sakis88888 Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Μολις το πηρα...και σε λευκο που το ηθελα!!! Ειχα το vivaz σε μπλε πριν....μου φαινεται παρα πολυ καλο, ειναι και το πρωτο android που εχω και εχω ψιλοχαθει...δεν ξερω τι να πρωτοκανω. Να κανω root, να κανω εγγραφη στο market??? Τι με συμβουλευετε??? Παντως σε σχεση με το vivaz o ηχος του ειναι η μερα με τη νυχτα...και η καμερα πολλη καλη!!! ελπιζω να μη μου παρουσιασει προβλημα οπως αυτα που διαβασα....:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kooky Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Μολις το πηρα...και σε λευκο που το ηθελα!!! Ειχα το vivaz σε μπλε πριν....μου φαινεται παρα πολυ καλο, ειναι και το πρωτο android που εχω και εχω ψιλοχαθει...δεν ξερω τι να πρωτοκανω. Να κανω root, να κανω εγγραφη στο market??? Τι με συμβουλευετε??? Παντως σε σχεση με το vivaz o ηχος του ειναι η μερα με τη νυχτα...και η καμερα πολλη καλη!!! ελπιζω να μη μου παρουσιασει προβλημα οπως αυτα που διαβασα....:rolleyes: Αν δεν κανεις εγγραφή στο μαρκετ ειναι σα να μην εχεις τηλέφωνο. Πως θα κατεβαζεις εφαρμογές? Δεν ειναι σαν το symbian που τα περνουσες εσυ ολα. Το ρουτ άστο για μερικές μερες μετα. Να το συνηθίσεις πρωτα. Να δεις τι θέλεις, να κατεβασεις εφαρμογές, να το φέρεις στα μετρα σου γιατι απ'οτι κατάλαβα το android ακομη δεν το"εχεις". . Asteroshouse.gr ................... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 τωρα παντως κανω μια ενημερωση που μου βρηκε μολις το συνδεσα στο δικτυο...και ο θεος βοηθος! παντως τα πιο πολλα στο μαρκετ ειναι με χρεωση...:wacko: χαλαλι τα 50 ευρω που εδωσα (λογω επιδοτησης!):) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VipeR_11 Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 λοιπον h vodafone μου εχει σπασει τα νευρα.απο την προηγουμενη τεταρτη εκανα νεα συνδεση,δεν το ειχε στο καταστημα,και μου λεει οτι θα ερθει σε δυο μερες,περιμενω και τπτ,πηγα την δευτερα μου λεει τεταρτη-πεμπτη,και σημερα τιποτα,παιρνω τηλ παλι και μου λενε την παρασκευη το περιμενουμε!.και οπως παει δεν το βλεπω να ερχεται!! υπομονή...! Από οτι έχω καταλάβει από 2-3 μαγαζιά που έχω κοιτάξει εδώ Αθήνα υπάρχει διαθέσιμο το κινητό (δηλαδή υπάρχει στις αποθήκες) αλλά ανάλογα το μαγαζί και το μεταφορέα του, καθυστερεί και η παραλαβή από το εκάστοτε κατάστημα. Δε ξέρω και με τις απεργίες ίσως επηρεαστούν και οι παραλαβές (σε κάποια καταστήματα να το παραλάβουν και σε κάποια άλλα οχι. αν πχ. τη μέρα που θα παραλάμβαναν το κέντρο ήταν κλειστό με πορείες και διάφορα τέτοια!). Στο κατάστημα ζωγράφου μου είπαν ότι το περιμένουν αύριο αλλά αν καθυστερήσει (λογο μεταφορεα μου είπαν) θα το έχουν το αργότερο μέχρι τη Τρίτη. Λογικα αμα εισαι και απο επαρχία να αργήσει λιγο παραπάνω :happy: Nokia 3210 - Nokia 8210 - Samsung E700 - Nokia 6630 - Nokia 6680 - HTC touch Diamond - Sony Ericsson Xperia neo V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Τα αρχεια της sd απο που τα βλεπουμε?:confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
viotos Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 το εχω παραγγειλει απο την δευτερα στην vodafon εδω με αναβαθμηση και εγω . σημερα που ρωτησα ακομα τιποτα :( περιμενω να ερθει αντε να δουμε ποτε?? :( http://www.facebook.com/photo.php?fbid=568971986488193&set=a.322449567807104.91091.322436297808431&type=1&theaternokia 3110 -nokia 3120-vodafon joy845- Huawei ideos x3- sony ericsson xperia neo v samsung galaxy POCET GTS-5300-thl w100- pipo-s2 lenovo thinkpad E540 ICORE 5 4210M Hiaomi Redmy Note 2 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 εν τω μεταξυ ποιο ειναι το κουφο.οτι στα αλλα δυο καταστημα vodafone που μενω πηγα και ρωτησα και υπαρχουν διαθεσιμα και μαλιστα απο 5 σε καθε καταστημα,το συγκεκριμενο που πηγα δεν το ειχε, στην αρχη μου λεει το εχω και μετα κοιταξε και δεν το ειχε ημουν ατυχος τι να πω.θα περιμενω να δω ποτε θα μου ερθει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos3 Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Τα αρχεια της sd απο που τα βλεπουμε?:confused: Πρέπει να εγκαταστήσεις έναν file manager. Εγώ προσωπικά έχω τον ASTRO File Manager. Sony Xperia Z5 Premium Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naruto14 Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Ψάξτε και στον κωτσόβολο ρε παιδιά μπορεί να το βρείτε εκεί.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 πάντως παιδιά από ότι βλέπω χαμός γίνεται με το κινητάκι. Η βόντα δεν το έχει στο site της. Από καταστήματα μπορούμε να το παραγγείλετε αλλά πότε θα το έχουμε άγνωστο. Καλορίζικο σε όσους το έχουν. Με το sar του κινητού, τι παίζει; Κανένα κάψιμο μετά από ώρα συνομιλίας; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 εν τω μεταξυ ποιο ειναι το κουφο.οτι στα αλλα δυο καταστημα vodafone που μενω πηγα και ρωτησα και υπαρχουν διαθεσιμα και μαλιστα απο 5 σε καθε καταστημα,το συγκεκριμενο που πηγα δεν το ειχε, στην αρχη μου λεει το εχω και μετα κοιταξε και δεν το ειχε ημουν ατυχος τι να πω.θα περιμενω να δω ποτε θα μου ερθει. Σε ποια καταστήματα είναι διαθέσιμο; Θα πάω αύριο σε μπόλικα καταστήματα μπας και το χει κανένας! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 WCDMA ειναι για να χεις σημα 3g παροχου (βοηθαει πολυ στο σερφαρισμα μεσω παροχου) GSM σημαινει καλυτερο σημα σε σημεια που το απο πανω δεν πιανει full (ισως και καθολου) αλλα το σερφαρισμα/κατεβασμα και λοιπα απο το κινητο,ξεχνα το.καιει καρβουνο η επιλογη που εχει τικαρισμενη σημαινει οτι προτιμαται το WCDMA και οταν χαθει το σημα γυρναει σε GSM το GSM καταναλωνει λιγοτερη μπαταρια.για ΣΑΡ δεν εχω ιδεα. ερώτηση: δλδ και με σκέτο το GSM μπορείς να κάνεις τσατ μέσω κινητού; ή θέλει απαραίτητα 3g? γιατί στο K800 μάλλον αργεί πάρα πολύ να συνδεθεί και μου φαίνεται ότι δε γίνεται ποτέ.. αλλά γίνεται ε;; 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VipeR_11 Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 πάντως παιδιά από ότι βλέπω χαμός γίνεται με το κινητάκι. Η βόντα δεν το έχει στο site της. Από καταστήματα μπορούμε να το παραγγείλετε αλλά πότε θα το έχουμε άγνωστο. Καλορίζικο σε όσους το έχουν. Με το sar του κινητού, τι παίζει; Κανένα κάψιμο μετά από ώρα συνομιλίας; εγώ χθες που το παρήγγειλα οταν έφυγα απο το σπιτι το ειχαν στο site μονο στο μπλε οταν γύρισα απο το καταστημα σπιτι (1 ωρα μετα) για να το παρ. τελικα απο το site που μου εκαναν καλυτερη επιδότηση ειχε εξαφανιστεί :( αλλα εβαλα να με καλέσουν απο τι σελιδα για να κάνω σύνδεση με φορητοτητα και μου ειπαν πως υπάρχει και μαλιστα και σε λευκο. Υποθέτω οτι το έβγαλαν απο τη σελιδα λογο της ζήτησης γιατι μαλον θε εχουν χασει τη μπαλα εκει στη vodafone με το πόσα εχουν διαθεσημα και το ποσα εχουν ηδη παραγγελθεί!! Στη σελιδα δε μπορουν να σου πουνειδικα αν εχεις πληρώσει ''ξερεις τελικα μας τελιωσε δεν ειναι διαθεσημο..!'' Nokia 3210 - Nokia 8210 - Samsung E700 - Nokia 6630 - Nokia 6680 - HTC touch Diamond - Sony Ericsson Xperia neo V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Σε ποια καταστήματα είναι διαθέσιμο; Θα πάω αύριο σε μπόλικα καταστήματα μπας και το χει κανένας! συγκεκριμενα στο αγρινιο,ειναι 2 καταστηματα και εχουνε απο 5 κομματια καθενα..:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 κανονικα το φωτακι της φορτισης δεν πρεπει να γινετε πρασινο οταν τελειωσει η φορτιση ?γιατι αναβει μετα το 85% ? Το led της φόρτισης παρουσιάζει τρία χρώματα κατά την φόρτιση: Κόκκινο: Όταν η μπαταρία είναι κάτω του 10% (δεν συνίσταται η αποσύνδεση από τον φορτιστή, η μπαταρία θεωρείται άδεια. Πορτοκαλί: μεταξύ 10% και 90%. Η μπαταρία φορίζει. Πράσινο: Άνω του 90% Η μπαταρία θεωρείται φορτισμένη (έχει ολοκληρωθεί η λεγόμενη "γρήγορη φόρτιση", φυσικά καλό είναι να το αφήσεις να φτάσει το 100%. Τα αρχεια της sd απο που τα βλεπουμε?:confused: Καλό και free πρόγραμμα είναι ο Astro File Manager. Ψαξ' το στο market. 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 συγκεκριμενα στο αγρινιο,ειναι 2 καταστηματα και εχουνε απο 5 κομματια καθενα..:) Μου πέφτει λίγο μακρυά! :):):) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naruto14 Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Παιδιά μπορεί κανείς να προτείνει αξεσουάρ για το κινητό κυρίως θήκες αλλά και προστατευτικά περιβλήματος αλλά να μπορώ να τα αγοράσω από Ελλάδα με αντικαταβολή. Ευχαριστώ!:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 Παιδιά μπορεί κανείς να προτείνει αξεσουάρ για το κινητό κυρίως θήκες αλλά και προστατευτικά περιβλήματος αλλά να μπορώ να τα αγοράσω από Ελλάδα με αντικαταβολή. Ευχαριστώ!:) screen protector:http://www.egalaxy.gr/zagg-invisibleshield-for-sony-ericsson-xperia-neo-screen-coverage.html οσο για θηκη λεω μονο ebay uk Και συγκεριμενα http://www.ebay.co.uk/itm/BLACK-SILICONE-CASE-COVER-SONY-ERICSSON-XPERIA-NEO-/220848621627?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item336b9a883b ειναι σκληρη την πιεζεις και δεν χαλαει σιλικονης gel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2011 ερώτηση: δλδ και με σκέτο το GSM μπορείς να κάνεις τσατ μέσω κινητού; ή θέλει απαραίτητα 3g? γιατί στο K800 μάλλον αργεί πάρα πολύ να συνδεθεί και μου φαίνεται ότι δε γίνεται ποτέ.. αλλά γίνεται ε;; Μπορεις αλλα θα σου βγαλει την πιστη.... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 καλημερες, ξερει κανεις ποτε προκειται να βγει το avatar του ΝeoV??:happy: Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Μπορεις αλλα θα σου βγαλει την πιστη.... ευχαριστώ Κωνσταντίνε... άντε λίγο κουράγιο ακόμα.. κάποια στιγμή θα πρέπει να αποφασίσω.. πάντως η αδερφή μου που έσπευσε να πα΄ρει το Νeο V το ἐχει βολευτεί μια χαρά και δε της λείπει το πληκτρολόγιο, εγώ ακόμα περιμένω το προ... κι ετσι αυτή τη στιγμή είμαιανάμεσα σε 3 :lol: το γλυκό μας μινι προ, το μεγάλο προ και το neoV.... πάντως δε νομίζω ότι μπορώ να περιμένω πολύ ακόμα το μεγάλο προ... :( 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Δεν μου βγάζει καποια τέτοια επιλογη.... Λοιπόν το θυμήθηκα χθες που πήγα να το κάνω στο κινητό του πεθερού μου. Πρέπει πρώτα να μπεις στο menu->περισσότερα->Εργαστήρια-> και εκεί ενεργοποιήσεις το προσωρινή προαποθήκευση περιοχής χάρτη Μετά έχεις την επιλογή από εκεί που σου είχα πει. Το κακό είναι ότι και στου πεθερού μου που είχε παλιότερη έκδοση του προγράμματος δεν υπήρχε η επιλογή στο Labs (εργαστήρια). Δες αν υπάρχει σε σένα. “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Μολις το πηρα...και σε λευκο που το ηθελα!!! Ειχα το vivaz σε μπλε πριν....μου φαινεται παρα πολυ καλο, ειναι και το πρωτο android που εχω και εχω ψιλοχαθει...δεν ξερω τι να πρωτοκανω. Να κανω root, να κανω εγγραφη στο market??? Τι με συμβουλευετε??? Παντως σε σχεση με το vivaz o ηχος του ειναι η μερα με τη νυχτα...και η καμερα πολλη καλη!!! ελπιζω να μη μου παρουσιασει προβλημα οπως αυτα που διαβασα....:rolleyes: Σε παρακαλώ πες μου συγκριτικά με το Vivaz κάποια πράγματα. Γιατί ακριβώς αυτήν την αναβάθμιση θέλω να κάνω και εγώ στην γυναίκα μου και με ενδιαφέρει απίστευτα. 1) Ηχος όπως είπες είναι πολύ καλύτερος έτσι? 2) Από σήμα? 3) και τρίτον και πολύ σημαντικό, η κάμερα. Είναι στα ίδια επίπεδα με το Vivaz, καλύτερη ή χειρότερη? Το φλας? “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 καλο ειναι οσοι ξερουν μαγαζια που ειναι διαθεσημο αθηνα θεσσαλονικη κ οπου αλλου να ενημερωνουν εδω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myweca Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 καλο ειναι οσοι ξερουν μαγαζια που ειναι διαθεσημο αθηνα θεσσαλονικη κ οπου αλλου να ενημερωνουν εδω Καλημέρα παιδιά! Από χτές είμαι κι εγώ ένας ευτυχής κάτοχος! Το αγόρασα σε μπλέ από το κατάστημα στο Mall, χτες είχε παραλαβή σε μπλέ, το λευκό δεν υπήρχε! Είχα μιλήσει τηλεφωνικά την Τετάρτη με το κατάστημα στην Κηφισίας, σήμερα, Παρασκευή, μου ειχανε πει πως περιμένουν παραλαβή και στα δυο χρώματα! Ελπίζω να βοήθησα! Εντυπώσεις μέχρι στιγμής πολύ καλές! Siemens M35i - Nokia 3210 - Sony Ericsson T68i - Nokia 3220 - Nokia 6600 - Sony Ericsson W880i - Samsung Corby - Motorola Flipout - HTC Wildfire - Sony Ericsson Xperia Neo V - Galaxy SII - LG Nexus 4 - OnePlus One - OnePlus X - OnePlus 3 - Galaxy S7 Edge - OnePlus 5t - Galaxy S9 Plus - OnePlus 6 - Galaxy S10e - iPhone 6 - Huawei P20 Pro - Xiaomi Mi 9t - Huawei Mate 20 Pro - iPhone 7 - Galaxy S10 Lite - iPhone XS Max - Galaxy S20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts