Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα) - Μέρος ΙΙ

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νομίζω πως ναι.

Αν και δε καταλαβαίνω γιατι θέλεις να βγάλεις του lagoskon.....

Αρκετές φορές όταν έρχονται εισερχόμενες κλήσεις, πατάω το πράσινο για να απαντήσω και δεν αποκρίνεται. Δεν το θέλω για προσωπική χρήση και γι αυτό σκέφτομαο να βάλω την επίσημη. Ίσως ξαναβάλω την ίδια.

Τρέχουσα συσκευή: Huawei P30 Pro

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρκετές φορές όταν έρχονται εισερχόμενες κλήσεις, πατάω το πράσινο για να απαντήσω και δεν αποκρίνεται. Δεν το θέλω για προσωπική χρήση και γι αυτό σκέφτομαο να βάλω την επίσημη. Ίσως ξαναβάλω την ίδια.

Μάλλον η καλύτερη λύση........;)

Κάνε κι ένα hard reset (σε όλες τις μνήμες) και θα είσαι άψογος

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

hard reset και πριν και μετα την ρομ....φευγει η σαββουρα που πιθανον να εχει μαζευτει και μπαινει καθαρη η ρομ :D

hard reset και πριν και μετα την ρομ....φευγει η σαββουρα που πιθανον να εχει μαζευτει και μπαινει καθαρη η ρομ :D

Και μαζί με τη σαβούρα φεύγουν και μερικά ακόμα πραματάκια που είναι χρήσιμα...

Και μαζί με τη σαβούρα φεύγουν και μερικά ακόμα πραματάκια που είναι χρήσιμα...

οπως?χανεται κατι σημαντικο?και τι ειναι αυτο?

pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!:

Τα έχουμε γράψει μυριάδες φορές.

Απλό είναι... κάντο, δες τι χαλάει και μετά ξαναφλασάρεις.

το εχω κανει ηδη! απλα δεν παρατηρησα κανα σημαντικο προβλημα η ελλειψη γιαυτο ρωτησα :)

pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!:

Δε χρειάζεται κανένα hard reset ούτε πριν ούτε μετά. Το μόνο που χρειάζεται είναι back up με το nokia suite την πρώτη επιλογή μόνο, που είναι επαφές μηνύματα κτλ. και format την κάρτα μνήμης πριν το φλασάρισμα. Μετά κάνεις refubish και το σετάρεις με τα προγράμματά σου. Επαναλαμβάνω δε χρειάζονται hard reset.

Mπορειται να μου εξηγησετε γιατι ενω περναω τραγουδια στο κινητο δεν εμφανιζονται στην μουσικη παρα μονο στο received files??:(

Απο τη μουσική, πατάς στις ρυθμίσεις μετά ,μουσική βιβλιοθήκη και μετά Ανανέωση. Έτσι θα βρεί καινούργια τραγούδια ;-)

Και το εχω πάθει και γω αυτο με cosmote και με πεταει εκτός συνδεσης.Δοκιμασε να καθαρισεις την sim.

εμενα προς το παρον εστρωσε...εννοειται με ενα μαλακο πανακι χωρις υγρα κλπ.

Εγώ όταν το πηγα σε νοκια care για να περάσω τα Ελληνικά μου είπαν οτι θα πρέπει να αλλαζω SΙΜ κάθε χρόνο. Δοκίμασε να πας στην κοσμοτε να αλλάξεις την κάρτα. Μπορεί να γινει κατι ;-)

Πως ελεγχω αν υπαρχουν up dates για τις εφαρμογες;

Στην διαδρομη μενου/ενημερωση λογισμικου μονο το την εκδοση που φορας δεν αναβαθμιζει; Οι εφαρμογες;

Το εχω 6 μηνες και δεν μου εχει ερθει καποια αναβαθμηση οπως στο iphone.

Πως ελεγχω αν υπαρχουν up dates για τις εφαρμογες;

Στην διαδρομη μενου/ενημερωση λογισμικου μονο το την εκδοση που φορας δεν αναβαθμιζει; Οι εφαρμογες;

Το εχω 6 μηνες και δεν μου εχει ερθει καποια αναβαθμηση οπως στο iphone.

Αν θυμάμαι καλά και δεν άλλαξε κάτι δραματικά, μόνο μέσα απο το Νόκια store. Αν τις έχεις κατεβάσει απο αλλού, δεν υπάρχει τρόπος...

Αν θυμάμαι καλά και δεν άλλαξε κάτι δραματικά, μόνο μέσα απο το Νόκια store. Αν τις έχεις κατεβάσει απο αλλού, δεν υπάρχει τρόπος...

Τελικά όντως όταν ανοίγεις το ´καταστημά´ σου βγάζει μόνο του τις εφαρμογές που έχουν update.

Kαλημέρα σε όλους και Χρονια Πολλα,

βασικα η συσκευη πλεον λειτουργει σαν το πι σι που θελει φορματ ;)

Μπορω να κανω ενα φορματ κ στο κινητο; Αν ναι, ποια ειναι η διαδικασία

Σας ευχαριστω

Kαλημέρα σε όλους και Χρονια Πολλα,

βασικα η συσκευη πλεον λειτουργει σαν το πι σι που θελει φορματ ;)

Μπορω να κανω ενα φορματ κ στο κινητο; Αν ναι, ποια ειναι η διαδικασία

Σας ευχαριστω

Χρονια πολλά, Χριστός Ανέστη.

πληκτρολογείς *#7370#

Να ξέρεις ότι θα χάσεις τα πάντα απο το τηλέφωνο οπότε πάρε ένα back up στο pc. Καλό είναι να κάνεις κι ένα format στις μνήμες ώστε το τηλέφωνο να γινει όπως το αγόρασες.

και επειδή δεν είμαι σίγουρος αν το πρόβλημα με τις βιβλιοθήκες φτιάχτηκε ποτέ, αφού κάνεις με το *#7370# φορματ το κινητό, μετά κάνε όπως είπε και ο φίλος και τις μνήμες του και μετά πέρνα την belle με re-install μέσω nokia suite. Θα σαι έτοιμος. Backup μόνο επαφές και μηνύματα κράτα στο nokia suite.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Για να μην το σπάσω το ν8. Δεν μπορώ να απαντήσω άμεσα σε sms. Δηλάδη δεν μου βγάζει απάντηση ώς επιλογή και όταν πάω να απαντήσω μου βγάζει ΄κατι όπως ότι έχω διπλή την έπαφη κάτι τέτοιο σε όλους τους αριθμούς. Οπότε να απαντάω πρεπει να κάνω νεο sms.:wacko:

https://twitter.com/ogiwrgos<>

Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE

The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!"

Για να μην το σπάσω το ν8. Δεν μπορώ να απαντήσω άμεσα σε sms. Δηλάδη δεν μου βγάζει απάντηση ώς επιλογή και όταν πάω να απαντήσω μου βγάζει ΄κατι όπως ότι έχω διπλή την έπαφη κάτι τέτοιο σε όλους τους αριθμούς. Οπότε να απαντάω πρεπει να κάνω νεο sms.:wacko:

1η περίπτωση...

Είσαι στην παρακάτω οθόνη...

[ATTACH]32224[/ATTACH]

Για να γράψεις νεο sms πατάς το πλήκτρο στον κόκκινο κύκλο.

2η περίπτωση...

[ATTACH]32225[/ATTACH]

Αυτή είναι η οθόνη προβολής συζήτησης...

Για να απαντήσεις πρέπει να γράψεις στο πλαίσιο κάτω που λέει "πατήστε για γραφή" και μετά πατάς το εικονίδιο στον κόκκινο κύκλο.

3η περίπτωση...

[ATTACH]32226[/ATTACH]

Εδώ για να απαντήσεις μπορείς να πατήσεις το εικονίδιο στον κόκκινο κύκλο ή να επιλέξεις Απάντηση από το μενού.

οχι ρε μου βγάζει επιλογή ότι πχ ''αδυνατη αποστολή στο νίκος νίκος '' μου βγάζει την επαφή διπλή και κάνει μόνο προώθηση απάντηση δεν υπάρχει πλέον

https://twitter.com/ogiwrgos<>

Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE

The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!"

οχι ρε μου βγάζει επιλογή ότι πχ ''αδυνατη αποστολή στο νίκος νίκος '' μου βγάζει την επαφή διπλή και κάνει μόνο προώθηση απάντηση δεν υπάρχει πλέον

ποιά είναι η τελευταία φορά που του έκανες φορματ? πλησιάζει η επόμενη πλέον :p

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Όταν γράφεις νέο sms, σου βγαζει διπλές τις επαφές που αναζητάς?

Κάνε και μια επανεκκίνηση.....

Εχθές μέσω της αναβάθμισης λογισμικού μου έβγαλε μία ενημέρωση για τα μηνύματα, όπου έλεγε ότι διορθώνει κάποια προβλήματα στην αποστολή - λήψη μηνυμάτων. Την εγκατέστησα αλλά δεν είχα αντιμετωπίσει πρόβλημα και δεν ξέρω τι ακριβώς άλλαξε.

Τρέχω N8 με lagoskon CFW, δεν ξέρω αν είναι διαθέσιμη και στα Ελληνικά firmwares

παιδιά, η οθόνη εχει ενα μικρο burn-in κατω κ λιγο πάνω... (φωτο δε μπορω να ανεβάσω τώρα) κατω φαίνονται πλήκτρα πχ ενα γρανάζι δεξιά κτλ, πολλα όμως, 5 νομίζω... Αλλα δεν εμεινε ανοικτή καπου για ωρες για να γίνει :( :( :(

εγγύηση ακομα εχω... Αλλα φαντάζομαι δεν περιλαμβάνει κατι τέτοιο... Ισχύει ακόμα η αλλαγη για την κόκκινη οθόνη; :p να το παω για αυτο το λογο αν είναι... Ποσο στοιχίζει μια οθόνη;

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

παιδιά, η οθόνη εχει ενα μικρο burn-in κατω κ λιγο πάνω...

Κάτι σαν burn-in έχει και το δικό μου κάτω δεξιά. Δεν νομίζω να έχει σχέση με πόση ώρα μένει ανοικτή... γιατί ουσιαστικά δε σβήνει και ποτέ.

Επειδή φοβόμουν μη μου βάλουν καμιά οθόνη με κοκκινίλες (και δεν παρουσιάζει προβλήματα με το touch) δεν το έδωσα για φτιάξιμο.

οσο μπορει να φανεί με την κάμερα του Ν78... Ειναι κάπως πιο έντονο, καποιες φορες ενοχλητικό! Απο οτι κατάλαβα, εχουν πεθάνει τα μπλε πίξελ της οθόνης εκτός απο εκει που συνήθως είναι μαυρο ;) Λογικά οποιος γραφει πολυ θα του εμφανίζει τα γράμματα :p

img585.imageshack.us/img585/3467/04052013241.jpg

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.