Jump to content

[Επίσημο] Nokia 808 PureView

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστω παιδια!

Οποτε πχ αν διαλεξω 8mp το κινητό αποθηκεύει και μια μεγάλη και την 8αρα ετσι?

γενικά εχετε προσέξει πια ανάλυση δίνει το καλύτερο αποτέλεσμα?

οκ μαλλον θα το παραγγειλω απο αμαζον.Να το κάνω μια σύγκριση με το πρισιους μου και βλεπουμε!

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Ευχαριστω παιδια!

Οποτε πχ αν διαλεξω 8mp το κινητό αποθηκεύει και μια μεγάλη και την 8αρα ετσι?

γενικά εχετε προσέξει πια ανάλυση δίνει το καλύτερο αποτέλεσμα?

Το camera pro έχει αυτή την επιλογή αλλά δεν την χρησιμοποιώ και πολύ

εφόσον δεν το χρησιμοποιείς ως smartphone (πως άλλωστε σχεδόν μόνο opera παίζει)

Από εφαρμογές κάτι απλά utilities από τα παλιά και πολλές δε λειτουργούν (πχ weather widget λίγα παίζουν, fb app δεν παίζει πια παρά μόνο η java εκδοχή κτλ κτλ). Χάρτες (here maps) και λεξικά έχει από την μάνα του.

νομίζω έχεις μείνει πίσω σε εφαρμογές, γιαυτό τα γράφεις αυτά. Όπως έγραψα πρόσφατα το έχω σαν κύρια συσκευή και τα βλέπω διαφορετικά απ' ότι τα παρουσιάζεις. πχ για fb έχω 3-4 εφαρμογές, από τις οποίες το fbrowser είναι πληρέστατη και αντάξια των εφαρμογών για ios/android, υποστηρίζει σχεδόν τα πάντα. Επίσης: διαχείριση εξόδων με toshl που συγχρονίζει online και με το android tablet μου, wa που συνεχίζει να ανανεώνεται, here maps με online αναζήτηση αλλά και google maps (απλή έκδοση αλλά πλήρως λειτουργική), foursquare, pocket, dropbox (3 clients), instagram, linkedin, online radio, kik, η πολύ ωραία εφαρμογή news που δεν ήξερα και έμαθα πρόσφατα από εδώ μέσα, online λεξικό που υποστηρίζει μεταξύ άλλων google translate, ms translator κτλ

Με αυτά και με κανονική χρήση σαν τηλέφωνο βγάζω 1,5 με 2 μέρες (2g, wifi on, data off)

Μάλλον πρέπει να περνάς καμιά βόλτα από το θέμα με τις εφαρμογές ;)

Edited by matersci

νομίζω έχεις μείνει πίσω σε εφαρμογές, γιαυτό τα γράφεις αυτά. Όπως έγραψα πρόσφατα το έχω σαν κύρια συσκευή και τα βλέπω διαφορετικά απ' ότι τα παρουσιάζεις. πχ για fb έχω 3-4 εφαρμογές, από τις οποίες το fbrowser είναι πληρέστατη και αντάξια των εφαρμογών για ios/android, υποστηρίζει σχεδόν τα πάντα. Επίσης: διαχείριση εξόδων με toshl που συγχρονίζει online και με το android tablet μου, wa που συνεχίζει να ανανεώνεται, here maps με online αναζήτηση αλλά και google maps (απλή έκδοση αλλά πλήρως λειτουργική), foursquare, pocket, dropbox (3 clients), instagram, linkedin, online radio, kik, η πολύ ωραία εφαρμογή news που δεν ήξερα και έμαθα πρόσφατα από εδώ μέσα, online λεξικό που υποστηρίζει μεταξύ άλλων google translate, ms translator κτλ

Με αυτά και με κανονική χρήση σαν τηλέφωνο βγάζω 1,5 με 2 μέρες (2g, wifi on, data off)

Μάλλον πρέπει να περνάς καμιά βόλτα από το θέμα με τις εφαρμογές ;)

Ναι μάλλον έχεις δίκαιο, αλλα και πάλι θέλει πολύ κυνήγι ακόμα και να τις βρεις και εγκαταστήσεις. πολλές φορές θέλει κόλπα για να εγκατασταθούν (με πιστοποιητικά που δεν ισχύουν οπότε πας σε πατέντες ή πειραγμένες rom) και κόλπα για να παίξουν (πχ τα online radio θέλει πείραγμα από το που παίρνει τα streams). Πάντως πολλές δεν ήξερα ότι υπάρχουν πχ google maps (!) :cool:.

Όπως και να έχει πρόσφατα πήρα ένα xiaomi redmi 2 2gb που ως android είναι μανούλα στις εφαρμογές (και αυτό κρατάει 3+ μέρες με την μικρή smart χρήση που του κάνω και όλα κλειστά αλλά αρκετή ομιλία και λίγο ιντερνετ). Εντάξει η διαφορά απόκρισης ως smartphone είναι χαώδης υπέρ του redmi. Από την άλλη δυστυχώς σε καμερα υστερεί (μακράν!) σχέση με το 808 όπως και σε ποιότητα ήχου (μουσικής ή/και κλήσης), χρώματα οθόνης κτλ. Θα το δουλέψω κάποιο καιρό να δω τι μου λείπει πιο πολύ, εφαρμογές ή η καλή φωτογραφική.

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

είδες που σου είπα έχεις μείνει πίσω; :p

Ναι χρειάζεται να χακάρεις το τηλέφωνο ή να βάλεις custom rom αλλά αυτό πάντα ήταν must. πχ στο android αν το rootάρεις έχεις πολύ παραπάνω επιλογές. Έτσι και εδώ και μάλιστα χωρίς τον κίνδινο του rootαρίσματος. Μπορείς να περάσεις πχ κάποια patches που προσθέτουν δυνατότητες. πχ έχω βάλει patch ώστε να μην απενεργοποιείται η αναπαραγωγή από το ραδιόφωνο αν δεν εκπέμπεις για λίγο κ.ο.κ.

για τις εφαρμογές ήμουν προνοητικός γιατί κράτησα όλα τα sis που πέρασα ποτέ στο τηλέφωνο και έτσι δεν με πείραξε και τόσο το ότι έκλεισε το store. Υπάρχει και το applist που είναι ένα unofficial stote με αρκετές εφαρμογές που κάποιες ανανεώνονται. Από εκεί βάζεις πχ το cuteradio που βγήκε όταν έκλεισε η υπηρεσία Internet radio της nokia και έπρεπε να κάνεις τα κόλπα που είπες για να βρεις τα streams. Μάλιστα υπάρχει έκδοση του cuteradio που τραβάει τα streams από το TuneIn όπως και το android σου ;)

Το google maps υπάρχει και μάλιστα συνεργάζεται με το nokia maps, βλέπει τα αγαπημένα που έχεις εκεί (τα αστεράκια στο screenshot)!

http://4.t.imgbox.com/AM3hm39T.jpg

είναι απλή έκδοση και δεν έχει φωνητική καθοδήγηση αλλά κατά τα άλλα είναι πλήρως λειτουργική. πχ βγάζει διαδρομές και ΜΜΜ όπως οι τελευταίες εκδόσεις στο android. Έβαλα δύο τυχαία σημεία στην Αθήνα και έβγαλε κανονικά λεωφορεία και οδηγίες για αυτοκίνητο.

http://4.t.imgbox.com/n7iFT0JO.jpg http://2.t.imgbox.com/03kji8QD.jpg http://8.t.imgbox.com/HWekOrjf.jpg http://6.t.imgbox.com/SDsMgtI0.jpg

λογικό είναι να είναι πιο γρήγορο το xiaomi σου αλλά μιλάμε για τηλέφωνο 3-4 ετών. Δεν αντιλέγω. Η ένσταση μου ήταν στο ότι δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως smartphone. Μπορείς και παραμπορείς λοιπόν. Ναι η πλοήγηση δεν συγκρίνεται με ένα σύγχρονο τηλέφωνο και κάποιες εφαρμογές λείπουν. Αλλά οι υποχωρήσεις που πρέπει να κάνω δεν είναι τίποτα μπροστά στο κρατάω ζωντανό τέτοιο τηλέφωνο ;)

Άσε που έμαθα με τον fm transmitter και δεν μπορώ τώρα να τον αποχωριστώ :lol:

(προσπαθούσα να ανεβάσω τις παραπάνω εικόνες στο forum και έβγαζε πρόβλημα, δεν με άφηνε. Έβγαζε ότι είναι πολύ μεγάλες. Ξέρει κανείς αν έχει αλλάξει κάτι; )

Edited by matersci

Ειχα στην κατοχη μου το 808 καποιες μερες.

Κατα την γνωμη μου το μεγαλυτερο του μειονέκτημα ειναι η σωστη εστίαση σε φως δωματιου.Εκει το 1020 τα πηγαινε πολυ καλυτερα με πολυ λιγοτερη προσπαθειες.

Το 808 με iso 50-100 σε δωματιο με φως λαμπας με μισοανοιχτες τις γριλλιες θελει 10 προσπαθειες για να εστιασει και μετα παλι το shuter θα παει στον θεό οποτε η φωτο θα βγει κουνημενη.Ενω με το 1020 βαζεις iso 100 shuter 1/4 ,1/5 και εισαι αρχοντας.

Στους εξωτερικούς χώρους με ηλιοφάνεια εκει ειναι όντως πάρα πολυ καλο και η φυσικότητα και λεπτομέρεια μου βγαζει υπερτερεί του 1020.

Δεν δοκίμασα βεβαια την καμερα προ ισως την επόμενη φορα

Dhamher_00

Κατα την γνωμη μου το μεγαλυτερο του μειονέκτημα ειναι η σωστη εστίαση σε φως δωματιου.Εκει το 1020 τα πηγαινε πολυ καλυτερα με πολυ λιγοτερη προσπαθειες.

Το 808 με iso 50-100 σε δωματιο με φως λαμπας με μισοανοιχτες τις γριλλιες θελει 10 προσπαθειες για να εστιασει και μετα παλι το shuter θα παει στον θεό οποτε η φωτο θα βγει κουνημενη.Ενω με το 1020 βαζεις iso 100 shuter 1/4 ,1/5 και εισαι αρχοντας.

Στους εξωτερικούς χώρους με ηλιοφάνεια εκει ειναι όντως πάρα πολυ καλο και η φυσικότητα και λεπτομέρεια μου βγαζει υπερτερεί του 1020.

Έγραψα στο θέμα με τις φωτογραφίες ένα ακόμη τεράστιο πλεονέκτημα του 808, το πιο δυνατό φλας σε smartphone!!! Σε απόλυτο σκοτάδι, φωτίζει τα πάντα!!! Αν είχε BSI αισθητήρα, θα έπαιρνε πιο πολύ φως σχετικά με αυτό που λες σε σκοτάδι και με OIS δεν θα έβγαζε καθόλου κουνημένες φωτογραφίες. Παρόλα αυτά στην βάση του κανένα δεν το φτάνει, ούτε το 1020 ούτε οι 20άρες κάμερες ούτε κανένα...

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Δοκιμασες διπλα διπλα το 1020 με το 808 και ειδες πιο δυνατο το φλας του?

Και αν ειναι, ειναι ελαχιστα.Απλα δινει πιο ωραιο τονο στην φωτογραφια αν και ροζίζει λιγο το προτιμώ απο το κιτρινο του 1020.

αυτο με το bsi και το ois oντως ετσι ειναι αλλα δεν παυει να ειναι αυτη η πραγματικοτητα δεν εχει.Και εκει σε καθημερινες συνθηκες οπως φωτο μεσα σε σπιτι θες φλας εκτος αν μενεις σε παλατι με πολυελαιους

Δεν το κανω vs το θεμα ουτε λεω οτι το 1020 ειναι καλυτερο απλα την διαπίστωση μου λεω να κανουμε κουβεντα.

Εχω και καποια δειγματα θα τα ανεβασω οταν βρω χρονο.

επισης νομιζω οτι το πιο δυνατο φλας το εχει το Ν82 μου.Ισως κανω και λαθος.

To εχω δοκιμασει το συγκεκριμενο 808 2 φορες ισως οταν τριτωσει το κακο να το αποκτισω :)

Edited by droper_05
Dhamher_00

Δοκιμασες διπλα διπλα το 1020 με το 808 και ειδες πιο δυνατο το φλας του?

Και αν ειναι, ειναι ελαχιστα.Απλα δινει πιο ωραιο τονο στην φωτογραφια αν και ροζίζει λιγο το προτιμώ απο το κιτρινο του 1020.

αυτο με το bsi και το ois oντως ετσι ειναι αλλα δεν παυει να ειναι αυτη η πραγματικοτητα δεν εχει.Και εκει σε καθημερινες συνθηκες οπως φωτο μεσα σε σπιτι θες φλας εκτος αν μενεις σε παλατι με πολυελαιους

Δεν το κανω vs το θεμα ουτε λεω οτι το 1020 ειναι καλυτερο απλα την διαπίστωση μου λεω να κανουμε κουβεντα.

Εχω και καποια δειγματα θα τα ανεβασω οταν βρω χρονο.

επισης νομιζω οτι το πιο δυνατο φλας το εχει το Ν82 μου.Ισως κανω και λαθος.

To εχω δοκιμασει το συγκεκριμενο 808 2 φορες ισως οταν τριτωσει το κακο να το αποκτισω :)

Είναι πολύ δυνατότερο το φλας του 808 από το 1020. Ίσως 2 φορές πάνω.

Droper, επειδή είμαστε στο θέμα του 808 αναφέρω απλά ποια είναι τα δυνατά του σημεία (και οι αδυναμίες του), δεν έχω πρόθεση να το πάω σε versus... Άλλωστε έχω κάνει κάποια μικρά συγκριτικά και έχω δει ότι η βάση του 808 είναι καλύτερη. Δηλαδή μια "απλή" φωτογραφία. Από εκεί και ύστερα για δύσκολες καταστάσεις ή ρυθμίσεις θέλει BSI αισθητήρα για περισσότερο φως και το OIS βοηθάει στις χεράτες. Μετά βάλε κλείστρο, μεταβλητό διάφραγμα κλπ και έχεις μια σύγχρονη κάμερα που δυστυχώς σε κινητό δεν υπάρχει (π.χ. το CM1 τα έχει όλα, τα καταφέρνει στα δύσκολα, αλλά απουσιάζουν OIS και ξένο).

Το φλας του 808 πράγματι είναι σημαντικά ανώτερο του 1020, το έχω δει και σε κοντινές και σε μακρινές και φυσικά είναι πολύ πιο λευκό. Το Ν82 δεν ανήκει στα smartphone, αλλά κι εγώ αυτό έχω ακούσει ότι γενικά σε κινητό έχει το πιο δυνατό φλας. Το προσπάθησα πολλές φορές να το πάρω, αλλά δεν βόλεψε δυστυχώς...

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Nα σας ρωτησω μπας και εχει θεμα αυτο που δοκιμαζω.Σε ανοιχτο χωρο κυριως βράδυ εστιαζει ευκολα με φλας ή δυσκολεύετε?

Γιατι εμενα για να γινει πράσινο εστιασμένο μερικες φορες ηθελε καποιες προσπάθειες. Το κινητο μαλλον μεσα στις γιορτες θα το παρω μιας και μου το δινει σε καλη τιμη.

Dhamher_00

γενικά η εστίαση δεν είναι αψεγάδιαστη. Αρκετές φορές κάνει λάθη. Το βράδυ εννοείται η εστίαση είναι πιο δύσκολη όπως και σε κάθε κινητό.

Το λαμπάκι που έχει (led και όχι φλας όπως το ονομάζεις, καθώς άλλο είναι το φλας και είναι άσχετο με την εστίαση) το βοηθάει να εστιάσει αν το αντικείμενο είναι κοντά και μπορεί να το φωτίσει. Αν είναι μακρυά δεν φτάνει και δεν βοηθάει πολύ. Καλό είναι πριν την λήψη να "κλειδώσεις" την εστίαση σε κάποιο μέρος με έντονο κοντραστ (πχ όχι σε ένα τοιχο όπου δεν υπάρχει αντίθεση). Αν δεν εστιάζει χρησιμοποιούμε άλλες ρυθμίσεις. Πχ για τοπίο υπάρχει ρύθμιση για κλειδωμένη εστίαση στο άπειρο ενώ και η "υπερεστίαση" (mode που αν θυμάμαι εστιάζει στα πέρα από τα 1-2 μέτρα με σκοπό να πιάσει ότι μπορεί περισσότερο καθαρό. μπορεί να βοηθήσει σε γενικές περιπτώσεις.

το ois λειπει τρελα απ'αυτη τη συσκευη...και σταθερο χερι να εχεις(οπως εγω)δεν το αποφευγεις εστω και λιγο blur κι αυτο φαινεται σε οθονη υπολογιστη..Ευτυχως,δεν τραβαω πολλες low light

Καλημερα και Χρονια πολλα παιδια!!

Ειμαι κάτοχος πλέον και εγω ενος 808!! πρώτες εντυπώσεις απο κάμερα θετικότατες.

Μπορει να μου πει καποιος μιας και δεν εχω ιδεα απο symbian ποιες ειναι οι must και καλογραμμενες εφαρμογες και που να τις βρω?

Πχ ενα προγραμμα για τρεξιμο ,για κανα fb, κανα μικρο παιχνιδακι να περναει η ωρα,camera pro να υποθεσω απο 3d party camera app ή να δοκιμάσω κάποιο άλλο?

Ερωτευτητκα το φλας του αν και όντως τινει προς το κοκκινοροζ πολλές φορές το προτιμώ 1000 φορές από το κίτρινο του 1020.

Edited by Fredometrios

Καλημέρα και χρόνια πολλά με υγεία! :)

Fredometrios με γεια το 808! Το φλας του είναι γενικά λευκό, η ελαφρώς κόκκινη απόχρωση μπορεί και να οφείλεται στους αλγόριθμους της συσκευής που ενισχύει το ερυθρό. Το CameraPro από την άλλη ενισχύει το κυανό και τείνει σε ελαφρά πιο ψυχρά χρώματα.

Για εφαρμογές κλπ για να μην βγούμε εκτός θέματος, ρώτα και στα σχετικά θέματα για Symbian, οι πιο πολλοί Symbianάκηδες που μείναμε τα παρακολουθούμε ακόμη. :)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6445623#post6445623

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6440484#post6440484

Για αρχή κατέβασε το κατάστημα της AppList που ανανεώνεται ακόμη και σήμερα και αν και μικρό έχει αρκετές από τις "must" εφαρμογές

http://applist.schumi1331.de/download

Καμία θήκη καλή αλλά να μην καλύπτει πάρα πολυ το κόκκινο μιας και ειναι πανέμορφο παίζει?χαχαχα

Επισης να ρωτησω οταν βγαζετε φωτο με παρεα ατομων 4-5 στα 3-4 μετρα απο εσας για να εστιασει καλυτερα στα πρόσωπα βαζετε υπερεστιαση ή αυτόματο στοχεύοντας στο κέντρο?

Καμία θήκη καλή αλλά να μην καλύπτει πάρα πολυ το κόκκινο μιας και ειναι πανέμορφο παίζει?χαχαχα

Επισης να ρωτησω οταν βγαζετε φωτο με παρεα ατομων 4-5 στα 3-4 μετρα απο εσας για να εστιασει καλυτερα στα πρόσωπα βάζετε υπερεστιαση ή αυτόματο στοχεύοντας στο κέντρο?

η υπερεστίαση καλό είναι να αποφεύγεται και αφορά "γρήγορη" φωτογράφιση δρόμου (point and shoot). Η αυτόματη εστίαση πρέπει να χρησιμοποιείται. Καλό είναι πριν το "κλικ" να πατάς με το δάκτυλό σου στο σημείο που θέλεις να εστιάσεις μέσα στο καρε όπου και και κάνει "μπιπ/κλικ" δείγμα ότι εστίασε. Το βλέπεις και με το μάτι άλλωστε. Δλδ να εστιάζει πρώτα και μετά να τραβάς την φωτογραφία. Το αποτέλεσμα έτσι είναι πιο εγγυημένο από θέμα εστίασης καθώς κάποιες φορές αποτυγχάνει να εστιάσει σωστά πατώντας απλά να βγάλεις φωτογραφία.

Λοιπον παιδες αυτες τις μερες μιας και ειχα και μια μινι αδεια εχω τρελαθει στα τεστ με την καμερα και τα vs με το 1020.

Λοιπον σαν jpeg pureview oι 8αρες και οι 5αρες του 808 ειναι καλυτερες του 1020 ειδικα σε καλο φωτισμο

Αλλα το μειων για μενα και ειναι το raw αρχειο.Το raw αρχειο που δινει το 1020 ειναι κατα πολυ καλυτερο του 34 ή 38 ή του 42 (απο κάμερα προ)

θα ανεβασω ενα δειγμα εδω να δειτε αν ειναι.

Αν εξαιρεσουμε το raw τοτε προτιμώ το 808 απο την κιτρινίλα του 1020

Δεν έχω ασχοληθεί με raw να πω την αλήθεια, αλλά τα jpg του 808 είναι κορυφαία, πολύ καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο. Σε θέμα γούστου κι εγώ το προτιμώ από το 1020 (άλλωστε από τα δύο προτίμησα να δώσω το 1020, έστω και με βαριά καρδιά κι ας ηταν και 64άρι)... Κάποια στιγμή θα ασχοληθώ με Raw ελπίζω, με το CM1... Το θέμα με φωτογραφίες από συσκευές Symbian, νομίζω είναι πιο σχετικό από το συγκεκριμένο πάντως (μην βγούμε εκτός θέματος και σβηστούν άδικα οι φωτογραφίες...)

Οι αλγόριθμοι του 808 απλά δεν υπάρχουν. Κάτω από 2mb όλες οι φωτογραφίες πλην όσων είναι σε 100% ποιότητας jpg σε πολλά mp. Βέβαια σε αυτό παίζει ρόλο και το symbian.

Καλημέρα Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά!

Θέλω να αγοράσω το 808 και ψάχνω...

στο amazon.co.uk και στο amazon.de βρίσκω κάποια κόκκινα κυρίως...

είναι ασφαλές να κάνω αγορά από εκεί;

να προσέξω κάτι;

είδα εδώ για ένα θεματάκι με το IMEI... με το 5050...

Mi A3 Not just Blue 4GB RAM 64GB ROM, official international version, PFQEUXM

νομίζω δε πρέπει να σε απασχολεί το θέμα με το 5050. Αν και δεν έχω αυτή τη σειρά (έχω 5051ή 5052?) θεωρώ δύσκολο να βρεις τα πρώτα 5050 αλλα και να βρεις αν ισχύει το θέμα (είναι λίγο αστικός μύθος και αν συμβαίνει το bug με όλα τα firmware) και να συμβαίνει που και που δε νομίζω να επιρρεάζει τη λειτουργικότητά του επί της ουσίας. Άλλωστε το κινητό είναι παλαιό και αργό για το ιντερνετ. Νομίζω στοιχειωδώς θα το χρησιμοποιείς ως smartphone και αν είναι να το πάρεις θα το πάρεις για την κάμερά του και την ποιότητα ως συσκευής. Για μένα είναι ημιsmart για τα σημερινά δεδομένα με τα περισσότερα πράγματα να τα κάνεις με μία παλαιά έκδοση του opera browser καθώς λίγες εφαρμογές λειτουργούν πια σε αυτό. Φαντάζομαι όμως αυτά τα ξέρεις. Καλή αγορά, νομίζω είναι ασφαλές όσο ασφαλές είναι να αγοράζεις κινητό και εταιρία που έχει καταργηθεί (άλλωστε δεν υπάρχει και Ελλάδα να είχες επιλογές) χωρίς να ξέρω τι γίνεται με εγγυήσεις και αν σήμερα κάποιος σου παρέχει για αυτή τη συσκευή..

να προσέξω κάτι;

είδα εδώ για ένα θεματάκι με το IMEI... με το 5050...

Ναι, προσπαθησε να αποφυγεις παση θυσια τα κινητα με 5050, εχουν σοβαρο ιντερνετ bug και το εχουν ολα.

Το bug αφορα wifi και 3g, ειναι αρκετα συχνο, δε μπορεις να συνδεθεις και οταν ειναι ανοιχτα και τα 2 ταυτοχρονα εχεις και επανεκκινησεις.

Μπορει το κινητο να μην το περνεις για χρηση ιντερνετ, αλλα αφου θα το πληρωσεις καινουριο παρε οπωσδηποτε 5051 τουλαχιστον.

Αν τωρα βρεις απο καπου 5052 κανε τον κοπο να μου στειλεις ενα pm γτ ενδιαφερομαι.

:superman: SX1 RULES !!!

Ναι, προσπαθησε να αποφυγεις παση θυσια τα κινητα με 5050, εχουν σοβαρο ιντερνετ bug και το εχουν ολα.

Το bug αφορα wifi και 3g, ειναι αρκετα συχνο, δε μπορεις να συνδεθεις και οταν ειναι ανοιχτα και τα 2 ταυτοχρονα εχεις και επανεκκινησεις.

Μπορει το κινητο να μην το περνεις για χρηση ιντερνετ, αλλα αφου θα το πληρωσεις καινουριο παρε οπωσδηποτε 5051 τουλαχιστον.

Αν τωρα βρεις απο καπου 5052 κανε τον κοπο να μου στειλεις ενα pm γτ ενδιαφερομαι.

Πως βρισκουμε τη σειρα ειναι?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Πως βρισκουμε τη σειρα ειναι?

Τι εννοεις? Κοιτας το ΙΜΕΙ, στην μεση του αριθμου αυτου θα γραφει 5050, 5051 ή 5052.

:superman: SX1 RULES !!!