Jump to content

[Επίσημο] Nokia 808 PureView

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα σε ολους !

Οταν το 808 τραβαει μια φωτογραφια τι ακριβως κανει;

Εννοώ οτι: Το Ν73 για παράδειγμα, οταν τραβουσε την φωτογραφια αναβοσβηνε και λιγο το φλας απο πισω και καταλαβαινες οτι εχει βγει η φωτο.

Το 808 σου δινει καποιο "μήνυμα" οτι μολις τραβήχτηκε μια φωτογραφία;

Δεν έχεις ενεργοποιημένο τον ήχο της κάμερας για να ξέρεις οτι τράβηξε την φωτογραφία?

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Δεν έχεις ενεργοποιημένο τον ήχο της κάμερας για να ξέρεις οτι τράβηξε την φωτογραφία?

Και εγώ δε κατάλαβα τι εννοεί.. Όταν βγάζεις μια φωτογραφία κάνει και ήχο, αλλά και η φωτογραφία που τραβήχτηκε πάει δεξιά κάτω στο εικονίδιο που ανοίγει την έκθεση.

Και εγώ δε κατάλαβα τι εννοεί.. Όταν βγάζεις μια φωτογραφία κάνει και ήχο, αλλά και η φωτογραφία που τραβήχτηκε πάει δεξιά κάτω στο εικονίδιο που ανοίγει την έκθεση.

Μπορεί να εννοεί αν θα το παίρνουν χαμπάρι οι υπόλοιποι ότι τραβήχτηκε η φωτο. Στο Ν8 για παράδειγμα αν δεν κανω λαθος όταν τραβάς φωτογραφία ανοίγει το κόκκινο led που είναι για το focus, φαντάζομαι θα ισχύει το ίδιο και για το 808.

Nickolas

όσο κι αν αυξήσουν την συχνότητα στους πανάρχαιους ARMv6 αρχιτεκτονικής επεξεραγαστές εκεί στη nokia δεν καταφέρνουν τίποτα..

Ισχυει αυτο.Αν εβαζαν τον cpu του lumia 610 με 256 ραμ θα σκοτωνε.Kαλα με 512 ραμ δεν το συζηταμε....Εντωμεταξυ εχω διαβασει πως ειναι και φθηνοτεροι απο τους arm11.Τι να πει κανεις...

Μπορεί να εννοεί αν θα το παίρνουν χαμπάρι οι υπόλοιποι ότι τραβήχτηκε η φωτο. Στο Ν8 για παράδειγμα αν δεν κανω λαθος όταν τραβάς φωτογραφία ανοίγει το κόκκινο led που είναι για το focus, φαντάζομαι θα ισχύει το ίδιο και για το 808.
ακριβώς αυτό. όλα τα nokia κι όχι μόνο το κάνουν αυτό

Ισχυει αυτο.Αν εβαζαν τον cpu του lumia 610 με 256 ραμ θα σκοτωνε.Kαλα με 512 ραμ δεν το συζηταμε....Εντωμεταξυ εχω διαβασει πως ειναι και φθηνοτεροι απο τους arm11.Τι να πει κανεις...
είναι αλλά η nokia δεν μπήκε ποτέ στον κόπο να αναπτύξει το symbian να τρέχει σε νεότερους επεξεργαστές να έχει και κορυφαίες επιδόσεις.. Edited by gerstavros2

ακριβώς αυτό. όλα τα nokia κι όχι μόνο το κάνουν αυτό

είναι αλλά η nokia δεν μπήκε ποτέ στον κόπο να αναπτύξει το symbian να τρέχει σε νεότερους επεξεργαστές να έχει και κορυφαίες επιδόσεις..

Aυτό θα την φάει... Κρίμα πάντως. Το symbian δουλεύει πολύ πολύ στρωτά ως λειτουργικό. Μπορεί να είναι ελαφρώς αργό αλλά είναι πολύ αξιόπιστο.

Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p )

Aυτό θα την φάει... Κρίμα πάντως. Το symbian δουλεύει πολύ πολύ στρωτά ως λειτουργικό. Μπορεί να είναι ελαφρώς αργό αλλά είναι πολύ αξιόπιστο.
αργό?:rtfm: το symbian είναι το ελαφρύτερο mobile λειτουργικό. Το hardware των συσκευών της nokia είναι αργό και πανάρχαιο:down:

Στο 808 πάει σφαίρα.. Φαντάσου σε κάνα διπηρυνο πως θα πήγαινε..

