jimmys Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Καλησπερα και καλη χρονια παλικαρια... Παρακολουθησα αρκετα το τοπικ μιας και ενδιαφερομαι για το neo v.. αυριο θα παω στο πλαισιο στο κεντρο της θεσσαλονικης να ρωτησω αν υπαρχει ετοιμοπαραδοτο. επειδη ειναι το πρωτο μου smartphone (περα ενως symbian nokia) εχω 2 αποριες... Τι ειναι το root? και που σε βοηθαει? επισης καπου ακουσα οτι παιζει πολυ κρυφη χρεωση με τις εφαρμογες που μπορει να κατεβασεις ισχυει? Ευχαριστω :) Παρτο φιλε μου, ειναι μακραν το καλυτερο λειτουργικο και μακραν το πιο ευκολο να το μαθεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Παιδια το autostarts για αυτο εχει τοσες ρυθμησεις,για να διαλεξεις μονος σου τι θες να ξεκιναει και ποτε. Εχει εικονοδια και ειναι ευκολο και για καποιον που ξερει λιγα αγγλικα. Enable το ενεργοποιουμε και disable το απενεργοποιουμε (και πως κανει πολαπλη παραθεση αυτο το tapatalk? Μου φαιμεται θα το καταργησω) Η ερώτηση ειναι αν κανει προσπάθεια να τις ανοιξει παση θυσια τις εφαρμογές άσχετα εσυ αν του έχεις βαλει να μη τις ανοίγει Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aDo Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Η ερώτηση ειναι αν κανει προσπάθεια να τις ανοιξει παση θυσια τις εφαρμογές άσχετα εσυ αν του έχεις βαλει να μη τις ανοίγει Για αυτο εξηγησα πως εχει ρυθμησεις για καθε κινηση σχεδον,τι να αρχισει να τρεχει Αν δηλαδη π.χ. Εχω ορισει τους χαρτες να μην ανοιγουν μαζι με τη συσκευη αλλα οταν συνδεθω με wifi να ανοιξουν,μεχρι να συνδεθω σε wifi δεν θα ανοιξουν ποτε. Το ιδιο υσχει για οτι εφαρμογη ορισεις εσυ και απο ποια κινηση να ξεκιναει Παιδια απενεργοποιηστε για αρχη αυτα που εισαστε συγουροι,μην πειραζεται αρχεια του συστηματος google και τετοια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aimar Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Το root θα το καταλαβεις οταν παρεις την συσκευη στα χερια σου,διαβαζεις,κι αμα θες το κανεις.την αναβαθμιση θα την παρει κανονικα ετσι κι αλλιως Κρυφες χρεωσεις??? Οχι εσυ διαλεγεις τι να κατεβαζει και απο που(wifi-3g) Παρτο φιλε μου, ειναι μακραν το καλυτερο λειτουργικο και μακραν το πιο ευκολο να το μαθεις. Ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις :) Επισης μπορει να μου πει καποιος ποσες ωρες ηταν η πρωτη φορτιση που του εκανε?(και φυσικα αν αδειασε την μπαταρια πριν απο αυτην). παρεπιπτοντως μηπως γνωριζει καποιος αν υπαρχει σε καποιο καταστημα στην θεσσαλονικη ετοιμοπαραδοτο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myweca Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 (edited) βρισκεις ποιο χρησιμο απτην default εφαρμογη?επισης ετσι μπορουμε να ορισουμε εμεισ με ποια προγραμματα θα ανοιγει βιντεο και μουσικη? Βασικά το CameraZOOM FX έχει σίγουρα περισσότερες επιλογές και (νομίζω) τραβάει καλύτερες φώτο από το default πρόγραμμα! Γούστα είναι αυτά, δες τι σε βολεύει εσένα! Θεωρητικά τα "μανίσια" προγράμματα είναι πιο σταθερά! Τώρα, για βίντεο και μουσική δεν το έχω ψάξει μέσω Autostarts, αλλά όταν εγκαταστήσεις ένα πρόγραμμα που μπορεί να παίξει π.χ. mp3 και ανοίξεις ένα μέσω file explorer (π.χ. ES File Explorer), ανοίγει ένα Pop Up και σου δείχνει ποια προγράμματα μπορούν να ανοίξουν αυτόν τον τύπο αρχείου και αν θες να τα κάνεις default. Οπότε, κάνεις πρώτα κλικ στην επιλογή για προεπιλογή και μετά κάνεις κλικ στο πρόγραμμα! Αν έχεις καμιά άλλη απορία, στείλε μου pm! SetCPU, Autostarts, Προγράμματα που μπορούμε να απεγκαταστήσουμε με root... Γενικότερα οδηγοί χρήσης και συμβουλές για να κάνουμε το κινητό μας πιο γρήγορο... Να αναμένουμε κάτι τέτοιο από την ομάδα του myphone; Edited January 2, 2012 by myweca Siemens M35i - Nokia 