manan69t Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Και που να δεις την οθόνη κάτω από ντάλα ήλιο.. Σωστά, πολύ σωστά! !! Βασικότατο αυτό! Επίσης αν δε σκοπεύει ο φίλος να βάλει π.χ. του lagoskon τότε προτείνω να βάλει και το brightness control και θα είναι jet :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spazi Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 @natna . Ευχαριστώ για την απάντηση. Εγώ τη μόνη διαφορά που εχω βρει (από pro σε pro qt) είναι ότι το pro qt είναι μόνο για pureview και ότι υποστηρίζει την αναπαραγωγή του βίντεο σε 1080ρ. Για την θήκη που ψάχνεις, έχω γράψει καποιες επιλογές στα αξεσουάρ από την έρευνα που είχα κάνει για το δικό μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 OK πήρα τηλ σε nokia care. Το τηλ είναι εντάξει, Γαλλικό και έχει εγγύηση μέχρι 8/2014. Ευχαριστώ και για τη συμβουλή με το brightness control Σε lagoscon θα περάσω σε λίγες ημέρες μάλλον. Αλήθεια ποιο χακ να βάλω? Έχω μείνει πίσω σε διάβασμα... Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aneroll Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 παιδιά με απασχολεί το θέμα με το swype. το ότι στα μηνύματα κρύβει αυτά που γράφω και δε βλέπω. πιστεύω όλοι έχουν αυτό το πρόβλημα, μήπως έχει βγει κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 OK πήρα τηλ σε nokia care. Το τηλ είναι εντάξει, Γαλλικό και έχει εγγύηση μέχρι 8/2014. Ευχαριστώ και για τη συμβουλή με το brightness control Σε lagoscon θα περάσω σε λίγες ημέρες μάλλον. Αλήθεια ποιο χακ να βάλω? Έχω μείνει πίσω σε διάβασμα... Αν βάλεις του lagoskon δε χρειάζεται τίποτα άλλο από hacks κτλ. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miarain Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Γειά σε όλη την παρέα. Είμαι καινούρια στο φόρουμ και διαβάζω εδώ και δυο μέρες για το ΝΟΚΙΑ 808 που σκέφτομαι να αγοράσω από Δευτέρα. Απ ότι κατάλαβα πρέπει να προσέξω την παρτίδα να μην είναι η ΙΜΕΙ 5050, να έχει ελληνικό μενού... Τι άλλο πρέπει να προσέξω; Επίσης θα ήθελα να ρωτησω αν έχει τη δυνατότητα να λαμβάνει από τον πάροχο επιβεβαίωση παράδοσης ενός απεσταλμένου μηνύματος sms. Θα μπορώ να το δουλέψω χωρίς καμία αναβάθμιση; δεν είμαι καλή στα ηλεκτρονικά... Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Γειά σε όλη την παρέα. Είμαι καινούρια στο φόρουμ και διαβάζω εδώ και δυο μέρες για το ΝΟΚΙΑ 808 που σκέφτομαι να αγοράσω από Δευτέρα. Απ ότι κατάλαβα πρέπει να προσέξω την παρτίδα να μην είναι η ΙΜΕΙ 5050, να έχει ελληνικό μενού... Τι άλλο πρέπει να προσέξω; Επίσης θα ήθελα να ρωτησω αν έχει τη δυνατότητα να λαμβάνει από τον πάροχο επιβεβαίωση παράδοσης ενός απεσταλμένου μηνύματος sms. Θα μπορώ να το δουλέψω χωρίς καμία αναβάθμιση; δεν είμαι καλή στα ηλεκτρονικά... Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Καλησπέρα και καλώς ήρθες. Με το καλό το 808 όταν το πάρεις. Εφόσον γνωρίζει κανείς το πιθανό πρόβλημα και ότι αυτό παρουσιάζεται στις παρτίδες με 5050, καλό θα ήταν να το αποφύγεις. Ελληνικό μενού έχουν συνήθως όλα τα παραεισαγωγής γιατί τα περνάνε τα εκάστοτε μαγαζιά που τα φέρνουν. Να προσέξεις να είναι ευρωπαικής προέλευσης ώστε να έχεις εγγύηση. Αναφορά μηνυμάτων υπάρχει στο symbian από.... χμμμ πάντα νομίζω. Οι αναβαθμίσεις όταν έρχονται γίνονται αυτόματα μέσω του κινητού ή μέσω του nokia suite (συνδέεις το κινητό στο pc με usb), πανέυκολα, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις κάτι. Εννοείται πως θα μπορείς να το δουλέψεις. Πρόκειται για ένα από τα πιο πλήρες out of the box κινητά (λειτουργικά). Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spazi Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 @miarain Να προσέξεις να έχει ελληνικά, για να μη χρειαστείς να το γυρίσεις πίσω. (βλέπε παραεισαγωγές..;) Προτίμησε το μαύρο γιατί το άσπρο δεν του πάει. (ασπρο έχω, αλλά δεν μου αρέσει... -γούστα-) Όταν συνδεθείς με wi-fi θα κάνει αναβάθμιση σε fp2 μόνο του και γενικά δεν θες κάτι άλλο. Απλά ενασχόληση... Α, και ναι έχει αναφορές μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 @miarain Να προσέξεις να έχει ελληνικά, για να μη χρειαστείς να το γυρίσεις πίσω. (βλέπε παραεισαγωγές..;) Προτίμησε το μαύρο γιατί το άσπρο δεν του πάει. (ασπρο έχω, αλλά δεν μου αρέσει... -γούστα-) Όταν συνδεθείς με wi-fi θα κάνει αναβάθμιση σε fp2 μόνο του και γενικά δεν θες κάτι άλλο. Απλά ενασχόληση... Α, και ναι έχει αναφορές μηνυμάτων Για γυναίκα είναι τρομερό το άσπρο.. Τουλάχιστον η αδερφή μου και η κοπέλα μου το λατρέυουν σε άσπρο. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miarain Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Ευχαριστω για τις απαντησεις! Θα παρω το ασπρο, βεβαια :), το μαυρο δεν μου παει... Θα το ηθελα σε ροζ :rolleyes:, αλλα δυστυχως δεν υπαρχει ... Σκεφτομαι να το δω στο http://www.kaizershop.gr/Nokia_808_PureView, αν θα το εχουν διαθεσιμο. Οταν το παρω θα γραψω εδω τις εντυπωσεις μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 :lol: εγώ που είμαι άντρας δηλαδή να το αλλάξω? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miarain Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 (edited) :lol: εγώ που είμαι άντρας δηλαδή να το αλλάξω? Οχι!!! Το ασπρο παει στους ανδρες ακομα περισσοτερα, τονιζει τα ξεχωριστα των χαρακτηρων τους! :) Edited March 10, 2013 by miarain Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 Το πήρα σε άσπρο και είναι εξαιρετικά σπορτίφ σε άνδρα. Δεν είναι όπως το iphone που πραγματικά το άσπρο ταιριάζει περισσότερο σε γυναίκα. Αλλά τελικά για αυτό δεν είναι οι πολύχρωμες θήκες? Το βαριέσαι, αλλάζεις θήκη και τελειώνει το ζήτημα... Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. March 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2013 (edited) ευχαριστώ για τις γρήγορες απαντήσεις. Φαντάζομαι και μετά από λίγο ψάξιμο κάποιες θα τις βρώ (αντίστοιχες) αν και πολλές θα τις ξεχάσω (οκ). Ήδη αυτή με το sms την είχα εντοπίσει (και ας ζητάει 1.28€.. ενώ στο ανδροιντ την είχα δωρεάν :p). Τα άλλα λίγο έτσι λίγο αλλιώς θα τα βολέψω πιστεύω.. Είπαμε "φωτογράφος" είμαι και αυτό είναι πιο σημαντικό από μερικά (χρήσιμα) παιχνιδάκια.. Αναμένω την άφιξή του. Θέλω να πιστεύω θα γίνω όπως και στο android (πιο παλιά στα wm) expert και στο belle.. Ελπίζω δε να το πάρει πίσω αυτό με την "εγκατάλειψη" η nokia και να το "προσπαθήσει" λίγο ακόμα αυτό το λειτουργικό (ίσως οι μέτοχοι.. λιντσάρουν τελικά τον elop αν συνεχίσει τον κατήφορο με τα wp και έτσι αλλάξουν μερικά πράγματα εκεί μέσα :lol:). Edited March 10, 2013 by keysmith Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Οχι!!! Το ασπρο παει στους ανδρες ακομα περισσοτερα, τονιζει τα ξεχωριστα των χαρακτηρων τους! :) ε μα! θα με τρελάνουν :lol: .. Άσε που το λευκό το κάνει και πιο ογκώδες και επιβλητικό :p .. Εγώ του έχω και μια μαύρη θήκη και όλα άψογα.. Αγόρασα παιδιά και μια αδιάβροχη για το καλοκαίρι για να βγάζω βίντεο απο καταδύσεις ;) Είμαι παρτίδα 5050, πήρα τηλέφωνο σε 2 Nokia Care και δεν γνώριζε κανείς για το πρόβλημα. Ελπίζω όταν το πάω απο κοντά να μην μου κάνουν νερά και έχουμε θέματα. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Έγινε μεταφορά ποστ εδώ [symbian^3] Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα για εφαρμογές Αξεσουάρ (memory cards, hands free & άλλα) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. March 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2013 Εγώ το πήγα πριν 5ημερες για 3η και τελευταία φορά στο care point. Ο υπάλληλος ηταν ευγενικός και είπε πως το τηλ θα έφευγε εξωτερικο-Τσεχια μάλλον- για σερβις. Έστειλα και ενα e mail στο support, εξηγωντας τους αναλυτικα το προβλημα και το οτι δεν βρεθηκε λυση ουτε με αναβαθμιση λογισμικου, ουτε με sim και sd tray check, ζητώντας αντικατασταση συσκευής, αλλιως θα κατέφευγα σε καταγγελία σε εγχώριους και ευρωπαϊκούς φορείς για αθέτηση όρων εγγύησης. Σήμερα έλαβα mail να παραδώσω τη μπαταρία και το καπάκι της συσκευής. Για να δουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miarain Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Πηρα και εγω χθες το τηλ. μου. Σε λευκο, οπως ηθελα. :rolleyes: Σημερα θα το ανοιξω να δουλεψει και να δω πως θα παει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Παιδιά ξέρετε αν η pureslim έχει την έκθεση που αναφέρει τα exif data? Με την επίσημη 1507 η έκθεση είναι τέλεια. Παρεπιπτόντως με την εφαρμογή scam free ξεκλειδώνουν όλες οι δυνατότητες της κάμερας με πολύ βολικό μενού. Επιτρέπει 5, 8, 12, 38,5, 41mp και μπορεί να ρυθμιστεί η ποιότητα jpeg και στο 100%!!! Έχει γρήγορη αυτόματη λειτουργία, και προσωπικά νομίζω είναι πιο γρήγορες οι προσωπικές επιλογές ρυθμίσεων. Χάρηκα που βρήκα εναλλακτική στο υπέροχο camera pro. Και δωρεάν! Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Οσοι εχετε βαλει την ROM του lagoskon εχετε δει βελτιωση στον ενσωματωμενο browser ή στον Opera σε θεμα ταχυτητας;; Επισης με την συγκεκριμενη ROM χανουμε καποια μαμισια λειτουργια; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 (edited) Παρεπιπτόντως με την εφαρμογή scam free ξεκλειδώνουν όλες οι δυνατότητες της κάμερας με πολύ βολικό μενού. Επιτρέπει 5, 8, 12, 38,5, 41mp και μπορεί να ρυθμιστεί η ποιότητα jpeg και στο 100%!!! Τι λέτε για το αναφερθέν? μου ηρθε σημερα το κινητο και μαντεψτε ... η αρβατο του εκανε αναβαθμιση λογισμικου!!! ουαου. και τους εγραφε το παιδι στο νοκια στορε οτι εχει το bug κλεινει κτλ... Edited March 13, 2013 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Οσοι εχετε βαλει την ROM του lagoskon εχετε δει βελτιωση στον ενσωματωμενο browser ή στον Opera σε θεμα ταχυτητας;; Επισης με την συγκεκριμενη ROM χανουμε καποια μαμισια λειτουργια; Ευχαριστω Η βελτίωση γίνεται επειδή η rom είναι αδυνατισμενη κατάλληλα ώστε να μην έχεις τίποτα άχρηστο μέσα από αυτά που βάζουν εταιρίες είτε για να λένε ότι έχουν software, είτε για λειτουργίες που δεν ήξερες πως τρέχουν και αν το ήξερες θα τις εκλεινες. Το αδυνατισμα προσφέρει χώρο στη μνήμη c της τάξης των 600+ mb με αποτέλεσμα να βάζεις όλες τις εφαρμογές πλέον εκεί και όχι στην μνήμη e (εκτός από τα παιχνίδια), πράγμα που επιφέρει αισθητή βελτίωση πχ στον opera. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Η βελτίωση γίνεται επειδή η rom είναι αδυνατισμενη κατάλληλα ώστε να μην έχεις τίποτα άχρηστο μέσα από αυτά που βάζουν εταιρίες είτε για να λένε ότι έχουν software, είτε για λειτουργίες που δεν ήξερες πως τρέχουν και αν το ήξερες θα τις εκλεινες. Το αδυνατισμα προσφέρει χώρο στη μνήμη c της τάξης των 600+ mb με αποτέλεσμα να βάζεις όλες τις εφαρμογές πλέον εκεί και όχι στην μνήμη e (εκτός από τα παιχνίδια), πράγμα που επιφέρει αισθητή βελτίωση πχ στον opera. Τον opera ομως φανταζομαι και χωρις την ROM του lagoskon μπορεις να το περασεις στην e μιας και δεν εινια πολυ μεγαλη εφαρμογη. Οποτε σε αυτη την περιπτωση βοηθαει η ROM του lagoskon;; Ρωταω συγκεκριμενα για το browsing γιατι ακομα και στο 808 με το καλυτερο hw απο πλευρας Symbian συσκευων, ο μαμισιος browser ειναι για κλαματα σε σχεση με το π.χ. 610 των 120 ευρω. Επισης θυμισε μου κατι που δεν μπορω να θυμηθω. Το wifi παραμενει active οταν η οθονη ειναι κλειδωμενη;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Τον opera ομως φανταζομαι και χωρις την ROM του lagoskon μπορεις να το περασεις στην e μιας και δεν εινια πολυ μεγαλη εφαρμογη. Οποτε σε αυτη την περιπτωση βοηθαει η ROM του lagoskon;; Ρωταω συγκεκριμενα για το browsing γιατι ακομα και στο 808 με το καλυτερο hw απο πλευρας Symbian συσκευων, ο μαμισιος browser ειναι για κλαματα σε σχεση με το π.