Jump to content

LG Optimus 4X HD (P880)

aby
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν ηξερα οτι υπαρχουν διαβαθμισεις απαλοτητας .Νομιζα οτι ειτε ειναι ειτε οχι..Αυτο θα ελειπε με τοσο μεταγενεστερη εκδοση να μην ηταν απαλο κιολας.

• Απαντήσεις 7,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πως δεν υπάρχουν! Το 4Χ είναι απλά "απαλό" αλλά σαφέστατα υπάχουν κάποια "γρατζουνίσματα". Η Jelly Bean γιατί ονομάστηκε "project butter"; Για να μην υπάρχει κανένα γρατζούνισμα μιά και στην ICS υπάρχουν! Απλά στο 4Χ μετριάζονται λόγω της ισχύος του.
Αυτο για το βουτυρο δεν το ηξερα

Για να κρατήσετε root μεταξύ εκδόσεων χρησιμοποιείστε Voodoo OTA root keeper. Τουλάχιστον, ίσον αυτό έκανα με το atrix hd που έχω και δούλεψε Edited by narta

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ μέσω OTA update πήγα από την 10f στην 10h και το ρουτ παρέμεινε κανονικά. Κανένα πρόβλημα δεν έχω αντιμετωπίσει μέχρι και σήμερα...

Καλησπέρα παιδιά! Έχω βρει το εν λόγο κινητό με τιμή 292 ευρώ. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει ελληνικό μενού,θα έχω πρόβλημα όταν μου στέλνουν sms που είναι γραμμένα στα ελληνικά?οι επαφές της κάρτας sim θα αναγνωρίζονται? αναβάθμιση παίρνει?

Καλησπέρα παιδιά! Έχω βρει το εν λόγο κινητό με τιμή 292 ευρώ. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει ελληνικό μενού,θα έχω πρόβλημα όταν μου στέλνουν sms που είναι γραμμένα στα ελληνικά?οι επαφές της κάρτας sim θα αναγνωρίζονται? αναβάθμιση παίρνει?

Εμενα φιλε ειναι ολλανδικο και απο μονο του ειχε ελληνικα ,νομιζω οτι ειναι euro open η ρομ του οποτε και εσενα πρεπει να εχει ελληνικα στη λιστα .Αν δεν εχει του φλασαρεις μια εκδοση που εχει.Δεν τιθεται θεμα περι αυτου.

292???????

Κάνε μια βόλτα από εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=353557&highlight=2808

Μάλλον τζάμπα χαρήκαμε και οι δύο...

@haki....

ειναι θεμα UI και σε αυτον τον τομεα η LG εχει το ελαφρυτερο απο καθε αλλη συσκευη!

Ένα παράπονο μόνο έχω σε σχέση με το smoothness : Αν βγάλετε μια επαφή έξω και πατήσετε για να την καλέσετε ή να στείλετε sms κτλ, το σύντομο μικρό menu που βγαίνει ( όχι της επαφής που καλύπτει όλη την οθόνη αλλά το μικρό ) κάνει ένα lag. Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει.Σε όλα τα άλλα είναι super smooth :)

καλησπερα στην παρεα και καλη χρονια

σκεφτομαι να το ξανπαρω!!

ροοτ εχει βγει ? και αν ναι υπαρχει τροπος να ξαναεπανελθει στην αρχικη κατασταση αν χρειαστει?

ευχαριστω!

αν θελω να γινω παλι unroot υπαρχει πουθενα οδηγος?

Φλασάρεις το αυθεντικό firmware μέσω .kdz αρχείων. Υπάρχει τόπικ στο xda.

Unroot γινεται ουσιαστικα μονο με ξαναπερασμα της rom που και εγω εχω ποσταρει το πως γινεται , πιο πισω στο θεμα.

Οσο για 4.1 νομιζω οτι παιζεται μεσα στον μηνα αυτο.Η ρομ , αν και κλειδωμενη , ειναι ηδη ανεβασμενη.

σας ετυχε ποτε να κολλησει το τηλ. και να χριαστει να βγαλετε μπαταρια για να κανετε reboot? βρηκα καποιον με ιδιο τηλ σημερα και εκει που το σκαλιζα να δω τι εχει περασμενω το τηλ κολλησε.και μου λεει το εχει ξαναπαθει

σας ετυχε ποτε να κολλησει το τηλ. και να χριαστει να βγαλετε μπαταρια για να κανετε reboot? βρηκα καποιον με ιδιο τηλ σημερα και εκει που το σκαλιζα να δω τι εχει περασμενω το τηλ κολλησε.και μου λεει το εχει ξαναπαθει
Αυτο φιλε μου το πιο πιθανον ειναι να ειναι απο καποια κακογραμμενη εφαρμογη, δεν σημαινει οτι εχει προβλημα η συσκευη. Σε ολους και σε ολες τις συσκευες μπορει να συμβει αυτο

Αυτο φιλε μου το πιο πιθανον ειναι να ειναι απο καποια κακογραμμενη εφαρμογη, δεν σημαινει οτι εχει προβλημα η συσκευη. Σε ολους και σε ολες τις συσκευες μπορει να συμβει αυτο

Σωστά το λέει ο aby.Και μένα δεν μου έχει κολλήσει ποτέ.Το μόνο πρόβλημα που είχα ήταν αλλοίωση του default launcher από μια άθλια εφαρμογή που μπέρδεψε το σύστημα.Κάποιος άλλος εντωμεταξύ μπορεί να έχει τη ίδια εφαρμογή και να μην έχει πάθει τίποτα γιατί δεν θα έχει κάνει αυτό που τη μπερδεύει.

Βackup αρχείων στην εξωτερική κάρτα μνήμης,επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και ποτέ ξανά εγκατάσταση της ίδιας εφαρμογής.

O eCell στέλνει πλέον την μπαταρία των 2680 mah στην Ελλάδα δωρεάν. Συνολικό κόστος περί τα 12.50 ευρώ. Ενας γερμανός στο XDA ισχυρίζεται ότι μέτρησε με όργανο τη χωρητικότητα της και είναι πραγματικά λίγο πάνω από τα 2500 mah πράγμα που σημαίνει ότι είναι όντως 25% μεγαλύτερη από την εργοστασιακή. Μου φαίνεται ότι αξίζει μιά δοκιμή μιάς και η τιμή της είναι ιδιαίτερα λογική!

http://www.ebay.co.uk/itm/GOLD-2680MAH-ULTRA-HIGH-CAPACITY-BUSINESS-BATTERY-FOR-LG-OPTIMUS-4X-HD-P880-/130812648342?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item1e750a9b96

Εδω και 3 μερες ειμαι με την καινουργια μπαταρια http://www.ebay.ca/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160933265378

1η φορτιση 12 ωρες (αυτο εγραφε επανω η συσκευασια)

2η φορτιση ελεγε τουλαχιστον 6 ωρες το αφησα 11

3η φορτιση 7ωρες....

Το θεμα ειναι οτι δεν εχω δει βελτιωση εν σχεση με την μανισια των 2150, εκτος και αν πρεπει να τις κανω και αλλες φορτισεις και δω μετα κατι καλυτερο. Σημερα για παραδειγμα ανοιξα το τηλ με 100% στις 10.30 το πρωι και τωρα ειμαι στο 33%. Φυσικα εχω συνεχεια wifi ανοιχτο χωρις να του εχω κανει καμια τρελη χρηση - αντε καμια ωριτσα να ασχοληθηκα ιντερνετικα....

Τι λετε αυτο ειναι φυσιολογικο? τοσο ρουφηγμα το τηλ την μπαταρια των 2680?:confused:

Εγω την ειχα παρει για ενα evo3d και ηταν αν θυμαμαι καλα 300-400mah μεγαλυτερη

απο την γνησια.

Μου εδινε 10-15% καλυτερη αυτονομια.

O eCell στέλνει πλέον την μπαταρία των 2680 mah στην Ελλάδα δωρεάν. Συνολικό κόστος περί τα 12.50 ευρώ. Ενας γερμανός στο XDA ισχυρίζεται ότι μέτρησε με όργανο τη χωρητικότητα της και είναι πραγματικά λίγο πάνω από τα 2500 mah πράγμα που σημαίνει ότι είναι όντως 25% μεγαλύτερη από την εργοστασιακή. Μου φαίνεται ότι αξίζει μιά δοκιμή μιάς και η τιμή της είναι ιδιαίτερα λογική!

http://www.ebay.co.uk/itm/GOLD-2680MAH-ULTRA-HIGH-CAPACITY-BUSINESS-BATTERY-FOR-LG-OPTIMUS-4X-HD-P880-/130812648342?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item1e750a9b96

Για aftermarket non-Original μπαταρίες MONO Feipusi. Οι περισσοτερες απο τις αλλες ειναι fail μετα απο 20-30 κυκλους φορτισης

Φιλιππος

[sIGPIC][/sIGPIC]

μήπως φταίει το κατάστημα ; στο feedback βλέπω πολλές αρνητικές κριτικές για μπαταρίες ειδικά. Και σκέφτομαι να τσιμπήσω το κινητάκι από κει τώρα που ανέβηκαν οι τιμές στην Ελλάδα αλλά φοβάμαι λίγο...

• The title was changed to LG Optimus 4X HD (P880)