Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αγορασα κι εγω το neo v χθες το απογευμα και παρα τον αρχικο μου ενθουσιασμο με την ταχυτητα και την αποκριση του τηλεφωνου τελικα εχω απογητευτει..:cry: Το τηλεφωνο κανει απο μονο του restart συνεχως δλδ πανω απο 20 φορες μεσα σε μια μερα!Το φαινομενο δεν εμφανιζεται μετα απο καποια συγκεκριμενη λειτουργια το κανει απλα συνεχεια..Να σημειωσω πως εκανα την αναβαθμιση που μου εμφανισε μολις ανοιξα το wifi και απο εκει και περα δεν εχω εγκαταστησει καμια αλλη εφαρμογη ουτε το εχω κανει root.Καμια ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει?

εγω θα ελεγα να κανεις ενα hard reset και ενα restart να δοκιμασεις,πριν το πας πισω..

HTC Desire s

Sonyericsson Neo V

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τελος τα κομματια?

αυτα τα 10 ηταν?

ρωτησα σ ολα τα καταστηματα της πολης μου,ηρθε ενα μου ειπαν και αυτο το προλαβαν

ξερει καποιος αν θα εχουμε κομματια να παρουμε ή τελιωσαν?

στο site τους παντως δεν εχοθυν τιποτα και την διαφημηση δεν την βλεπω αλλο

ετσι ειχαν κανει και με το trophy 7?

Το απόγευμα είδα διαφήμιση της Vodafon για το κινητό στην τηλεόραση. Δεν πστεύω ότι δεν θα φέρουν άλλα και παρόλα αυτά το διαφημίζουν...;)

ρε παιδια, εγω πηγα και το ειδα live σε ενα καταστημα vodafone,και παρατηρησα πως οταν κυλουσα το μενου τα γραμματα θολωναν!το παρατηρησε κανεις αλλος?

ας πουμε πηγα στην αρχικη οθονη και πηγα να βαλω widget,και κυλωντας τα widget ωστε να δω ποιο να επιλεξω,τα γραμματα που περιεγραφαν τα widget θολωναν αρκετα.πως να το εξηγησω......σαν το refresh rate να ταν χαμηλο ας πουμε......

δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα.

το παρατηρει κανεις αλλος?κανας που να το χει.

@manolatsitsi_25

Μπά, νορμάλ μου φαίνετε.

Ερώτησεις:

1. Settings > Applications > Running Services

ΟΚ, από εδώ μπορώ να σταματήσω οτι εφαρμογη τρέχει. Πώς ξεχωρίζω ποιες είναι οι εντελώς βασικές εφαρμογές και ποιες οι άσχετες;

π.χ. protectedmediascanner , com.sonyericcson.usbux, mtpapp, secureclockservice, updatecenter ktl

όλα αυτά πρέπει να τρέχουν συνέχεια; Το Foursquare ας πουμε το έκλεισα, δεν με ενδιαφερει.

2. Facebook inside Xperia

Ποιο ακριβώς account χρησιμοποιει; Δεν μου έβγαλε επιλογή για credentials, και αν πατήσω Sync δεν κάνει sync. Υπόψην οτι έχω σετάρει FB account και με την αλλη εφαρμογη μπαίνει κανονικά.

3. Εφαρμογή: Data Monitor

Πόσο αξίοπιστο είναι;

4. Settings > Accounts > Επιλογη: Background Data Traffic 'disabled'

Άυτο με 'προφυλάσει' απο τίποτα automatic updates απο ξεχασμένη εφαρμογή; (με κλειστο wifi να μήν μου φαεί τα δωρεαν MB του συμβολαιου)

4.1 Παρατήσησα οτι σε κάποια φάση δεν με άφηνε να προχωρήσω αν δεν το ενεργοποιουσα;

5. θέλω μεγαλύτερη κάρτα οπωςδήποτε. microSDHC 16GB class 6 H' class 10? Υπάρχει κανα θέμα που πρέπει να προσέξω?

6. Οταν βγάζω την μπαταρία, χάνω άλλα settings εκτός απο την ώρα?

Ευχαριστώ!

Facebook inside experia.

Λογικα πρέπει και εκεί να βάλεις τους κωδικούς σου. Είναι εφαρμογή της Sony για το Facebook.

Μόλις κάνει ενημέρωση θα γεμίσει το κινητό σου με...Facebook.

Οι ειδοποιήσεις που έχεις στο Φ θα περάσουν στο ημερολόγιο. Οι φωτογραφίες σου στο Φ θα κατέβουν στη συλλογή του κινητού και σε κάθε επαφή σου που ειναι κοινή με τις επαφές του Φ θα βγάλει επιπλέον καρτέλες με τις φωτογραφίες τους και τις ειδοποιήσεις τους και τα μαιλ τους και και και... εεεε νισάφι το απενεργοποίησα. Σου συνιστώ το ίδιο...:)

Το απόγευμα είδα διαφήμιση της Vodafon για το κινητό στην τηλεόραση. Δεν πστεύω ότι δεν θα φέρουν άλλα και παρόλα αυτά το διαφημίζουν...;)

Νομίζω ότι απλά η ζήτηση ξεπέρασε τις προσδοκίες τους και απλά θα πρέπει να περιμένουν κάποιοι για να γεμίσουν οι αποθήκες. Το να πάει χαμένη η διαφήμιση και η ευκαιρία για τη Vodafone μου φαίνεται δύσκολο. Υπενθυμίζω ότι ούτως η άλλως η SE είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ελλάδα, οπότε η πρόταση του neo V ενδιαφέρει πολλούς :)

εγω θα ελεγα να κανεις ενα hard reset και ενα restart να δοκιμασεις,πριν το πας πισω..

παιδιά ευχαριστώ για τη βοήθεια έκανα αναβάθμιση πάλι μέσω SEUS και από χθες δεν μου το έχει ξαναεμφανισει..μη το ματιασω αν και εύχομαι αν δεν έχει λυθεί το πρόβλημα να το παρουσιάσει μέσα στις 7 ημέρες ώστε να μπορέσω να το επιστρέψω..ειδομεν!

Θέλω να το πάρω για αντικαταστάτη του Vivaz για την γυναίκα μου. Αλλά λίγο αυτό με τα πλαστικά λίγο αυτό με την κάμερα το ξανασκέφτομαι.

Είχε κανείς το Vivaz ώστε να συγκρίνει την κάμερα. Είναι σε ίδιο επίπεδο οι φωτογραφίες.

Το vivaz βέβαια είχε 8MP αλλά αυτό δεν σημαίνει υποχρεωτικά κάτι.

“Life doesn't imitate art, it imitates bad television”

Woody Allen

~ Ηλίας ~

Μια ερώτηση για το κινητό σε αυτούς που το έχουν. Η διαθέσιμη μνημη τους φαίνεται λίγη Η είναι υποφερτή, απο τα 320ΜΒ που έχει είναι και τα 320 διαθέσιμα στο χρήστη;;

Σήμερα πήγα στη vodafone και μου είπαν τέλος του μήνα περιμένουν τη νέα παραλαβή (δεν είχα δει οτι δεν το έβγαζε πλέον ούτε στην ιστοσελίδα!!).

Όσο για εκείνους που θέλουν κινητό με πολύ φωτεινή οθόνη να μην παίρνουν αυτά με αισθητήρα φωτός :p (εγώ δε θέλω την οθόνη μου φακό το βράδυ θέλω το φλας της μηχανής για φακό :lol: ) αλά αν και πάλι δε την παλεύετε είδα κάποιον στο XDA ότι το απενεργοποίησε με το app - quick settings - και κάπου έχει επιλογή να απενργ. τον αισθητήρα!

Επιδη δεν εχω ακομα android για να σας που σίγουρα λέει οτι την επιλογη τη βρίσκετε οταν ανοίξετε το πρόγραμμα και μετα πατήσετε menu button - settings - click on brightness και εκεί μαλον εχει την επιλογη!

Nokia 3210 - Nokia 8210 - Samsung E700 - Nokia 6630 - Nokia 6680 - HTC touch Diamond - Sony Ericsson Xperia neo V.

Καλησπέρα.

Έχω πρόβλημα με το modem μου (Siemens SL2-141). Οταν πάω να συνδέσω το κινητό μου , Sony Ericsson Neo V στο WiFi τότε το modem κάνει επανεκκίνηση. Δεν έχει προβλήμα άλλες συσκευές το modem. Ξέρει κανείς τι μπορεί να είναι?

To προβλήμα λύθηκε όταν άλλαξα το WEP se WP2-PSK

Edited by ipsissimus

Το προβλημα του RESTART ειναι γενικο

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1356275

3 ατομα στο xda συν ενας εδω, ισον τεσσερις. Δεν το κανει αυτο γενικο φαινομενο. Ειναι κατι που συμβαινει ομως και στις καλυτερες συσκευες (ενθυμουμαι τα πρωτα Ν8 που πεθαιναν εντελως ξαφνικα...)

καλησπερα,σημερα το εκλεισα και εγω με συνδεση.το περιμενω πως και πως.αν και μου ειπε η υπαλληλος θα με παρει τηλ,οταν ερθει ελπιζω να μην μου πει οτι δεν υπαρχει σε διαθεσιμοτητα πια..για να δουμε

3 ατομα στο xda συν ενας εδω, ισον τεσσερις. Δεν το κανει αυτο γενικο φαινομενο. Ειναι κατι που συμβαινει ομως και στις καλυτερες συσκευες (ενθυμουμαι τα πρωτα Ν8 που πεθαιναν εντελως ξαφνικα...)

Δυστυχως, εαν ψαξεις και σε αλλες ξενες σελιδες, θα δεις οτι ειναι παραπανω απο 4 που κανουν παραπονα.

Σαν λυση μερικοι προτεινουν, εκτος απο γενικο restart, να βαζεις και ενα χαρτακι στην μπαταρια για να πιεζει καλυτερα τις επαφες της.:cry:...

παντως οπως και ενα εχει εγω πιστευω οτι η sony θα το διορθωσει.

@manos, ολα οκ τελικα?

Πρώτο μου μήνυμα στην πιο μεγάλη mobile κοινότητα της χώρας και ελπίζω να βοηθήσω και γω κάποτε όποτε μπορέσω ένα άλλο χρήστη.

Προμηθεύτηκα πρόσφατα ένα Neo V και γω και θέλω να το κάνω root τη συσκευή.Θέλω κάποιον που τα έχει βρει άμα μπορεί

να μου στείλει σε PM η ακόμα και εδώ άμα επιτρέπεται τα links για τα απαραίτητα αρχεία του κινητού (adb drivers κλπ.)

Και ίσως μία καλή συμβουλή τι να προσέχω μιας και έχω τραυματική εμπειρία με "τουβλοποιημένο" HTC Magic... :cry:

Καλωσόρισα λοιπόν... :D

Ρε παιδιά επειδή έκανα κράτηση για το κινητό αυτό που με κολλάει είναι τα reboot που λέτε , και πως θα το επιστρέψετε πίσω.. Αξίζει τον κόπο ; Εγώ να φανταστείτε , πούλησα το samsung galaxy 3 Μου για να πάρω αυτό! Τώρα είμαι με ένα Nokia άλλης εποχής..
Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X

Ρε παιδιά επειδή έκανα κράτηση για το κινητό αυτό που με κολλάει είναι τα reboot που λέτε , και πως θα το επιστρέψετε πίσω.. Αξίζει τον κόπο ; Εγώ να φανταστείτε , πούλησα το samsung galaxy 3 Μου για να πάρω αυτό! Τώρα είμαι με ένα Nokia άλλης εποχής..

κοιτα, το μονο σιγουρο ειναι οτι ειναι ανωτερο σε θεμα hardware και εκδοσης android απο το galaxy 3, το γνωριζω απο 1ο χερι..

οσο για το θεμα αυτο, εγω το εχω 4 μερες και ολα ειναι στην πενα.. ομως πολλοι εχουν πει οτι μετα απο λιγο καιρο αρχιζει το reboot.. θα δειξει.. υπαρχει παντα και η εγγυηση αμα δεν σ τυχει μεσα στις πρωτες 7 μερες (μεχρι τοτε DOA)..

πιστευω οτι εκανες καλα γιατι ηταν ευκαιρια.. εγω πουλησα Ν8 για να το παρω..

(οσο για το νοκια που εχεις, αν ειναι αυτο στο αβαταρ, μπορει ν ειναι αλλης εποχης αλλα ειναι εγγυηση και respect)!!

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G

@manos, ολα οκ τελικα?

Μέχρι στιγμής από την τετάρτη το βράδυ που του πέρασα ξανά το update δεν μου έχει παρουσιάσει ξανά κάποιο πρόβλημα..Πάντως για να βγάζει η Sony τόσο σύντομα update μήπως ήταν για να διορθώσει αυτό το θέμα?

νέος στο android και νιούμπικη ερώτηση: Πως θα βάλω αλφαβητικά τις επαφές με το επώνυμο; Οδηγίες που βρίσκω στο νετ στα contact settings, αλλά στο neo v βλέπω μόνο: Λογαριασμοί και συγχρονισμός, εμφάνιση ενημ. κατάστασης, αριθμός κλήσης υπηρεσίας.

Μετά από όλα αυτά που ακούω για τα reboots και το ξεθώριασμα της συσκευής μου φαίνεται κακώς παρήγγειλα το Neo V και δεν περίμενα λίγο για το Live with walkman το οποίο κυκλοφορεί από την vodafone τώρα σε τιμή 169 ευρώ. Πιστεύετε θα έπρεπε να ακυρώσω την παραγγελία? (αν γίνεται βέβαια...)

Μετά από όλα αυτά που ακούω για τα reboots και το ξεθώριασμα της συσκευής μου φαίνεται κακώς παρήγγειλα το Neo V και δεν περίμενα λίγο για το Live with walkman το οποίο κυκλοφορεί από την vodafone τώρα σε τιμή 169 ευρώ. Πιστεύετε θα έπρεπε να ακυρώσω την παραγγελία? (αν γίνεται βέβαια...)

Σου προτεινω να ηρεμησεις γενικοτερα και να μην κανεις τοσο πολυ "chat" εδω, και προβλημα να προκυψει δικαιουσαι αλλαγη, οπως εκανα κι εγω κι οπως κανει ο καθενας που παιρνει προβληματικη συσκευη. Τι να πουν και οι κατοιχοι Galaxy SII που εδιναν 600 ευρω, τεσσερις φορες επιπλεον, και το κινητο τους εβγαζε ροζ και κιτρινα χρωματα και επιανε πολλους βαθμους Κελσιου ! Οι μερικες περιπτωσεις δεν κανουν τον κανονα. Και τα πλαστικα φαινονται αρκετα καλα απο ποιοτητα, με φυσιολογικη χρηση δεν πιστευω οτι υφιστανται αδικαιολογητες φθορες. Αν ετυχε σ'ενα παληκαρι μονο, δυστυχως bad luck.

Σου προτεινω να ηρεμησεις γενικοτερα και να μην κανεις τοσο πολυ "chat" εδω, και προβλημα να προκυψει δικαιουσαι αλλαγη, οπως εκανα κι εγω κι οπως κανει ο καθενας που παιρνει προβληματικη συσκευη. Τι να πουν και οι κατοιχοι Galaxy SII που εδιναν 600 ευρω, τεσσερις φορες επιπλεον, και το κινητο τους εβγαζε ροζ και κιτρινα χρωματα και επιανε πολλους βαθμους Κελσιου ! Οι μερικες περιπτωσεις δεν κανουν τον κανονα. Και τα πλαστικα φαινονται αρκετα καλα απο ποιοτητα, με φυσιολογικη χρηση δεν πιστευω οτι υφιστανται αδικαιολογητες φθορες. Αν ετυχε σ'ενα παληκαρι μονο, δυστυχως bad luck.

Ήρεμος είμαι. Απλά μου φάνηκε μήπως αυτή η τιμή ήταν επειδή υπήρχαν αρκετά ελαττώματα στο κινητό. Τώρα όμως μου λύθηκε η απορία. Ευχαριστώ!

Ήρεμος είμαι. Απλά μου φάνηκε μήπως αυτή η τιμή ήταν επειδή υπήρχαν αρκετά ελαττώματα στο κινητό. Τώρα όμως μου λύθηκε η απορία. Ευχαριστώ!

Καμια σχεση δυστυχως. Τα ακριβα ειναι που βγαζουν τα μεγαλα προβληματα, περιεργως. Για 200 ευρω το συγκεκριμενο το κρινω αψογο προς το παρον.

καλησπέρα. κατέβασα την εφαρμογή του hotmail και όταν έκανε συγχρονισμό έχασα ΟΛΕΣ τις επαφές από το msn... καμιά ιδέα??

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...