Jump to content

[Επίσημο] Nokia 808 PureView

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους! Παραθέτω κάποιες ερωτήσεις για θέματα που αντιμετωπίζω:

1. Η ενεργοποίηση των patches (από Rom patcher ) χρειάζεται να γίνεται κάθε φορά που κλείνω και ανοίγω κινητό. Υπάρχει τρόπος να παραμένουν ενεργά?

2. Υπάρχει τρόπος να επιλέγω το startup των εφαρμογών στο κινητό?

Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη...:)

Edited by Spazi

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλά όλα αυτά αλλά πότε θα δούμε φακέλους έστω και εικονικούς στην έκθεση του καλύτερου κάμερα phone που υπάρχει οεο??

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Αντιμετωπίζω το εξής:

Μπαίνω στην εφαρμογή "Ε-mail"

Εμφανίζονται μόνο 2 επιλογές (Ρυθμίσεις & Νέο γραμματοκιβώτιο)

Εμφανίζεται επίσης μήνυμα "Δεν έχει οριστεί γραμματοκιβώτιο. Να οριστεί τώρα;"

Επιλέγοντας ΝΑΙ μου ζητάει Διεύθυνση e-mail και Κωδικό πρόσβασης.

Αφού βάζω τα τα δεδομένα μου με στέλνει σε μοναδική επιλογή "Exchange ActiveSync", η οποία όμως δε δουλεύει... Συνάδελφος μου αναφέρει ότι θα έπρεπε να εμφανίζει και άλλες επιλογές και όχι μόνο αυτό για να μπορώ να λαμβάνω mails χωρίς exchange...

Μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος?

Πατώντας "νέο γραμ/κιβώτιο" πρέπει να σου βγάζει τις εξής επιλογές:

Nokia Mail

Yahoo Mail

Gmail

Hotmail

Exchange Activesync

Άλλη

Προσωπικά έχω ρυθμίσει το hotmail και το gmail επιλέγωντας το "άλλη" και σετάρωντας μόνος μου τις ρυθμίσεις τους ώστε να μην μεσολαβούν οι server της nokia στην αποστολή-παραλαβή των email μου και να μην έχω το όριο των 2mb αποστολής.

Πατώντας "νέο γραμ/κιβώτιο" πρέπει να σου βγάζει τις εξής επιλογές:

Nokia Mail

Yahoo Mail

Gmail

Hotmail

Exchange Activesync

Άλλη

Προσωπικά έχω ρυθμίσει το hotmail και το gmail επιλέγωντας το "άλλη" και σετάρωντας μόνος μου τις ρυθμίσεις τους ώστε να μην μεσολαβούν οι server της nokia στην αποστολή-παραλαβή των email μου και να μην έχω το όριο των 2mb αποστολής.

Ευχαριστώ για την απάντηση, καθώς μου επιβεβαίωσες ότι έχω πρόβλημα...

Εμένα ΔΕΝ εμφανίζει αυτές τις επιλογές, αλλά ΜΟΝΟ το Exchange Activesync.

Δεν ξέρω αν φταίει ότι πέρασα την pureslim2 του lagoskon με επιλογή refurbished...

Εν πάσει περιπτώσει. Μήπως γνωρίζεις πως μπορώ να επαναφέρω την κανονική λειτουργία στην εφαρμογή ή τι πρέπει να κάνω?

Ευχαριστώ και πάλι:)

Ευχαριστώ για την απάντηση, καθώς μου επιβεβαίωσες ότι έχω πρόβλημα...

Εμένα ΔΕΝ εμφανίζει αυτές τις επιλογές, αλλά ΜΟΝΟ το Exchange Activesync.

Δεν ξέρω αν φταίει ότι πέρασα την pureslim2 του lagoskon με επιλογή refurbished...

Εν πάσει περιπτώσει. Μήπως γνωρίζεις πως μπορώ να επαναφέρω την κανονική λειτουργία στην εφαρμογή ή τι πρέπει να κάνω?

Ευχαριστώ και πάλι:)

Χμμμ δε ξέρω, και εγώ αυτήν έχω αλλά έχω κανονικά τις επιλογές αυτές. Κάτι άλλο φταίει. Δε ξέρω να σου πω. Μήπως να κάνεις ένα soft reset? Και αν δε πιάσει hard ή βάζεις τη νέα pureslim v2.1. Ξέρω επίπονο αλλά είναι το email σου.

Άουτς, το είχα ψυλιαστεί το θέμα και τελικά δεν τη γλιτώνω. Φτου και από την αρχή...:mad:

Ελπίζω αυτή τη φορά να τα καταφέρω όλα σωστά.

Ευχαριστώ και πάλι φίλε moralas. Θα επανέλθω...;)

---------------------------------------------------

Λοιπόν, δοκίμασα soft reset, hard reset, αλλά τίποτα... Δεν εμφανίζει τις επιλογές

Να δοκιμάσω και τη νέα pureslim, αλλά δεν πιστεύω ότι θα γίνει κάτι. Μάλλον κάτι δομικό λείπει (σβήστηκε κατά λάθος, χάθηκε κατά τις προσπάθειες flashing), ή δεν ξέρω τι...

Μήπως υπάρχει άλλος e-mail client που να κάνει το ίδιο?

Υπάρχει τρόπος να επαναφέρω την αρχική έκδοση του τηλεφώνου από τη συσκευασία και να ξεκινήσω από την αρχή?

Edited by Spazi

εχω το mw 600 bluetooth hands free και οταν το συνδεσω με το κινητο δεν ακουγεται ο ηχος των εισερχομενων κλησεων παραμονο απο τα ακουστικα. υπαρχει καμια ρυθμιση η αλλαζω bluetooth???

Άουτς, το είχα ψυλιαστεί το θέμα και τελικά δεν τη γλιτώνω. Φτου και από την αρχή...:mad:

Ελπίζω αυτή τη φορά να τα καταφέρω όλα σωστά.

Ευχαριστώ και πάλι φίλε moralas. Θα επανέλθω...;)

---------------------------------------------------

Λοιπόν, δοκίμασα soft reset, hard reset, αλλά τίποτα... Δεν εμφανίζει τις επιλογές

Να δοκιμάσω και τη νέα pureslim, αλλά δεν πιστεύω ότι θα γίνει κάτι. Μάλλον κάτι δομικό λείπει (σβήστηκε κατά λάθος, χάθηκε κατά τις προσπάθειες flashing), ή δεν ξέρω τι...

Μήπως υπάρχει άλλος e-mail client που να κάνει το ίδιο?

Υπάρχει τρόπος να επαναφέρω την αρχική έκδοση του τηλεφώνου από τη συσκευασία και να ξεκινήσω από την αρχή?

Να ρωτήσω κάτι, στο κινητό έχεις βάλει sim γιατί έχω την εντύπωση οτι δε σου εμφανίζει τις επιλογές στα email όταν δεν έχεις sim μέσα και το χρησιμοποιείς σε προφίλ "εκτός σύνδεσης".

Nickolas

Να ρωτήσω κάτι, στο κινητό έχεις βάλει sim γιατί έχω την εντύπωση οτι δε σου εμφανίζει τις επιλογές στα email όταν δεν έχεις sim μέσα και το χρησιμοποιείς σε προφίλ "εκτός σύνδεσης".

Το ίδιο πράγμα ρώτησα συνάδελφο στη δουλειά, ο οποίος μου είπε ότι δεν έχει σχέση αυτό.

Τελικά -όπως φαίνεται- παίζει ρόλο και αυτή τη στιγμή αισθένομαι αρκετά ...:X

Στην ουσία το τηλεφωνό μου ήταν σε άψογη κατάσταση και δημιούργησα πρόβλημα από ηλιθιότητα...

Κάνοντας hard reset έχασα χάρτες και nokia store και δεν ξέρω τι άλλο.

Πείτε ότι μπορώ να επαναφέρω με κάποιο τρόπο τις εφαρμογές που χάθηκαν με τη διαγραφή των δεδομένων, διότι ανησυχώ

Ευχαριστώ και πάλι τους συνφορουμίτες για τη βοήθεια τους

@spazi Κανε αλλο ενα Hard reset και περνα με refurbish την 2.01 και θα έχεις παλι τα παντα. Χάρτες βαζεις μονος σου μεσω wifi ή PC suite. Απλά με το επαναφλασαρισμα θα αποκτησεις το προγραμμα για τους χαρτες και το nokia store Edited by lagoskon
Xiaomi Mi 9T 128GB

Φίλε lagoskon και μόνο η απάντηση σου μου δίνει κουράγιο.

Ξεκίνησα τη διαδικασία (όπως έκανα στην έκδοση 2.0), αλλά όταν πάτησα refurbish μου εμφάνισε ένα μήνυμα λάθους (δεν το έχω αντιμετωπίσει ξανά)

Μήπως ξέρεις τι μπορεί να φταίει?

καλησπέρα και πάλι να μπω κατευθείαν στο θέμα, το καινούργιο update αν δε μας το βγάζει για να το βάλουμε μπορούμε και να κατεβάσουμε (5 αρχεια sis) και θα είναι ακριβώς το ίδιο. το ερώτημα μου είναι υπάρχει κάποιο μειονέκτημα να το κάνουμε έτσι? μήπως είναι καλύτερα να περιμένω να βγει κανονικά η αναβάθμιση?

και κάτι άλλο που αφορά την κάμερα, προσπαθώ να βγάλω το σκυλάκι μου φωτογραφίες και αν κουνιέται βγαίνουν λίγο κουνημένες, τόσο καλή κάμερα δε θα πρεπε να μη βγαίνουν κουνημένες? στο Ν8 απο τι μπορώ να θυμηθώ δεν ειχα ιδιαίτερο πρόβλημα.

και κάτι άλλο που αφορά την κάμερα, προσπαθώ να βγάλω το σκυλάκι μου φωτογραφίες και αν κουνιέται βγαίνουν λίγο κουνημένες, τόσο καλή κάμερα δε θα πρεπε να μη βγαίνουν κουνημένες? στο Ν8 απο τι μπορώ να θυμηθώ δεν ειχα ιδιαίτερο πρόβλημα.

το φως εχει τους κανόνες του δεν αλλαζουν επειδή εχει 41mp.. Μαλλον αναφέρεσε σε κλειστούς χώρους. Για να μην βγουνε κουνημένες θέλεις μεγάλη ταχύτητα κλείστρου το οποίο θέλει ή πολύ φως (μερα, έξω) ή πολύ μεγάλο iso (θόρυβος). Κάνει ότι μπορεί με τον f2.4 φακό που έχει (φωτεινό τον λές). Δες αν έχει πρόγραμμα "sports" όπου ανεβάζει ταχύτητα κλείστρου σε βαρος του iso. Δεν θα βγάζεις κουνημένες αλλα θα έχουν πιο πολύ θόρυβο. Αλλιώς δοκίμασε φωτογραφίες σε πολύ φως (μερα, εξω).

Και με nikon, canon slr το ίδιο πρόβλημα θα είχες, δεν πάει με τα πολλά mp η ταχύτητα κλείστρου.. ;)

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Φίλε lagoskon και μόνο η απάντηση σου μου δίνει κουράγιο.

Ξεκίνησα τη διαδικασία (όπως έκανα στην έκδοση 2.0), αλλά όταν πάτησα refurbish μου εμφάνισε ένα μήνυμα λάθους (δεν το έχω αντιμετωπίσει ξανά)

Μήπως ξέρεις τι μπορεί να φταίει?

UPDATE

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!!!!:up:

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

---Από Ομάδα Διαχείρισης---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.

Edited by impreza_sti

το κερ... μου μέσα. Χθες το πήρα το κινητό, πρέπει να είχαν αλλάξει οθόνη γιατί είχε πάλι το προστατευτικό και είχαν βάλει την .1508. Σήμερα που το δοκίμασα όμως πάλι το έκανε ρε *******. Δηλαδή περίμενα 1 μήνα για να μου το δώσουν πίσω ΧΩΡΙΣ να το διορθώσουν?

Πάω αύριο ξανά να τους τα πω έντονα...τι να πω ρε...

Επίσης απ'ότι βλέπω στο ιντερνετ και 808 με imei *5052* παρουσιάζουν αυτό το πρόβλημα οπότε δεν το χουν φτιάξει. Ρε αϊ στο δι#)(@(@$*&@( ρε Νοκια. Σόρρυ που βρίζω αλλά έχω σκάσει.

Edited by impreza_sti
Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων

Σε τι δίκτυο είσαι?? Εχεις δοκιμάσει με sim από άλλο δίκτυο να δεις πως συμπεριφέρεται?
Xiaomi Mi 9T 128GB

Αύριο έρχεται και το δικό μου λευκό 808. Γαλλικό μέσω Γερμανίας και με Ελληνικό μενού.

Το imei εξακριβώθηκε και είναι με 5051.

Ο Θεός να βάλει το χέρι του αφού αναφέρθηκαν και προβλήματα με 5052!!!!

Wish me luck...

Βουρ για lagoscon πανάλαφρη και στο καπάκι camera pro! :)

Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p )

Βουρ για lagoscon πανάλαφρη και στο καπάκι camera pro! :)

H pureslim συστήνεται ανεπιφύλακτα...;)

Όσον αφορά στην camera pro γνωρίζεις (ή κάποιος συνφορουμίτης) για τις διαφορές μεταξύ των παρακάτω και τελικά εάν αξίζει κάποια σε σχέση με τη μαμίσια με την οποία είμαι πολύ ευχαριστημένος;

CameraPro

CameraPro Qt

Camera Lover Pack

Δεν έχω βγάλει άκρη και αναζητώ κάποιον που να έχει ίδια εμπειρία από χρήση...

H pureslim συστήνεται ανεπιφύλακτα...;)

Όσον αφορά στην camera pro γνωρίζεις (ή κάποιος συνφορουμίτης) για τις διαφορές μεταξύ των παρακάτω και τελικά εάν αξίζει κάποια σε σχέση με τη μαμίσια με την οποία είμαι πολύ ευχαριστημένος;

CameraPro

CameraPro Qt

Camera Lover Pack

Δεν έχω βγάλει άκρη και αναζητώ κάποιον που να έχει ίδια εμπειρία από χρήση...

Το Camera lover pack είναι ένα προγραμματάκι όχι τίποτα ιδιαίτερο με μερικά ενδιαφέροντα εφέ κυρίως παλαίωσης και βινιεταρίσματος. Α! Νομίζω έχει και πανόραμα. Στο Ν8 μου το δίναν δωρεάν. Εδώ πρέπει να το πληρώσεις...

Τις διαφορές μεταξύ CameraPro και CameraPro Qt πραγματικά δεν τις γνωρίζω.

Πάντως όταν τραβάει κανείς φωτό 8mp και με την κανονική συμπίεση φτιάχνει αρχεία 800-1200 mb τί να πεί κανείς!:΅%΅%^&%

Η συμπίεση είναι τέτοια που αν κοιτάξεις σε πλήρες ζουμ την εικόνα, θα δείς ότι το τηλ είναι ένας μικρός Van Gogh χαχαχα

Γι'αυτό το camera pro είναι μονόδρομος αν θέλεις να έχεις πραγματικά καλές φωτό.

Θα έπρεπε αφού κάτσανε και φτιάξανε αρκετά καλή εφαρμογή κάμερας, να μπορούμε να σώζουμε και σε fine ανάλυση...

Λοιπόν ήρθε και έχω απορίες.

A. Το τηλ στο κουτί είχε μπλέ ετικέτα με το imei και τα χαρακτηριστικά. Ότι έχω δεί από unboxing έχει άσπρη. Έξω από το κουτί είχε εντός της ζελατίνας και ένα μίνι ελληνικό manual εκτυπωμένο σίγουρα μετά...

B. Eχει product code 059M976 δηλ balkans παρότι στην καρτελίτσα με τα στοιχεία του πάνω δεξικά γράφει NV FR και τα δύο φυλλάδια μέσα για το nfc και ο γρήγορος οδηγός ξεκινήματος είναι στα γαλλικά. Υποθέτω είναι Γαλλικό. Ελληνικά πάντως έχει περασμένα κανονικά μάλλον από τον ενδιάμεσο προμηθευτή. H ταινία ασφαλείας έχει έναν qr code και δεν έχει ολόγραμμα όπως τα Ελληνικά. Λογικό το βλέπω.

Γ. Άφησα ανοιχτό το ΗSPA και σερφάρισα λιγάκι, κατέβασα και κάνα δύο προγραμματάκια, με το 3,5G να αναβοσβήνει στην μπάρα ειδοποιήσεων. Κανένα πρόβλημα. Αν είχε το γνωστό πρόβλημα δεν θα είχε αρχίσει τα παγώματα και τα restart?

Kατά τα άλλα το τηλέφωνο παρότι πλαστικό είναι υπέροχης κατασκευής και περιέργως μερακλήδικα βαρύ! Απόκριση πολύ γρήγορη (βέβαια είναι άδειο), και η ταχύτητα και η απόδοση της κάμερας σκοτώνει. Και η ταχύτητα εστίασης νύχτα, σε δωμάτιο με το φως μόνο, χώρίς το φλάς είναι πραγματικά γρήγορη. Κάνει πολλές ακριβές point n' shoot βίδες.:lol:

Για την οθόνη, μπορεί στα χαρτιά να έχει πραγματικά χαμηλή ανάλυση, αλλά δεν παρατήρησα έντονο raster, ενώ οι γωνίες θέασης και το κοντράστ είναι πολύ καλά. Aν ήθελα multimedia player θα έπερνα ταμπλέτα. Άσε που ως πειραγμένος με την φωτογραφία, έχω εκνευριστεί με τις amoled (ειδικά τις καραψεύτικες της Samsung), που άλλο τραβάς και βλέπεις στο κινητό και άλλο βλέπεις στο pc!!!

Τώρα να βρώ και καμιά καλή θήκη τύπου skin ή αν βγαίνει heavy duty για να μη τρέμω με τα γλυστερά μου χέρια.

Edited by natna
Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p )