Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πήρα δώρο στην γυναίκα μου από επιδότηση το εν λόγω κινητό σε λευκό.

Αφού το rootαρα με αυτόν τον πανεύκολο τρόπο και έβαλα το Disable Auto Brightness (καθώς χωρίς αυτό νομίζεις ότι η οθόνη είναι χαλασμένη), έβαλα root explorer και ξήλωσα όλες τις αηδίες της Sony και τέλος με το autostarts δήλωσα τι δεν θέλω να τρέχει αυτόματα (καθώς στα process running γίνεται χαμός καταπίνοντας μνήμη!!!!), έκανα 4 κύκλους πλήρης φόρτισης αποφόρτισης, έχουμε μία συσκευή που

1. Πάει σφαίρα, δεν υπάρχει lag πουθενά.

2. 2 μέρες άνετα μπαταρία, με χρήση φώτο, games, internet always on, gmail browsing Κλπ.

3. Εκπληκτική οθονούλα και πολύ όμορφες φώτο. Το βίντεο με εντυπωσίασε

Προσωπικά αν ποτε πάθει κάτι το Galaxy S2 μου, δεν έχω χρήματα ή επιδότηση για άλλο, θα πάρω με 199 το Sony και εγώ. ΆΨΟΓΟ τηλεφωνάκι για τα λεφτά του .... Α Ψ Ο Γ Ο και (υποκειμενικό βέβαια) πανέμορφο

-----------------------------

LG G4

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βαζοντας φωτογραφια σε μια επαφη την εμφανιζει με το γνωστο μακροστενο στυλ σαν να καλυπτει τη μιση οθονη. Οταν ομως γινει ο συχρονισμος με το gmail τοτε την εμφανιζει σε μικρο τετραγωνακι. Πως διορθωνεται αυτο;; δλδ να εμφανιζει μεγαλη εικονα και μετα το συχρονισμο.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

είναι θέμα του gmail...παραπονιούνται οι χρήστες χρόνια για αυτό...

και τέλος με το autostarts δήλωσα τι δεν θέλω να τρέχει αυτόματα (καθώς στα process running γίνεται χαμός καταπίνοντας μνήμη!!!!)

Ποιά processes έχεις σταματήσει να τρέχει;:)

Δεν το έχω μαζί μου τώρα καθώς είμαι στην δουλειά και είναι της γυναίκας μου, αλλά μπορώ να δώσω λεπτομέρειες το απόγευμα.

Με το autostarts (πρέπει να είστε root ..!!!) οι κατηγορίες χωρίζονται σε on boot, after boot, on wi fi press Κλπ κλπ.... πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Το απόγευμα θα μπω να δω τα disabled και θα σας πω.

LG G4

Δεν το έχω μαζί μου τώρα καθώς είμαι στην δουλειά και είναι της γυναίκας μου, αλλά μπορώ να δώσω λεπτομέρειες το απόγευμα.

Με το autostarts (πρέπει να είστε root ..!!!) οι κατηγορίες χωρίζονται σε on boot, after boot, on wi fi press Κλπ κλπ.... πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί. Το απόγευμα θα μπω να δω τα disabled και θα σας πω.

και για το root explorer επίσης!!

παιδιά έχω τις εξής απορίες μετά από λίγες μέρες χρήση του κινητού

1. Πως μπορώ να έχω GPS χωρίς να χρησιμοποιώ wifi ή internet με google maps? Οι χάρτες nDrive ειναι επι πληρωμή, υπάρχει κάτι δωρεάν?
  2. Πως μπορώ να βλέπω το ποσοστό της μπαταρίας μου χωρίς το widget "εναλλαγή κατάστασης"? Στα παλιά SE με το πλαινό κουμπί της εντασης ήχου είχε Info συμπεριλαμβανομένου και του ποσοστού.
  3. Στις ρυθμίσεις->εφαρμογές->εφαρμογές που εκτελούνται ηδη, βλεπω καποια app που δεν τα εχω τρεξει ποτε πχ facebook, foursquare και κανα αλλα 2... πως κανω disable to start up τους?

ευχαριστώ πολύ! :O

up!

κανεις να με βοηθήσει με αυτες μου τις ερωτησεις?

up!

κανεις να με βοηθήσει με αυτες μου τις ερωτησεις?

1) Δυστυχώς όχι, χρειάζεσαι WiFi ή GPRS/3G. Δε γνωρίζω κανένα πρόγραμμα να τα προσφέρει δωρεάν! Για να "γλιτώσεις" δεδομένα, μπορείς να αποθηκεύσεις offline χάρτες στο google maps, αλλά πάλι θα χρειάζεσαι WiFi ή GPRS/3G για την πλοήγηση!

2) Μόνο με Widget μπορείς να βλέπεις άμεσα το ποσοστό της μπαταρίας.

Μπορείς επίσης μέσα στο Ρυθμίσεις -> Σχετικά με το τηλέφωνο -> Κατάσταση

3) Κάποιες εφαρμογές κάνουν αυτόματα start up και δε μπορείς να το σταματήσεις. Και δε χρειάζεται. Η μνήμη ρυθμίζεται πολύ καλά μέσω του λειτουργικού συστήματος, δεν υπάρχει λόγος να παρέμβεις! Και να τις κλείσεις με κάποιον task killer, θα ξανανοίξουν αυτόματα! Δεν επηρεάζουν τη μπαταρία σου, don't worry! (Ορισμένα widget όμως την επηρεάζουν) Για να σταματήσεις κάποιες εφαρμογές από το να ξεκινάνε και με την προϋπόθεση πως δεν τις χρησιμοποιείς (π.χ. foursquare) πρέπει να κάνεις root το κινητό σου και να τις απεγκαταστήσεις.

Υπάρχουν τέτοιοι οδηγοί μέσα στο how to του φόρουμ, ρίξε μια ματιά! Είναι ό,τι πρέπει για καινούργιους χρήστες Android!

Οι υπόλοιποι, οι παλιοί, αναμένουμε post από το STELSTEL !

Edited by myweca
Siemens M35i - Nokia 3210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3220 - Nokia 6600 - Sony Ericsson W880i - Samsung Corby - Motorola Flipout - HTC Wildfire - Sony Ericsson Xperia Neo V - Galaxy SII - LG Nexus 4 - OnePlus One - OnePlus X - OnePlus 3 - Galaxy S7 Edge - OnePlus 5t - Galaxy S9 Plus - OnePlus 6 - Galaxy S10e - iPhone 6 - Huawei P20 Pro - Xiaomi Mi 9t - Huawei Mate 20 Pro - iPhone 7 - Galaxy S10 Lite - iPhone XS Max - Galaxy S20

Σε συγκριση με το vivaz οσοι το εχετε , η οθονη ενδικνυται για browsing ? (για αυτο το θελω κυριως)

Θελω ενα κινητο να τετραγωνιζει λιγο σε διαστασεις , και οχι μακρυναρι..(πχ νοκια 5800) ..

το vivaz , ηταν στο μεταιχμιο σε αυτο το θεμα , και εκλεινε προς "μακρυναρι"...

Samsung Note Series Fan! :happy:

Samsung [Note 4] N910F in White!

Samsung [Note 2] N7100 in Blue

..Inspiration doesn't wait..

ρε παιδια γιατι τοσο μισος με το auto brightness? και σε ενα λαπτοπ sony που εχω εχει παλι εναν τετοιο σενσορα και ειναι πολυ βολικο σε καταστασεις με πολυ σκοταδι ή με πολυ φως. Το ιδιο και στο κινητο. Γιατι ολοι το απενεργοποιείτε?

ρε παιδια γιατι τοσο μισος με το auto brightness? και σε ενα λαπτοπ sony που εχω εχει παλι εναν τετοιο σενσορα και ειναι πολυ βολικο σε καταστασεις με πολυ σκοταδι ή με πολυ φως. Το ιδιο και στο κινητο. Γιατι ολοι το απενεργοποιείτε?

Εγώ αναμένω το κινητό τις επόμενες μέρες φίλε μου απλά ακούω τόσα και τόσα για το auto brightness και έψαξα να το έχω έτοιμο.Μπορεί και να μου αρέσει όπως είναι η οθόνη απλά διάβασα πολλά και λέω καλου κακού ας υπάρχει η εφαρμογή.

Πριν λιγο με ειδοποίησαν απο την κουριερ, πως εφτασεεεεεε (επιτελους χαχαχαχ) αλλα δεν ειμαι σπιτι να το παραλαβω οποτε θα παω να το παρω μονος μου αυριο!

Η ερωτηση μου ειναι αν κανω φλασαρισμα αμεσως με το που το ανοιξω, πειραζει;

μη σου πω καλυτερα να το φλασαρεις με το που το παρεις! (ουτως ή αλλως θα εχουν βγει αναβαθμισεις που καλο ειναι να υπαρχουν στο τηλεφωνο.;) )

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστούμε για τη λίστα!

Να προτείνω κι εγώ ένα εναλλακτικό του Office Suite, το οποίο μάλιστα είναι δωρεάν, λόγω προσφοράς:

Smart Office Plus

το office suite εμενα το εχει μονο του μεσα

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

φτιαξε μας αδερφε.....αναμενουμε

:thanks:

Για να ειμαι ειλικρινης εχω ψιλοχαθει με τα τοσα widgets που γραφετε πως πρεπει να εχουμε.

Οσο για την οθονη εγω εχω και μυωπια ρε και μια χαρα τη βλεπω(ισως και αυτο να φταιει-lol)

Γιατι η δικια μου μπαταρια δε παει 2 μερες σερι????Ολοι σας λετε για 2 μερες ανετα...εμενα μπααααα

Καμια ιδεα τι φταιει και χανει τοσο??

Απο χθες(φουλ γεματη μπαταρια) λιγο ιντερνετ,λιγο μέηλ αντε και λιγη μουσικη στα ηχεια και σημερα το πρωι στο 30 %.Ειναι νορμαλ???

Πήρα δώρο στην γυναίκα μου από επιδότηση το εν λόγω κινητό σε λευκό.

Αφού το rootαρα με αυτόν τον πανεύκολο τρόπο και έβαλα το Disable Auto Brightness (καθώς χωρίς αυτό νομίζεις ότι η οθόνη είναι χαλασμένη), έβαλα root explorer και ξήλωσα όλες τις αηδίες της Sony και τέλος με το autostarts δήλωσα τι δεν θέλω να τρέχει αυτόματα (καθώς στα process running γίνεται χαμός καταπίνοντας μνήμη!!!!), έκανα 4 κύκλους πλήρης φόρτισης αποφόρτισης, έχουμε μία συσκευή που

1. Πάει σφαίρα, δεν υπάρχει lag πουθενά.

2. 2 μέρες άνετα μπαταρία, με χρήση φώτο, games, internet always on, gmail browsing Κλπ.

3. Εκπληκτική οθονούλα και πολύ όμορφες φώτο. Το βίντεο με εντυπωσίασε

Προσωπικά αν ποτε πάθει κάτι το Galaxy S2 μου, δεν έχω χρήματα ή επιδότηση για άλλο, θα πάρω με 199 το Sony και εγώ. ΆΨΟΓΟ τηλεφωνάκι για τα λεφτά του .... Α Ψ Ο Γ Ο και (υποκειμενικό βέβαια) πανέμορφο

Aφου το δοξολογεις στην αρχη,στο τελος το μειωνεις και πιθανον προσβαλεις και καποιους κατοχους "δεν έχω χρήματα ή επιδότηση για άλλο"προφανως το αγοραζουν οσοι δεν εχουν χρηματα η επιδοτησεις.....

Η τιμη του δεν ειναι 199 ευρω,στα αρχικα ποστ το περιμενανε στα 300 με 350,τωρα τι σκεφτηκε η se δεν μας νοιαζει γιατι μας εκανε χαρουμενους.....

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Aφου το δοξολογεις στην αρχη,στο τελος το μειωνεις και πιθανον προσβαλεις και καποιους κατοχους "δεν έχω χρήματα ή επιδότηση για άλλο"προφανως το αγοραζουν οσοι δεν εχουν χρηματα η επιδοτησεις.....

Η τιμη του δεν ειναι 199 ευρω,στα αρχικα ποστ το περιμενανε στα 300 με 350,τωρα τι σκεφτηκε η se δεν μας νοιαζει γιατι μας εκανε χαρουμενους.....

δεν νομιζω ο φιλος να ειχε αυτον τον σκοπο..αν εχεις προβλημα με το ποστ του μπορεις να απεθυνθεις σε καποιον moderator και οχι να offtopic-αρεις..

παιδες,ο φιλος zxr τελικα εφτιαξε αυτο που ολοι μας (και κυριως οι πιο νεοι χρηστες android) περιμεναμε..

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=324085

[sIGPIC][/sIGPIC]

εννοεί πως δεν έχει χρήματα να ξαναπάρει το SG2

ψαξε και καμια σελιδα παραπισω..δεν βλαπτει..

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3917472#post3917472

Εγω καταλαβα πως ειχες γραψει καπου εναν οδηγο για το συγκεκριμενο προγραμμα και τι ρυθμισεις εχεις βαλει και οχι μια λιστα με προγραμματα φιλε μου καλε ! Ολες τις σελιδες εχω διαβασει , δες απο ποτε ειμαι στο myphone αγαπητε μου...

Και κατι ακομα που ξεχασα να ρωτησω, αγορα καποιας εφαρμογης γινεται μεσω prepaid card? ή αποκλειστικα με πιστωτικη;

Εγω καταλαβα πως ειχες γραψει καπου εναν οδηγο για το συγκεκριμενο προγραμμα και τι ρυθμισεις εχεις βαλει και οχι μια λιστα με προγραμματα φιλε μου καλε ! Ολες τις σελιδες εχω διαβασει , δες απο ποτε ειμαι στο myphone αγαπητε μου...

μια προπληρωμενη πχ κυπρου δεχεται....αρκει να ειναι visa...

Κι όμως...Βέβαια του έβαλα κάμποσες εφαρμογές:p

Από την μέρα όμως που το έκανα root και έβαλα το autokiller η απόκριση του κινητού με τις ίδιες εφαρμογές και παραπάνω είναι άμεση:D

Πάω πάσο. Νομίζω ότι πρέπει να ψαχτούμε προς την κατεύθυνση του να ξεφορτωθούμε όλα τα άχρηστα που φορτώνει η SE το κινητό και να είμαστε όσο πιο pure Android γίνεται. Πιστεύω ότι θα είναι άλλο κινητό.

Σε συγκριση με το vivaz οσοι το εχετε , η οθονη ενδικνυται για browsing ? (για αυτο το θελω κυριως)

Πιστεύω πως ναι.

Γούστα είναι αυτά. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι.

Για να ειμαι ειλικρινης εχω ψιλοχαθει με τα τοσα widgets που γραφετε πως πρεπει να εχουμε.

Οσο για την οθονη εγω εχω και μυωπια ρε και μια χαρα τη βλεπω(ισως και αυτο να φταιει-lol)

Γιατι η δικια μου μπαταρια δε παει 2 μερες σερι????Ολοι σας λετε για 2 μερες ανετα...εμενα μπααααα

Καμια ιδεα τι φταιει και χανει τοσο??

Απο χθες(φουλ γεματη μπαταρια) λιγο ιντερνετ,λιγο μέηλ αντε και λιγη μουσικη στα ηχεια και σημερα το πρωι στο 30 %.Ειναι νορμαλ???

Κοίτα τις ανάγκες σου κι όχι το τι γράφεται εδώ. Από δω κοιτάς μόνο προτάσεις. Κατεβάζεις, βλέπεις αν σου κάνει και κρατάς ή πετάς.

Για την μπαταρία σου σίγουρα κάποιο widget σου την καταναλώνει.

Δεν προσέβαλε κανέναν. Μάλλον παρεξήγησες.

Γενικότερα να συστήσω ψυχραιμία. Χριστούγεννα είναι, μέρες αγάπης, δεν χρειάζεται να χαλάμε το κλίμα. Άλλωστε μπαίνει κι ο καινούριος χρόνος δεν χρειάζεται να μας βρει τσακωμένους! :)

Τέλος να εφιστήσω την προσοχή σας όταν κατεβάζετε μια εφαρμογή εκτός market. Είναι πολύ πιθανό κάποιος να την έχει πειράξει και να αποκτά έλεγχο και πληροφορίες στο κινητό χωρίς να το έχετε καταλάβει. Γενικά προσοχή.

Edited by multiPetros
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Καλοπροαιρετα τα παντα φιλοι μου, forum ειναι εδω.

Ειναι ευκολο να εχουμε μια λιστα απο τα προγραμματα που πιθανον να μην ειναι τοσο χησιμα , και πως μπορουμε να τα αφαιρεσουμε?

Παραδειγμα το foursquare τι κανει, και αν δεν ειναι χρησιμο, πως το απεγκαθιστουμε, αν ειμαστε root?

Ευχαριστω.

Edited by jimmys

το εχει δοκιμασει κανενας..?αν ναι πως το εγκατεστησε γιατι δεν πολυκαταλαβα..

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1392472

Καλοπροαιρετα τα παντα φιλοι μου, forum ειναι εδω.

Ειναι ευκολο να εχουμε μια λιστα απο τα προγραμματα που πιθανον να μην ειναι τοσο χησιμα , και πως μπορουμε να τα αφαιρεσουμε?

Παραδειγμα το foursquare τι κανει, και αν δεν ειναι χρησιμο, πως το απεγκαθιστουμε, αν ειμαστε root?

Ευχαριστω.

με titanium back up η αν σε μπερδευει τοτε κανε search στο market για root uninstaller και θα σου βγαλει..

εγω απο προσωπικη επιλογη χωρις να δω καπου κατι γραμμενο εβγαλα τα εξης

-timescape(και οτι συνεπαγεται με αυτο)

-forsquar

-live wallpapers (και οτι συνεπαγεται με αυτο)

-το μανισιο που σου λεει τι να κανεις μολις ξεκινας..

τα προηγουμενα δεν επηρεζουν ΚΑΘΟΛΟΥ την λειτουργια του τηλεφωνου..ισα ισα εξοικονομησα και καποια mb ram.

αργοτερα ισως βγαλω και το update center (μετα την αναβαθμιση σε ics) αλλα και το media server που εχει μεσα...

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

με titanium back up η αν σε μπερδευει τοτε κανε search στο market για root uninstaller και θα σου βγαλει..

εγω απο προσωπικη επιλογη χωρις να δω καπου κατι γραμμενο εβγαλα τα εξης

-timescape(και οτι συνεπαγεται με αυτο)

-forsquar

-live wallpapers (και οτι συνεπαγεται με αυτο)

-το μανισιο που σου λεει τι να κανεις μολις ξεκινας..

τα προηγουμενα δεν επηρεζουν ΚΑΘΟΛΟΥ την λειτουργια του τηλεφωνου..ισα ισα εξοικονομησα και καποια mb ram.

αργοτερα ισως βγαλω και το update center (μετα την αναβαθμιση σε ics) αλλα και το media server που εχει μεσα...

Σε περιπτωση που το παρακανω και σβησω καποια εφαρμογη που δεν θα επρεπε, εχω την δυνατοτητα να φερω το τηλεφωνο στην αρχικη του κατασταση οπως το πηρα?

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...