Jump to content

[Επίσημο] Nokia 808 PureView

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σαν αυτή εννοείς?σε αυτό το κόψιμο είναι και η δικιά μου αλλά παρουσιάζει πρόβλημα.

Ποιά λες??

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Εγώ είχα αυτή την μαύρη, και δεν μου έκανε ποτέ αυτό το πρόβλημα με το φλας.. Τι να σου πω.. :confused: .

Oneplus 5 - 128GB

Εγώ είχα αυτή την μαύρη, και δεν μου έκανε ποτέ αυτό το πρόβλημα με το φλας.. Τι να σου πω.. :confused: .

ΤΗν ίδια δηλαδή σε μαύρη?

ΤΗν ίδια δηλαδή σε μαύρη?

Δεν μου φάνηκε ίδια εμφανισιακά, αλλά τι να σου πω. Έχεις δοκιμάσει καμιά nillkin case?

Oneplus 5 - 128GB

Καθόλου,υπάρχει να μου καλύπτει σε όλη την περιφέρεια?

Καθόλου,υπάρχει να μου καλύπτει σε όλη την περιφέρεια?

Ορίστε :)

Oneplus 5 - 128GB

Ορίστε :)

Ωραία είναι,από προστασία όμως όχι ότι καλύτερό,αφήνει κενά πάνω κάτω.

Και το πλαίσιό της κάμερας όλο έξω???α πα πα....με τίποτα.

Την καλύτερη την έχει ο spiros2021 . Ιδανική. Στείλε του pm να σου πει. Εγώ το έχω 2+ χρόνια το κινητό, πλέον το θέλω και ομορφο όταν το μοστράρω :p . Αφού ρωτάνε όλοι εδώ ποιο στο καλό είναι, μιας και σε ολόκληρο το κτήριο μου, symbian δεν υπάρχει :lol:

Oneplus 5 - 128GB

Έκλεισα και εγώ σχεδόν δύο εβδομάδες με το 808 μου και είμαι παραπάνω από ικανοποιημένος. Με τη lagoskon rom πετάει, εκεί που το Ν8 ζοριζόταν πλέον δεν καταλαβαίνει τίποτα και η φωτογραφική είναι πολύ μπροστά. Το ΠΣΚ ήμουν εκδρομή και δεν έβγαλα καν την compact ψηφιακή μου από την τσάντα. Και ακόμα δεν έχω παίξει με τις ρυθμίσεις καθόλου. Του αγόρασα και μία εξωτερική μπαταρία (power bank) πριν φύγω και ήμουν 3 μέρες χωρίς να το βάλω στην πρίζα, με πάρα πολλές φωτογραφίες και πάρα πολύ gps!

Δυο ερωτήσεις:

Για κάμερα να αφήσω τη μαμά εφαρμογή ή να παίξω με CameraPro; Αξίζει; Στο Ν8 έχω και τα δύο αλλά τελευταία επέστρεψα στη μαμά γιατί το CameraPro του πέφτει βαρύ και lagάρει λίγο το ui.

Απ ότι είδα αφαιρέθηκε η επιλογή να γυρίζεις στην μπροστινή κάμερα. Υπάρχει καμιά λύση για αυτό; Χρησιμοποιώ το mirror widget αλλά στο Ν8 είχα προσέξει ότι η ποιότητα δεν είναι τόσο καλή όσο όταν γυρίζεις την κάμερα. Κάποια άλλη εφαρμογή;

Την καλύτερη την έχει ο spiros2021 . Ιδανική. Στείλε του pm να σου πει. Εγώ το έχω 2+ χρόνια το κινητό, πλέον το θέλω και ομορφο όταν το μοστράρω :p . Αφού ρωτάνε όλοι εδώ ποιο στο καλό είναι, μιας και σε ολόκληρο το κτήριο μου, symbian δεν υπάρχει :lol:

Έτσι και εδώ. Ο μοναδικός με symbian και όλοι ρωτάνε. Ειδικά τώρα με το 808 που βγάζει μάτι η κάμερα :p

Δε σου φαίνεται βαρύ με αυτές τις θήκες; Τόσα χρόνια προτιμούσα θήκες - πουγκιά που δεν έχουν βάρος και το προστατεύουν πλήρως, σώμα και οθόνη. Ακόμα και στην κωλότσεπη να το βάλω. Βέβαια δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις αν δεν το βγάλεις από τη θήκη αλλά μικρό το κακό. Θα σκεφτόμουν και κάτι τέτοιο πάντως... Έχεις και screen protector ή την αφήνεις ακάλυπτη;

Edited by matersci

Έκλεισα και εγώ σχεδόν δύο εβδομάδες με το 808 μου και είμαι παραπάνω από ικανοποιημένος. Με τη lagoskon rom πετάει, εκεί που το Ν8 ζοριζόταν πλέον δεν καταλαβαίνει τίποτα και η φωτογραφική είναι πολύ μπροστά. Το ΠΣΚ ήμουν εκδρομή και δεν έβγαλα καν την compact ψηφιακή μου από την τσάντα. Και ακόμα δεν έχω παίξει με τις ρυθμίσεις καθόλου. Του αγόρασα και μία εξωτερική μπαταρία (power bank) πριν φύγω και ήμουν 3 μέρες χωρίς να το βάλω στην πρίζα, με πάρα πολλές φωτογραφίες και πάρα πολύ gps!

Δυο ερωτήσεις:

Για κάμερα να αφήσω τη μαμά εφαρμογή ή να παίξω με CameraPro; Αξίζει; Στο Ν8 έχω και τα δύο αλλά τελευταία επέστρεψα στη μαμά γιατί το CameraPro του πέφτει βαρύ και lagάρει λίγο το ui.

Απ ότι είδα αφαιρέθηκε η επιλογή να γυρίζεις στην μπροστινή κάμερα. Υπάρχει καμιά λύση για αυτό; Χρησιμοποιώ το mirror widget αλλά στο Ν8 είχα προσέξει ότι η ποιότητα δεν είναι τόσο καλή όσο όταν γυρίζεις την κάμερα. Κάποια άλλη εφαρμογή;

Έτσι και εδώ. Ο μοναδικός με symbian και όλοι ρωτάνε. Ειδικά τώρα με το 808 που βγάζει μάτι η κάμερα :p

Δε σου φαίνεται βαρύ με αυτές τις θήκες; Τόσα χρόνια προτιμούσα θήκες - πουγκιά που δεν έχουν βάρος και το προστατεύουν πλήρως, σώμα και οθόνη. Ακόμα και στην κωλότσεπη να το βάλω. Βέβαια δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις αν δεν το βγάλεις από τη θήκη αλλά μικρό το κακό. Θα σκεφτόμουν και κάτι τέτοιο πάντως... Έχεις και screen protector ή την αφήνεις ακάλυπτη;

Μπροστινή κάμερα μόνο με το mirror ή άλλη εφαρμογή.. Εφαρμογή την μαμά, για ρυθμίσεις έχω κάποιες optimal γενικές, στείλε μου στο gmail να σου τις στείλω.

Πραγματικά... Όνειρο να σερφάρεις με τον οπερα... χααχαχαχα... Οδεύω προς nexus6/note4 και θα το έχω για το Ελληνικό μου νούμερο και για φωτογραφίες.. Σύντομα θα ανεβάσω και εντυπωσιακές φωτογραφίες. Το προτιμώ με θήκη, για την αμεσότητα της χρήσης. Είναι κάπως πιο βαρύ, αλλά αυτό το έχει από την μαμά του,., 160+ είναι... :lol: . Το έχω βγάλει πλέον το screen protector, το ειχα μέχρι και το τέλος των διακοπών μου φέτος, γιατί και γκορίλα 15 να ήταν, η άμμος το γρατζουνάει.

Oneplus 5 - 128GB

Συμφωνούμε. Η καλύτερη για προστασία είναι η γνήσια της Νόκια, η πιο σκληρή, με καπάκι δεμένο με κορδονάκι για την κάμερα και μόνο άνοιγμα για το ηχείο. Σήμα της Νόκια και στο μέσο της θήκης και στο καπάκι της κάμερας. Είναι η πιο ακριβή φυσικά, αλλά δεν ξέρω αν μπορείς να την βρεις τώρα πια... Είχα δυσκολευτεί πάρα πολύ να την βρω και τελικά βρέθηκε μια τελευταία στην κεντρική αποθήκη της Νόκια στην Αθήνα και την παρήγγειλα. Απόλυτα ικανοποιημένος, πλην όμως ότι πρέπει να βγάζεις το καπάκι για να βγάλεις φωτογραφία. Είναι κουραστικό λίγο.

Οπότε το καλοκαίρι αγόρασα μια διάφανη μαλακή, χωρίς καπάκι, αλλά να καλύπτει το εξόγκωμα της κάμερας και να αφήνει μόνο τον φακό, το φλας και το ηχείο ακάλυπτο. Επειδή η θήκη στην περιοχή προεξέχει, ο φακός είναι πολύ πιο μέσα και δεν έρχεται σε επαφή με τίποτα, επομένως προστατεύεται πάλι. Επίσης είναι διάφανη και φαίνεται καλύτερα η συσκευή (λευκή), ενώ με την θήκη της Νόκια, δεν έβλεπες τίποτα. Είναι και πολύ φθηνή.

Δες πχ. εδώ.

http://www.ebay.com/itm/Clear-White-Matte-TPU-Silicone-Gel-Case-Cover-For-Nokia-PureView-808-/170928559452?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item27cc22d55c

Υπάρχουν πολλά χρώματα φυσικά διάλεξε ό,τι θέλεις

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

@SaintPetrouil

Δεν έχεις και άδικο. Η θήκη που του έχω τώρα είναι από τις κλασσικές ψευτό-δερμάτινες που τραβάς το κορδονάκι για να το βγάλεις έξω. Το καλύπτουν τελείως αλλά χάνει σε χρηστικότητα. Άσε που επειδή πολλές φορές βαριέμαι το βάλε-βγάλε το ακουμπάω απλά πάνω στη θήκη και στην τελική δεν έχει καν προστασία.

Το πήρα δεύτερο χέρι αλλά είναι αγρατζούνιστο. Ας το κρατήσω έτσι.

Η TPU που έχεις είναι διαθέσιμη μόνο σε κόκκινο στο amazon και καθόλου στο ebay. Θα την προτιμούσα σε άσπρο να ταιριάζει με το τηλέφωνο...

Δεν βλέπω πολλές διαθέσιμες θήκες για 808, κυρίως πουγκιά έχει.

(στέλνω mail ;))

@Mivas

Αυτή λες;

http://www.mobilefun.co.uk/nokia-hard-cover-cc-3046-for-nokia-808-pureview-black-p36164.htm

Το καπάκι με χαλάει λίγο...

Ναι αυτή είναι η γνήσια θήκη της Νόκια. Είναι η πιο σκληρή και ανθεκτική, έχει φάει γερά χτυπήματα πάνω σε μέταλλα, αλλά δεν κατάλαβε τίποτα! Το βάλε βγάλε είναι μπελάς για το καπάκι βεβαια, γι αυτό πήρα την άλλη που σου είπα... Εσύ αποφασίζεις. Μετά είναι κάποιες σχεδόν τόσο ανθεκτικές όσο η γνήσια, αλλά δεν καλύπτεται καθόλου η κάμερα, οπότε δεν τις συνιστώ... Η γνήσια γύρω στο 25-30άρι έκανε τότε, αλλά αν συνηθίσεις το καπάκι, όλα καλά! Δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα!

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Ωραία θήκη,βάλε βγάλε το καπάκι δεν χαλάει?επίσης δεν κάνει γρατζουνιά στο μέταλλο?

εγώ αυτή την θήκη έχω.

Είναι σχετικά "ελαστική" (όχι άκαμπτη), αγκαλιάζει το κινητό από κάτω και από πάνω (λιγότερο από πάνω λόγω βυσμάτων), καλύπτει συγκρότημα φακού φλας (δεν ακουμπάει το μέταλλο στο τραπέζι και σεπ πτώση έρχεται αυτή πρώτη σε επαφή). Προεξέχει της οθόνης (ως κορνίζα την αγκαλιάζει) και αν πέσει σε επίπεδη επιφάνεια δεν ακουμπάει το τζάμι αλλά αυτή πρώτη απορροφώντας την κρούση. Δεν δημιουργεί πρόβλημα με φλας (περιθλάσεις κτλ). Είναι ημιδιαφανή επιτρέποντας να φαίνεται το χρώμα του κινητό

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Ωραία θήκη,βάλε βγάλε το καπάκι δεν χαλάει?επίσης δεν κάνει γρατζουνιά στο μέταλλο?

Η θήκη της Νόκια δεν καταλαβαίνει τίποτα! Το καπάκι είναι πολύ σφιχτό στην αρχή, μετά με τον καιρό είναι εντάξει. Το κινητό δεν παθαίνει απολύτως τίποτα! Απλά βάλε βγάλε καθυστερείς λίγο να βγάλεις φωτογραφία. Γι αυτό διάλεξα ένα από τα άλλα...

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εγώ αυτή την θήκη έχω.

Είναι σχετικά "ελαστική" (όχι άκαμπτη), αγκαλιάζει το κινητό από κάτω και από πάνω (λιγότερο από πάνω λόγω βυσμάτων), καλύπτει συγκρότημα φακού φλας (δεν ακουμπάει το μέταλλο στο τραπέζι και σεπ πτώση έρχεται αυτή πρώτη σε επαφή). Προεξέχει της οθόνης (ως κορνίζα την αγκαλιάζει) και αν πέσει σε επίπεδη επιφάνεια δεν ακουμπάει το τζάμι αλλά αυτή πρώτη απορροφώντας την κρούση. Δεν δημιουργεί πρόβλημα με φλας (περιθλάσεις κτλ). Είναι ημιδιαφανή επιτρέποντας να φαίνεται το χρώμα του κινητό

Την ίδια έχω κι εγώ, αλλά σε εντελώς διάφανο. Δεν είναι σκληρή σαν την θήκη της Νόκια, αλλά καλύπτει όλα τα ευαίσθητα σημεία και δεν χρειάζεται να βγάζεις συνέχεια το καπάκι της κάμερας. Θα πρότεινα ή αυτή σαν πιο εύχρηστη και οικονομική, ή την θήκη της Νόκια, σαν "αθάνατη", αλλά λιγότερο εύχρηστη επειδή έχει καπάκι...

Εγώ πήρα από το ebay την oficial της Nokia μιας και από ότι διαβάζω είναι η καλύτερη ποιοτικά και προστατεύει και το φακό.

Υπάρχει ακόμη;;; Πόσο την έχουν τώρα; Φαντάζομαι θα έχει πέσει... Καλή επιλογή πάντως, έχεις τη μέγιστη προστασία!

που μπορώ να αγοράσω ένα 808 σε καλή κατάσταση?

ευχαριστώ

Αν βρεις Ελλάδα είσαι πολύ τυχερός, αλλιώς ebay, amazon κλπ... Στο ebay υπάρχουν κάποια τελευταία stock, σφραγγισμένα, αλλά στην αρχική τιμή του (περί τα 700 ευρώ) ή στην επίσημη έκπτωση της Νόκια (περί τα 550 ευρώ). Αλλιώς σε καλή κατάσταση κάτω από 350 βρίσκεις. Κι αν είσαι τυχερός, κάποιοι ιδιώτες ρίχνουν την τιμή έως 200 ευρώ κατά καιρούς, αν είναι και σε καλή κατάσταση, κάνε το deal!!! :)

Υπάρχει ακόμη;;; Πόσο την έχουν τώρα; Φαντάζομαι θα έχει πέσει... Καλή επιλογή πάντως, έχεις τη μέγιστη προστασία!

Την πήρα 20€ μαζί με τα μεταφορικά απο Ιταλία. Κατα 99% αυθεντική αλλά θα δειξει.

Την πήρα 20€ μαζί με τα μεταφορικά απο Ιταλία. Κατα 99% αυθεντική αλλά θα δειξει.

Ακόμα ακριβούτσικη θα έλεγα, ειδικά για ebay, αλλά από 25-30 που την είχα πάρει από Νόκια, εχει διαφορά. Οπότε μια χαρά την πήρες! Με γειά!

Πήρα μια μπαταρία με 12 ευρώ γνήσια από σκρούτζ. Προς το παρόν δε βλέπω να αλλάζω κινητό. Το μοναδικό υποψήφιο είναι ακόμα αρκετά ακριβό για να με δελεάσει (z3c). Και η κάμερά του σε καμία περίπτωση δεν αναπληρώνει το 808. Τώρα που καλοέμαθα και την beepless καταγραφή κλήσεων (κατά βούληση), άντε να αλλάξω...

Πήρα μια μπαταρία με 12 ευρώ γνήσια από σκρούτζ. Προς το παρόν δε βλέπω να αλλάζω κινητό. Το μοναδικό υποψήφιο είναι ακόμα αρκετά ακριβό για να με δελεάσει (z3c). Και η κάμερά του σε καμία περίπτωση δεν αναπληρώνει το 808. Τώρα που καλοέμαθα και την beepless καταγραφή κλήσεων (κατά βούληση), άντε να αλλάξω...

Συμφωνούμε Moralas... Ο βασιλιάς κρατάει ακόμη, κι ας έχει μεγαλώσει πια... Μπαταρία, θεωρητικά καλύτερη από την γνήσια είναι η Mugen Power (η λεπτή έκδοση), 1500 mAh, αλλά κοστίζει τριπλάσια τιμή... Μετά η ενισχυμένη στα 3000, θέλει νέο καπάκι και αυξάνεται ο όγκος (τιμή ~90 ευρώ). Αλλά κι η γνήσια μια χαρά είναι! :)