δεν χρειάζεται διπήρηνο. ακόμη κι ένας φθηνιάρικος μονοπύρηνος cortex-A8 στα 800-1000MHz (αυτούς που χουν τα κινεζικα ταμπλετς και κινητά κάτω των 100€) είναι ταχύτερος απ τους armv6 της Nokia:p

Μόλις έκανα μια αναβάθμιση "μουσική" από το nokia suite.

αυτο ειναι μαγαζι για να αγοραζεις τραγουδια και δεν υποστηριζει ελλαδα:mad:

δοκιμασε κανενασ να αγορασει βαζοντας αλλη χωρα?

Να δουμε πότε θα βγει και για την ελληνικη εκδοση fp2

Καμμια μαγειρεμένη ελληνική έκδοση fp2 ξέρετε? Εχετε δοκιμάσει ? (π.χ. σαν του Lagoskon για το Ν8)

ποιο ''ελληνικη'' απο την balkans(περιεχει ελληνικα) δεν γινετε, εξαλλου οι συσκευες που εχουν πουληθει και εδω balkans(059Μ963) ειναι

Αυτή είναι η ελληνική. Και είναι καλύτερη από τις "ελληνικές" γιατί παίρνει πρώτη πρώτη αναβάθμιση κάθε φορά.

Κάτι έλεγε η Νεκταρία ότι ετοιμάζει, την περιμένουμε :)

Ελπίζω ο lagoskon να αναβαθμιστεί σε 808 το γρηγορότερο! (ακούς???? χαχα)

Αυτή είναι η ελληνική. Και είναι καλύτερη από τις "ελληνικές" γιατί παίρνει πρώτη πρώτη αναβάθμιση κάθε φορά.

Κάτι έλεγε η Νεκταρία ότι ετοιμάζει, την περιμένουμε :)

Ελπίζω ο lagoskon να αναβαθμιστεί σε 808 το γρηγορότερο! (ακούς???? χαχα)

καλησπερα. διαβαζα για προβληματα γι'αυτο δεν ετοιμασα κατι. τωρα κατεβαζω τα νεα αρχεια και αρχιζω το μαγειρεμα. αργα το βραδυ ή αυριο θα εχω κατι ετοιμο. περιμενω προτασεις για mods και εφαρμογες που θελετε να εχει.

Προτείνω να ενσωματώσεις και το Mod που έχω φτιάξει στο ημερησιο VibeInCall για να έχουμε πλέον δόνηση σε 2η εισερχόμενη ενώ μιλάμε. Σε όσους είχαμε ενεργοποιημένο το patch RemoveRecordTone δεν υπήρχε τρόπος να καταλάβουμε ότι έχουμε κλήση. Τώρα όμως ....
Xiaomi Mi 9T 128GB

καλησπέρα σε όλους. ετοιμο το cfw ! τωρα το ανεβαζω σε dropbox. σε μια ωρα λεει:(

Για αρχη να πω πως ΔΕΝ ειχα πολυ χρονο να δοκιμασω το cfw. το περασα στο κινητο μου

πριν 2 ωρες και τωρα το δινω σε οποιον το θελει :) δεν εχω διαπιστωσει καποιο προβλημα

μεχρι τωρα. παρακαλω αν καποιος βρει καποιο προβλημα να μου το πει ΜΟΝΟ αν ειναι σχετικο

με οσα γραφω οτι εχω αλλαξει παρακατω. ΔΕΝ φταιω εγω για ολα τα προβληματα της ΝΟΚΙΑ

τι "πείραξα" ?

-Hacked installserver.exe

-RomPatcherPlus_3.1 με autostart.

-εφαρμογες στο uda, φυσικα ολες δωρεαν

1KillMe.v1.36

2MemCheck Touch

3Nokia Battery Monitor 3.1

4converter touch

5dukto

6NeoReader

7Best Screensnap

8Timer Touch

9WhatsApp

10LeStartstop

11SymTorrent

12x-plore

-διεγραψα ολες τις γλωσσες στο uda και rofs2 εκτος απο ελληνικα και αγγλικα.

-αλλαξα τα εφε με

ελπιζω να σας αρεσουν

-αλλαξα ηχο και animation εκκινησης.

-πρόσθεσα αρκετους ηχους για ολα τα γουστα.ελπίζω να σας αρεσουν.

-αλλαξα τους σελιδοδεικτες στον browser της ΝΟΚΙΑ.πιστευω πως θα σας αρεσουν.

-αλλαξα τα default RSS feeds στον browser της ΝΟΚΙΑ. εβαλα αρκετα ελληνικα site ειδησεων.

μπορειτε να τα επιλεξετε σαν widgets στην αρχικη οθονη.πιστευω πως θα σας αρεσουν.φυσικα

κι εβαλα το myphone.gr.

-στο μενου μπορειτε να κανετε υποφακελους και να μετανομασετε τις εφαρμογες.

-στο λεξικο υπαρχει και η ελληνικη γλωσσα. δεν χρειαζετε να την κατεβασετε.

-διεγραψα αρκετες εφαρμογες της ΝΟΚΙΑ με το UDA Apps Cleaner.Vlingo, Ovi Music,

World Traveler,Antivirus,CNN, Microsoft Communicator κ.α.

-διεγραψα τις εικόνες στο data\prebuiltmedia\images\backgrounds

-στα μηνυματα Meego style στις συζητησεις. πολυ ωραια κατα την γνωμη μου.

-νεο avkon2.mif. απλο και ωραίο.

-έχουμε πλέον δόνηση σε 2η εισερχόμενη ενώ μιλάμε. και με ενεργοποιημένο το patch RemoveRecordTone. ευχαριστω lagoskon

-πατωντας τον μεγενθυτικο φακο στην αρχικη οθονη ανοιγουν οι επαφες και οχι η

αναζητηση.

-ελευθερος χωρος c με την πρωτη εκκινηση 450 mb

Edited by nektaria

Νεκταρία με το πρώτο μου φορματ θα την τιμήσω την "κουστομιά"! Προς το παρόν βαριέμαι το ξαναστήσιμο, δώσμου λίγο χρόνο :)

Παρακαλώ πολύ να μην συνεχιστεί η συγκεκριμένη κουβέντα εδώ αλλά στις Πλατφόρμες.

Ευχαριστώ :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Καλησπέρα προέρχομαι από iphone με ότι αυτό καταλαβαίνεται συνεπάγεται , με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο κινητό αλλά θα ήθελα λόγο της εργασίας μου κάποια προγράμματα πού στο iphone δεν είχα αλλά είχα στο htc hd2 .

Α) πρόγραμμα καταγραφής (μαγνητοφώνησης) κλίσης

Β) μπλοκάρισμα σε κάποιους αριθμούς

Κώστας :cool:

Καλησπέρα προέρχομαι από iphone με ότι αυτό καταλαβαίνεται συνεπάγεται , με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο κινητό αλλά θα ήθελα λόγο της εργασίας μου κάποια προγράμματα πού στο iphone δεν είχα αλλά είχα στο htc hd2 .

Α) πρόγραμμα καταγραφής (μαγνητοφώνησης) κλίσης

Β) μπλοκάρισμα σε κάποιους αριθμούς

καλησπέρα.

Α)υπάρχει με πολύ καλή ποιότητα. και ηχογράφηση απο τα ακουστικά bt :) με το κατάλληλο patch ο άλλος δεν καταλαβαίνει

οτι καταγράφεις την κλήση.

Β)υπάρχει με το μόνο μείον πως ο άλλος ακούει ένα πολύ σύντομο ήχο πρίν τον απορρίψεις :(

καλησπέρα.

Β)υπάρχει με το μόνο μείον πως ο άλλος ακούει ένα πολύ σύντομο ήχο πρίν τον απορρίψεις :(

Δοκίμασε το safeManager v3.6 εκτός από πολλές επιλογές για μπλοκάρισμα (χρησιμοποιώ την out ofrange), κάνει και άλλα πολλά πράγματα (cleaner, autostart, file manager κλπ).

ΥΣ. Το έχω στο Ν8 και δεν το έχω δοκιμάσει στο 808