Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αμα ειμαστε στην 4.0.3 το ιδιο δεν ειναι??να κανουμε κατευθειαν over the air και λογικα θα μεινει το ροοτ..

ειχα επαναφερει απο το τιτανιοθμ ολες τις σαβουρες της σονυ και 8 φορες δεν το πηρε, δοκιμασε παντως.

4square,mcfee,wisepilot,uefa τα πετατε στην 4.04 κ χωρις ρουτ αν θελετε.

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγω παντωσ εχω το σκανδιναβικο product name απο την 4.0.3 και δεν βρισκει τπτ.οταν αλλαξα στο ελληνικο μου βρηκε σαν update την ιδια που ηδη εχω πανω και μονο απο pc γινετε.Πρεπει αναγκαστικα να περασω την ελληνικη εκδοση?

Εγω αυτο που ειδα ειναι

1. Καλυτερη διαχειριση μνημης πλεον με το Advanced Task Killer εχει το κινητο απο 110+ MB free(Eιδα ακομα κ 140MB)...ενω πριν επαιζε απο 70-105

2. Οι εφαρμογες Ατζέντα κ Τηλέφωνο ανοιγουν αμεσως κ οχι μετα απο δυο ωρες...

3. Οταν σε καλουν βγαζει αμεσα το ονομα αυτου που σε καλει κ οχι πρωτα αγνωστο κ μετα το ονομα...ή μερικες φορες σκετο το νουμερο...

4.Γενικα ειναι πιο γρηγορο

Αυτα σε ενα κινητο που το χρησιμοποιει η κοπελα μου κ εκανε παραπονα γι ολα τα παραπανω...

Το κινητο δεν ειναι root εγινε εχθες αναβαθμιση ΟΤΑ κατα τις 21:00 χωρις δευτερη κουβεντα...

Απο εφαρμογες δεν εχει κ πολλες μεσα...Facebook,Skype,Εmail client hotmail,Advanced task killer κ ακομα καμια 10αρια εφαρμογες (μαζι με τα παιχνιδια)

οκ σε ευχαριστω πολυ.αρα επιβαλλεται η αναβαθμιση.

τις περιττες εφαρμογες τις ειχα βγαλει με το ροοτ.τις ξαναβαζει με την αναβαθμιση?

εγω ειχα περασει 4.0.3 και μετα εκανα ροοτ.αν κανω μεσω pc companion την αναβαθμιση θα μεινει ροοτ η μπα?μονο μεσα οτα μενει?

Λοιπον ειχα την 4.0.3 με ροοτ μεχρι το πρωι. δοκιμασα να περασω την 4.0.4 με ασυρματη συνδεση 10 φορες. ΤΙΠΟΤΑ. Εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και σβηστηκαν τα παντα πηγαινοντας ξανα στην 4.0.3 χωρις ροοτ ομως. ξανακανα ροοτ και ξαναδοκιμασα να αναβαθμισω ασυρματα, ΤΖΙΦΟΣ. ΤΑ ΠΗΡΑ στο κρανιο και πηγα μεσω πισι κομπανιον και ας εχανα το ροοτ, και προς μεγαλη εκπληξη μου , μου βγαζει στο τελος οτι εχω την τελευταια εκδοση ενω αρχικα μου λεει οτι υπαρχει νεα εκδοση.

αποτελεσμα : εχω μεινει στην 4.0.3 με ροοτ και δεν μπορω να παω με οποιο τροπο και αν δοκιμασα στην 4.0.4. καμια προταση κανεις????????????

panasonic g600 - sony ericsson t18s - nokia 3310 -panasonic gd75 - nokia 8310 - sony ericsson t68ι - sony ericsson κ750 - sony ericsson κ800 - sony ericsson κ850 - samsung i8910 hd - xperia x10 mini - xperia x8 - xperia neo v - xperia sp

Moυ την έβγαλε, τελικά, την αναβάθμιση το pc companion.Αν κάνω την αναβάθμιση το root το χάνω;Αυτό μου βγάζει ότι ρυθμίσεις και εφαρμογές δεν τις χάνω.

screenshot στην κανινουργια εκδοση πως περνουμε?

και πως αποθηκευουμε μια φωτο απο το facebook? μονο με screenshot?

screenshot βγαζεις με το power on/off και το volume down ταυτοχρονα πατημενα...

με το fb μεσω κινητου δεν ασχολουμε...λογικα καπως θα κατεβαινουν..

και εμενα μου εβγαλε την ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ μεσω pc companion... το θεμα ειναι τωρα να δουμε με το ροοτ τι γινεται...

Η εγγραφή 720p βίντεο ειναι πλέον σωστή με την 4.0.4?

Η δύναμη του wifi διορθώθηκε?

Δοκίμασα κι εγώ να κάνω την αναβάθμιση ΟΤΑ, πάνω από 10 φορές και πάντα σταματάει στο ίδιο σημειο. Όταν ξεκινά η αναβάθμιση, έχει 4 τελείες με διαφορετικά εικονίδια από πάνω. Σε μένα σταματάει στην τρίτη τελεία με εικονίδιο το τηλεφωνο, όπου φορτώνει ελάχιστα στη μπάρα από κάτω και κάνει επανεκκίνηση.

Έχω την 4.0.3 με ρουτ, πολλές σβησμένες εφαρμογές και περασμένα τα tweaks του zxr.

Για μένα τα πιο σημαντικά θέματα της ICS είναι η καθυστέρηση στην εφαρμογή του τηλεφώνου και τα λαγκαρισματα και η καθυστέρηση στην αποθήκευση των βίντεο 720p.

Για το πρώτο τα νέα είναι καλά, για το δεύτερο ξέρουμε κάτι;

εντιτ: με πρόλαβε ο subneo:D

Edited by costinc

Παιδια το ιδιο προβλημα εχω και εγω με την αναβαθμιση.Ενω μου την βρισκει την εγκατασταση μου την κοβει στην μεση.Καπου παει το μυαλο μου..Μηπως εσας που σας την κοβει εχετε αλλαξει baseband?Εγω εχω αλλαξει και σκεφτομαι μηπως φταιει αυτο.

πολύ ενδιαφέρουσα αλλαγή είναι η εξοικονόμηση μπαταρίας σε σχέση με την 4.0.3.

είναι λίγο καλύτερη τώρα, όχι βέβαια σε επίπεδα gb, αλλά είναι θετικό στοιχείο.

Xiaomi Redmi note 9s / Xiaomi Redmi 5 plus / Microsoft Lumia 650 / Nokia Lumia 930 / Microsoft Lumia 535 / ZTE Blade III / Sony Ericsson Xperia Neo V / Samsung Galaxy 3 / Nokia 5800

μάγκες εγώ την πάτησα. Δε μπορούσα να κάνω την αναβάθμιση ΟΤΑ και την έκανα από το sus με την επιλογή της αναβάθμισης χωρίς επαναφορά. Όλα πήγαν καλά αλλά έχασα το root. Προσοχή στους υπόλοιπους λοιπόν.

Edit: αφού κρατάει κανονικά το root από την 4.0.3 στην .4 λέτε να δουλεύει o τρόπος rootαρίσματος της .3 στην .4;

Edited by Fick

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

screenshot στην κανινουργια εκδοση πως περνουμε?

και πως αποθηκευουμε μια φωτο απο το facebook? μονο με screenshot?

μεσω της εφαρμογης δεν γινεται απλα μπες στο m.facebook και κατεβασε την;)

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

μάγκες εγώ την πάτησα. Δε μπορούσα να κάνω την αναβάθμιση ΟΤΑ και την έκανα από το sus με την επιλογή της αναβάθμισης χωρίς επαναφορά. Όλα πήγαν καλά αλλά έχασα το root. Προσοχή στους υπόλοιπους λοιπόν.

Edit: αφού κρατάει κανονικά το root από την 4.0.3 στην .4 λέτε να δουλεύει o τρόπος rootαρίσματος της .3 στην .4;

κανε τον κοπο και δοκιμαστο αν θες και πες μας τα αποτελεσματα :rolleyes:

Παιδια το ιδιο προβλημα εχω και εγω με την αναβαθμιση.Ενω μου την βρισκει την εγκατασταση μου την κοβει στην μεση.Καπου παει το μυαλο μου..Μηπως εσας που σας την κοβει εχετε αλλαξει baseband?Εγω εχω αλλαξει και σκεφτομαι μηπως φταιει αυτο.

Και εμενα με το PC Companion μου την κοβει στην μεση και εχω αλλαξει baseband,μεσω update center δεν εχω δοκιμασει γιατι το εχω σβησει.

από το review φαινεται αρκετά προσεγμένο και για άλλη μια φορά θα πώ ότι η διαφανής γραμμή που έχει και το xperia S είναι πολύ ερωτεύσιμη.

... and Justice for ... ALL ...

Φιλε μου αν εισαι προθυμος να πειραματιστεις δοκιμασε να κανεις και αυτο. Φαινεται να δουλευει απο τα σχολια εκει αλλα εχει πολυ βαβουρα ....:p:p:p

κανε τον κοπο και δοκιμαστο αν θες και πες μας τα αποτελεσματα :rolleyes:

Δεν έχεις παρά να δοκιμάσει κάποιος! Αλλιώς δεν θα μάθουμε

Edit: ας σβήσει κάποιος mod το ποστ! Δεν είδα ότι είχαν απαντήσει! Sorry!

Φιλε μου αν εισαι προθυμος να πειραματιστεις δοκιμασε να κανεις και αυτο. Φαινεται να δουλευει απο τα σχολια εκει αλλα εχει πολυ βαβουρα ....:p:p:p

ο παλιός τρόπος δε δουλεύει δυστυχώς. Θα δω τώρα και την πρόταση του acdcnikolas πόση βαβούρα έχει

Edit: έχει αρκετή. Δε θα προλάβω τώρα. Αν δεν βγει κάτι πιο εύκολο θα το κάνω. Απ' ό,τι είδα στα σχόλια πετυχαίνει πάντως

Edited by Fick

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οταν τραβαω βιντεο σαν να ψιλοκρασαρει λιγο οταν το κουναω δεξια-αριστερα.. (σαν μικροκολλημα κλασματος δευτερολεπτου)

με την 2.3.4 δεν το εκανε αυτο.

φταιει η καρτα μνημης..; ή κστι αλλο..;

Edit: έχει αρκετή. Δε θα προλάβω τώρα. Αν δεν βγει κάτι πιο εύκολο θα το κάνω. Απ' ό,τι είδα στα σχόλια πετυχαίνει πάντως

Ετσι σκεφτηκα και εγω:lol::lol::lol::lol::lol:

Παιδιά, πια από τις παρακάτω θήκες να πάρω:

1. CLEAR SILICONE SKIN CASE

2. White Silicone Soft Back Case

3. WHITE S LINE WAVE GEL CASE

Ευχαριστώ...

Εγώ έκανα επαναφορά με SUS (4.0.3), μετά root με το doomlord και κατευθείαν update μέσω wifi.

To root μεταφέρθηκε επιτυχώς και στην 4.0.4

Πρώτες εντυπώσεις θετικές, θα περιμένω βέβαια μόλις φορτώσω πλήρως το κινητό με τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις μου για να πω παραπάνω.

Δεν έχεις παρά να δοκιμάσει κάποιος! Αλλιώς δεν θα μάθουμε

Edit: ας σβήσει κάποιος mod το ποστ! Δεν είδα ότι είχαν απαντήσει! Sorry!

πρεπει να εχεις την 4.0.3 καθαρη..χωρις tweaks k σβησιμο μην απαραταιτητων εφαρμογων.αλλιως θα σου κοβεται με ota..μολις βαλεις την 4.0.3 κανεις το root k μετα αναβαθμιση on the air OTA.θα στην περασει αμεσως

I Want To Believe

ειχα 4.0.3 rooted και ειχα παγωσει διαφορες αχρηστες κατ εμε εφαρμογες..

χτες βραδυ ξαπλα πριν κοιμηθω εκανα ΟΤΑ απο wifi,εκανε 2-3 restart και τσουπ μπηκε 4.0.4

παραμενω rooted και ολες οι εφαρμογες ειναι ακριβως όπως πριν..απλα μου "ξεπαγωσε" διαφορες πιπες της σονυ κ εβαλε παλι το mcafee..

εχει άλλο αέρα ακομα και με τις πιπες της σονυ να τρεχουν απο πισω...

διαβαζω οτι καποιοι κανουν update,τη στιγμη που εμενα δεν μου το βγαζει καν!ουτε σε pc companion,ουτε στο update center του κινητου...ξερει κανεις τι γινεται???

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...