3210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3220 - Nokia 6600 - Sony Ericsson W880i - Samsung Corby - Motorola Flipout - HTC Wildfire - Sony Ericsson Xperia Neo V - Galaxy SII - LG Nexus 4 - OnePlus One - OnePlus X - OnePlus 3 - Galaxy S7 Edge - OnePlus 5t - Galaxy S9 Plus - OnePlus 6 - Galaxy S10e - iPhone 6 - Huawei P20 Pro - Xiaomi Mi 9t - Huawei Mate 20 Pro - iPhone 7 - Galaxy S10 Lite - iPhone XS Max - Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Ευχαριστω και συγνωμη λαθος μου για τα greeklish λοιπον το δοκιμασα αυτο αλλα δεν εγινε τιποτα εκανα τον οδηγο ρυθμισης και εστειλα και INTERNET στο 1333 και παλι τιποτα ξερετε μηπως τι να κανω τωρα ρωτα στο ιδικο θεμα εδω για τις ρυθμισεις ιντερνετ μηπως εχεις κανει κατι λαθος στις ρυθμισεις 2η ερώτηση. Έχω μια SD card (2 giga). Θέλω να πάρω μια SD card (8 ή 16 giga). Γίνετε όπως έχω τα αρχεία/φακέλους στην SD card των 2 giga να τα περάσω κατευθείαν στην καινούργια που θα πάρω απο τον υπολογιστή? περνας τα αρχεια τις 2αρας στον υπολογιστη και μετα συνδεεις usb και τα περνας στο κινητο ειτε με pc companion ειτε κανονικα με τον ευκολο τροπο ρυθμισεις - εφαρμογες - υπηρεσιες που εκτελουνται - αναγκαστικο κλεισιμο (κατι τετοιο λεει) Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Επισης μπορει να μου πει καποιος ποσες ωρες ηταν η πρωτη φορτιση που του εκανε?(και φυσικα αν αδειασε την μπαταρια πριν απο αυτην). http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=324085 Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις :) Επισης μπορει να μου πει καποιος ποσες ωρες ηταν η πρωτη φορτιση που του εκανε?(και φυσικα αν αδειασε την μπαταρια πριν απο αυτην). παρεπιπτοντως μηπως γνωριζει καποιος αν υπαρχει σε καποιο καταστημα στην θεσσαλονικη ετοιμοπαραδοτο. To φορτιζεις κανονικα μεχρι να γεμισει την πρωτη φορα,τιποτα ιδιαιτερο. Απλα τις πρωτες 4-5 φορες το αφηνεις να αποφορτιστει πληρως...... huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Καλή χρονιά! μια ερώτηση έχω, αν είμαι root, οι αναβαθμίσεις γίνονται κανονικά; δηλαδή όταν έρθει το παγωτό θα μπορέσω να το βάλω αν είμαι root; Ναι θα μπορείς κανοικά να κάνεις οποιαδήποτε αναβάθμιση, μόνο που θα ξανακλειδώσει και θα πρέπει να του ξανακάνεις root. 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip88 Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Πρέπει να είναι η 5η φόρτιση μου. Το είχα φορτίσει πριν 3η 3ω και 27λ μέχρι 95% και τώρα είναι 19% 37% προβολη 21% φωνητικές κλήσεις(1 ώρα και 15 λεπτα) 19% το τηλ είναι αδρανες 13% σήμα 5% igo(40 λεπτα!) 2% συστημα android 2% wifi(3 ω και 15 λεπτά) Xperia NEO V ZOPO 980 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 αλανια θα κανει αυτη για το νεο v?http://www.ebay.com/itm/Hot-Selling-SAMSUNG-16GB-16G-Class-10-Micro-SD-MicroSDHC-SDHC-MEMORY-CARD-/170748747007?pt=PDA_Accessories&hash=item27c16b1cff#ht_2847wt_986 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoul Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 αλανια θα κανει αυτη για το νεο v?http://www.ebay.com/itm/Hot-Selling-SAMSUNG-16GB-16G-Class-10-Micro-SD-MicroSDHC-SDHC-MEMORY-CARD-/170748747007?pt=PDA_Accessories&hash=item27c16b1cff#ht_2847wt_986 This seller does not ship to Greece. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 αλανια θα κανει αυτη για το νεο v?http://www.ebay.com/itm/Hot-Selling-SAMSUNG-16GB-16G-Class-10-Micro-SD-MicroSDHC-SDHC-MEMORY-CARD-/170748747007?pt=PDA_Accessories&hash=item27c16b1cff#ht_2847wt_986 Λογικα κανει, γιατι να μην κανει αλλα δεν ειναι διαθεσημη για ελλαδα σαν μεταφορικη, ετσι λεει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Λογικα κανει, γιατι να μην κανει αλλα δεν ειναι διαθεσημη για ελλαδα σαν μεταφορικη, ετσι λεει.ναι εχετε δικιο ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Για ρίξε εδώ μια ματιά που είναι και ελληνικό μαγαζί ;) http://www.e-click.gr/index.php?target=categories&category_id=1957 Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Ψάχνω για μια θήκη που να μπαίνει ολόκληρη η συσκευή μέσα. Έχει κάποιος φίλος κάποια πρόταση; Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregacm Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Ψάχνω για μια θήκη που να μπαίνει ολόκληρη η συσκευή μέσα. Έχει κάποιος φίλος κάποια πρόταση; Δεν ξερω αν εννοεις σε τετοιο στυλ,αλλα εμενα αυτη μου εκαναν δωρο!Χωραει ολοκληρο μεσα και ειναι σουετ(σαν βελουδο ενα πραγμα). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Ψάχνω για μια θήκη που να μπαίνει ολόκληρη η συσκευή μέσα. Έχει κάποιος φίλος κάποια πρόταση; εγω αυτη εχω παρολο που ειναι για apple με βολεψε...http://www.multirama.gr/products/product?pid=0527896&catid=100501 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Καλησπέρα και χρόνια πολλά και απο εμένα, να πώ και εγώ την εμπειρία μου σχετικά με θήκες γιατί βλέπω ότι πόλοι ψάχνεστε. εγω πήρα αυτή Krusell Color Cover Case for Sony Ericsson Xperia Neo, Neo V - Black απο http://www.e-click.gr/index.php?target=categories&category_id=1957. τέλεια αίσθηση, την πρωτινό ανεπιφύλακτα, γία όσους είχαν το XPERIA X10 MINI PRO είναι ακριβώς το ίδιο υλικό που είχε στην πίσω όψη το κινητό. και αν δεν κάνω λάθος έτσι είναι και το καινούργιο το XPERIA MINI. Τώρα δεν προτείνω την ζελατίνα προστασίας από το συγκεκριμένο μαγαζί, καθώς κάτι δεν μου κάθετε καλά. έχεται κάποια να μου προτείνετε που την έχετε αγοράσει και είναι καλή? η λέτε να την βγάλω τελείως και να το έχω έτσι? χρειάζεται κατά την γνώμη σας ζελατίνα προστασίας? ΥΓ1. τέλέιο το κινητό μας ΥΓ2. γιατί όταν πας στο γερμανό και ζητάς κάτι για κινητό (καρτα μνημης ασ πούμε) οταν τους λες το μοντέλο σε αγροιοκοιτάνε? -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mariosddd Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 Καλησπέρα και χρόνια πολλά και απο εμένα, να πώ και εγώ την εμπειρία μου σχετικά με θήκες γιατί βλέπω ότι πόλοι ψάχνεστε. εγω πήρα αυτή Krusell Color Cover Case for Sony Ericsson Xperia Neo, Neo V - Black απο http://www.e-click.gr/index.php?target=categories&category_id=1957. τέλεια αίσθηση, την πρωτινό ανεπιφύλακτα, γία όσους είχαν το XPERIA X10 MINI PRO είναι ακριβώς το ίδιο υλικό που είχε στην πίσω όψη το κινητό. και αν δεν κάνω λάθος έτσι είναι και το καινούργιο το XPERIA MINI. Τώρα δεν προτείνω την ζελατίνα προστασίας από το συγκεκριμένο μαγαζί, καθώς κάτι δεν μου κάθετε καλά. έχεται κάποια να μου προτείνετε που την έχετε αγοράσει και είναι καλή? η λέτε να την βγάλω τελείως και να το έχω έτσι? χρειάζεται κατά την γνώμη σας ζελατίνα προστασίας? ΥΓ1. τέλέιο το κινητό μας ΥΓ2. γιατί όταν πας στο γερμανό και ζητάς κάτι για κινητό (καρτα μνημης ασ πούμε) οταν τους λες το μοντέλο σε αγροιοκοιτάνε? υγ.1: θα το αποκτήσω και γω σύντομα παιδιά μεγιές σας! υγ2: ο γερμανός έχει κονε με κοσμοτε και δεν ''παει'' την vodafone :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 ερωτησεις μετα απο 1,5 εβδομαδα χρησης.. 1.το κουμπι της καμερας στο πλαι δεν κανει τπτ με κλειστη την εφαρμογη της καμερας?? οταν ειναι ανοιχτη απλα ζοομαρει και βγαζει τη φωτογραφια (οτι κανει και ακουμπωντας την οθονη δηλ). μπορω να το ενεργοποιησω να κανει κατι οταν ειμαι σε αλλο μενου?ακομη και να ανοιγει την εφαρμογη της καμερας??χωρις ροοτ... 3. εχω περασει το skype και κατι φορες οταν διαλεξω τηλ που θελω να καλεσω μου βγαζει αν θελω να το καλεσω μεσω skype ή κανονικα και μετα ξαναβγαζει κανονικα μεσω IP.. κοινως κολλαει... 7.μπαταρια με λιγη ομιλια, λιγο παιχνιδι, λιγο gps,αρκετο ιντερνετ, αρκετο πειραγμα οριακα ισως μου κρατησε 1 μερα.. δυσκολα.. αλλα οπως ολα τα smartphone υποθετω.. 50-70% display χρηση μπαταριας.. 1. το κουμπί έχι δύο θέσεις.αν το πατήσεις λιγάκι πιο δυνατά θα σου ανοίξει και την κάμερα. όταν είναι ανοικτή η κάμερα αν το πατήσεις λίγο εστιάζει, και μετά αν το πατήσεις λιγάκι ακόμα βγάζει φώτο 3. έχω περάσει το skype και το vibe. ΚΑΘΕ φορά που θέλω να πάρω κάποιον τηλέφωνομε ρωτάει πώς θέλω να γίνει η κλήση (μέσω skype ή viber ή κλήση κανονική) 7. Έβαλα το jucε defender και είδα διαφορά στο πόσο κρατάει η μπαταρία Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mariosddd Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 παιδια καμια καρτούλα απο το ebay σε ΛΟΓΙΚΗ ΤΙΜΗ (κατω απο 30$)class 6 βρήκε κανείς να μου προτείνει; αλλα να μην είναι no-brand γιατι φοβάμαι μη χάσω τα αρχεία μου.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos80 Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 (edited) για και καλη χρονιά εχει παραγγηλει κανείς αυτου του τύπου την θηκη http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-BLUE-PERFORATED-MESH-HARD-BACK-CASE-COVER-SONY-ERICSSON-XPERIA-NEO-V-/270883881945?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash= η ο πρώτος θα είμαι !!! :lol: :lol::lol::lol::lol: :lol::lol: και κάτι ακομα μην διαβάζω τραγικά πράγματα οτι κρατάει 3 και 5 μέρες συνεχόμενα χωρίς να το κλείσετε καθόλου 2 μέρες έχει κράτηση και εμένα πχ σήμερα έχω 19 ώρες με 72% ακόμα αλλά δεν το πειράζω μονό τηλεφωνά και λίγο wifi παιδια καμια καρτούλα απο το ebay σε ΛΟΓΙΚΗ ΤΙΜΗ (κατω απο 30$)class 6 βρήκε κανείς να μου προτείνει; αλλα να μην είναι no-brand γιατι φοβάμαι μη χάσω τα αρχεία μου.. πηγενε σε ενα πλαίσιο και πάρε με τα λεφτά που λες και επώνυμη και class 10 οχι 6 ;) Edited January 3, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mariosddd Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 (edited) πηγενε σε ενα πλαίσιο και πάρε με τα λεφτά που λες και επώνυμη και class 10 οχι 6 ;) φιλε στο πλαίσιο έχει πάνω απο 35ευρό! α και κατι αλλο,παιδιά να προτιμήσω μια πεντάδα απο τις απλές screen protector η να παρω μια ''καλή'' με περισσότερα χρήματα; έχει μεγάλη διαφορά; Edited January 3, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip88 Δημ. January 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2012 (edited) για και καλη χρονιά εχει παραγγηλει κανείς αυτου του τύπου την θηκη http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-BLUE-PERFORATED-MESH-HARD-BACK-CASE-COVER-SONY-ERICSSON-XPERIA-NEO-V-/270883881945?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash= η ο πρώτος θα είμαι !!! :lol: :lol::lol::lol::lol: :lol::lol: και κάτι ακομα μην διαβάζω τραγικά πράγματα οτι κρατάει 3 και 5 μέρες συνεχόμενα χωρίς να το κλείσετε καθόλου 2 μέρες έχει κράτηση και εμένα πχ σήμερα έχω 19 ώρες με 72% ακόμα αλλά δεν το πειράζω μονό τηλεφωνά και λίγο wifi Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε εμενα που έγραψα για 3. Δεν το έκλεισα καθόλου(flight mode το βράδυ) και μια χαρά χρήση του έκανα. παιδια καμια καρτούλα απο το ebay σε ΛΟΓΙΚΗ ΤΙΜΗ (κατω απο 30$)class 6 βρήκε κανείς να μου προτείνει; αλλα να μην είναι no-brand γιατι φοβάμαι μη χάσω τα αρχεία μου.. Για να μην κάνω πολλες παραθέσεις και γεμίσω την σελίδα. Διαβασε τα τελευταια μου μνματα(απο το προφιλ). Αγόρασα με 27€ 16αρα 10 class(ebay). Edited January 3, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Xperia NEO V ZOPO 980 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts