Nikos_Mpl Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Η επανεκκίνηση καταναλώνει πολύ ενέργεια. Επίσης εδώ μιλάς για άλλη συσκευή, ίδιο λειτουργικό μεν, αλλά άλλο hardware. Γεγονός είναι ότι το battery monitor δεν είναι και το πιο ακριβές πρόγραμμα, αλλά αυτό που παραμένει είναι ότι μετά από τόση και διαφορετική χρήση το 808 παρέμεινε ανοιχτό. συμφωνω,αλλα αλλο ειναι τα εχω ανοιχτο ολη μερα και να δειχνει οτι ειμαι στο 80% και μολις το κλεινω να διαπιστωνω οτι ειμαι κατω απο 60% και αλλο να ξερω απο την αρχη οτι φτανω τη μεση..στην 1η περιπτωση δε θα το φορτισω νομιζοντας οτι θα βγαλει ολη τη μερα ενω στη 2η θα το φορτισω ξεροντας οτι μπορει και να μην την βγαλει. οπως και να εχει,ναι η μπαταρια,και βασικα η καταναλωση ενεργειας τοσο του λειτουργικου αυτου οσο και των συσκευων αυτων ειναι οντως πολυ χαμηλη. προχθες πηρα ενα xperia P και η μπαταρια του δεν βγαζει 12ωρο οσο οικονομια και να κανω..ο φορτιστης γινεται το 2ο αξεσουαρ σου.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Ενημερωτικά, αν θέλετε να ξέρετε ακριβώς το επίπεδο της μπαταρίας, υπαρχουν widgets που δείχνουν το επίπεδο σε mAh. είναι η μόνη ακριβής λύση. Νομίζω υπάρχουν 2 τέτοια widget, το ένα ειναι το qoobattery, το άλλο δεν θυμάμαι τ όνομά του, και μετά το flashάρισμα του κινητού μου, επειδή τα παιξε, δεν μπόρεσα να το ξαναβρω..(αν ξέρει κανεις ας μου πει:Ρ) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Ενημερωτικά, αν θέλετε να ξέρετε ακριβώς το επίπεδο της μπαταρίας, υπαρχουν widgets που δείχνουν το επίπεδο σε mAh. είναι η μόνη ακριβής λύση. Νομίζω υπάρχουν 2 τέτοια widget, το ένα ειναι το qoobattery, το άλλο δεν θυμάμαι τ όνομά του, και μετά το flashάρισμα του κινητού μου, επειδή τα παιξε, δεν μπόρεσα να το ξαναβρω..(αν ξέρει κανεις ας μου πει:Ρ) στο Ν8 που ειχα δοκιμασει παντως κανα 2 εφαρμογες,το μονο που καταφερνουν ειναι να αυξησουν την καταναλωση ενεργειας.θελω να πω οτι οκ,αν μαθεις το κινητο σου,ολα αυτα ειναι περιττα, κατα την δικη μου αποψη.πχ Ν8 το φορτιζω καθε 2η μερα με τη χρηση που κανω,σπανια καθε 3η. τα xperia καθε μερα(σπανια καθε 2,καμια φορα και 2 φορες τη μερα) Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 στο Ν8 που ειχα δοκιμασει παντως κανα 2 εφαρμογες,το μονο που καταφερνουν ειναι να αυξησουν την καταναλωση ενεργειας.θελω να πω οτι οκ,αν μαθεις το κινητο σου,ολα αυτα ειναι περιττα, κατα την δικη μου αποψη.πχ Ν8 το φορτιζω καθε 2η μερα με τη χρηση που κανω,σπανια καθε 3η. τα xperia καθε μερα(σπανια καθε 2,καμια φορα και 2 φορες τη μερα)απλά ανέφερα ότι εάν κάποιος θέλει να ξέρει ακριβώς το ποσοστό φορτισης της μπαταρίας, αυτός είναι ο ακριβής τρόπος. δεν θεωρώ ότι πρέπει να μπερδευόμαστε με την μπαταρία, προσωπικά όποτε κάθομαι κοντά στον φορτιστή το φορτίζω:p και δεν ξεμένω ποτέ, παρόλη τη βαριά χρήση που κάνω. (ξανά ενημερωτικά, αν βάλεις το widget σε μια αρχική οθόνη που δεν πολυκοιτάς, δεν ανανεώνεται μέχρι να σκρολλάρεις στην συγκεκριμένη επιφάνεια και να δεις το widget. οπότε, καταναλωνει πόρους μονο οταν πας να το δεις και να ενημερωθείς;)) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Το extra buttons δουλεύει στο 808;;; Πλέον είναι το μόνο που χρησιμοποιώ και με βολεύει αφάνταστα! Θεωρώ αρκετά εύστοχη την ένδειξη του της μπαταρίας και το κινητό μου (N8) κρατάει σε αναμονή πάνω από 3 μέρες!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 (edited) Το extra buttons δουλεύει στο 808;;; Πλέον είναι το μόνο που χρησιμοποιώ και με βολεύει αφάνταστα! Θεωρώ αρκετά εύστοχη την ένδειξη του της μπαταρίας και το κινητό μου (N8) κρατάει σε αναμονή πάνω από 3 μέρες!! Εννοείται ότι δουλέυει και βγήκε σήμερα νέα έκδοση ειδικά για fp2. Κουτσά στραβά πέφτει και η τιμή κάπως.. 538 έφτασε εδώ. 469 Γερμανία.. Edited October 25, 2012 by Moralas Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkarr Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Φοράω την fp2 της Νεκταρίας Κάποιες φορές μόλις απαντήσω σε μια κλήση κάνει restart το τηλέφωνο Το έχει κανεις αυτό το θέμα με normal fp2 ? Υποπτέυομαι μήπως σχετίζεται με κάποιο hack (p.x. αυτό για να μην κάνει μπιπ κατά την ηχογράφηση κλήσης?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Φοράω την fp2 της Νεκταρίας Κάποιες φορές μόλις απαντήσω σε μια κλήση κάνει restart το τηλέφωνο Το έχει κανεις αυτό το θέμα με normal fp2 ? Υποπτέυομαι μήπως σχετίζεται με κάποιο hack (p.x. αυτό για να μην κάνει μπιπ κατά την ηχογράφηση κλήσης?) καλησπερα. καλα όλα τα στραβά σε ΄σενα θα τύχουν:lol: Δεν μου το είπε καποιος άλλος κι εγω δεν το έχω πάθει ούτε μια φορά. και φυσικά εχω ενεργοποιημένο το patch για το μπιπ :) ποιο προγραμμα εχεις για την ηχογραφηση κλησεων? εγω το SymbRecorder V5.20. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Βγήκε στο store το nokia chat για το κινητό μας. Δουλεύει άψογα, και το widget επίσης. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Βγήκε στο store το nokia chat για το κινητό μας. Δουλεύει άψογα, και το widget επίσης. αυτο εδω εννοεις: http://store.ovi.com/content/75668?clickSource=search&pos=1 ?? αξιζει τον κοπο?υποκαθιστα ebuddy και τετοια δηλαδη? Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Ναι αυτό, το χρησιμοποιούσα στο Ν8 αλλά δε δούλευε στο 808. Πλέον είναι οκ γιαυτό και το πόσταρα εδώ. Έχει widget και ειδοποιήσεις κτλ γιαυτό το θεωρώ καλό και χρήσιμο. Και τρέχει και σφαίρα στο 808. Θα μπορούσε να έχει μερικές επιλογές επιπλέον βέβαια αλλά οκ. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkarr Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Χρησιμοποιω το bolderbeast recorder nektaria Κατσε να δοκιμασω και το δικο σου μηπως φταιει αυτό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Total Recall v5.0.5 . Το απόλυτο..!!!! Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs71 Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 αυτο εδω εννοεις: http://store.ovi.com/content/75668?clickSource=search&pos=1 ?? αξιζει τον κοπο?υποκαθιστα ebuddy και τετοια δηλαδη? το νιμπαζ μου φαινεται καλυτερο εχει και φεισμπουκ τσατ το πλεονεκτημα της νοκια ειναι οτι εχει ειδοποιηση στην στατους μπαρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 το νιμπαζ μου φαινεται καλυτερο εχει και φεισμπουκ τσατ το πλεονεκτημα της νοκια ειναι οτι εχει ειδοποιηση στην στατους μπαρ το Slick είναι το καλύτερο και πιο απλό, κι έχει και διακριτική ειδοποιηση on the top Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Το έχουμε πει άπειρες φορές, για ότι έχει να κάνει με εφαρμογές απευθυνόμαστε εδώ [symbian^3] Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα για εφαρμογές. Σταματήστε επιτέλους να βγαίνετε εκτός θέματος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. October 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2012 μολις μου εβγαλε το nokia suite για το 808 αναβαθμιση για τις εφαρμογες '''ημερολογιο'' και ''SMS'', οσοι πιστοι προσελθετε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aneroll Δημ. November 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2012 μπορεί να μου πει κάποιος κάτοχος λίγα πράγματα για το κινητό γιατί σκέφτομαι να το αγοράσω. κυρίως η κάμερα με ενδιαφέρει τα άλλα τα ξέρω μιας και είχα 14 μήνες το Ν8, το Ν8 είχε φοβερή κάμερα αυτό τι λέει έχει όντως τοσο καλή κάμερα? θα δω μεγάλη διαφορά με το Ν8? καλα με το galaxy note που εχω σιγουρα θα δω. γενικα ενα μινι reviw από την εμπειρία σας από το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Αν σου αρεσε το Ν8 αυτο θα σε ξετρελανει...πιο μεγαλη οθονη πιο γρηγορο πιο καλο γενικα λογω qt ....Η καμερα ειναι πολυ καλύτερη και οχι απλα καλύτερη του N8... Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 (edited) Aneroll ξέχνα ότι έχεις στο μυαλό σου περί κάμερας κινητού.. Δυστυχώς αυτό το κινητό παραμελείται και δεν πουλάει όσο πρέπει ή δεν προωθείται όσο πρέπει ή σνομπάρεται από "γνώστες" κτλ, για τα λίγο πολύ γνωστά σε όλους αίτια (symbian, nokia, windowsphone κτλ). Είναι πολύ ευχάριστο, αν δε τρελένεσαι για να κατεβάζεις κάθε μέρα εφαμογές κτλ και είσαι καλυμμένος με τα βασικά και λίγα παραπάνω τότε πάρτο με κλειστά μάτια. Για την κάμερα απλά θα το διαπιστώσεις και μόνος σου, δε χρειάζεται να πούμε τίποτα. Να σημειώσω ότι του έχω αλλάξει τα φώτα στο μοντάρισμα, στο βάλε βγάλε εφαρμογές κτλ , είμαι ακόμα σε φάση beta testing και έχει κολήσει μια φορά με δικό μου φταίξιμο στους δύο μήνες που το έχω. +πολύ καλή αυτονομία Edited November 6, 2012 by Moralas Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rbmk Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 μπορεί να μου πει κάποιος κάτοχος λίγα πράγματα για το κινητό γιατί σκέφτομαι να το αγοράσω. κυρίως η κάμερα με ενδιαφέρει τα άλλα τα ξέρω μιας και είχα 14 μήνες το Ν8, το Ν8 είχε φοβερή κάμερα αυτό τι λέει έχει όντως τοσο καλή κάμερα? θα δω μεγάλη διαφορά με το Ν8? καλα με το galaxy note που εχω σιγουρα θα δω. γενικα ενα μινι reviw από την εμπειρία σας από το κινητό Ειναι πιο ογκωδες απο το Ν8 και βαρυτερο. Δεν ειναι ασχημο σα σουλουπι, αλλα το Ν8 δεν παιζοταν σε εμφανιση. Το 808 ειναι αρκετα πιο γρηγορο σα συσκευη και κραταει ολα τα καλα του Ν8, δυνατο ακουστικο, καλη αποδοση ηχου. Η καμερα ειναι πολυ αρκετα καλυτερη απο του Ν8, πολυ καλυτερη του συναγωνισμου. Η τελευταια ενημερωση λογισμικου το εκανε αλλο τηλεφωνο, προς το καλυτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Λογικά σε 1-1.5 μήνα θα το έχω και εγώ στα χέρια μου , με όλα τα καλά που αυτό συνεπάγεται. !!! Ήδη έσπασε το φράγμα των 500€ . Πάω φουλ για το άσπρο. Μάλλον θα το κρατήσω κανά 3-5 χρόνια, εκτός αν βγάλει η ΝΟΚΙΑ WP9 + PureView 3 + Xenon +OIS Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 Λογικά σε 1-1.5 μήνα θα το έχω και εγώ στα χέρια μου , με όλα τα καλά που αυτό συνεπάγεται. !!! Ήδη έσπασε το φράγμα των 500€ . Πάω φουλ για το άσπρο. Μάλλον θα το κρατήσω κανά 3-5 χρόνια, εκτός αν βγάλει η ΝΟΚΙΑ WP9 + PureView 3 + Xenon +OIS καλησπέρα. καλά κάνεις και πηγαίνεις για το άσπρο, είναι φανταστικό :) κι έγω για 3 τουλάχιστον χρόνια το πήρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 lagoskon από που θα το πάρεις αν επιτρέπεται; :) Θέλω να δω και εγώ τι οικονομίες θα έχω κάνει μέχρι τις γιορτές, μήπως και καταφέρω να το αποκτήσω! Ζαχαρώνω και το 920, αλλά κακά τα ψέματα...το 808 είναι και θα είναι για πολύ καιρό το απόλυτο φωτογραφικό κινητό τηλέφωνο! Μακάρι να μπορέσω να δώσω κάπου και το N8...αν και θα το κάνω με βαριά καρδιά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. November 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2012 lagoskon από που θα το πάρεις αν επιτρέπεται; :) Θέλω να δω και εγώ τι οικονομίες θα έχω κάνει μέχρι τις γιορτές, μήπως και καταφέρω να το αποκτήσω! Ζαχαρώνω και το 920, αλλά κακά τα ψέματα...το 808 είναι και θα είναι για πολύ καιρό το απόλυτο φωτογραφικό κινητό τηλέφωνο! Μακάρι να μπορέσω να δώσω κάπου και το N8...αν και θα το κάνω με βαριά καρδιά!!! Από εδώ σίγουρα.. Και εγώ με βαριά καρδιά το έδωσα το Ν8 αλλά πίστεψέ με θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο το 808 σε όλα. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts