andreasomageiras Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Εκτός του ότι αυτό "ήταν" παλιά. Σκέψου ένα καμένο ή κολύμενο πίξελ σε μια οθόνη λαπτοπ και σε μια οθόνη κινητού. Μη σκεφτείς το ψυχολογικό που τσούζει το ίδιο αλλά το πρακτικό, σε ποιά οθόνη θα εναι ποιο ενοχλητικό; Και εξάλλου μετά από τόσα χρόνια ανάπτυξης της τεχνολογίας των οθονών θα ήταν απαράδεκτοι αν δε προσφέραν εγγύηση για οθόνες μεγέθους κινητού. Δε θα είχαν τα "μούτρα" να διαφημίσουν TIΠOTA σε επίπεδο οθόνης! http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiZiaNo Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Η εγγυηση ρε παιδια καλυπτει καμμενα πιξελς;γιατι θυμαμαι παλια στις οθονες των λαπτοπ και γενικα των πισι,δεν ηταν μεσα στην εγγυηση κατι τετοιο Η εγγύηση λεει οτι αν υπάρχουν το πολύ 5 (νομίζω) καμένα Mp, δικαιολογείται. Αν είναι παραπάνω τότε ειναι που σε καλύπτει η εγγύηση. I fly with ASICS DynaFlyte 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niks2000 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Καλημερα, να κανω μια ερωτηση και εγω με την σειρα μου. Στις ρυθμισεις του ιντερνετ εχω αποθηκευσει μια αρχικη σελιδα, αλλα οταν μπαινω στο ιντερνετ μου ξεκιναει απο εκει που το ειχα κλεισει! υπαρχει κανενας τροπος να ξεκιναει απο την αρχικη? μηπως δεν το κλεινω σωστα το ιντερνετ και το αφηνω να τρεχει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 καλημέρα κι από εμένα! Χθες έγινα κι εγώ κάτοχος του SE neo V και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από την πρώτη χρήση του. Αντιμετωπίζω όμως ένα παράξενο πρόβλημα: στα ξαφνικά χάνει τη "σύνδεση" με Vodafone!!! Όταν ξανακάνω επανεκκίνηση λειτουργεί ξανά!!! Και δεν ξέρω τι φταίει... Είναι πρόβλημα της Vodafone;;; Σίγουρα όχι γιατί άλλα κινητά δίπλα δουλεύουν κανονικά... Είναι πρόβλημα του κινητού;;; Δεν τον νομίζω όμως γιατί μου επιτρέπει να κάνω κλήσεις SOS αλλά και περιαγωγή με Wind & Cosmote. Άρα δεν πιστεύω να φταίει η κεραία του κινητού. Επίσης δεν πιστεύω ότι φταίει το σημείο στο κινητό που διαβάζει την κάρτα sim γιατί για να μου επιτρέπει να συνδεθώ με άλλους παρόχους κάτι πρέπει να διαβάζει... Είναι χαλασμένη η SIM;;; Δεν ξέρω αλλά δούλευε μια χαρά μέχρι στιγμής... Υπάρχει ασυμβατότητα της κάρτας SIM με το κινητό;;; Γι' αυτό δεν μπορώ να πω τίποτα παρά μονάχα ότι η κάρτα είναι παλιά. Οπότε δίνω περισσότερες πιθανότητες σε αυτό... Βέβαια έβγαλα σήμερα το πρωί την κάρτα και την καθάρισα λίγο με ένα πανάκι και περιμένω... Q σου λεβέντη μου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 κανεις δεν εχει το θεμα με το κλακ κλακ στο ασημενιο μερος του κινητου?για να ξερω αν ειναι να το παω για doa η οχι.εμενα ειναι μπλε και το κανει.αλλα μαλλον θα παρω το λευκο τωρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Πως ρυθμιζεται η λειτουργεια MMS για cosmote. Eιναι ενεργοποιημενα τα ΜΜS απο την προηγουμενη συσκευη,vivaz. huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VipeR_11 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Σημερα το πηρα και εγω.Το ιδιο και στο δικο μου υπαρχει ενα καμμενο pixel σε πρασινο,πρεπει να προσεξεις για να το δεις και σε μαυρο φοντο,στο μενου και στα βιντεο δεν φαινεται.Το σκεφτομαι να το παω πισω γιατι δεν πολυφαινεται. Εγώ θα πάω σε λίγο σε ενα κατάστημα να δω τι θα μου πουν. ο λόγος που δε πολυ φαινεται ειναι γιατι εχει πολυ καλη αναλυση η οθονη αλλα δε παύει να ειναι καμενο pixel. Το σκέφτομαι και εγω λιγο γιατι ισως να περιμενω καμια δεκαριά μερες για αντικατάσταση και δεν ειναι οτι το κινητο εχει καποιο μεγαλο προβλημα που να πρεπει αναγκαστηκα να το επιστρεψω. Κατα τα αλλα χθες το ειχα 6 ωρες και το σκαλιζα με το wifi ανοικτό μεχρι να ενεργοποιηθεί η γραμμη ουτε επανεκκινήσεις ουτε να χασει σημα ουτε κώλυμα ακομα και οταν το σκαλιζα και την ιδια ωρα εκανε εγκατάσταση απο πισο τα apps που του έβαζα απο το pc! και η μπαταρία ειναι ακομα στο 60% σε 2 ωρες κλεινει 24 ωρες στα χερια μου (το έκλεισα 7 ωρες το βραδυ) για πρωτη φόρτιση μου δείχνει πολυ καλη και η μπαταρία του! Nokia 3210 - Nokia 8210 - Samsung E700 - Nokia 6630 - Nokia 6680 - HTC touch Diamond - Sony Ericsson Xperia neo V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Η εγγύηση λεει οτι αν υπάρχουν το πολύ 5 (νομίζω) καμένα Mp, δικαιολογείται. Αν είναι παραπάνω τότε ειναι που σε καλύπτει η εγγύηση. εγω οταν ειχα παρει το nexus s ειχε 1 μονο καμμενο πιξελ και μου το δεχτηκαν πισω και προσφατα μια γνωστη με το nokia c9-00 ειχε ακριβως το ιδιο προβλημα με ενα και μονο καμμενα πιξελ και σε κινητο χωρις touchscreen και παλι το δεχτηκαν πισω χωρις προβλημα το nexus ηταν απο birdphone.gr και το nokia απο vodafone Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VipeR_11 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 κανεις δεν εχει το θεμα με το κλακ κλακ στο ασημενιο μερος του κινητου?για να ξερω αν ειναι να το παω για doa η οχι.εμενα ειναι μπλε και το κανει.αλλα μαλλον θα παρω το λευκο τωρα Φίλε εμένα δεν εχει κανενα προβλημα το κινητο περα απο το 1 καμενο pixel ουτε κλακ κλακ ουτε κολημματα. βγάλε και ξανα βαλε μια το το καλημα της μπαταριας μηπως δε κούμπωσε καλα και μετα αν το κλακ κλακ συνεχίζει και σε προβληματίζει πήγαινε για DOA. Nokia 3210 - Nokia 8210 - Samsung E700 - Nokia 6630 - Nokia 6680 - HTC touch Diamond - Sony Ericsson Xperia neo V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamer Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Καλησπέρα σε όλους! Απέκτησα κ εγώ τελικά το μπλε την περασμένη Παρασκευή! Έχει κ μένα αυτό το θεματάκι με το πλαστικό στα αριστερά της συσκευής που "παίζει" και ακούγεται ένα μικρό τρίξιμο... Θα ήθελα να ρωτήσω όμως όσον αφορά το κόλλημα στο Wifi, επειδή νομίζω ότι έχω παρατηρήσει κάτι 1-2 φορές, μπορεί να μου πει κάποιος κάποιον τρόπο να δοκιμάσω αν έχει όντως κόλλημα? Να δοκιμάσω να κατεβάσω κάποιο μεγάλο αρχείο στην κάρτα (πρέπει να είναι από το ίντερνετ ή απλή μεταφορά από τον υπολογιστή?) ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Φίλε εμένα δεν εχει κανενα προβλημα το κινητο περα απο το 1 καμενο pixel ουτε κλακ κλακ ουτε κολημματα. βγάλε και ξανα βαλε μια το το καλημα της μπαταριας μηπως δε κούμπωσε καλα και μετα αν το κλακ κλακ συνεχίζει και σε προβληματίζει πήγαινε για DOA. φιλε το εχω βγαλει 2-3 φορες.και παλι το κανει.τι χρωμα ειναι το δικο σου? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncommandable Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 φιλε το εχω βγαλει 2-3 φορες.και παλι το κανει.τι χρωμα ειναι το δικο σου? Εγω έχω μαύρο μπλε και μέχρι στιγμής δεν έχω πρόβλημα ούτε στο καπάκι της μπαταρίας ούτε στα πλαϊνά nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 για να ακουστει το κλακ πρεπει να το πιεσεις ελαχιστα στο σημειο που ειναι το κουμπι της καμερας και το κατω για τον ηχο εκει αναμεσα και στην ακριβως ιδια πλευρα και απο την αλλη πλευρα.ελαχιστη πιεση θελει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreasomageiras Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Τελικά όλα αυτά τα προβλήματα που αναφέρονται είναι σημαντικό ποσοστό ή στα πλαίσια του αποδεκτού; Με δεδομένο του ότι υπάρχει η κάλυψη από την εγγύηση. http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 και σε αλλα φορουμ το λενε για αυτο το θεμα.οχι μονο στην ελλαδα αλλα ειναι γενικα η κατασκευη του σε εκεινο το σημειο λιγο χαλια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Καλησπερα. Σκεφτομαι να το παρω και εγω και θα ηθελα να μου απαντησει οποιος ξερει το εξης: Κανοντας χρηση του ΜΧ Video Player (ή καποιου αντιστοιχου) μπορει μεσω HDMI συνδεσης σε τηλεοραση να παιξει mkv αρχεια με ξεχωριστους υποτιτλους? Αν ναι μεχρι τι μεγεθος mkv μπορει να υποστηριξει η συσκευη? Με ενδιαφερει αυτη η λειτουργια λογω του ΗDMI που εχει ωστε να χρησιμευει και σαν media player καποιες φορες. Οποιος μπορει να κανει καποιες δοκιμες θα του ημουν υποχρεος. Ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
badapatra Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Τελικα πηρα και εγω το Sony Ericsson XPERIA Neo V, μαζι με ενα μικρο GPS για να συμπληρωσω την επιδοτηση(260 euro).Το θεμα ειναι τι να κανω τωρα.Να εχω το Sony Ericsson για πρωτο κινητο, και το Samsung Wave GT-S 8500 για δευτερο!!!!. Απο το Samsung ειμαι πααααρα πολλη ευχαριστημενος.Σκεφτομαι να πουλησω το Neo V.Τι τιμη λετε να πιασει? Παντως το εχω ακομα στο κουτι του.ΑΘΙΚΤΟ. Το ανοιξα μονο για να δω αν ειναι μεσα....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 επιτελους σημερα μετα απο πολλες ημερες αναμονης εστειλαν και παρελαβα σημερα το τηλεφωνο σε μπλε το ειχα παραγκειλει σε ασπρο ηρθε δεν ειχε μπλε και επρεπε να περιμενω και αλλο (ποσο ακομα) και πηρα το ασπρο . απο λιγο που το δουλεψα ειναι πολυ πρωτο ολα αψογα οθωνη-ταχυτητα wifi σημα κ.λ.π το εχω και φορτιζει τωρα και μετα θα το (ψαξω) καλα να δω αντοχες παντως πρωτη εντυπωση αρκετα καλη...:) http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 κανεις δεν εχει το θεμα με το κλακ κλακ στο ασημενιο μερος του κινητου?για να ξερω αν ειναι να το παω για doa η οχι.εμενα ειναι μπλε και το κανει.αλλα μαλλον θα παρω το λευκο τωρα σχεδον σε ολους.. δεν νομιζω να αξιζει τον κοπο και δεν νομιζω να βρεις καποιο που να μην το κανει καθολου.. τζαμπα ταλαιπωρια.. υ.γ.: προφανως και σε μενα το κανει... phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_13 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 παιδια σημερα το πηρα και εγω σε λευκο χρωμα και ειναι πολυ καλο!! δεν μου εχει βγαλει κανα θεμα ευτυχως!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exelix Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Καλησπερα. Σκεφτομαι να το παρω και εγω και θα ηθελα να μου απαντησει οποιος ξερει το εξης: Κανοντας χρηση του ΜΧ Video Player (ή καποιου αντιστοιχου) μπορει μεσω HDMI συνδεσης σε τηλεοραση να παιξει mkv αρχεια με ξεχωριστους υποτιτλους? Αν ναι μεχρι τι μεγεθος mkv μπορει να υποστηριξει η συσκευη? Με ενδιαφερει αυτη η λειτουργια λογω του ΗDMI που εχει ωστε να χρησιμευει και σαν media player καποιες φορες. Οποιος μπορει να κανει καποιες δοκιμες θα του ημουν υποχρεος. Ευχαριστω Μπορεί, αλλά το όριο μεγέθους δεν το ξέρω. Βέβαια μην περιμένεις να είναι τέλεια η ποιότητα, εκτός και αν έχω τελείως μάπα καλώδιο. Βλέπεις πάντως. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Μπορεί, αλλά το όριο μεγέθους δεν το ξέρω. Βέβαια μην περιμένεις να είναι τέλεια η ποιότητα, εκτός και αν έχω τελείως μάπα καλώδιο. Βλέπεις πάντως. Σε ευχαριστω. Μπορεις να μου πεις τι μεγεθος ταινια δοκιμασες? Με ενδαιφερει τουλαχιστον μεχρι 2GB να την παιζει (αν παιζεικαι παραπανω ακομα καλυτερα). Η ποιοτητα δεν ηταν καλη στο δικο σου? Εντυπωση μου κανει γιατι υποτιθεται οτι αν φαινεται καλα στην οθονη του κινητο το ιδιο καλα θα ειναι και στην τηλεοραση μεσω HDMI. Εντωμεταξυ απο βιντεο στο youtube φαινεται οτι η ποιοτητα ειναι πολυ καλη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exelix Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Σε ευχαριστω. Μπορεις να μου πεις τι μεγεθος ταινια δοκιμασες? Με ενδαιφερει τουλαχιστον μεχρι 2GB να την παιζει (αν παιζεικαι παραπανω ακομα καλυτερα). Η ποιοτητα δεν ηταν καλη στο δικο σου? Εντυπωση μου κανει γιατι υποτιθεται οτι αν φαινεται καλα στην οθονη του κινητο το ιδιο καλα θα ειναι και στην τηλεοραση μεσω HDMI. Εντωμεταξυ απο βιντεο στο youtube φαινεται οτι η ποιοτητα ειναι πολυ καλη... Ένα επεισόδιο House του έβαλα δοκιμαστικά 270MB, δυστυχώς δεν έχω άλλο πιο μεγάλο να σου πω τώρα. Στην οθόνη του κινητού ήταν καλύτερη η αναπαραγωγή. Πάντως αν δείχνει καλύτερα από ότι είδα φταίει το καλώδιό μου γιατί άνοιξα δοκιμαστικά και το Sygic και πάλι το έδειχνε με ποιότητα κατώτερη της οθόνης του κινητού. Τι να σου πω. Πάντως μια ταινιούλα τη βλέπεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1982 Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 Εγώ θα πάω σε λίγο σε ενα κατάστημα να δω τι θα μου πουν. ο λόγος που δε πολυ φαινεται ειναι γιατι εχει πολυ καλη αναλυση η οθονη αλλα δε παύει να ειναι καμενο pixel. Το σκέφτομαι και εγω λιγο γιατι ισως να περιμενω καμια δεκαριά μερες για αντικατάσταση και δεν ειναι οτι το κινητο εχει καποιο μεγαλο προβλημα που να πρεπει αναγκαστηκα να το επιστρεψω. Κατα τα αλλα χθες το ειχα 6 ωρες και το σκαλιζα με το wifi ανοικτό μεχρι να ενεργοποιηθεί η γραμμη ουτε επανεκκινήσεις ουτε να χασει σημα ουτε κώλυμα ακομα και οταν το σκαλιζα και την ιδια ωρα εκανε εγκατάσταση απο πισο τα apps που του έβαζα απο το pc! και η μπαταρία ειναι ακομα στο 60% σε 2 ωρες κλεινει 24 ωρες στα χερια μου (το έκλεισα 7 ωρες το βραδυ) για πρωτη φόρτιση μου δείχνει πολυ καλη και η μπαταρία του! Τελικα και εγω σε λιγο θα το παω για αντικατασταση!ευτυχως ειχαν ενα διαθεσιμο και τους ειπα να το κρατησουν,οποτε θα γινει αμεσα αντικατασταση! ericsson t39m-nokia 3230-sony ericsson xperia neo v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. December 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2011 καλησπερα και απο εμενα,το κινητο τωρα το εχω σχεδον μια βδομαδα τωρα και δεν μου εχει παρουσιασει κανενα προβλημα ουτε κολληματα ουτε τιποτα,παει σφαιρα.το μονο προβλημα που εχω ειναι οταν τραβαω βιντεο τα ματια τα βγαζει κοκκινα οχι παντα βεβαια,διορθωνεται αυτο? και το αλλο,ειναι οτι στα handsfree ακουγεται μονο το ενα ακουστικο.αυτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts