Jump to content

[Επίσημο] Nokia 808 PureView

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι, το παρατήρησα χτες που δοκίμασα τα screensavers που λέγαμε στο άλλο thread. Δεν το είχα προσέξει γιατί κατά 90% έχω ανοικτή την εξοικονόμηση ενέργειας που κλείσει όλα τα screensavers.

Εμένα σκοτεινιάζει αλλά όχι τόσο πολύ όσο λένε άλλοι στο internet. Είναι εμφανές πιο σκοτεινό από το Ν8 αλλά αν δεν είσαι σε πολύ φωτεινό περιβάλλον, έξω στην λιακάδα κτλ φαίνεται το screensaver έστω και αμυδρά. Στο σκοτάδι φαίνεται πολύ καλά και ας είναι όπως είπα πιο σκοτεινό από το N8.

Κάποιοι λέει το έστειλαν στην Nokia και πήραν άλλο τηλέφωνο, θεωρείται hardware issue. Εμένα δε με ενοχλεί γιατί δεν χρησιμοποιώ πολύ screensavers αλλά θα ήθελα να δουλεύει, το sleeping screen είναι πολύ ωραίο.

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Έχει κανείς άλλο αυτό το πρόβλημα;

δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί πιο παλιά

Κάποιοι λέει το έστειλαν στην Nokia και πήραν άλλο τηλέφωνο, θεωρείται hardware issue.

Εγώ νομίζω ότι δεν έχει κάτι. Απλά το ένα ντιμάρει και το άλλο όχι, πιθανή ρύθμιση(?).

Επίσης πως γίνεται να είναι hardware θέμα ενώ γίνεται μόνο στο screensaver?

Εγώ νομίζω ότι δεν έχει κάτι. Απλά το ένα ντιμάρει και το άλλο όχι, πιθανή ρύθμιση(?).

Επίσης πως γίνεται να είναι hardware θέμα ενώ γίνεται μόνο στο screensaver?

Και γω αυτό λέω και δεν με καίει και τόσο, αλλά σε συζητήσεις στο ημερήσιο και στο discussions.nokia κάποιοι πήραν νέο τηλέφωνο.

Εγώ δεν έχω απόδειξη όμως.

(Ρύθμιση δεν βρήκα πουθενά)

πχ

δες την εικόνα εδώ:

http://discussions.nokia.com/t5/Symbian-Devices/Nokia-808-Pureview-Sleeping-Screensaver-Problem/m-p/1524148/highlight/true#M297121

Ναι, το παρατήρησα χτες που δοκίμασα τα screensavers που λέγαμε στο άλλο thread. Δεν το είχα προσέξει γιατί κατά 90% έχω ανοικτή την εξοικονόμηση ενέργειας που κλείσει όλα τα screensavers.

Εμένα σκοτεινιάζει αλλά όχι τόσο πολύ όσο λένε άλλοι στο internet. Είναι εμφανές πιο σκοτεινό από το Ν8 αλλά αν δεν είσαι σε πολύ φωτεινό περιβάλλον, έξω στην λιακάδα κτλ φαίνεται το screensaver έστω και αμυδρά. Στο σκοτάδι φαίνεται πολύ καλά και ας είναι όπως είπα πιο σκοτεινό από το N8.

Κάποιοι λέει το έστειλαν στην Nokia και πήραν άλλο τηλέφωνο, θεωρείται hardware issue. Εμένα δε με ενοχλεί γιατί δεν χρησιμοποιώ πολύ screensavers αλλά θα ήθελα να δουλεύει, το sleeping screen είναι πολύ ωραίο.

Πάντως 7 συνολικά συσκευές 808 που έπεσαν στα χέρια μου για φλασάρισμα δεν είχαν τέτοιο θέμα. Η φωτεινότητα είναι σταθερή, δεν σκοτεινιάζει... Αν δεν έχεις άλλο θέμα, τότε μην το δίνεις για επισκευή κλπ... Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι τα service, πέρα από πολύ μεγάλη ανάγκη. Εκτός κι αν βρεις να αγοράσεις κάποιο άλλο και πουλήσεις αυτό... Κατά καιρούς βγάζουν στο ebay...

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Αν δεν βάλεις κάποιο screensaver και δεν το δεις κάπου πολύ φωτεινά δεν καταλαβαίνεις διαφορά. Η οθόνη λειτουργεί κανονικότατα.

Δεν νομίζω να το στείλω, όπως είπα σπάνια έχω screensaver. Απλά μου την σπάει που ήμουν γκαντέμης :p

Από ebay το πήρα και εγώ

Αν δεν βάλεις κάποιο screensaver και δεν το δεις κάπου πολύ φωτεινά δεν καταλαβαίνεις διαφορά. Η οθόνη λειτουργεί κανονικότατα.

Δεν νομίζω να το στείλω, όπως είπα σπάνια έχω screensaver. Απλά μου την σπάει που ήμουν γκαντέμης :p

Από ebay το πήρα και εγώ

Θυμάμαι το πιο γνωστό hardware defect ήταν το 3G bug με κάποιες από τις πρώτες συσκευές με IMEI "5050" στο μέσο του αριθμού. Το συγκεκριμένο τι IMEI έχει?

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Ναι έχει το 5050 (άσπρο) αλλά δεν έχει το bug.

Δεν έχει 3G bug, αλλά έχει screensaver bug! Τελικά παίζει τα πρώτα να μην τα είχαν πολυκοιτάξει... Αν ξαναπάρεις άλλο και πουλήσεις αυτό, ρώτα να έχει 5051 ή 5052 που ήταν τα επόμενα και δεν είχα ακούσει κάτι για hardware defects εκεί...

Καλά, δε νομίζω να ασχοληθώ με αυτό το bug αφού δε με επηρεάζει τόσο.

Αν είχα κάποιο τρόπο να δω από το imei αν ειναι εντός εγγύησης μπορεί και να το έστελνα, αλλά όπως είπα τυχαία το ανακάλυψα. Ενάμιση μήνα και δεν είχα τρέξει ποτέ screensaver, ενώ και στο Ν8 που το έχω 3 χρόνια δεν πρέπει να το έχω με screensaver πάνω από 2 μήνες στο σύνολο

Μόνο με ένα τηλεφωνο στη Nokia Care με τον IMEI, αλλιώς δεν ξέρω αν μπορείς να το μάθεις... Αλλά αν δεν έχει άλλο θέμα, δεν αξίζει να το στείλεις για ένα μήνα service...

Αν είχα κάποιο τρόπο να δω από το imei αν ειναι εντός εγγύησης

http://www.nokia.com/gr-el/support/warranty-check/

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

!!! Μπράβο ρε Impreza!!! Τόσο καιρό δεν ήξερα που να το ελέγξω διαδικτυακά! Ωραία! Ευχαριστούμε! :)

thanks αλλά το nokia UK δεν έχει αντίστοιχη υπηρεσία και το ελληνικό site μου το βγάζει εκτός εγγύησης με την υποσημείωση ότι η εγγύηση μπορεί να είναι μόνο για την χώρα αγοράς.

Θα στείλω στον πωλητή μάλλον, αν και δεν με καίει να μπλέκω με service για κάτι που δεν είναι στην ουσία πρόβλημα.

thanks αλλά το nokia UK δεν έχει αντίστοιχη υπηρεσία και το ελληνικό site μου το βγάζει εκτός εγγύησης με την υποσημείωση ότι η εγγύηση μπορεί να είναι μόνο για την χώρα αγοράς.

Θα στείλω στον πωλητή μάλλον, αν και δεν με καίει να μπλέκω με service για κάτι που δεν είναι στην ουσία πρόβλημα.

Καθώς και εγώ έχω Nokia παραεισαγωγής (Γαλλικό) σε ενημερώνω ότι όλα τα Ευρωπαϊκά ΕΕ Nokia διαθέτουν 2-ετη εγγύηση και καλύπτεται κανονικότατα από την Nokia-Hellas. Το δικό μου χρειάστηκε να πάει μια φορά και δεν διαμαρτυρήθηκαν καθόλου και το επέστρεψαν και αναβαθμισμένο (μετά από ένα μήνα :mad:). Δεν έδειξα ούτε απόδειξη, με το ΙΜΕΙ το δέχθηκαν.

Κάποια 808 βέβαια είναι παραεισαγωγές από μη Ευρωπαϊκές (ΕΕ) χώρες πχ Ρωσία. Σε αυτές μάλλον δεν αναγνωρίζει εγγύηση την οποία για να έχεις πρέπει το κατάστημα που το αγόρασες να σε καλύψει (αυτοί έχουν δικά τους συμβεβλημένα service ή τα στέλνουν έξω) και λογικά πάλι παρέχεται 2-ετης εγγύηση.

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Το Ελληνικό site στο βγάζει εντός εγγύησης;

Πάντως χτες που ήμουν έξω και έβαλα το screensaver, την κάνει μια χαρά την δουλειά του και έτσι. Δίπλα στο Ν8 φαίνεται η διαφορά αλλά αν δεν είναι απευθείας κάτω από ήλιο δεν έχω πρόβλημα να διαβάσω την οθόνη.

Το Ελληνικό site στο βγάζει εντός εγγύησης;

Πάντως χτες που ήμουν έξω και έβαλα το screensaver, την κάνει μια χαρά την δουλειά του και έτσι. Δίπλα στο Ν8 φαίνεται η διαφορά αλλά αν δεν είναι απευθείας κάτω από ήλιο δεν έχω πρόβλημα να διαβάσω την οθόνη.

Στο βιντεάκι πάντως είδα ήταν πολύ σκοτεινό... Αν θέλεις απενεργοποίησέ το για εξοικονόμιση ενέργειας... Το δικό μου γαλλικό είναι και στο ελληνικό σάιτ λέει είναι εκτός εγγύησης, ενώ έχει λίγους μήνες ακόμη μέχρι τον Φεβρουάριο που το είχα πάρει...

και εμένα εκτός εγγύησης μου το βγάζει το (γαλλικό) μου 808 και ενώ έχει ακόμα 2 περίπου μήνες. :confused: Να έχει να κάνει με την εξαγορά από την MS και την θανάτωση του symbian??

Αν πάθει κάτι βέβαια θα τους το στείλω μαζί με τους όρους της εγγύησης της nokia στην Ευρώπη (2 έτη) και αν θέλουν ας μην το επιδιορθώσουν δωρεάν. Ελπίζω να μην μου τύχει και αν μου τύχει μην έχουμε θέματα :ninja:

Δε νομίζω, πιστεύω απλά θα κοιτάει μόνο στην ελληνική βάση δεδομένων για τα imei.

Πάντως δε νομίζω να ασχοληθώ, όπως είπα δεν είναι σε καμία περίπτωση τόσο χάλια όσο το βίντεο και δεν αξίζει να το δώσω και να το πάρω σε κάνα μήνα.Μόνο και μόνο η ταλαιπωρία backup, ofw, service, cfw, ξε-backup για κάτι που δεν χρησιμοποιώ...

Δε νομίζω, πιστεύω απλά θα κοιτάει μόνο στην ελληνική βάση δεδομένων για τα imei.

Πάντως δε νομίζω να ασχοληθώ, όπως είπα δεν είναι σε καμία περίπτωση τόσο χάλια όσο το βίντεο και δεν αξίζει να το δώσω και να το πάρω σε κάνα μήνα.Μόνο και μόνο η ταλαιπωρία backup, ofw, service, cfw, ξε-backup για κάτι που δεν χρησιμοποιώ...

ακριβως! :cool:

• 3 weeks later...
μετα το dfw pureslim 3 δεν μπορει να βρει με τιποτα δορυφορο το gps. μπορειτε να μου πειτε λιγο ρυθμισεις gps μπας και αλλαξε τιποτα?

μετα το dfw pureslim 3 δεν μπορει να βρει με τιποτα δορυφορο το gps. μπορειτε να μου πειτε λιγο ρυθμισεις gps μπας και αλλαξε τιποτα?

δεν υπάρχουν ρυθμίσεις δορυφόρου.. :confused:

κατέβασε κάποιο πρόγραμμα άλλο μπας και είναι της εφαρμογής. βεβαιώσου ότι έχεις ανοικτό το gps και ρυθμίσεις->προσωπικά δεδομένα->εύρεση θεσης ->ΝΑι. Και ρυθμίσεις -> εφαρμογών -> εντοπισμός θέσης ->ναι. Δοκίμασε με ανοικτά τα data ή wifi για να πάρει την θέση από τον internet και έτσι να ¨κλειδώσει" πιο γρήγορα (να λειτουργήσει ως a-gps).

Και όλα αυτά ΕΞΩ με ουρανό από πάνω (όχι μέσα στο σπίτι) καθώς σε εσωτερικούς χώρους κανένα gps δεν έπιασε (Συγνώμη για το αυτονόητο αλλά το αναφέρω καθώς μου έτυχε και αυτό, δλδ ο άλλος να προσπαθεί να βρει σήμα gps στο δωμάτιό του :p)

Και όλα αυτά ΕΞΩ με ουρανό από πάνω (όχι μέσα στο σπίτι) καθώς σε εσωτερικούς χώρους κανένα gps δεν έπιασε (Συγνώμη για το αυτονόητο αλλά το αναφέρω καθώς μου έτυχε και αυτό, δλδ ο άλλος να προσπαθεί να βρει σήμα gps στο δωμάτιό του :p)

Εμένα μια χαρά λειτούργησε και από το σπίτι! :p

Καλά Χριστούγεννα σε όλους! Χρόνια πολλά με υγεία! :)

Εμένα μια χαρά λειτούργησε και από το σπίτι! :p

Καλά Χριστούγεννα σε όλους! Χρόνια πολλά με υγεία! :)

Μισό μισό. Λειτουργεί κάποιες φορές στο σπίτι βράδυ και μόνο αν είσαι σε ακριανό τοίχο/δωμάτιο ή από πάνω έχεις ταράτσα. Και εγώ έχω πιάσει μερικές φορές μέσα στο σπίτι. Μέσα σε πόλεις (που τα οικήματα είναι κοντά το ένα στο άλλο και ψιλά) δεν νομίζω να μπορεί να πιάσει μέσα σε σπίτι. Αλλιώς έχουμε υπερκατασκευή :O

Οπως και να έχει τις δοκιμές τις κάνουμε εκτός. (στο μπαλκόνι πχ ή βεράντα).. :)

Μισό μισό. Λειτουργεί κάποιες φορές στο σπίτι βράδυ και μόνο αν είσαι σε ακριανό τοίχο/δωμάτιο ή από πάνω έχεις ταράτσα. Και εγώ έχω πιάσει μερικές φορές μέσα στο σπίτι. Μέσα σε πόλεις (που τα οικήματα είναι κοντά το ένα στο άλλο και ψιλά) δεν νομίζω να μπορεί να πιάσει μέσα σε σπίτι. Αλλιώς έχουμε υπερκατασκευή :O

Οπως και να έχει τις δοκιμές τις κάνουμε εκτός. (στο μπαλκόνι πχ ή βεράντα).. :)

Αν έχεις ανοιχτά wifi/δεδομένα πιάνει και μέσα στο σπίτι.

Αν έχεις ανοιχτά wifi/δεδομένα πιάνει και μέσα στο σπίτι.

νομίζω είναι ο εντοπισμός μέσω GSM data που κάνουν και τα android (ως "χονδρική θέση" ή coarce location) και δεν έχει να κάνει με το gps παρά με "τριγωνισμό" της θέσεις μέσω πληροφοριών κυψέλης. Αυτό νομίζω. :O