giothesuper Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Καλησπέρα παιδιά!! Έχω θέμα με συγχρονισμό επαφών μέσω facebook... Όλα δούλευαν ρολόι και από το πουθενά χάθηκαν όλες οι ενώσεις fb-επαφων που είχα κάνει χειροκίνητα και στις επαφές όλα τα ονόματα απο το facebook εμφανίζονται χωρίς fotos! Το είδα να κάνει συγχρονισμό επαφών μέσω xperia και fb μπροστα στα ματια μου αλλα τιποτα! Εχει κανεις παρόμοιο πρόβλημα? παιζει κατι με την εφαρμογη του facebook τις τελευταίες μέρες? κι αμα υπαρχει καμια λύση-πρόταση ευπρόσδεκτη!! Ευχαριστω!!! μπες μεσα απο τους λογαριασμους και κανε συγχρονισμο η μεσα απο την εφαρμογη Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moras Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 (edited) Σχετικα με το πρώτο (καθυστερηση) προφανως ισως το ICS να χρειαζεται περισσοτερη RAM και να υπαρχει αυτό το lag (οχι απαραιτητως βεβαια). Επισης αν αργεί τοσο πολύ δοκιμασε clean-install* με την ICS. Τωρα οσο αναφορα τα προγράμματα GoLocker, Instangram, e.t.c. ποιο πολύ μου φαινέται για compability issue η όπως ανεφερα και παραπανω μετα το update του ICS θα ήταν καλό να περαστούν ξανά, προφανώς ίσως και αυτο να συνεπάγεται ότι καλύτερα να γίνει ενα clean-install*. Tέλος αν χρειάζεσαι πρόγραμμα για backup δοκιμασε: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rerware.android.MyBackup&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5yZXJ3YXJlLmFuZHJvaWQuTXlCYWNrdXAiXQ.. *(εγκατασταση/επαν-εγκατασταση αναβαθμισης με διαγραφή όλων των δεδομενων του τηλ.) αυτο το clean-install γινετε απο τις ρυθμισεις του κινητου? επισης μεγαλη καθυστερηση παρατησησα και στις κλησεις (ειτε εισερχομενες/ειτε εξερχ)... οποτε η καλυτερη λυση ειναι αυτη που μ αναφερεις ε? παιδια καμια βοηθεια γιατι το κινητο μου εχει απιστευτη καθυστερηση και κολλιματα απ οταν περασα την 4.0.4???? Edited October 17, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Samsung Galaxy S4 Xiaomi redmi 3 note Xiaomi redmi 3 Lenovo K3 note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximus20gr Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 μπες μεσα απο τους λογαριασμους και κανε συγχρονισμο η μεσα απο την εφαρμογη εκανα συγχρονισμο απο τις ρυθμισεις του κινητου και απο την εφαρμογη του facebook! αν εννοεις αυτα τα 2 τα εκανα ηδη, αν ειναι κατι αλλο εξηγησε το μου λιγο παραπανω!!! Thanks!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aDo Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Παιδιά, δεν παίζει στον σκαι live και μου λέει οτι θέλει flash απο 09 και πάνω. Έχω την ice 404 δεν θα έπρεπε να παίζει; με 2.3.4 και dolphin browser παιζει κανονικα. απο ποιον browser προσπαθεις? τον δικο μου τον flash player τον εχω αν θες να στο στειλω πες μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. October 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2012 Οσοι εχουν προβλημα με το wifi του router τους πχ. αποσυνδεσεις, για δοκιμαστε στο router να ορισετε το καναλι εκπομπης του ασυρματου να ειναι σταθερο και τιμη κατω απο 10. Διαβαζω τοσα αρνητικα σχολια για την επισημη 4.0.4 (.431) που αν δεν ειχα βαλει δεν θα εμπαινα στον κοπο να την βαλω αλλα τα πραγματα θεωρω οτι ειναι λιγο υπερβολικα. Αφου την εγκαταστησατε, κανατε μετα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και στησιμο απο την αρχη; Προσωπικα δεν την εχω φορτωσει με τοσες πολλες εφαρμογες οπως ειχα βαλει με την GB και ουτε widget και ρολαρει μια χαρα. Ειμαι ευχαριστημενος και θα την ξαναβαζα. Οκ μπορει να ειναι λιγουλακι πιο βαρια απο GB αλλα διορθωνει καποια πραγματα και σου προσθετει και καποια καλουδια και εφε. Παιδιά, δεν παίζει στον σκαι live και μου λέει οτι θέλει flash απο 09 και πάνω. Έχω την ice 404 δεν θα έπρεπε να παίζει; Οχι γιατι με την ics δεν ερχεται εγκατεστημενο το flash player. Εγκατεστησε το απο το play store. Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 (edited) Παίδες, έχει ασχοληθεί κανείς με σύνδεση ΒΤ πληκτρολογίου; Έχω την root GB 2.3.4 την οποία εγκατέστησα σύμφωνα με τους οδηγούς μέσα εδώ στο myphone. Συγκεκριμένα έχω αγοράσει ένα ΒΤ πληκτρολόγιο και προσπαθώ να το κάνω pair αλλά με τον μανίσιο οδηγό για pair μέσα από τη συσκευή δεν γίνεται, ή, πιο σωστά να το πω, γίνεται το pairing αλλά δεν προχωρά σε κανονική σύνδεση ώστε να υπάρξει αλληλεπίδραση και συνεπώς λειτουργία. Άλλη λύση θα ήταν να εγκαταστήσω εφαρμογή από play store. Για την συγκεκριμένη δουλειά όμως κυκλοφορούν ελάχιστα πράγματα που δεν κάνουν σωστά τη δουλειά. Αντίθετα, η εμπειρία μου από το προηγούμενο κινητό μου, ένα LG GT540 με custom ROM, λέει ότι ΜΠΟΡΕΙ να γίνει BT σύνδεση με HID ΒΤ συσκευές ( τέτοια συσκευή είναι το πληκτρολόγιο, ή κάποιο ΒΤ χειριστήριο για παιχνίδια κλπ.). Τό'χω κάνει. Γνωρίζει κανείς τίποτα για το θέμα; Αν ρωτάτε γιατί το θέλω, πιστεύω ότι η απάντηση είναι απλή. Με το γλυκό μας κινητάκι και μια σύνδεση με hdmi στην τηλεόραση, κάνεις άνετα σερφάρισμα στην TV ακόμα κι αν αυτή δεν είναι web-smart-κλπ κλπ κλπ. Παίζεις ωραιότατα παιχνιδάκια (android, Mame, whatever!) με χειριστήριο το ΒΤ πληκτρολόγιο, γράφεις κειμενάκια, στέλνεις μηνύματα sms ή στο FB. ένα σωρό πραγματάκια, χωρίς να ανάβεις υπολογιστή. Σωστά. Άρα η χρήση ενός τέτοιου πληκτρολογίου είναι σχεδόν απαραίτητη. Edited October 17, 2012 by koolxs2973 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centris Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 (edited) Φίλε το Play store δεν εχει το flash....τον βρήκα απο αλλού. Το σκαι εξακολουθεί να μην μπορεί να το ανοίξει, αναγνωρίζει τον flash αλλά μάλλον δεν το σηκώνει. Παιδιά, μπορείτε να μου πείτε αν τις ρυθμίσεις που κάνουμε για να γίνουμε rooter 3) Ενεργοποιήστε το Εντοπισμός σφαλμ. USB (Ρυθμίσεις-->Επιλογές για προγραμματιστές) 4) Ενεργοποιήστε τις Άγνωστες πηγές (Ρυθμίσεις-->Ασφάλεια) 5) Αλλάξτε τη Λειτουργία σύνδεσης USB. Πηγαίνουμε στο μενού Ρυθμίσεις --> Xperia --> Συνδεσιμότητα --> Λειτουργ. σύνδεσης USB και επιλέγουμε Λειτουργία μαζικής αποθήκευσης (MSC) μετά τι επαναφέρουμε όπως ήταν; Θα υπάρχει κανένα πρόβλημα αν τις αφήσουμε έτσι; Edited October 17, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 έκανες επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moras Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 οχι ακομα...θα χαθουν ολα αμα κανω?πρεπει να κανω back-up πρωτα? Samsung Galaxy S4 Xiaomi redmi 3 note Xiaomi redmi 3 Lenovo K3 note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Clean install βρε παιδιά... αφού πρώτα κάνουμε backup τα δεδομένα μας. Είναι που είναι οι εταιρίες ο,τι είναι... ας κάνουμε σωστά τις αναβαθμίσεις τουλάχιστον! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Programmer Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 αυτο το clean-install γινετε απο τις ρυθμισεις του κινητου? επισης μεγαλη καθυστερηση παρατησησα και στις κλησεις (ειτε εισερχομενες/ειτε εξερχ)... οποτε η καλυτερη λυση ειναι αυτη που μ αναφερεις ε? Φιλε όπως πολυ σωστα ειπανε και οι αλλοι χρήστες, 2 τροποι υπαρχουν για clean install: 1.) Επαναφορα Εργοστασιακων Ρυθμισεων 2.) Επαν/σταση μεσω του Sony Update Center (old seus) με την επιλογη διαγραφή των προσωπικών δεδομενων του τηλ. Εγώ προσωπικα πιστεύω πως αυτή είναι η καλυτερη λύση! Kαι επιδή ξέχασα να το αναφερω την προηγουμενη φορα, για τα μηνυματα (sms), χρησημοποιησε αυτό για backup: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.riteshsahu.SMSBackupRestore&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5yaXRlc2hzYWh1LlNNU0JhY2t1cFJlc3RvcmUiXQ.. (!) Μην ξεχάσεις το backup οποιοδηποτε τροπο και να διαλεξεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Παιδιά, μπορείτε να μου πείτε αν τις ρυθμίσεις που κάνουμε για να γίνουμε rooter 3) Ενεργοποιήστε το Εντοπισμός σφαλμ. USB (Ρυθμίσεις-->Επιλογές για προγραμματιστές) 4) Ενεργοποιήστε τις Άγνωστες πηγές (Ρυθμίσεις-->Ασφάλεια) 5) Αλλάξτε τη Λειτουργία σύνδεσης USB. Πηγαίνουμε στο μενού Ρυθμίσεις --> Xperia --> Συνδεσιμότητα --> Λειτουργ. σύνδεσης USB και επιλέγουμε Λειτουργία μαζικής αποθήκευσης (MSC) μετά τι επαναφέρουμε όπως ήταν; Θα υπάρχει κανένα πρόβλημα αν τις αφήσουμε έτσι; Όχι δεν χρειάζεται να τις επαναφέρεις και μη σου πω πως καλύτερα θα είναι να τις αφήσεις έτσι. (rooter;;;;;;!) Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Φίλε το Play store δεν εχει το flash....τον βρήκα απο αλλού. Το σκαι εξακολουθεί να μην μπορεί να το ανοίξει, αναγνωρίζει τον flash αλλά μάλλον δεν το σηκώνει. Μονο το σκαι δεν παιζει? τα υπολοιπα παιζουν κανονικα? Flash Player for Android 4.0 archives Flash Player for Android 2.x and 3.x archives http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stasis Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Ερωτηση: Από τότε που χρησιμοποιώ το κινητό, δεν μου έρχονται μηνύματα ειδοποίησης για χαμένες κλήσεις λόγω απενεργοποιημένου/κατειλημμένου τηλεφώνου. (Όταν παλαιότερα είχα τη SIM σε άλλη συσκευή, δούλευε ρολόι.) Έχει κανείς ιδέα αν παίζει θέμα κάποιας ρύθμισης στη συσκευή, αλλιώς μετά πάω προς πάροχο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iant Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 (edited) Παιδιά, πια από τις παρακάτω θήκες να πάρω: 1. CLEAR SILICONE SKIN CASE 2. White Silicone Soft Back Case 3. WHITE S LINE WAVE GEL CASE Ευχαριστώ... Θα σου πρότεινα να πάρεις αυτη. Την παρέλαβα προχθές 2 τεμάχια για το κινητό της κοπέλας μου. Την στέλνουν πολύ γρήγορα οι συγκεκριμένοι , σε 5 μέρες ήταν εδω! Τέλεια εφαρμογή στο κινητό! Η 3η WHITE S LINE WAVE GEL CASE την ειχα , αλλα λερώνει πολύ έυκολα και το υλικό ειναι τέτοιο που δεν καθαρίζει, ειδικά στο πλάι ! Αποψή μου , μην σε επηρεάσω , απλά εχω δει και τις 2 απο κοντά. Τελικά πήρα αυτη (του giannis78) και μετά από καιρό κιτρίνισε!!!! :( Έχουμε κάποια άλλη πρόταση; Υ.Γ. Το Νεο V το έχει κυρία, όχι εγώ ... Edited October 17, 2012 by iant ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Everbuying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Έχουμε κάποια άλλη πρόταση; Υ.Γ. Το Νεο V το έχει κυρία, όχι εγώ ... Για δες εδώ ή εδώ Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iant Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Για δες εδώ ή εδώ Thanks! Είναι σκληρά ή ... ? ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ Everbuying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Ερωτηση: Από τότε που χρησιμοποιώ το κινητό, δεν μου έρχονται μηνύματα ειδοποίησης για χαμένες κλήσεις λόγω απενεργοποιημένου/κατειλημμένου τηλεφώνου. (Όταν παλαιότερα είχα τη SIM σε άλλη συσκευή, δούλευε ρολόι.) Έχει κανείς ιδέα αν παίζει θέμα κάποιας ρύθμισης στη συσκευή, αλλιώς μετά πάω προς πάροχο.. Εμένα δουλεύουν κανονικά. Δεν έχω βρει κάποια σχετική ρύθμιση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Ερωτηση: Από τότε που χρησιμοποιώ το κινητό, δεν μου έρχονται μηνύματα ειδοποίησης για χαμένες κλήσεις λόγω απενεργοποιημένου/κατειλημμένου τηλεφώνου. (Όταν παλαιότερα είχα τη SIM σε άλλη συσκευή, δούλευε ρολόι.) Έχει κανείς ιδέα αν παίζει θέμα κάποιας ρύθμισης στη συσκευή, αλλιώς μετά πάω προς πάροχο.. Η πιο εύκολη επιλογή είναι να ζητήσεις ενεργοποίηση μέσω παρόχου. Εναλλακτικά, μπορείς μέσω του μενού Ρυθμίσεις--> Ρυθμίσεις κλήσης --> Ρυθμίσεις εκτροπής κλήσεων. Και πάλι όμως σου προτείνω να το δεις μέσω παρόχου. 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Σωστο το concept σου! Το capacitive sensing χρησημοποιει το capacitive coupling το οποιο αποτελεί την ενεργεια την οποιαμεταφέρεται (σε καποιο κυκλωμα) απο τις πυκνοτικες τιμες (F,mF e.t.c.). Για να μην σε ζαλίζω (και ειναι ηδη off-topic the subject) η τεχνολογια του capacitive sensing χρησημοποιει το ερέθισμα σαν input και αντιδρά με τις τιμές βάση αμεσότητας την επαφής, θέσης ακομα και θερμοτητας/υγρασίας. Το sole χρησημοποιει μια φοβερή πατέντα της Sony! Χρησημοποιει (πλέγμα Χ-Υ) απο ηλεκτρόδια σε όλη την οθονη όπου "περιβάλεται" απο μια ιδιαιτερη τιμη τασης. Οταν προσεγγιζεις το δακτυλο (object) κοντά στην οθονη η χωριτηκοτητα των πυκνωτων αλλαζει και δινει διαφορετικες τιμες (λογω ηλεκτροδιων) η οποιες μπορουν να μετρηθουν στο συνολο και να δώσουν μια συνιστώσα για την θέση του αντικειμένου (δακτλυλο) με ακριβεια. -Σορρυ και παλι για το off-topic post! Χμμμ... Μέχρι την πρώτη παράγραφο θα συμφωνήσω αν και έχω μια μικρή ένσταση σχετικά με την θερμότητα/υγρασία. Όσον αφορά τη δεύτερη παράγραφο να πω ότι η πατέντα της Sony δεν είναι τίποτα άλλο παρά ο συνδυασμός των δυο υπαρχουσών τεχνολογιών για τις capacitive οθόνες: των self capacitance και των mutual capacitance. H πρώτη κατηγορία από τη φύση της έχει ισχυρότερο σήμα από τη δεύτερη κατηγορία (τις mutual δηλαδή) με αποτέλεσμα λόγω του ότι είναι πιο ευαίσθητες να μπορούν να αναγνωρίσουν κίνηση ακόμα και 20mm μακριά (χωρίς να τις αγγίξεις δηλαδή). Δεν υποστηρίζουν όμως moultitouch για αυτό και δεν είχαμε μέχρι σήμερα το floating touch (ένας άλλος λόγος που δεν το είχαμε είναι γιατί θα πρέπει να το υποστηρίζουν και οι εφαρμογές) Οι mutual capacitance απαιτούν επαφή για να δουλέψουν αλλά υποστηρίζουν moultitouch. Αυτό που έκανε η Sony είναι ουσιαστικά να συνδυάσει τις δυο τεχνολογίες (και οι δυο με πλέγμα ηλεκτροδίων δουλεύουν, και οι δυο τάση χρησιμοποιούν. Η διαφορά είναι στην τιμή της τάσης! -- για αυτό και οι οθόνες στα smartphone καίνε τόσο ρεύμα--) και να φτιάξει κατά κάποιο τρόπο ένα υβρίδιο το οποίο όμως δουλεύει μόνο στις εφαρμογές που το υποστηρίζουν. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Έχω βάλει το ROM Toolbox Pro και εκεί που έπαιζα με τις επιλογές βρήκα ότι η CPU έπαιζε στο maximum στα 768Μhz και το ανέβασα στα 1024Mhz. Λέτε να έχω κανά θέμα? Βέβαια κάτι βιντεάκια που παίζω στα 640χ320 ακούγεται μόνο ήχος και δεν βλέπω εικόνα. Λέτε να φταίει αυτή η αλλαγή? Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Thanks! Είναι σκληρά ή ... ? Τα FLOWER GEL είναι σκληρά, ανθεκτικά. Τα άλλα δεν ξέρω. Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aDo Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 ειπα να βαλω κι εγω την ics 2 φορες sus,2 φορες επαναφορα εργοστασιακων,σβησημο καρτα μνημης ποιο ειναι το περιεργο,κανω αναζητηση δυκτιου,βρισκω το router μου,γραφω κωδικο,οκ συνδεθηκα.κλειναω wifi,ανοιγω ξανα και δεν συνδεετε,κοιταω ρυθμησεις και κανει συνεχεια ληψη ip... με επανεκινηση router και κινητου ξανα συνδεομαι για μια φορα παλι. αλλαξα καναλια στο router,αλλαξα κωδικοποιηση,τιποτα καμια ιδεα? :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moras Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 παιδια ευχαριστω για τη βοηθεια!!! εκανα κανονικα 2 backup( μια με το mybackup και μια με το pc companion),μετα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και το κινητο τωρα ειναι κομπλε απο ταχυτητα με την 4.0.4... περασα και φωτο/μουσικη/επαφες ολα κανονικα μεσω του αντιγραφου ασφαλειας απ το pc companion αλλα δεν μπορω να βρω το backup που ειχα κανει απ το mybackup καθως δεν εχω καμια απο τις εφαρμογες που ειχα... Samsung Galaxy S4 Xiaomi redmi 3 note Xiaomi redmi 3 Lenovo K3 note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis78 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Τελικά πήρα αυτη (του giannis78) και μετά από καιρό κιτρίνισε!!!! :( Έχουμε κάποια άλλη πρόταση; Υ.Γ. Το Νεο V το έχει κυρία, όχι εγώ ... Το επιβεβαιώνω. Ναι μετά απο ένα μήνα είχε και αυτή το ίδιο πρόβλημα με την σειρα S line. Δοκίμασα και άλλες λευκές και μετά απο 2-3 εβδομάδες κιτρίνιζαν και δεν καθαρίζουν. Πρόβλημα το λευκό σε θήκη. :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts