Jump to content

niks2000

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

niks2000's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. καλημερα σε ολους, θα ηθελα να κανω μια προταση, επειδη βλεπω να επαναλαμβανονται οι ιδιες και οι ιδιες ερωτησεις (πχ "ποια θηκη") θα ηταν καλο πριν ρωτησουμε κατι εδω μεσα να εχουμε διαβασει τα προηγουμενα μηνυματα μηπως και υπαρχει ηδη η απαντηση στο θεμα που μας απασχολει. Ετσι θα αναπτυχθει καλυτερα και θα ειναι πιο ευκολο να παρακουλουθησει καποιος αυτο το κομματι του φορουμ. Χωρις να θελω να αντικαταστησω τον ρολο καποιου συντονιστη ή να το παιξω εξυπνος ή τιποτα αλλο..
  2. Καλημερα, να κανω μια ερωτηση και εγω με την σειρα μου. Στις ρυθμισεις του ιντερνετ εχω αποθηκευσει μια αρχικη σελιδα, αλλα οταν μπαινω στο ιντερνετ μου ξεκιναει απο εκει που το ειχα κλεισει! υπαρχει κανενας τροπος να ξεκιναει απο την αρχικη? μηπως δεν το κλεινω σωστα το ιντερνετ και το αφηνω να τρεχει...
  3. niks2000

    2in1 sim

    Καλημερα, μπορεις καποιος να με βοηθησει σε htc explorer πως αλλαζω απο τη μια γραμμη σε αλλη....το ψαχνω αλλα δεν το βρισκω... ευχαριστω εκ των προτερων... :)
  4. Δυστυχως, εαν ψαξεις και σε αλλες ξενες σελιδες, θα δεις οτι ειναι παραπανω απο 4 που κανουν παραπονα. Σαν λυση μερικοι προτεινουν, εκτος απο γενικο restart, να βαζεις και ενα χαρτακι στην μπαταρια για να πιεζει καλυτερα τις επαφες της.:cry:... παντως οπως και ενα εχει εγω πιστευω οτι η sony θα το διορθωσει. @manos, ολα οκ τελικα?
  5. θα ηθελα να μαθω για το πλαισιο συνεργασιας μαζι τους, δηλ πως μπορει να γινει καποιος συνεργατης μαζι τους, και συγκεκριμενα την δομη της (MLM) δηλ κατηγοριες/βαθμιδες, ποσοστα, ορους κλπ εαν δεις την απαντηση σε ενα προηγουμενο post για την telepassport, ενας φιλος εχει γραψει αναλυτικα οτι ψαχνω, ε κατι αντιστοιχο ψαχνω τα γνωρισει κανενας? ευχαριστω > δεν μπορουμε να γραφουμε για MLM????? :X
  6. ειναι κανενας συνεργατης της mondialine να μου δωσει μερικες πληροφοριες?? HELP!!!!!!! :cry:
  7. Παιδες Καλημερα, μπορει καποιος να μου πει σχετικα με την "συνεργασια" με την telepassport η την MONDIALINE, τι παιζει? δηλ. για τα ποσοστα, για το συμβολαιο (διαρκεια, οροι κλπ) που υπογραφεις μαζι τους ως συνεργατης? συμφερει, τι λετε? ευχαριστω νικος >συγνωμη εαν υπαρχει παρομοιο θεμα, αλλα δεν το βρισκω!!!
×
×
  • Create New...