Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φιλε μου σου παραθετω link το οποιο εξηγει με λεπτομερειες για το root,το διαβασα και εγω χθες και μου ελυσε πολλες απωριες :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146#post3645021

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το να εχεις 150mb ελευθερα, δεν αξιζει να αρχισεις να σβηνεις εφαρμογες πιστευω.

Aρα δεν ειναι απαραιτητο να σβησουμε εφαρμογες αν εχουμε ενα σεβαστο ποσο μνημης διαθεσιμο. Αυτο καταλαβαινω.

Το συζητω αυτο ετσι πληροφοριακα γιατι γινετε πολυς λογος για την μνημη του τηλ.

Δηλαδη το βλεπω πιο χρησιμο να αφαιρεσω μια εφαρμογη μονο και μονο για να μην ξεκινα συνεχως και καταναλωνει μπαταρια απο το να την αφαιρεσω μονο και μονο για ελαχιστα mb ενω εχω 150mb ελευθερα.

150mb ελεύθερα που; Στη ram ή στην εσωτερική μνήμη;

0mb ελεύθερη ram να έχεις, δεν υπάρχει λόγος να απεγκαταστήσεις εφαρμογές. Απλά τις σταματάς/αφαιρείς widget κλπ.

0mb ελεύθερη εσωτερική μνήμη να έχεις, θα πρέπει να απεγκαταστήσεις κάποια γιατί 1ον δεν θα μπορείς να κατεβάσεις τίποτα, 2ον δεν τα μπορείς να στείλεις τίποτα με bluetouth στο κινητό και 3ον πολλά προγράμματα που χρησιμοποιούν cache ίσως και να παρουσιάσουν δυσλειτουργίες.

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro

150mb ελεύθερα που; Στη ram ή στην εσωτερική μνήμη;

0mb ελεύθερη ram να έχεις, δεν υπάρχει λόγος να απεγκαταστήσεις εφαρμογές. Απλά τις σταματάς/αφαιρείς widget κλπ.

0mb ελεύθερη εσωτερική μνήμη να έχεις, θα πρέπει να απεγκαταστήσεις κάποια γιατί 1ον δεν θα μπορείς να κατεβάσεις τίποτα, 2ον δεν τα μπορείς να στείλεις τίποτα με bluetouth στο κινητό και 3ον πολλά προγράμματα που χρησιμοποιούν cache ίσως και να παρουσιάσουν δυσλειτουργίες.

Μεσω Android Assistant βλεπω Memory info(RAM) : Used:203 Free:132 και Total Mem:335

Με 162 ελευθερα, αξιζει να αρχισω να σβηνω εφαρμογες?

Rom: Used:257 Free:162 Total Space:420MB

Edited by jimmys

Ermi 1982 το χρησιμοποιώ αυτο που μου ειπες για τα sms,ειναι καλύτερο απο το stock ευχαριστώ.

Eπειτα απο αρκετο διαβασμα για το android εχω καπιες απωριες για καπια πραγματα θα χρειαστω την καθοδηγησει σας.

1.Αποφασισα να γινω root,διαβασα τα πλεονεκτηματα αλλα και μειονεκτηματα που μπορει να εχει...

μπορω να γινω απο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=319799 εαν δεν κανω λαθος;

2.Αξιζει να βαλω στο κινητο κιαπια αξιοπιστη costum rom;

3.Θελω να κανω απεγκατασταση καπιες εφαρμογες απο το κινητο που κατεβασα απο το market και ισως καπιες του τηλεφωνου,πρεπει να ειμαι root μονο;

4.Εχω κατι βιντεο τυπου .mkv,κατεβασα αρκετους player... o καλυτερος ηταν ο dice player αλλα κανει κατι μικροκολληματα με αποτελεσμα να μην ειναι συγχρονισμενα οι υποτιτλοι! υπαρχει κατι καλυτερο;

5.Εκπληκτικο το android market απο οτι βλεπω απο το κινητο,υπαρχει ομως καπιο προγραμμα γιο pc απο την SE ή δεν ξερω απο που αλλου που να συνδεεται με το κινητο και να κατεβασω απο εκει; π.χ ειχα δει απο εναν φιλο το samsung kies ή καπως ετσι :p

Αυτες οι "λιγες" απωριες για τωρα :O

ευχαριστω για τον χρονο σας

1.Οχι δεν κανεις λαθος,ειναι γρήγορη διαδικασία και πολυ εύκολη,χτες το έκανα εγω,όλα καλα ;) .

2.Μάλλον οχι,είναι λίγο ρίσκο it s your call...

3.Του τηλεφώνου ναι,πρέπει να κανεις rout,απο το market νομίζω όλες απεγκαθιστώνται και χωρίς ρουτ.

5.Δεν εχω καταλάβει ακριβώς τι εννοείς αλλά ίσως να θες κατι σαν το My Phone Explorer ,ή κάποιο file transfer app απο το market που να γίνεται μεσω wi fi δίχως καλώδια(σε κάλυψα ?)

1.Αποφασισα να γινω root,διαβασα τα πλεονεκτηματα αλλα και μειονεκτηματα που μπορει να εχει...

μπορω να γινω απο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=319799 εαν δεν κανω λαθος;

2.Αξιζει να βαλω στο κινητο κιαπια αξιοπιστη costum rom;

3.Θελω να κανω απεγκατασταση καπιες εφαρμογες απο το κινητο που κατεβασα απο το market και ισως καπιες του τηλεφωνου,πρεπει να ειμαι root μονο;

4.Εχω κατι βιντεο τυπου .mkv,κατεβασα αρκετους player... o καλυτερος ηταν ο dice player αλλα κανει κατι μικροκολληματα με αποτελεσμα να μην ειναι συγχρονισμενα οι υποτιτλοι! υπαρχει κατι καλυτερο;

5.Εκπληκτικο το android market απο οτι βλεπω απο το κινητο,υπαρχει ομως καπιο προγραμμα γιο pc απο την SE ή δεν ξερω απο που αλλου που να συνδεεται με το κινητο και να κατεβασω απο εκει; π.χ ειχα δει απο εναν φιλο το samsung kies ή καπως ετσι :p

1) Σωστός

2) Όχι

3) Όχι. Ρυθμίσεις-->Εφαρμογές-->Διαχείριση Εφαρμογών-->Κλικ στην εφαρμογή που θέλεις να βγάλεις και είνια εγκατεστημένη από το market. Για αυτές που είναι προεγκατεστημένες χρειάζεται root.

4) Δοκίμασε επίσης τον ΜΧ video player και τον Mobo Video

5) Άνοιξε τον browser που χρησιμοποιείς, μπες στο market, κατέβασε ότι θέλεις πατώντας εγκατάσταση και όταν ξανά συνδεθείς με το κινητό στο δίκτυο θα γίνει η εγκατάσταση αυτόματα.

Το Chinese & Japanese Input το χρειαζόμαστε ;

Μόνο αν είσαι Κινέζος.

Μεσω Android Assistant βλεπω Memory info(RAM) : Used:203 Free:132 και Total Mem:335

Με 132 ελευθερα, αξιζει να αρχισω να σβηνω εφαρμογες?

Όχι.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Για οσους θελουν '' micro sd 32 gb class10 ''υπαρχει αυτο΄http://www.ebay.co.uk/itm/150726089965?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649΄' το εχω παραγγειλει πριν 10 μερες και το περιμενω

Γιατί έχω μια υποψία οτι αυτή η πώληση ειναι "fake" και δεν θα παραλάβετε αυτό που περιμένετε...?..

It's too good to be true...

Αν με το καλό παραλάβεις, ενημέρωσε μας

Πολύ περίεργη η προσφορά μου φαίνεται, αλλά παραλάβεις ή όχι παρακαλώ ενημέρωσέ μας

Μια ερώτηση κι από μένα προς τους χρήστες του GO Launcher. Έχετε παρατηρήσει ότι με τον συγκεκριμένο launcher η απόκριση του κινητού γίνεται πιο αργή;

Είναι πολύ γρήγορη η απόκριση με sphere αρχική, το μόνο αρνητικό που έχω βρει είναι που τρώει περίπου 25 mb ram, και μαζί με ειδοποιήσεις και ένα άλλο widget πάμε πάνω από 30....

- Vivo X80 Pro

- ZTE MC888 Pro

- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra

ASUS TUF-AX3000 V2

Οδηγός επιβίωσης Android

Μια ερώτηση κι από μένα προς τους χρήστες του GO Launcher. Έχετε παρατηρήσει ότι με τον συγκεκριμένο launcher η απόκριση του κινητού γίνεται πιο αργή;

Τον χρησιμοποιούσα στο x10 mini και τον εγκατέστησα και στο Neo V. Δεν μου έχει βγάλει ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα και τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Ένα «άχρηστο» apk που υπάρχει σε όλα τα SE και αφορά το pc companion μπορούμε να το απεγκαταστήσουμε; Θυμάμαι έναν σχετικό οδηγό που υπήρχε για το x10 mini...

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
Sony Xperia Z5 Premium

πως κλείνει ένα πρόγραμμα το οποιο έχεις ανοίξει ώστε να μην σου τρώει μνήμη και μπαταρία ?

έχω προσπαθήσει από της εφαρμογές υπηρεσίες που εκτελούνται και μετά πατάς πάνω στο πρόγραμμα και διακοπή αυτό είναι το σωστό υπάρχει κάτι πιο εύκολο, σου τρώει μνήμη αν είναι ανοιχτά 20 προγράμματα η είναι φυσιολογικό?

kai η εφαρμογή διεθνές πληκτρολόγιο δεν κλείνει.?

Με το autostarts ρυθμηζεις τι να ξεκιναει και ποτε

Πρεπει να εισαι root

Παιδια ολες οι αποριες σας εχουν απαντηθει,καντε τον κοπο να διαβασετε παλαιοτερες σελιδες,μετα θα σας φαινονται ολα παιχνιδακι,αξιζει ο κοπος

Mολις εγινα root και εγω,τρομερα ευκολη διαδικασια :cool:...

Πως μπορω να εκμεταλευτω τις δυνατοτητες του,ειδα ενα super user στα εικονιδια... μπηκα και ηταν κενο,κανω κατι απο εκει;

Mολις εγινα root και εγω,τρομερα ευκολη διαδικασια :cool:...

Πως μπορω να εκμεταλευτω τις δυνατοτητες του,ειδα ενα super user στα εικονιδια... μπηκα και ηταν κενο,κανω κατι απο εκει;

Εκει θα σου δειχνει τις εφαρμογες που εχουν αποκτησει ροοτ. Βαζω μια φωτο να δεις

http://img.tapatalk.com/6df20361-c92e-569a.jpg

Sent from my MT11i using Tapatalk

Just in love with my Sole :)

Παιδιά έχω μπερδευτεί με το τι μπορώ να διαγράψω μέσω του titanium back up και τι οχι.

Βοηθήστε λιγάκι ακόμα όποιος ξέρει μη τυχόν διαγράψω τίποτα ζωτικής σημασίας...:rolleyes:

Διέγραψα το πληκτρολόγιο κινεζικών.

1.Θέλω διαγράψω και το facebook που τρέχει μόνο του,ποιο από τα παρακάτω είναι ?

Facebook Extension2.0.13

CalendarSync 2.0.A.0.4

Μουσικη και βιντεο φιλων(εχει ενα μικροεικονιδιο fb)

Ρυθμιση Facebook 2.0.A.0.2

Facebook 1.8.1

SEMC Facsbook proxy

2.Εργαλειοθηκη sim 2.3.4 είναι κατι σαν το καποτε vodafone live με χρήσιμες πληροφορίες τηλεφωνά ringtones και τα λοιπά (και που χρεώνει μέσω sim ?) ?

3.Αυτα τι δουλεια κανουν ?

Να τα στείλω ?

Woody 1.0

Sakura

4.Aυτα δεν τα χρησιμοποιώ μπορώ να τα σβήσω ?

Anthalservice 2.3.4

Ant Wireless state notifier 1.0.1

Ant radio servise 2.2.1

Τα Ψηφιακά ρολόγια 1.0 και 2.0.6

Widjet καρου 1.0

Και τελος πως γινετε οι εφαρμογές που κατεβάζω απο το market να μην εγκαθιστουνται αυτόματα αλλά να αποθηκεύονται απλώς ?

Edited by giannakosv6

Εκει θα σου δειχνει τις εφαρμογες που εχουν αποκτησει ροοτ.

Moυ βγαζει οτι δεν υπαρχουν εφαρμογες,να φανταστω σε αυτο το σημειο βγαζει εφαρμογες οπου εμεις τις εχουμε κατεβασει και ειναι τυπου .apk εαν δε κανω λαθος;

• Administrators
Παιδιά έχω μπερδευτεί με το τι μπορώ να διαγράψω μέσω του titanium back up και τι οχι.

Βοηθήστε λιγάκι ακόμα όποιος ξέρει μη τυχόν διαγράψω τίποτα ζωτικής σημασίας...:rolleyes:

Για τις εφαρμογές που έχεις αμφιβολίες μπορείς να τις κάνεις freeze και αν δεν έχεις προβλήματα μετά από χρήση, τις πετάς μετά.

Και τελος πως γινετε οι εφαρμογές που κατεβάζω απο το market να μην εγκαθιστουνται αυτόματα αλλά να αποθηκεύονται απλώς ?

Δεν γίνεται.

Modpic.gif

καλησπερα εχει δοκιμασει κανεις να ξεκλειδωσει τον bootlader προσπαθησα εγω απο τον official τροπο της sony αλλα εχο κολισει εκει που παταο το πληκτρο και συνδεο το usb δεν μου αναγνοριζη το driver....
Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb

καλησπερα εχει δοκιμασει κανεις να ξεκλειδωσει τον bootlader προσπαθησα εγω απο τον official τροπο της sony αλλα εχο κολισει εκει που παταο το πληκτρο και συνδεο το usb δεν μου αναγνοριζη το driver....

αν τον ξεκλειδωσεις δεν θα μπορεις να κανεις flash μεσω Pc Companion ή Seus. τοτε πως θα παρει το "παγωτό" ?

Αν πας από το pc τη βρίσκεις εδώ. Από το κινητό δεν μπορούμε να δούμε όλες τις paid εφαρμογές λόγω γεωγραφικών περιορισμών.:)

Aν είσαι root δοκίμασε αυτό!

γιατί μπορώ να δω μέχρι 500 εφαρμογές ανά κατηγορία από το κινητο;

δηλ "μόνο" τις 500 καλύτερες δωρεάν εφαρμογές

Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O

αν τον ξεκλειδωσεις δεν θα μπορεις να κανεις flash μεσω Pc Companion ή Seus. τοτε πως θα παρει το "παγωτό" ?

γιατη να μιν μπορο αφου ειναι νομιμος ο τροπος απο την ιδια την εταιρια επησεις οταν βγει το παγωτο δεν μπορο να τον ξανα κλειδοσο?

Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb

Εκει θα σου δειχνει τις εφαρμογες που εχουν αποκτησει ροοτ. Βαζω μια φωτο να δεις

http://img.tapatalk.com/6df20361-c92e-569a.jpg

Αυτο το disable auto brightness που θα το βρω γιατι θελω να το βαλω???

History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc...

Για τις εφαρμογές που έχεις αμφιβολίες μπορείς να τις κάνεις freeze και αν δεν έχεις προβλήματα μετά από χρήση, τις πετάς μετά.

Εννοείς διακοπή εργασίας ?

Χρειαζετε την έκδοση Donate για αυτό ?

το ειχε κανει Share ενας φιλος εδω. στειλε πμ να στο δωσω 0.60 ευρω κανει αλλα δεν εχω πιστωτικη.

γιατη να μιν μπορο αφου ειναι νομιμος ο τροπος απο την ιδια την εταιρια επησεις οταν βγει το παγωτο δεν μπορο να τον ξανα κλειδοσο?

Δεν ξερω ετσι εχω διαβασει. ερευνησε το και πες και σε μας. γιατι αν γινεται θα κανω και εγω unlock.

Παιδιά θέλω να κάνω μια ερώτηση για τα διπύρινα Android.. Τι παραπάνω μπορεί να κάνει ενα διπύρινο του στυλ lg optimus 2x , Samsung Galaxy s2 κτλ σε σχέση με τα μονοπύρινα όπως το δικό μας το Neo??
1+ Never Settle

Παιδιά θέλω να κάνω μια ερώτηση για τα διπύρινα Android.. Τι παραπάνω μπορεί να κάνει ενα διπύρινο του στυλ lg optimus 2x , Samsung Galaxy s2 κτλ σε σχέση με τα μονοπύρινα όπως το δικό μας το Neo??

O,τι παραπάνω μπορει να κανει ένας διπυρηνος υπολογιστής έναντι ενός μονοπυρηνου.και αντίστοιχα ένας τετραπυρηνος εν αντιθέσει με ενα διπύρηνο. :)

sent εύκολα και γρήγορα via my hardware keyboard...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο market εδώ

Moυ βγαζει οτι δεν υπαρχουν εφαρμογες,να φανταστω σε αυτο το σημειο βγαζει εφαρμογες οπου εμεις τις εχουμε κατεβασει και ειναι τυπου .apk εαν δε κανω λαθος;

Εκεί θα μπορείς να δεις μόνο τις εφαρμογές που απαιτούν δικαιώματα root, όπως για παράδειγμα το disable auto brightness.

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

το ειχε κανει Share ενας φιλος εδω. στειλε πμ να στο δωσω 0.60 ευρω κανει αλλα δεν εχω πιστωτικη.

Δε χρειάζεται απαραίτητα πιστωτική. Προσωπικά το αγόρασα με debit card της τράπεζας Κύπρου.;)

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...