Jump to content

[Επίσημο] Nokia 808 PureView

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συμφωνούμε Moralas... Ο βασιλιάς κρατάει ακόμη, κι ας έχει μεγαλώσει πια... Μπαταρία, θεωρητικά καλύτερη από την γνήσια είναι η Mugen Power (η λεπτή έκδοση), 1500 mAh, αλλά κοστίζει τριπλάσια τιμή... Μετά η ενισχυμένη στα 3000, θέλει νέο καπάκι και αυξάνεται ο όγκος (τιμή ~90 ευρώ). Αλλά κι η γνήσια μια χαρά είναι! :)

Την Mugen Power την βρίσκω μαζί με μεταφορικά στα 60 δολλάρια. Άρα η γνήσια με τα 12 ευρώ είναι τζέτ..

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Την Mugen Power την βρίσκω μαζί με μεταφορικά στα 60 δολλάρια. Άρα η γνήσια με τα 12 ευρώ είναι τζέτ..

Πάρε 3 γνήσιες, καλύτερα :lol:

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Κι εγώ θα σού έλεγα αυτό.μόνο γνήσιες μπαταριές.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Τώρα που καλοέμαθα και την beepless καταγραφή κλήσεων (κατά βούληση), άντε να αλλάξω...
πρεπει να ειναι χακαρισμενο το τηλεφωνο για να γινεται?δυστυχως,ποτε δεν μπορεσα να το χακαρω και το χρειαζομαι το beepless recording

Πήρα μια μπαταρία με 12 ευρώ γνήσια από σκρούτζ. Προς το παρόν δε βλέπω να αλλάζω κινητό. Το μοναδικό υποψήφιο είναι ακόμα αρκετά ακριβό για να με δελεάσει (z3c). Και η κάμερά του σε καμία περίπτωση δεν αναπληρώνει το 808. Τώρα που καλοέμαθα και την beepless καταγραφή κλήσεων (κατά βούληση), άντε να αλλάξω...

Πάρε 3 γνήσιες, καλύτερα :lol:

Πριν λίγες μέρες που ήρθε το 808 μου ψάχτηκα και εγώ για μπαταρία (η δικιά του τώρα βγάζει μία μέρα με κανονική χρήση) και τελικά προτίμησα τη λύση του power bank. Πήρα ένα με ~16€ και το ΠΣΚ που ήμουν ταξίδι το είχα στην τσέπη και με ένα "γέμισμα" φόρτισα 2 φορές το 808 (από ~30% σε πλήρη φόρτιση) και μισή το Ν8 (δεν έφτασε για πλήρη φόρτιση).

πρεπει να ειναι χακαρισμενο το τηλεφωνο για να γινεται?δυστυχως,ποτε δεν μπορεσα να το χακαρω και το χρειαζομαι το beepless recording

Πες μου ότι ακόμα είσαι χωρίς lagoskon firmware...?

προσπαθησα παλιοτερα αλλα απετυχα..

Μάλλον προσπάθησες να αποτύχεις, γιατί είναι πανέυκολο...?

Ζήτησες βοήθεια και σε αγνοήσαμε?

Οι γνήσιες πάντα είναι οι καλύτερες. Η Mugen Power είναι η μοναδική εξαίρεση που ξέρω, η οποία είναι καλύτερη από την γνήσια (για τους πιο απαιτητικούς), αλλά είναι πολύ πιο ακριβή... Η λεπτή έκδοση (έχει περίπου 200 mAh περισσότερα από την γνήσια) μου βγήκε με τα μεταφορικά από Αμερική γύρω στα 40 ευρώ νομίζω, σφραγγισμένη στην συσκευασία της, μαζί με θήκη μεταφοράς (αν την έχεις π.χ. για εφεδρική στο πορτοφόλι) κλπ. Την κρατάω μέχρι να τα φτύσει η γνήσια, αλλά όντως είναι πολύ πιο ακριβή και δεν συμφέρει γενικά...

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

προσπαθησα παλιοτερα αλλα απετυχα..

Εγώ καμιά φορά δεν είχα πρόβλημα και είμαι αρχάριος, δεν είχα ξανασχοληθεί ποτέ... Φλάσαρα αρκετές φορές 4 διαφορετικά 808, το ένα με την Pureslim και τα άλλα με γνήσια firmwares. Σήμερα μόνο μου εμφάνισε πρόβλημα, αλλά ξανακατέβασα από την Navifirm το product code και όλα καλά (προφανώς στο κατέβασμα, κάποιο αρχείο καταστράφηκε). Ξαναδοκίμασε, η διαδικασία είναι απλή, δες που κολλάει και πες μας.

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Οι γνήσιες πάντα είναι οι καλύτερες. Η Mugen Power είναι η μοναδική εξαίρεση που ξέρω, η οποία είναι καλύτερη από την γνήσια (για τους πιο απαιτητικούς), αλλά είναι πολύ πιο ακριβή... Η λεπτή έκδοση (έχει περίπου 200 mAh περισσότερα από την γνήσια) μου βγήκε με τα μεταφορικά από Αμερική γύρω στα 40 ευρώ νομίζω, σφραγγισμένη στην συσκευασία της, μαζί με θήκη μεταφοράς (αν την έχεις π.χ. για εφεδρική στο πορτοφόλι) κλπ. Την κρατάω μέχρι να τα φτύσει η γνήσια, αλλά όντως είναι πολύ πιο ακριβή και δεν συμφέρει γενικά...

αξίζει για 200mAh να δώσεις τόσα λεφτά; Να πω ότι πήγαινες στην 2000 mAh (αν και εκεί πρέπει να αλλάξεις και καπάκι) οκ, αλλά για 1500 μου φαίνεται υπερβολή. Το power bank που πήρα είναι 3200 και έκανε ~16€

@alphonso79, μην το σκέφτεσαι καθόλου. Τα προβλήματα που μπορεί να σου βγουν είναι συγκεκριμένα και έχουν καλυφθεί στο αντίστοιχο thread. Το έχω κάνει αρκετές φορές και οι μόνες που είχα πρόβλημα ήταν στο Ν8 όταν χρησιμοποίησα μη αυθεντικό καλώδιο (δεν προχωρούσε η εγκατάσταση) και πρόσφατα που ενώ η έκδοση του φοίνικα ήταν η κατάλληλη για το Ν8, για το 808 ήθελα πιο καινούργια.

Edited by matersci

H Mugen Power είναι πιο καλή, αλλά συμφωνούμε ότι είναι πολύ ακριβή και δεν συμφέρει. Να σε διορθώσω, η μεγάλη από όσο θυμάμαι κοστίζει γύρω στα 90 ευρώ και είναι 3000 mAH, αλλά το κινητό γίνεται μετά πολύ ογκώδες...

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

H Mugen Power είναι πιο καλή, αλλά συμφωνούμε ότι είναι πολύ ακριβή και δεν συμφέρει. Να σε διορθώσω, η μεγάλη από όσο θυμάμαι κοστίζει γύρω στα 90 ευρώ και είναι 3000 mAH, αλλά το κινητό γίνεται μετά πολύ ογκώδες...

ναι έχεις δίκαιο. Εκεί ίσως και να αξίζουν τα παραπανίσια λεφτά αλλά μετά το τηλέφωνο γίνεται πολύ χοντρό, βαρύ και σιγά μη βρεις θήκη να του κουμπώνει. Βέβαια με 3000 mAh δεν μένεις ποτέ.

ναι έχεις δίκαιο. Εκεί ίσως και να αξίζουν τα παραπανίσια λεφτά αλλά μετά το τηλέφωνο γίνεται πολύ χοντρό, βαρύ και σιγά μη βρεις θήκη να του κουμπώνει. Βέβαια με 3000 mAh δεν μένεις ποτέ.

Κοίταξε αν έδιναν μαζί (τόσα λεφτά άλλωστε!) και μια δική τους θήκη να ταιριάζει στις νέες διαστάσεις, ίσως σε μεταγενέστερο στάδιο να το σκεφτόμουν (αλλά πάλι είναι πολλά τα λεφτά...)

καπάκι δίνουν αν δεν κάνω λάθος. Θήκη όχι. Αλλά και το καπάκι τους δεν ξέρω αν κάθεται καλά.

Τα έψαξα όλα αυτά γιαυτό αποφάσισα να πάω σε πιο γενική λύση. Έχει τα + και τα - της αλλά οικονομικά συμφέρει πολύ.

καπάκι δίνουν αν δεν κάνω λάθος. Θήκη όχι. Αλλά και το καπάκι τους δεν ξέρω αν κάθεται καλά.

Τα έψαξα όλα αυτά γιαυτό αποφάσισα να πάω σε πιο γενική λύση. Έχει τα + και τα - της αλλά οικονομικά συμφέρει πολύ.

Καλή η λύση του φορτιστή ταξιδίου (ή δεν ξέρω πως λέγονται αλλιώς ελληνικά), είχα πάρει έναν της Νόκια πριν ακόμα γίνει της μόδας, τον 16 (τώρα έχουν βγάλει τον 19), αλλά ακριβούτσικος ήταν κι αυτός! Γύρω στα 35 ευρώ νομίζω... Οπότε εξαρτάται κι από την εταιρεία η τιμή...

Καμιά ελπίδα να κάνω sync το gmail και τα contacts μου? Έστω sync το email και απλά one way download τα contacts. Σέταρα exchange activesync με app password αλλά τίποτα.

Καμιά ελπίδα να κάνω sync το gmail και τα contacts μου? Έστω sync το email και απλά one way download τα contacts. Σέταρα exchange activesync με app password αλλά τίποτα.

Εγώ ευτυχώς δεν χρησιμοποιώ gmail στο κινητό! Αν έχεις άλλο λογαριασμό κάνε ανακατεύθυνση, ώστε να λαμβάνεις τα gmail στο π.χ. hotmail και τις επαφές κάντες εξαγωγή και εισαγωγή στον άλλο λογαριασμό. Αν δεν έχεις άλλο, τότε δες με τον browser αν σε βολέψει, αλλιώς ρίξε μια ματιά στο άρθρο του Steve, μήπως βγάλεις καμιά άκρη...

http://www.allaboutsymbian.com/features/item/19521_how_to_sync_symbian_contacts_a.php

Εγώ ευτυχώς δεν χρησιμοποιώ gmail στο κινητό! Αν έχεις άλλο λογαριασμό κάνε ανακατεύθυνση, ώστε να λαμβάνεις τα gmail στο π.χ. hotmail και τις επαφές κάντες εξαγωγή και εισαγωγή στον άλλο λογαριασμό. Αν δεν έχεις άλλο, τότε δες με τον browser αν σε βολέψει, αλλιώς ρίξε μια ματιά στο άρθρο του Steve, μήπως βγάλεις καμιά άκρη...

http://www.allaboutsymbian.com/features/item/19521_how_to_sync_symbian_contacts_a.php

Τo gmail δουλεύει μια χαρά με την εφαρμογή email της nokia και το ημερολόγιο το συγχρονίζω με το GoogaSync. Για τις επαφές δεν έχω βρει κάτι. Μια έμμεση λύση που βρήκα για τις επαφές απαιτεί να έχεις και μια συσκευή android (δεν ξέρω αν δουλεύει με wp ή iOS).

θα κάνεις εξαγωγή/μετατροπή τα contacts σου σε .vcf και θα τα στείλεις με ΒΤ από τον υπολογιστή ένα ένα στο nokia. Αν σε μπερδεύει μπορεί να γίνει από το android κινητό σου η αποστολή με ΒΤ των contacts.

Το android μέσα από το μενού των επαφών (export to sd) δημιουργεί ΕΝΑ μεγάλο αρχείο VCF στην sd. επιχείρησε να το στείλεις με BT στο nokia αλλά νομίζω δεν το αναγνωρίζει και θέλει μία μία τις επαφές. Ισως με τον Η/Υ αν στέλνεις μερικές μερικές τις παίρνει όλες και τις ανοίγεις μία μία (είναι στο φακελο του νοκια με το όνομα recieved). Να σημειώσω ότι μεταφέρονται ΚΑΙ οι φωτογραφίες των επαφών αν έχεις αλλά σε μικρή ανάλυση (64Χ64 ήταν τότε).

Επειδή πάει 1.5 χρόνος, ψάξε παλαιότερο μήνυμα μου που περιγράφω τι τελικά δούλεψε για εμένα με τις επαφές όταν ήρθα από android.

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

θα κάνεις εξαγωγή/μετατροπή τα contacts σου σε .vcf και θα τα στείλεις με ΒΤ από τον υπολογιστή ένα ένα στο nokia. Αν σε μπερδεύει μπορεί να γίνει από το android κινητό σου η αποστολή με ΒΤ των contacts.

Το android μέσα από το μενού των επαφών (export to sd) δημιουργεί ΕΝΑ μεγάλο αρχείο VCF στην sd. επιχείρησε να το στείλεις με BT στο nokia αλλά νομίζω δεν το αναγνωρίζει και θέλει μία μία τις επαφές. Ισως με τον Η/Υ αν στέλνεις μερικές μερικές τις παίρνει όλες και τις ανοίγεις μία μία (είναι στο φακελο του νοκια με το όνομα recieved). Να σημειώσω ότι μεταφέρονται ΚΑΙ οι φωτογραφίες των επαφών αν έχεις αλλά σε μικρή ανάλυση (64Χ64 ήταν τότε).

Επειδή πάει 1.5 χρόνος, ψάξε παλαιότερο μήνυμα μου που περιγράφω τι τελικά δούλεψε για εμένα με τις επαφές όταν ήρθα από android.

Το Nokia Suite διαβάζει τα αρχεία excel με τις επαφές που βγάζεις από τα email σου??? Τόσο καιρό δεν το ήξερα! Ευκαιρία να δω ποιες δεν έχω στο κινητό να τις περάσω έτσι...

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Μέσα στο ΣΚ θα το παλέψω με την email εφαρμογή της Nokia. Την πρώτη φορά που το προσπάθησα δεν έκανε συγχρονισμό τίποτα παρόλο που είναι σωστές οι ρυθμίσεις. Για επαφές μάλλον θα κάνω με τον πλάγιο τρόπο. Θα αναφέρω πρόοδο.

edit: επίσης, καμιά εφαμρογή για βίντεο που να παίζει όσο δυνατός περισσότερα formats? Μου έκανε εντύπωση που η μαμά εφαρμογή για βίνετο έπαιξε με τη μία 720p mkv. Δυστυχώς όμως χωρίς ήχο λόγω μη υποστηριζόμενου φορμά.

edit: επίσης, καμιά εφαμρογή για βίντεο που να παίζει όσο δυνατός περισσότερα formats? Μου έκανε εντύπωση που η μαμά εφαρμογή για βίνετο έπαιξε με τη μία 720p mkv. Δυστυχώς όμως χωρίς ήχο λόγω μη υποστηριζόμενου φορμά.

Περίεργο, δε θυμάμαι ποτέ να μην μου έχει παίξει ήχο. Και 1080p παίζει.

Το ίδιο και εγώ, ποτέ δεν είχα πρόβλημα με βίντεο

Παίζει πολλά format, απλά η κωδικοποίηση ίσως δεν είναι συμβατή, οπότε θέλει μετατροπή. Δοκίμασε στο pc το freemake video converter, έχει και δωρεάν έκδοση.