Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μέσα στο μενού θα βρεις τον Οδηγό Ρυθμισης. Μέσ από εκεί αν στο βήμα 3 επιλέξεις ΝΑΙ τότε θα αναλάβει μόνο του να βρει ρυθμίσεις!!

Δοκιμασα με μια sim cu και μου εβγαζε οτι βρισκει δικτυο edge ασχετα αν δεν μπορουσε να μπει σε σελιδα γιατι δεν εχει χρηματα μεσα!Με την cosmote δεν βρησκει τιποτα.

ericsson t39m-nokia 3230-sony ericsson xperia neo v

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το Android ως λειτουργικό σύστημα έχει την ιδιότητα όταν βγαίνεις από κάποια εφαρμογή να την διατηρεί για λίγη ώρα ενεργή στο παρασκήνιο μήπως την ξαναχρειαστείς. Μετά από λίγη ώρα (σε περίπτωση που δεν την χρειάστηκες) την απενεργοποιεί μόνο του. Εφαρμογές όπως το Task Killer μόνο κακό μπορούν να κάνουν καθώς κανουν force shutdown σε εφαρμογές.

Δηλαδή προτείνεις να μην χρησιμοποιώ το task killer και να αφήνω τις διεργασίες στο παρασκήνιο και κάποια στιγμή θα απενεργοποιηθούν αυτόματα? Αυτό όμως δεν "ξελιγώνει την μπαταρία?

Και κάτι ακόμα, ποιο navigator είναι καλό αλλά να μην απαιτεί την χρήση gprs ή σύνδεση στο internet?

To Desire σου έχει για εγκατάσταση εφαρμογών γύρω στα 150ΜΒ, ολα τα SE εχουν γύρω στα 300ΜΒ και τα άλλα έχουν γύρω στο 1GB.

αφου μπορει να τις βαλει στην καρτα.. τις περισσοτερες τουλαχιστον..

νομιζω οτι εισαι υπερβολικος λεγοντας "τα πλεον ακαταλληλα"..

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra

Δηλαδή προτείνεις να μην χρησιμοποιώ το task killer και να αφήνω τις διεργασίες στο παρασκήνιο και κάποια στιγμή θα απενεργοποιηθούν αυτόματα? Αυτό όμως δεν "ξελιγώνει την μπαταρία?

Και κάτι ακόμα, ποιο navigator είναι καλό αλλά να μην απαιτεί την χρήση gprs ή σύνδεση στο internet?

έχει συζητηθεί πολύ το θέμα.

το task killer μόνο κακό κάνει στο κινητό. :)

Aφού έχουν την λιγότερη ROM, είναι τα πλέον ακατάλληλα για κάποιον που αναζητά επιτακτικά χώρο για εφαρμογές. Ηταν σαφέστατο ότι δεν είπα ότι είναι γενικά τα πλέον ακατάλληλα. Είναι θέμα απλής αριθμητικής. Τα 300ΜΒ είναι o μικρότερος χώρος που προσφέρεται σε συσκευή με οθόνη 480Χ800/854 και επεξεργαστή 1 GHz. Απο τις εφαρμογές, οι μισές περίπου εχουν δυνατότητα μεταφοράς στην κάρτα και πάλι, δε μεταφέρονται εξ΄ολοκλήρου.

Σε αυτό να προσθέσω ότι οι εφαρμογές που έχουν widget για την επιφάνεια εργασίας καλό είναι να μην τις μεταφέρουμε στην κάρτα γιατί είτε κάποιες δεν δουλευουν μετά είτε αργούν να εμφανιστούν η να ανανεωθούν.

Οντως είναι λίγος ο χώρος αλλά εξου και τα 200 ευρώ καπου πρέπει να κόψουν για να δώσουν τέτοια τιμή. Ειδάλλως θα είχαν ότι εχει και το 4S αλλά θα είχε 600 ευρώ.

Αυτό πάντως το σπαστικό που έχει στις επαφές να μην κατατάσσονται ανά επώνυμο και μόνο όνομα δεν το καταλαβαίνω από την SE. Eίναι δυνατόν να βρεις κάποιον όταν εχεις 400 επαφές και πάνω με το όνομα? Άσε που δεν θυμάμαι όλα τα ονόματά των επαφών και δεν θέλω να τα θυμάμαι γιαυτό αγοράζουμε τέτοια κινητά για να μας κάνουν τη ζωή εύκολη και να θυμούνται αυτά που ξεχνάμε εμείς. Καμιά άλλη εφαρμογή επαφών που να δέχεται την κατάταξη με Επώνυμα υπάρχει? Εχει βρει κανείς???

Δεν υπάρχει θέμα περί "ξελιγώματος" της μπαταρίας καθώς ο χρόνος αυτός που μεσολαβεί μεταξύ εξόδου από την εφρμογή μέχρι και το κλείσιμο της είναι μικρός και η εφαρμογή στο διάστημα αυτό είναι σαν να πέφτει σε sleep!

Για το Navigator εγώ προσωπικά έχω αγοράσει το Sygic. Είμαι πολύ ευχαριστημένος.

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Μπά, και το Arc/S που το πουλάν 500 ευρώ, πάλι τόσο χώρο έχει!

Ε τότε θα έδινα άλλα 100 και θα περνα Ιphone, συγνώμη αλλά έτσι είναι για να ανταγωνιστείς κάποιον πρέπει να έχεις τα ανάλογα specs στις ανάλογες τιμές..

http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

γιατι ψαχνεις μπαταρια απο τωρα??

Καλησπέρα σας.

Κάτοχος και εγώ του (neo V) σε λευκό χρώμα.

Αύριο κλείνω μια βδομάδα.

Πολύ καλή αγορά γι αυτά που προσφέρει.

Αυτά που μου άρεσαν. (με σειρά αξιολόγησης)

1) Οθόνη. (Θεωρώ ότι είναι εξαιρετική)

2) Κάμερα. (Για ένα κινητό υπέρ αρκετή)

3) Το (on) της κάμερας. (επιτέλους δεν ανοίγει με το παραμικρό πάτημα)

4) Επεξεργαστής. (πολύ γρήγορος)

5) Μνήμη. (Αρκετή ώστε να έχεις μαζί σου αυτά που θες)

6) wifi (Ταχύτατο και απροβλημάτιστο)

7) HDMI (στα θετικά ή ύπαρξή της φυσικά)

Αυτά που δεν μου άρεσαν. (με σειρά αξιολόγησης)

1) Η θέση τις κάρτας sim. (που πρέπει να βγάλεις και την μπαταρία)

2) Η θέση τις κάρτας μνήμης. (Η επιμονή τους σε αυτό το θέμα)

3) Η δυσκολία στο άνοιγμα των προστατευτικών των θυρών usb και hdmi.

(Αν έχεις βάλει και θήκη, θα πρέπει ή να αφήσεις νύχι ή να έχεις κάτι μυτερό)

Αυτά όσο έχει να κάνει με τη συσκευή, η οποία σαν αίσθηση δείχνει από άποψη

κατασκευής πως κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα.

(Προσωπικά έως τώρα δεν έχω παρατηρήσει τριξίματα ή κάτι άλλο αρνητικό)

Δυο θέματα τα οποία με ενόχλησαν και δεν έχει να κάνει με τη συσκευή.

1) Autobrightness. (η λειτουργία του αυτόματου φωτισμού χωρίς να πω

ότι μου δημιουργεί κάποιο πρόβλημα απεναντίας μάλιστα τη θεωρώ

πολύ έξυπνη σαν ιδέα «αν και με ξένισε στην αρχή», πρέπει να πω

πως το θεωρώ λάθος να μην υπάρχει η δυνατότητα απενεργοποίησης,

για κάποιες στιγμές που θες πλήρη φωτεινότητα της οθόνης).!

2) Επαφές και ταξινόμηση. (η μη ύπαρξη επιλογής ταξινόμησης των ονομάτων

κατά Επώνυμο «που για μένα που δεν θέλω να καταφεύγω σε άλλες λύσεις

μέσω market» είναι μεγάλο λάθος.

Στην τελική δεν μου αρέσει η έλλειψη ενεργοποίησης/απενεργοποίησης

γενικά από καμία λειτουργία και να μην έχω τη δυνατότητα παραμετροποίησης,

έστω σε βασικές ρυθμίσεις.

Tablet : Samsung Galaxy Tab S5e SM-T720

Smartphone : Moto Razr 2022

καλησπερα παιδια! χθες αγορασα το κινητο απο κατάστημα vodafone στη Λαρισα και ολα καλα μεχρι στιγμης! Ειναι το πρωτο μου android και βλέπω εχει 2.3.4 εκδοση! θα ηθελα να ρωτήσω πως κανω back up για το λογο αν πειράξω κατι στο λειτουργικό να το επαναφέρω στην αρχικη του μορφη! Εχω κατεβασει μονο μια πασεντζια απο το market και λιγο ιντερνετ! θα μπορω να κανω back up ή επρεπε στην αρχη οταν το πρωτοανοιξα!

γιατι ψαχνεις μπαταρια απο τωρα??

Βασικά, θεωρώ λίγα τα 1450 mah για τη χρήση που κάνω στη συσκευή. Οπότε, προφανώς μία μπαταρία 2450 mah,νομίζω με καλύπτει περισσότερο.

καλησπερα παιδια! χθες αγορασα το κινητο απο κατάστημα vodafone στη Λαρισα και ολα καλα μεχρι στιγμης! Ειναι το πρωτο μου android και βλέπω εχει 2.3.4 εκδοση! θα ηθελα να ρωτήσω πως κανω back up για το λογο αν πειράξω κατι στο λειτουργικό να το επαναφέρω στην αρχικη του μορφη! Εχω κατεβασει μονο μια πασεντζια απο το market και λιγο ιντερνετ! θα μπορω να κανω back up ή επρεπε στην αρχη οταν το πρωτοανοιξα!

απο ποιο καταστημα της λαρισας το βρηκες ετοιμοπαραδοτο?θα παω αυριο να το παρω και εγω και να μη ψαχνω σε ολα τα καταστηματα!

Βασικά, θεωρώ λίγα τα 1450 mah για τη χρήση που κάνω στη συσκευή. Οπότε, προφανώς μία μπαταρία 2450 mah,νομίζω με καλύπτει περισσότερο.

Oπως λιγες θα ειναι οι ζημιες εαν εκραγει στο προσωπο σου. Μπαταρια noname απο το ebay στα 2450 mah σε τοσο μικρο μεγεθος, θα την ελεγα κινητη μπομπα

σημερα παρατηρησα οτι ενω παιζει βιντεο π.χ.youtube σταματαει,μαυριζει η οθονη και μετα απο 10-15 δευτερολεπτα επανερχεται

καμια ιδεα?

Δεν μου το ξαναεκανε

Αν εισαι root,δεν μπορεις να πας ολες τις εφαρμογες στην καρτα?

Oπως λιγες θα ειναι οι ζημιες εαν εκραγει στο προσωπο σου. Μπαταρια noname απο το ebay στα 2450 mah σε τοσο μικρο μεγεθος, θα την ελεγα κινητη μπομπα

Κάτι τέτοιο φοβάμαι κι εγώ αλλά λέω να το ρισκάρω!:p

Θα συμφωνήσω απόλυτα! Σίγουρα και ο κατασκευαστής θα ήθελε να βγάλει μία αντίστοιχη μπαταρία και να το λανσάρει ως το κινητό με την απόλυτη αυτονομία (ή θα το προωθούσε ως προαιρετικό αξεσουάρ), δεν το έκανε όμως! Γιατί; Γιατί υπό κανονικές συνθήκες μια μπαταρία με την διπλάσια χωρητικότα θα χρειαζόταν μεγαλύτερο όγκο, αν όχι κάπου θα μείωναν από μονώσεις και τα σχετικά όποτε δεν θα πληρούσε τις προδιαγραφές ασφαλείας.

