Jump to content

costinc

Members
  • Δημοσιεύσεις

    48
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by costinc

  1. costinc

    LG V30

    560 λίρες από mobiles.co.uk, το είχε flash sale για λίγες ώρες την Τετάρτη. Μοντέλο LG-H930, 64GB.
  2. costinc

    LG V30

    Το έχω στα χέρια μου από χτες. Πρώτες εντυπώσεις εξαιρετικές, από ποιότητα κατασκευής και εμφάνιση. Την κάμερα δεν τη δοκίμασα πολύ, αλλά ο ευρυγώνιος φακός έχει ενδιαφέρον. Η οθόνη έχει μια μπλε απόχρωση αμέσως μόλις κοιτάξεις το κινητό από γωνία, δε νομίζω να είναι τόσο σημαντικό στην καθημερινή χρήση αλλά είναι εμφανές. Για το dac, για να γίνει φανερή η διαφορά χρειάζονται κατάλληλα ακουστικά. Με όσα δοκίμασα, με τα δικά του αλλά και με κάποια πιο ποιοτικά, υπάρχει μια αναβάθμιση στον ήχο όταν το ενεργοποιώ, αλλά είναι ελάχιστη και σίγουρα όχι λόγος αγοράς του κινητού. Με αρκετά πιο δυνατά ακουστικά φαντάζομαι θα αποδίδει καλύτερα.
  3. Settings -> Glance -> Night mode Σου βγάζει επιλογές για κόκκινο, πράσινο, μπλέ και ορίζεις μετά τις ώρες που θες να λειτουργεί το night mode.
  4. Έχει παρατηρήσει κανείς αν η ένταση ήχου από τα ακουστικά μετά το update είναι η ίδια με πριν; Έχω την εντύπωση ότι είναι αισθητά χαμηλότερη, περίπου 30-40%, όταν ακούω μουσική τουλάχιστον.
  5. Δεν ξέρω αν είναι κατι κοινό ή έτυχε σε μένα, αλλά παρατήρησα κάποια τριξιματα στη συσκευή και μάλιστα σε αρκετά σημεία. Ανάμεσα στα κουμπιά στη δεξιά πλευρά, στην αριστερή πλευρά κάπου στη μέση και κυρίως στην πλάτη δεξιά και αριστερά της κάμερας. Οχι οτι με ενοχλεί πολύ, αλλά ειναι λίγο απογοητευτικό γιατί τις πρώτες μερες έδινε την αίσθηση οτι δε θα παρουσιάσει τέτοια θέματα. Το έχω σε θήκη της NOKIA από την πρώτη μέρα εδώ και πέντε μήνες, ενώ δεν έχει πέσει ούτε το κακομεταχειριζομαι. Έχει τύχει σε κάποιον άλλο;
×
×
  • Create New...