giothesuper Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 .....OK.....ενταξει.....τετοιο πραγμα, εγω, δεν εχω ξαναδει:wacko: Του παιρνω ενα screenshot...στο 3% μπαταριας, θεωρωντας πως -ηδη- ειναι θαυμα! Το πειραζω, το πειραζω, αναβω καμερες, βιντεο, ιντερνετ.....δεν κανω ακομη ενα screenshot, σκεφτομαι, ετσι για πλακα.....2%...:wacko:.....ε, δεν ειναι δυνατον! και να μην εχει σβησει ακομη!!! ξανα-μανα καμερες, χαρτες, ιντερνετ, μουσικη.....βρε λες.....για να δουμε.....αντε ακομη ενα screenshot.....προλαβαινω αραγε? σκεφτομουν..........1%...:X..........ειπατε κατι? Κι η πλακα ειναι, οτι Παλι δεν εκλεισε αμεσως! αυτη τη φορα ανοιξα και το bluetooth, ξαναανοιξα την καμερα για βιντεο, μουσικη στο background.....κι ενα τελευταιο screenshot.....ελεγα.....λες να δω....0%...:blink:...(παει καηκα, τελειως:lol:). Τελος παντων, κατα 99% προλαβε και το πηρε το τελευταιο screenshot, αλλα καπου εκει εκλεισε τελικα η συσκευη...(βριζοντας με, λεει, χυδαια:p)...και ετσι δεν μπορεσα να στειλω τη φωτογραφια μεσω gmail. Υποσχομαι αυριο που θα το ανοιξω, να την ανεβασω, για του λογου το αληθες. Στις 00:54 ηταν στο 3% (μαλλον και για λγα λεπτα πριν) Στις 00:55 ηταν στο 2% Στις 00:58 ηταν στο 1% (και παρεμεινε εκει, με ολο το προαναφερθεν σκαλισμα-μαστιγωμα για τετοια επιπεδα μπαταριας, μεχρι τις 01:08) .....10 ολό.foockin.κληρα λεπτα.....:X Μαλλον προκειται για το θαυμα των Χριστουγεννων... ΥΓ. απο το σοκ...ξεχασα τα πειστηρια...:lol: και μενα αντεχει παρα πολυ..εχω φτασει 2 μερες...και με αρκετη χρηση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Aφου το δοξολογεις στην αρχη,στο τελος το μειωνεις και πιθανον προσβαλεις και καποιους κατοχους "δεν έχω χρήματα ή επιδότηση για άλλο"προφανως το αγοραζουν οσοι δεν εχουν χρηματα η επιδοτησεις..... Η τιμη του δεν ειναι 199 ευρω,στα αρχικα ποστ το περιμενανε στα 300 με 350,τωρα τι σκεφτηκε η se δεν μας νοιαζει γιατι μας εκανε χαρουμενους..... καλα τα λες.. σουπερ για τα λεφτα που και παλι δεν ειναι λιγα σε εποχες κρισης.. μην χανουμε τη μπαλα τελειως.. ειμαστε γκατζετακηδες αλλα ειπαμε.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 έχει δοκιμάσει να το συνδέσει κανείς στην tv με καλώδιο tv-out? Είναι συμβατό με οποιοδήποτε τέτοιο καλώδιο και που θα μπορούσα να βρω (όχι το hdmi αλλά το απλό)? Έχω βρει αυτό αλλά δε ξέρω αν είναι συμβατό... http://www.amazon.co.uk/Genuine-SonyEricsson-IM700-TV-Out-3a-accessories/dp/B006M19FP2 :what: Δεν νομίζω να κάνεις τίποτα. Εγώ δοκίμασα ένα ακριβώς ίδιο που είχα από το nokia 5800 και δεν είχα καθόλου εικόνα, δεν το αναγνώριζε καν το κινητό. Με αυτό κάνεις άνετα τη δουλειά σου.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 (edited) το sakura 1.0 τι ειναι..?πληκτρολογιο ιαπωνικων..? επισης ενα "app" στα system apps που λεγεται φωνητικη κληση ειναι πχ να μιλας στο κινητο και αναλογος να παιρνει συγκεκριμενη επαφη τηλεφωνο..? Edited December 29, 2011 by three_brothers1 :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1600 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 ...απλα εκπληκτικο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philip88 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Καλημέρα! Κάτι αναφέρθηκε πριν μερικές σελίδες για το flight mode. Κάθε βράδυ βάζω flight mode πριν κοιμηθώ και το πρωί ξεκλειδώνω το κινητο. Σε πρώτη φάση είναι οπως δείχνει η εικόνα: http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=23201&stc=1&d=1325148737 Σε δεύτερη φάση μόλις απενεργοποιώ το flight mode είναι έτσι: http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=23202&stc=1&d=1325148737 και μόλις το ξεκλειδώσω μου ζητάει πιν και μετά είναι όλα οκ. Είναι όλα φυσιολογικά? Xperia NEO V ZOPO 980 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 οταν μπαινεις σε flight mode απενεργοποιειτε η κεραια..απο την στιγμη που εχεις pin στην sim ναι ειναι φυσιολογικο.. :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 2 ημέρες 0ώρες 8λεπτά 48%!!!!!!! 31% προβολη 25% κλήσεις(50 λεπτά) 22% αδρανές 19% Σήμα 2 android Καλημερα ! Αυτο δειχνει ποσες μερες ειναι το τηλ σ λειτουργεια πριν την τελευταια φορτιση? Κι αν οντως ισχυει, οταν το συνδεουμε μεχω usb, δεν χαλαει ο μετρητης την ενδειξη του? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_s Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Nα ρωτήσω κάτι αφελές: εν αναμονή του νέου μου κινητού και σε συνάρτηση με την βλάβη στο προηγούμενο χρησιμοποιώ μια παλιά συσκευή k750i! Με την παραγγελία του στην voda έκανα μια μικρή αλλαγή στο πρόγραμμα μου για να μου δώσουν 100mb σερφαρίσματος το μήνα! (Δεν έχω ιδέα για διαδίκτυο με ογκοχρεώση αφού πάντα είχα ελεύθερο...είναι λίγο; ) Μου έστειλαν λοιπόν σήμερα κάτι sms με εντολές για να ενεργοποιήσω τι σχετική υπηρεσία. Δεν τα εγκατέστησα όμως διότι η συσκευή σύντομα θ' αντικατασταθεί από το neoV που περιμένω ! Πρέπει όμως να γίνει σε αυτό ή στα android smartphones δεν χρειάζεται; Αν πρέπει να γίνει λογικά δεν θα χρειαστεί με την παραλαβή να επικοινωνήσω με την vodafone για να τα ξαναστείλουν και να τα εγκαταστήσω στο νέο μου κινητό; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
otakis Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 καλημέρα σε όλους! στο ΟΜΝΙΑ που είχα, χρησιμοποιούσα το MyMobiler, για να το χειρίζομαι από το PC. βλέπω ότι η αντίστοιχη έκδοση για Android είναι ακόμη beta. υπάρχει κάποιο ανάλογο πρόγραμμα, εκτός από το AirDroid? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 γιατι μου ακούγετε μακακια αυτο που σου ειπε ο υπάλληλος στο πλαισιο !!!!! προστεθούν δεν το λεω για να σε προσβάλω !!! πάντως ευχαριστώ για την απάντηση :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: Εμένα μου είπαν χθες ότι θα έχουν σε 2 βδομάδες γιατί τέλειωσε το stock “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Εμένα μου είπαν χθες ότι θα έχουν σε 2 βδομάδες γιατί τέλειωσε το stock γιατι δεν παραγγελνεις απο το site της vodafone με αντικαταβολη..?1-2 μερες κανει :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 γιατι δεν παραγγελνεις απο το site της vodafone με αντικαταβολη..?1-2 μερες κανει δεν βιάζομαι να το πάρω ακόμα. Για άλλο πέρασα και είπα να ρωτήσω και να δω αν το έχουν να το δω live. “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Κάτοχος του neo v blue όχι και άσχιμο χρώμα. Νόμιζα πως αν κάνω root θα μπορούσα να μετακινήσω εφαρμογές που δεν γινόταν πριν. Πια η λογική μερικές εφαρμογές να εγκαθιστώνται μόνο στη μνήμη τηλεφώνου????????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Μολις εγινα και ρουτ! Αλλα το προβλημα που εχω αν και ξερω πως εχει απαντηθει σε προηγουμενες σελιδες! Συγγνωμη που ξανα ρωταω! Γιατι δεν αναγνωριζει το κινητο στο μαρκετ; απο το κινητο μπαινω κανονικα, αλλα απο το πσ τιποτα! τι πρεπει να κανω; Τι εννοείς δεν μπορείς να μπεις από το pc; Συνδέεσαι με ένα λογαριασμό gmail και μπαίνεις στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου και κάνεις ότι θές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Λοιπον σας παεραθετω τις παραατω εφαρμογες για το ποιες ειναι αχρηστες! store trackid adobe flash player ειδ. timescape (αυτο ειναι εκει που βγαζει στην επιφανεια αναμονη;) officesuite retail demo ant radio service neoreader linkdin timescape διαχειριση liveware adobe reader wisepilot woody sakura xperia hot spots Οποια αλλη εφαρμογη που πιστευετε οτι δεν χρειαζεται και δεν εχω στην λιστα, καλοδεχουμενη!!!!! Καλό θα ήταν να αναφέρεις και το τι κάνει η κάθε εφαρμογή ώστε να κρίνει ο καθένας αν του είναι άχρηστη ή όχι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Λοιπον σας παεραθετω τις παραατω εφαρμογες για το ποιες ειναι αχρηστες! adobe flash player Στο ιντερνετ δεν θα παιζει τα flash player....:cry: Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Sorry φιλε μου ερωτηση εκανα αλλα πανω στον ενθουσιασμο μου ξεχασα το ερωτιματικο χαχαχα:lol: Καλός είναι ο ενθουσιασμός αλλά επειδή σε βλέπω να έχεις πάρει φόρα και να σβήνεις καλού κακού κράτα και ενα backup πριν γιατί σε βλέπω σύντομα για φλασάρισμα.:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordosss Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Περασα και το disable auto brightness μιλαμε για πολυ μεγαλη διαφορα!!!!!!! Μπορεις να μου εξηγησεις τι εννοεις μεγαλη διαφορα με το disable auto brightness? Δηλαδή? Σε ρωτάω επειδη δεν μπορω να καταλαβω τι κακο κανει ο σενσορα με το αuto brightness μιας και εγω ακομα δεν εχω περάσει αυτο το app και θελω να καταλαβω αν αξιζει τον κοπο. ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 παιδια απο τα apps που δεν χρειαζονται τα περισσοτερα αν οχι ολα εχουν τα εικονιδια..μπορειτε να εξερευνησετε ενα ενα τα system apps που εχει να δειτε αν σας χρειαζονται και ο καθενας κανει οτι νομιζει και σβηνει οσα νομιζει...πχ ο παραπανω εσβησε το track id κατι το οποιο δεν εκανα εγω γιατι το θελω..επισης εγω εσβησα τα stock widgets (ρολοι,καιρος,ειδησεις,) τα live wallpapers,timescape,κ.α και καποιος μπορει να τα θελει... :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 Μπορεις να μου εξηγησεις τι εννοεις μεγαλη διαφορα με το disable auto brightness? Δηλαδή? Σε ρωτάω επειδη δεν μπορω να καταλαβω τι κακο κανει ο σενσορα με το αuto brightness μιας και εγω ακομα δεν εχω περάσει αυτο το app και θελω να καταλαβω αν αξιζει τον κοπο. ευχαριστώ Απλα χαιρεσαι την οθονη! Δεν ειναι κατι σημαντικο αυτο, ειναι μονο θεμα γουστου και πως θελει να το βλεπει ο καθενας! ;) απλα αμα ενεργοποιησεις το disabled οθονη ειναι πιο φωτεινη και δεν ρυθμιζετε αναλογος με την κατασταση φωτεινοτητας του περιβαλλοντος..εγω το εχω βαλει και το ενεργοποιω μονο σε καταστασεις..πχ οταν οδηγαω την ημερα με ηλιο.. :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordosss Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 :!: εχω μια ερωτηση για τους ηδη κατοχους του κινητου: :!: το λαμπακι στα πλαι του κινητου, που αναβοσβηνει με πράσινο χρώμα οταν εχεις αναπαντητη ή μηνυμα κτλπ που δεν εχεις δει... αναβοσβήνει επ' άπειρον μεχρι να το δεις ή πχ μετα απο καποιο διάστημα σταματάει να αναβοσβηνει? ρωταω επειδη εχοντας να τσεκαρω το κινητο πολυ ώρα (ισως κανα 2ωρο) το λαμπακι δεν αναβοσβηνε. αλλα οταν το πηρα στα χερια ειχα 2 αναπ. κ ενα μηνυμα. το ειχα βεβαια στο αθοθρυβο και δεν ξερω αν επαιξε ρολο αλλα το λαμπακι δεν αναβοσβηνε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 παιδια δεν μπορω να συνδεθω στο wifi..το ειχα κρατησει στην μνημη αλλα τωρα που γυρισα αθηνα δεν μπαινει..ειχα βρει πριν λιγες μερες το ιδιο μοντεμ και πηγα να συνδεθω..μηπως αυτο ηταν το λαθος μου? τον κωδικο τον βαζω σωστα..πως μπορω να ξαναμπω? Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 παιδια δεν μπορω να συνδεθω στο wifi..το ειχα κρατησει στην μνημη αλλα τωρα που γυρισα αθηνα δεν μπαινει..ειχα βρει πριν λιγες μερες το ιδιο μοντεμ και πηγα να συνδεθω..μηπως αυτο ηταν το λαθος μου? τον κωδικο τον βαζω σωστα..πως μπορω να ξαναμπω? σβησε οτι αποθηκευμενα router εχεις στο τηλεφωνο και ξαναπροσπαθηεσε :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouberman Δημ. December 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2011 παιδια δεν μπορω να συνδεθω στο wifi..το ειχα κρατησει στην μνημη αλλα τωρα που γυρισα αθηνα δεν μπαινει..ειχα βρει πριν λιγες μερες το ιδιο μοντεμ και πηγα να συνδεθω..μηπως αυτο ηταν το λαθος μου? τον κωδικο τον βαζω σωστα..πως μπορω να ξαναμπω? φιλε και εγω εχω το ιδιο προβλημα με το μινι προ οταν μου το κανει αυτο κανω ενα restart το router και μετα μπαινει χωρις προβλημα...δοκιμασε το Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts