Edited by studiosakis

σοσ οποιος μπορει ας βοηθησει.εχω βαλει τον 587 και εχω θεμα με το 3g τι μπορω να κανω να βαλω τον προιγουμενο κερνελ που ημουν μια χαρα???

σοσ οποιος μπορει ας βοηθησει.εχω βαλει τον 587 και εχω θεμα με το 3g τι μπορω να κανω να βαλω τον προιγουμενο κερνελ που ημουν μια χαρα???

για ριξε μια ματια....http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1946354&highlight=3g+problem

ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΑΙ!!!

κρατησε πατημενο το κουμπι(που κανεις πισω)και συνδεσε το στο pc

εχει μπρικαρει το τηλεφωνακι μου απειρες φορες και με sus ολα τζαμι.

αν και με flashtool μπορεις κατευθειαν να περασεις οποια ρομ θελεις

χωρις sus

:)Ολα καλα φιλε, τα είχα παίξει. τεσπα ξανακάνω άλλη μια προσπάθεια. (τα θέλει ο κόλος μου:))

Παιδιά έχω ένα θέμα με το τηλέφωνο.Έιχα την 2.3 gingerbread όπως ακριβώς το πήρα δηλαδή, χωρίς root χωρίς τίποτα εντελώς μαμά το τηλέφωνο.Τους τελευταίους 2 μήνες ένω όλα δουλέυουν ρολόι, ξαφνικά η μπάρα που ξεκλειδώνει το τηλέφωνο δεν ρολάρει καλά.Σαν να κολλάει.Μετά από 3-4 προσπάθεις ξεκολλάει και είνια οκ. Το ίδιο γίνεται και στο scrolarisma από οθόνη σε οθόνη ή και πάνω κάτω σε κάποια λίστα π.χ επάφες. Μετά από 3-4 δευτερολεπτα ξεκολάει και είναι μια χαρά. Το αναβάθμισα μέσω pc companion και έχω την 4.0.4

4.1.Β.0.587 ελπίζωντας πως θα ληθεί το πρόβλημα αλλά τίποτα. Το τηλέφωνο κολλάει ξανά στο σκρολάρισμα για 3-4 δευτερόλεπτα και μετά είναι οκ.Είναι σπαστικό όμως γιατι αν με πάρουν τηλέφωνο προσπαθώ να το ανοίξω και δεν μπορώ.

Καμία ιδέα κανείς? Επαναλαμβάνω πως δεν το έχω πειράξει καθόλου.

Ευχαριστώ!

Δεν είναι θέμα λογισμικού.Όποια rom και να βάλεις,όσες αναβαθμίσεις και αν του κάνεις είναι θέμα hardware.Το έχουν και άλλα παιδιά το πρόβλημα αυτό.Η καλύτερη λύση είναι να το πας στο service αν είσαι στην εγγύηση και θα στο φτιάξουν σίγουρα. Εάν δε μπορέσουν στο αντικαθιστούν με ένα άλλο xperia καινούριο λόγω του ότι σταμάτησε και η παραγωγή του.

Υ.Γ Βοηθεια απο τους ειδικους τωρα : πατωντας power + vol (-) αφου εχω κλεισει το τηλ. δεν μπaινω σε cwm recovery mode αλλά κανονικα bootarei στο home και μου γραφει κατω δεξια στα ελληνικα " ασφαλής λειτουργια "

ενω μεσα απο το x-parts & επιλογη reboot recovery όλα κανονικά .

πρώτα ανοίγεις το κινητό και μόλις δείξει το έμβλημα της sony πατάς πολλές φορές το volume down

Για την ιστορία, στο CWM μπαίνουμε πατώντας Volume- & back συνεχόμενα. Τουλάχιστον όσες φορές ήθελα να μπω στο CWM, έτσι μπήκα (πέραν του tap που ανέφερε ο Fick)!

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

Πάντως ούτε αυτήν την φορά πέτυχε. Πάλι μου κόλλησε στη logo:mad:

Εχω το ίδιο πρόβλημα - εκανα ΔΥΟ προσπάθειες αλλα μετά το τελευταίο reboot, κολλαει στο SONY...

Γυρνάω (με το CWM backup/restore) στην 6.2.5 και θα περιμένω την επόμενη έκδοση (μετά την 7.4)!!!

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Ρε παιδιά προσπαθησα να βάλω την jelly sandwich 7.4 και μπήκε κανονικά.Αλλά ήθελα να την ξαναεγκαταστήσω για να βάλω κάποιες άλλες επιλογές απο το AROMA και τώρα μου κολλάει συνέχεια στο Logo της SONY.Έβαλα πάλι official .587 την rootαρα και ξαναπροσπάθησα αλλα πάλι για 2ή φορά μου κολλάει στο Logo της SONY.Τι στο καλό γίνεται???Την πρώτη φορά πως πέρασε?Αφου τα ίδια βήματα έκανα!!!

Ρε παιδιά προσπαθησα να βάλω την jelly sandwich 7.4 και μπήκε κανονικά.Αλλά ήθελα να την ξαναεγκαταστήσω για να βάλω κάποιες άλλες επιλογές απο το AROMA και τώρα μου κολλάει συνέχεια στο Logo της SONY.Έβαλα πάλι official .587 την rootαρα και ξαναπροσπάθησα αλλα πάλι για 2ή φορά μου κολλάει στο Logo της SONY.Τι στο καλό γίνεται???Την πρώτη φορά πως πέρασε?Αφου τα ίδια βήματα έκανα!!!

εχω βαλει πολλες custom σε κινητα φιλων αλλα και στο δικο μου,μια φορα μου κολλησε στο logo και αυτο γιατι δεν ειχα κανει τις σωστες εκκαθαρισεις πριν ξεκινησω την εγκατασταση...σου προτεινω να ακολουθησεις τη διαδικασια που κανουμε για καθε custom δηλαδη,Factory reset

2.wipe cache partition

3.wipe dalvik cache

4.Format /system

5.Format /cache

6.Format /Data

7.Wipe battery stats

παρ ολο που οταν κανεις την εγκατασταση υπαρχει η επιλογη wipe kai format εγω τα κανω και πριν και μετα για να μαι σιγουρος...:p

για ριξε μια ματια....http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1946354&highlight=3g+problem

Αυτό που μου έστειλες απενεργοποιεί το 3g τελείως εγώ έχω θέμα ότι εκεί που είμαι

Π.χ στο fb μου λέει η σύνδεση χάθηκε εκτός αν έχει θέμα η εφαρμογή

Του fb

Edited by argi_7

Καλημερα σε ολους επειδη εχω καιρο να μπω στο forum και σημερα διαβαζω διαφορα post και εχω μεινει πολυ πισω τελικα τι περνει το τηλ μας τωρα; αν το συνδεσουμε με το pcc την ics ή την jelly ;και πια ειναι η καλυτερη εγω ειχα περασει την ics αλλα το ξαναγυρισα σε 2,3,4 γιατι δεν μου δουλευε το gps

σας ευχαριστω

Καλημερα παιδια. Ειχα την 4.1.Β.0.431 και χθες μεσω pc companion πηγα στην 4.1.b.0.587. Στην προηγουμενη εκδοση, πριν την αναβαθμιση ειχα ακολουθησει μια διαδικασια μεσα απο το φορουμ σας για να κανω root. Επειδη χαθηκε το root που ξαναβρισκω τις οδηγιες? Θα εχει μεσα στις νεες οδηγιες τον kernel για 587 ή το κατεβαζω απο καπου αλλου? Ευχαριστω.

Καλημερα σε ολους επειδη εχω καιρο να μπω στο forum και σημερα διαβαζω διαφορα post και εχω μεινει πολυ πισω τελικα τι περνει το τηλ μας τωρα; αν το συνδεσουμε με το pcc την ics ή την jelly ;και πια ειναι η καλυτερη εγω ειχα περασει την ics αλλα το ξαναγυρισα σε 2,3,4 γιατι δεν μου δουλευε το gps

σας ευχαριστω

Δεν υπάρχει JB για το κινητό μας (official πάντα) και δεν θα βγάλει η Sony κάποια ενημέρωση.

Μείνε στην GB.

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...