χ. 610 των 120 ευρω. Επισης θυμισε μου κατι που δεν μπορω να θυμηθω. Το wifi παραμενει active οταν η οθονη ειναι κλειδωμενη;;;;Τον opera τον περνάς όπου θέλεις. Ακόμα και στην κάρτα μνήμης που πιθανόν να βάλεις. Το θέμα είναι που τρέχει πιο γρήγορα και κερδίζεις σε ταχύτητα και αυτό συμβαίνει στην c. Μαζί με την απαλλαγή των άλλων άχρηστων service κτλ που δεν υπάρχουν στην rom του lagoskon, πράγμα που σημαίνει ότι ο επεξεργαστής δεν ασχολείται με αυτά (ούτε και η ram επιβαρύνεται) κερδίζεις αισθητά σε ταχύτητα. Είναι γνωστό ότι ο μαμίσιος browser δεν είναι ότι καλύτερο. Το wifi τι σχέση έχει με το αν η οθόνη είναι κλειδωμένη ή όχι...? Ποτέ δε σταματούσε αν κλείδωνε η οθόνη.. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. March 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2013 Το πήρα στα χέρια μου.. μεγειά μου :) Πρώτη παρατήρηση Παίρνει micro SIM!! :shock: Πως δεν το είχα προσέξει εγώ αυτό τόσα reviews διάβασα για το κινητό.. :wacko: Είναι εξαιρετικά εκνευριστικό να παίρνεις ένα καινούριο τηλέφωνο που τόσο περιμένεις να έρθεις και να βλέπεις ότι δεν μπορείς να το λειτουργήσεις γιατί η sim σου ΔΕΝ μπαίνει μέσα. :mad: Αυτή η αηδία κατάσταση που προωθούν τις micro sim που ΚΑΝΕΝΑ όφελος δεν έφερε η υιοθέτησή τους από μερικές συσκευές παρά μονο προβλήματα (και πόσο ακριβώς χώρο κερδίζουν που τους λείπει στα 4-5'' καινούρια τηλέφωνα! ΕΛΕΟΣ!). Ασφαλώς και μπορώ να κόψω της SIM μου αλλά γιατί να το κάνω (που θα το κάνω ασφαλώς) και να έχω πρόβλημα μετά να την ξαναβάλω στο παλιό μου κινητό?? Αυτή τη δουλειά θα κάνουμε επειδή το iphone είχε κέφια και ήθελε από πέρισι να παίζει με δικιά του κάρτα? (και οι άλλοι βλάκες ακολούθησαν) :chair: Τώρα που ξεθύμανα.. ας πω τα υπόλοιπα. Χωρίς κάρτα που το δουλεύω προς το παρόν, μου άρεσε η φωτογραφική. Επαθα πλάκα. Κατά τα άλλα είναι γρήγορο ακόμα και με την μανίσια έκδοση. Η οθόνη του είναι πολύ καλή (χρώματα φωτεινότητα γωνία). Το μενού εκ πρώτης είναι "μια χαρά". Θα τα πάμε πολύ καλά εγώ και το belle. Το βάρος του είναι ένα ΄μικρό θέμα, (αλλο να στο λένε άλλο το κρατάς) αλλα οκ και αυτό. Τέλος τα ακουστικά και η ποιότητα ήχου (ραδιο, mp3) με συγκλώνησαν! Καμία σχέση με το samsung galaxy y pro. Θα δοκιμάσω αν είναι τα ακουστικά μονο ή και ο μηχανισμός του κινητού που είναι τοσο καλά (μαλλον και τα δύο). Το δικό μου είναι EU (γαλλικό νομίζω) έχει το fp1, (θα το αναβαθμίσω) και το imei είναι "5051". Ήρθε καρασφραγισμένο (ζελατίνα, ταινία ασφαλείας) και με ελληνικά κανονικά στο μενού. Αλήθεια το πουλάνε πλαίον τα κλασσικά καταστήματα? Υπάρχουν "Ελληνικά" 808? Το χρώμα. Το πείρα άσπρο, νόμιζα ότι είναι "γυαλιστερό" άσπρο (glosy) αλλά είναι mat. Αυτό θα λερώνει αρκετά πιο ευκολα σε σχεση με το μαύρο αλλα οκ ας απολαύσω την ομορφιά του. Επίσης σκέφτηκα ως φωτογράφος ότι το "ασπρο" προκαλεί και δεν το θέλω.. Ας είναι, είναι τουλάχιστον γλυκό. θα επανελθω όταν το δουλέψω λίγο καιρό. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts