Jump to content

[Επίσημο] Nokia 808 PureView

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Από εδώ σίγουρα.. Και εγώ με βαριά καρδιά το έδωσα το Ν8 αλλά πίστεψέ με θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο το 808 σε όλα.

εγώ τώρα τελευταία έπαθα μεγάλη καψούρα με το nexus 4 οπότε εν΄ μέρει θα αλλαξοπιστήσω :O ( βέβαια το Ν8 μετά δυσκολίας θα το πουλήσω )

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

εγώ τώρα τελευταία έπαθα μεγάλη καψούρα με το nexus 4 οπότε εν΄ μέρει θα αλλαξοπιστήσω :O ( βέβαια το Ν8 μετά δυσκολίας θα το πουλήσω )

Καλά έκανες φίλε μου, όλοι εκεί θα στραφούμε κάποια στιγμή όταν θαφτεί το symbian (γιατί τα wp ακόμα δε με πείθουν).. Προς το παρόν απλά πέθανε. Αλλά κρατιέται σαν ζόμπι.

Το 808 πάντως είναι ικανό να κρατήσει το symbian 2 χρονάκια ακόμα.

Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι να πάρω κι εγώ τη συσκευή μετά τα Χριστούγεννα.

Θέλω μια δεύτερη συσκευή για κλήσεις/ελάχιστη χρήση ίντερνετ/mail και πολύ καλή κάμερα.

Την κάμερα την θέλω για να βγάζω textures για τα μοντέλα που φτιάχνω.

Πιστεύω αξίζει να πάρω το 808 και όχι n9-nexus 4 + compact (slr με τίποτα).

Τι πιστεύετε?

Ευχαριστώ

Καλησπέρα παιδιά. Σκέφτομαι να πάρω κι εγώ τη συσκευή μετά τα Χριστούγεννα.

Θέλω μια δεύτερη συσκευή για κλήσεις/ελάχιστη χρήση ίντερνετ/mail και πολύ καλή κάμερα.

Την κάμερα την θέλω για να βγάζω textures για τα μοντέλα που φτιάχνω.

Πιστεύω αξίζει να πάρω το 808 και όχι n9-nexus 4 + compact (slr με τίποτα).

Τι πιστεύετε?

Ευχαριστώ

:) Τι περιμένεις να σου πούμε εμείς εδώ που το έχουμε για πρώτη συσκευή και για πλήρης χρήσης internet email κτλ κτλ ότι δεν αξίζει? :D

Περίμενα το 920 αλλά για τα λεφτά του δεν με καλύπτει σε αυτά που θέλω φωτογραφικά και σαν λειτουργικό ακόμα. Θα περιμένω να δω τι θα κάνει στο μελλον η ΝΟΚΙΑ.

Οπότε κατέληξα στις 2 εξής αγορές για το επόμενο 2μηνο : Nokia 808 και Asus Nexus 7

Η ελευθερία και οι φωτογραφία του Symbian και οι εφαρμογές και ευκολία του Android σε μια από τις καλύτερες μορφές τους.

Με λιγότερα χρήματα από οσα θα θέλει το 920

Xiaomi Mi 9T 128GB

Έγινε μεταφορά ποστ εδώ Αξεσουάρ (memory cards, hands free & άλλα). Επίσης αφήστε στην άκρη τις συγκρίσεις-αναφορές σε άλλες συσκευές, please. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

:) Τι περιμένεις να σου πούμε εμείς εδώ που το έχουμε για πρώτη συσκευή και για πλήρης χρήσης internet email κτλ κτλ ότι δεν αξίζει? :D

Αυτό να μου πεις :p

Θα το δούμε στην πράξη μετά τις γιορτές τότε :)

Προς υποψήφιους αγοραστές και μη, έπαιζα σήμερα με το κινητό ανοίγωντας εφαρμογές, μέχρι που δεν είχε πια νόημα... Δηλαδη: άνοιξα καμιά 25αρια, μεταξύ άλλων hd games, gps, opera+ native browser, και το κινητό όχι απλά δε κόλησε, αλλά ήταν σαν να μην είχα ανοίξει καμία...:) ΔΕ ΜΑΣΑΕΙ!

καλησπέρα παιδιά-από σήμερα και εγώ ευτύχης κάτοχος-πούλησα galaxy νότε και γύρισα στα γνώριμα λημέρια με το κουμπί ξεκλειδώματος στα πλάγια, και την άριστη θέαση στο ήλιο αφού οι hd amoled κτλ είναι μπαλαμουτι για να κοροϊδευόμαστε -ας λένε ότι το συμπιαν πέθανε, μια χαρά βρίσκω τις εφαρμογές που θέλω και από κάμερα δεν συζητάμε-όπως και να τραβήξεις καλή θα βγει. Το aura μόνο θα μου λείψει που το εχω στο Ν8 και στον πρωίν γαλαξία.

καλησπέρα παιδιά-από σήμερα και εγώ ευτύχης κάτοχος-πούλησα galaxy νότε και γύρισα στα γνώριμα λημέρια με το κουμπί ξεκλειδώματος στα πλάγια, και την άριστη θέαση στο ήλιο αφού οι hd amoled κτλ είναι μπαλαμουτι για να κοροϊδευόμαστε -ας λένε ότι το συμπιαν πέθανε, μια χαρά βρίσκω τις εφαρμογές που θέλω και από κάμερα δεν συζητάμε-όπως και να τραβήξεις καλή θα βγει. Το aura μόνο θα μου λείψει που το εχω στο Ν8 και στον πρωίν γαλαξία.

Καλώς τον και με γεια το εργαλείο! Τι χρώμα το πηρες και από που? Όντως το sygic το ήθελα και εγώ, όχι σαν απαραίτητο πρόγραμμα, αλλά μου άρεσε. Υπάρχει ελπίδα να το πορταρει κάποιος όπως και στο Ν8 πάντως..

καλημέρα.το πήρα σε μαύρο,μου αρέσει ποιο πολύ γιατί κόβει λίγο το μέγεθος,κυρίως το πάχος του.από χρυσή ευκαιρία το βρήκα στα 450,αριστο με απόδειξη.το σεταρα σήμερα και σκίζει το ατιμο.ξέρεις πως μπορώ να βάλω τον όπερα σαν προεπιλογη,ο browser της μαμάς καταπίνει μεγάμπαιτ σαν νεράκι

καλημέρα.το πήρα σε μαύρο,μου αρέσει ποιο πολύ γιατί κόβει λίγο το μέγεθος,κυρίως το πάχος του.από χρυσή ευκαιρία το βρήκα στα 450,αριστο με απόδειξη.το σεταρα σήμερα και σκίζει το ατιμο.ξέρεις πως μπορώ να βάλω τον όπερα σαν προεπιλογη,ο browser της μαμάς καταπίνει μεγάμπαιτ σαν νεράκι

Άντε με γειά! Ρυθμίσεις - ρυθμίσεις εφαρμογών - προεπιλεγμένες εφαρμογές - περιήγηση διαδικτύου.

...καλά το camera pro κάνει τα απίστευτα.όσο και να ζουμαρεις δεν θολώνει. Και με το spb είναι όνειρο

• 2 weeks later...

Πλησιάζει η ώρα της απόκτησης του θηρίου ........ Μιας και το hardware του είναι πολύ δυνατό για Nokia Belle Os, προτείνετε παρόλα αυτά να του περάσω την custom του lagoskon που έχει βγάλει?

καλύτερα να βάλω το camera pro σαν default ή να αφήσω το native?

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Πλησιάζει η ώρα της απόκτησης του θηρίου ........ Μιας και το hardware του είναι πολύ δυνατό για Nokia Belle Os, προτείνετε παρόλα αυτά να του περάσω την custom του lagoskon που έχει βγάλει?

καλύτερα να βάλω το camera pro σαν default ή να αφήσω το native?

Ο lagoskon δεν έχει βγάλει ακόμη, η Nektaria έχει και στην συστήνω ανεπιφύλακτα! Όσο για την camera μια χαρά είναι και οι δυο.

Ο lagoskon δεν έχει βγάλει ακόμη, η Nektaria έχει και στην συστήνω ανεπιφύλακτα! Όσο για την camera μια χαρά είναι και οι δυο.

Α ναι, τα έμπλεξα :p .. Είναι πιο γρήγορη η rom της απο την ήδη γρήγορη Belle fp2 ? η διαφορά είναι αισθητή? bugs?

Καλύτερο ποιο είναι όμως? Είμαι απο τους ανθρώπους που τα πηγαίνω καλά με τα native, για αυτό το λέω :p . Έχει κάτι το pro που δεν έχει ο native?

Oneplus 5 - 128GB

Α ναι, τα έμπλεξα :p .. Είναι πιο γρήγορη η rom της απο την ήδη γρήγορη Belle fp2 ? η διαφορά είναι αισθητή? bugs? .

Καλύτερο ποιο είναι όμως? Είμαι απο τους ανθρώπους που τα πηγαίνω καλά με τα native, για αυτό το λέω :p . Έχει κάτι το pro που δεν έχει ο native?

καλησπερα. στο cfw ΔΕΝ πειραξα κάτι που να αφορά την ταχύτητα. Δεν θα δεις διαφορα σε θεμα ταχυτητας. δες αυτο το θέμα για να δεις τι εχω αλλαξει.παντως πιστευω πως οι αλλαγες αξιζουν για να περασεις το cfw μου. bugs απ΄οσο ξερω δεν έχει. ειπε βεβαια πως και ο lagoskon θα παρει το 808,οποτε σιγουρα θα "μαγειρεψει" και αυτος cfw:lol: περιμενε και αποφασιζεις.

για το camera pro το ειχα και το εβγαλα. δεν ξερω γιατι, αλλα δεν μου αρεσε. δοκιμαζεις και αποφασιζεις:)

καλησπερα. στο cfw ΔΕΝ πειραξα κάτι που να αφορά την ταχύτητα. Δεν θα δεις διαφορα σε θεμα ταχυτητας. δες αυτο το θέμα για να δεις τι εχω αλλαξει.παντως πιστευω πως οι αλλαγες αξιζουν για να περασεις το cfw μου. bugs απ΄οσο ξερω δεν έχει. ειπε βεβαια πως και ο lagoskon θα παρει το 808,οποτε σιγουρα θα "μαγειρεψει" και αυτος cfw:lol: περιμενε και αποφασιζεις.

για το camera pro το ειχα και το εβγαλα. δεν ξερω γιατι, αλλα δεν μου αρεσε. δοκιμαζεις και αποφασιζεις:)

Με κάλυψες... το αναμένω.. 1 βδομάδα θα το έχω με το μαμά αναγκαστηκά, γιατί θα το λάβω ενώ θα είμαι London. Μόλις γυρίσω θα του αλλάξω τα φώτα!

Απο μπαταρία πως πηγαίνει? Τελικά το led flash του, είναι επιπέδου Galaxy Note/Galaxy S2/3 ?

Oneplus 5 - 128GB

αν εννοεις στις φωτος.....το xenon flash σκοτωνει!!! οσο αφορα το βιντεο το led καλο εναι αν και θα το ηθελα ενα κλικ πιο δυνατο.....

η μπαταρια ειναι μια χαρα, με αρκετο σκαλισμα,μυνηματα ιντερνετ και το βραδυ που γυριζω σπιτι εχω ενα 40% υπολοιπο,με παραπανω χρηση βγαζει σιγουρα ανετα την μερα. Μια φορα καταφερα να την αδειασω πριν κλεισει μερα αλλα εκεινη τη μερα απο τις 8 το πρωι μεχρι της 6 το απογευμα τραβαγα βιντεο και φωτο συνεχεια (airshow γαρ) οποτε μια χαρα με εβγαλε.... :)

Edited by chocbhed_6630

αν εννοεις στις φωτος.....το xenon flash σκοτωνει!!! οσο αφορα το βιντεο το led καλο εναι αν και θα το ηθελα ενα κλικ πιο δυνατο.....

η μπαταρια ειναι μια χαρα, με αρκετο σκαλισμα,μυνηματα ιντερνετ και το βραδυ που γυριζω σπιτι εχω ενα 40% υπολοιπο,με παραπανω χρηση βγαζει σιγουρα ανετα την μερα. Μια φορα καταφερα να την αδειασω πριν κλεισει μερα αλλα εκεινη τη μερα απο τις 8 το πρωι μεχρι της 6 το απογευμα τραβαγα βιντεο και φωτο συνεχεια (airshow γαρ) οποτε μια χαρα με εβγαλε.... :)

Για το xenon ναι, τα ξέρω.. Θα κάνω εγώ άμεσα σύγκριση ανάμεσα στο led του Note και του 808 και θα σας πω.

Να ρωτήσω, αν δεν κάνω λάθος είπαν πως μετά την fp2 να περιμένουμε και άλλα για το 808 ?

Oneplus 5 - 128GB

Να ρωτήσω, αν δεν κάνω λάθος είπαν πως μετά την fp2 να περιμένουμε και άλλα για το 808 ?

Έτσι είπαν ναι. Άλλωστε έχει να βελτιωθεί και η έκθεση ακόμα.. Να της βάλουν πολλαπλή επιλογή αρχείων γιατί δεν έχει ακόμα.. Άντε καλώς να το πάρεις και να έρθεις στην παρέα αλλόπιστε! (πλακα):)

Έτσι είπαν ναι. Άλλωστε έχει να βελτιωθεί και η έκθεση ακόμα.. Να της βάλουν πολλαπλή επιλογή αρχείων γιατί δεν έχει ακόμα.. Άντε καλώς να το πάρεις και να έρθεις στην παρέα αλλόπιστε! (πλακα):)
Εγώ για πολλαπλή επιλογή αρχείων χρησιμοποιώ το photo book και κάνει μια χαρά δουλειά, το συστήνω!

επιβεβαιωνω και εγώ για το photo book .κάνει πολύ καλή δουλειά.εκτός από την πολλαπλη επιλογή κάνει και πολλά άλλα που δύσκολα θα τα κάνει η μαμά εφαρμογη.από προγράμματα πλοήγησης εκτός από της μαμάς που είναι πολύ καλό έχετε δοκιμάσει κάτι άλλο;

δεν παρεξηγώ :lol: :p , don't worry!

Δεν έχει πολλαπλή επιλογή ?? τι άκυρο είναι αυτό ?? Μόλις έγινε η παραγγελία, καινούργιο λευκό(κόκκινο το ήθελα βέβαια) στα 405€ :D .. Θα με περιμένει Λονδίνο μόλις φτάσω 30/11 !!

H απόλυτη ευτυχία .. Note + 808 ... δεν υπάρχει καλύτερος συνδιασμός :)

Oneplus 5 - 128GB

δεν παρεξηγώ :lol: :p , don't worry!

Δεν έχει πολλαπλή επιλογή ?? τι άκυρο είναι αυτό ?? Μόλις έγινε η παραγγελία, καινούργιο λευκό(κόκκινο το ήθελα βέβαια) στα 405€ :D .. Θα με περιμένει Λονδίνο μόλις φτάσω 30/11 !!

H απόλυτη ευτυχία .. Note + 808 ... δεν υπάρχει καλύτερος συνδιασμός :)

παιδια μια ερωτησουλα, ειμαι και εγω κατοχος του 808, οταν βγαζουμε φωτος, σε τι ποιοτητα ειναι καλυτερα να βγαζουμε στην κανονικη ή στην ελαχιστη ?? στην κανονικη μια φωτο εχει μεγεθος περιπου 800kb και στην ελαχιστη γυρω στο 1,8 mb,,,,