Συνοψίζοντας έχουμε τρεις υποθέσεις:

Α. Είναι μούφα!

Β. Δεν πληρεί τις προδιαγραφές ασφαλείας!

Γ. Όλα τα παραπάνω!

Δεν μου το ξαναεκανε

Αν εισαι root,δεν μπορεις να πας ολες τις εφαρμογες στην καρτα?

Δεν θα στο πρότεινα. Θα δημιουργούσε μεγάλη αστάθεια στο λειτουργικό! Μέχρι και να μην ανοίγει το βλέπω!!

Edited by kastorakos84
Προσθήκη δεύτερης παράθεσης

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

• Administrators

Ωστόσο δεν έχουν αναφερθεί τέτοιου είδους προβλήματα.

Modpic.gif

Παιδιά, δεν χρησιμοποιώ το μανίσιο πρόγραμμα για τις κλήσεις και τις επαφές και όποτε έχω αναπάντητη κλήση, το εικονίδιο επάνω δεν φεύγει όποτε ανοίγω το call log με την νέα εφαρμογή... Πώς γίνεται να απενεργοποιήσω την μανίσια ειδοποίηση;
Sony Xperia Z5 Premium

Καλησπέρα παιδιά,

Σκέφτομαι να πάρω το κινητάκι μιας και φαίνεται κορυφή (για τα λεφτά του). Έψαξα λίγο για το SAR αλλά δεν βρήκα κάτι. Γνωρίζει κάποιος τι επίπεδα πιάνει;

Επίσης, μιας και έχει μόνο 320mb, οι εφαρμογές μπορούν να μεταφέρονται κανονικά στην SD; Δημιουργείται κάποιο πρόβλημα;

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi 11T, OnePlus 13

• Administrators

http://www.sonyericsson.com/cws/support/mobilephones/learn-more/subject/sarinformation/xperia-neo-v?cc=gr&lc=el

Δεν είναι πολλές οι εφαρμογές που υποστηρίζουν μεταφορά στην sd. Ίσως έχεις ένα θεματάκι εδώ αν θέλεις να το φορτώσεις με πολλές εφαρμογές.

Modpic.gif

Παιδιά, δεν χρησιμοποιώ το μανίσιο πρόγραμμα για τις κλήσεις και τις επαφές και όποτε έχω αναπάντητη κλήση, το εικονίδιο επάνω δεν φεύγει όποτε ανοίγω το call log με την νέα εφαρμογή... Πώς γίνεται να απενεργοποιήσω την μανίσια ειδοποίηση;

ποιο προγραμμα εχεις?

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

απο ποιο καταστημα της λαρισας το βρηκες ετοιμοπαραδοτο?θα παω αυριο να το παρω και εγω και να μη ψαχνω σε ολα τα καταστηματα!

Καλησπερα! Το βρηκα την παρασκευη το απόγευμα στο καταστημα στη Μ.Αλεξανδρου!

Παιδια πιο προγραμμα να χρησιμοποιήσω για Back up του λειτουργικου;

http://www.sonyericsson.com/cws/support/mobilephones/learn-more/subject/sarinformation/xperia-neo-v?cc=gr&lc=el

Δεν είναι πολλές οι εφαρμογές που υποστηρίζουν μεταφορά στην sd. Ίσως έχεις ένα θεματάκι εδώ αν θέλεις να το φορτώσεις με πολλές εφαρμογές.

Χμ, thanks! Άρα είναι στο 1,10. Καλύτερα απ' ότι το Blade. Τώρα για τις εφαρμογές, 'νταξ, δεν είμαι τύπος που κάνει το κινητό pc οπότε πιστεύω θα είναι ΟΚ.

Υπάρχει περίπτωση να μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάποιο ext partition της SD για χρήση του A2SDGUI ή κάποιου αντίστοιχου;

Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi 11T, OnePlus 13

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...