Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα) - Μέρος ΙΙ

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

χεχεχε, εγω ουτε το ειχα ακουσει. το διαβασα εδω μεσα εχθες!!! Πολυς κοσμος παντως την ειχε πατησει....:X

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αν το κιν δεν ειχε χοντρο προβλημα (μου ειχε τυχει σε ενα απο τα πολλα που περασαν απο τα χερια μου) αν δεν το δεις διπλα διπλα με ενα που δεν εχει καθολου θεμα τοτε ισωσ το καταλαβεις αλλιως πολλλλλλυυυυυυυυυυυ δυκολο να το δεις, ειναι καθαρα ψυχολογικο απλα αν το ξερεις , εγω πλεον αυτο που εχω εχει λιγο αλλα δεν με ενοχλει

το νοκια ν8 μου εκανε ενα προβλημα ξαφνικα που δε το περιμενα.Στην αρχη ενω το χρησιμοπιουσα μου εβγαλε μυνημα low battery και μετα απο λιγο εκλεισε. οταν πηγα να το φορτισω δε φορτιζε με τιποτα.Τελικα οταν εβαλα το usb cable να το φορτισω απ το πισι φορτισε κανονικα.

Χθες λοιπον το ν8 μου ξανασβυνει.παω να το φορτισω με το καλωδιο αλλα τωρα τιποτα.βαζω αλλο καλωδιο παλι τιποτα.Βαζω ενα παλιο φορτιστη νοκια ΤΙΠΟΤΑ.Τελικα σημερα βρηκα ενα φορτιστη που χα απ το ν95 και ΦΟΡΤΙΣΕ..

μπαινοντας στο google ειδα πως αυτο το προβλημα ειπαρχει γενικα, και σε αλλους δεν ανοιγε με τιποτα.Μεχρι που βρηκα καπιον να δινει οδηγο να φλασαρεις το κινητο ξανα και μαζι δινει τις fw .Και θελω να ρωτησω αν αυτο μου το ξανακανει και το φλασαρω απ την αρχη θα δουλεψει;η φταιει κατι αλλο δηλ χαλασμενη μπαταρια;Ηθελα να το παω στο nokia care αλλα επειδη δεν εχει εγγυηση φοβαμαι ποσα θα μου παρουν .τουλαχιστον τωρα ξαναδουλευει

Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

Για μπαταρία μου κάνει. Δεν ξέρω κατά πόσο θα βοηθήσει το φλασάρισμα.
τη μπαταρια μπορω να την αλλαξω και να το κανω μονος μου? η θα πρεπει αναγκαστικα να μου το κανουν σε νοκια μαγαζι;
Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms.

Ίσως δεν βοηθησει αλλα δεν έχει να χάσει και τίποτα. Ρίξε ένα φλασαρισμα και βλεπεις. Περίεργο πρόβλημα πάντως. Δεν το έχω ξανακούσει.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

τη μπαταρια μπορω να την αλλαξω και να το κανω μονος μου? η θα πρεπει αναγκαστικα να μου το κανουν σε νοκια μαγαζι;

Από την στιγμή που δεν έχεις εγγύηση κάντο μόνος σου.

Αγόρασε μια μπαταρία,ξεβίδωσε το κάτω πλαστικό και αλλαξέ την.

Για την αποθηκευση μιας επαφης, δεν μπορω να δημιουργησω καποια δικη μου καρτελα για ενα νουμερο;

Το τηλεφωνο εχει μεσα επιλογες για κινητο, κινητο εργασιας, γραμματεα κλπ ακυρα, δεν μπορω να δημιουργησω μια καρτελα να ειναι custom πχ αριθμος whatsup;;

Όχι, δεν γινεται αυτο. Παλιότερα μπορούσες να επεξεργαστείς την υπάρχουσα ετικέτα αλλα όχι τώρα πια.

Μεγάλο fail αυτό κατα τη γνώμη μου... Ευχαριστώ!

Τώρα που το σκέφτομαι, καμία εφαρμογή να το κάνει αυτο έχει εντοπίσει κανείς;

Edited by stendor
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Guys το Ν8 μου εδω και ένα μήνα περίπου, σχεδόν 2 φορές τη βδομάδα κολλάει και θέλει επανεκκινηση. Λέτε να του κάνω κανένα hard format; Δεν ξέρω αν οφείλεται σε κάποια εφαρμογη και δεν ξέρω και ποια μπορεί να είναι.

Guys το Ν8 μου εδω και ένα μήνα περίπου, σχεδόν 2 φορές τη βδομάδα κολλάει και θέλει επανεκκινηση. Λέτε να του κάνω κανένα hard format; Δεν ξέρω αν οφείλεται σε κάποια εφαρμογη και δεν ξέρω και ποια μπορεί να είναι.

Αν του κάνεις, φλάσαρέ το με την rom του lagoskon, όπως προτείνουμε σε όλους.

Από την στιγμή που δεν έχεις εγγύηση κάντο μόνος σου.

Αγόρασε μια μπαταρία,ξεβίδωσε το κάτω πλαστικό και αλλαξέ την.

Χανεται η εγγυηση αν αλλαξω την μπαταρια ο ιδιος?:X

2 βιδουλες δεν εχει ή εχει και ταινια που φαινεται οτι ανοιχτηκε?

λενε οτι χανεται . δεν εχει ταινια ασφαλιας ομως . δες κανενα βιντεακι στο youtube .δεν ειναι τιποτα

Αν του κάνεις, φλάσαρέ το με την rom του lagoskon, όπως προτείνουμε σε όλους.

Αυτο πλέον είναι νόμος.-

Καλημέρα σας.

Εχθές παρατήρησα ότι πάω να γράψω μήνυμα στα Ελληνικά, είτε με swype, είτε με το αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο

Από τους 160 χαρακτήρες, μετά το πρώτο γράμμα μένουν υπόλοιπο 69 χαρακτήρες.

Το όμοιο δεν συμβαίνει όταν γυρίσει η γλώσσα στα Αγγλικά.

Κάποια λάθος ρύθμιση, μήπως;

Racing because all other sports require one ball only!

Καλημέρα σας.

Εχθές παρατήρησα ότι πάω να γράψω μήνυμα στα Ελληνικά, είτε με swype, είτε με το αλφαριθμητικό πληκτρολόγιο

Από τους 160 χαρακτήρες, μετά το πρώτο γράμμα μένουν υπόλοιπο 69 χαρακτήρες.

Το όμοιο δεν συμβαίνει όταν γυρίσει η γλώσσα στα Αγγλικά.

Κάποια λάθος ρύθμιση, μήπως;

Πηγαινε στις ρυθμισεις μυνηματων -> sms -> κωδικοποιηση χαραχτηρων -> και επελεξε "περιορισμενη υποστηριξη".

:superman: SX1 RULES !!!

Καλά το κατάλαβα ότι κάτι παιζόταν με τις ρυθμίσεις.

Ευχαριστώ πολύ RAZIEL1799

Racing because all other sports require one ball only!

Βλεπω σε μερικες φωτογραφιες στο net καποια Ν8 με ενδειξη μπαταριας και σηματος αριστερα και δεξια της οθονης καθετα με μπαριτσες. Στο δικο μου οι ενδειξεις ειναι οριζοντια στο πανω μερος της οθινης και το σημα διπλα απο το 'μπαταριακι' και οχι στα αριστερα της οθονης. πιο πολυ μου αρεσει ο τροπος ενδειξης που βλεπω στις φωτο.

Πως αλλαζει;

Υπάρχει τρόπος (patch) να αλλάξεις την εμφάνιση της μπαταρίας, του σήματος και πολλών ακόμα αλλά δεν έχω βρει τρόπο να τα αλλάξεις θέση.

Εκτός αν αυτά που λες τρέχουν κάποιον άλλον launcher, όπως πχ το N-Desk

Βλεπω σε μερικες φωτογραφιες στο net καποια Ν8 με ενδειξη μπαταριας και σηματος αριστερα και δεξια της οθονης καθετα με μπαριτσες.

Μάλλον είναι φωτό από παλαιότερη έκδοση του λειτουργικού (S^3 ή Anna). Αν είχες και σχετικό link θα σου έλεγα σίγουρα.

Καλημερα σας! θα ηθελα να ρωτησω κατι.. απο οταν εβαλα την ρομ του lagoskon περιπου, παρατηρω οτι οποτε βαλω χαρτες η μπαταρια κραταει πολυ λιγοτερο. ή το sports tracker.. να ειναι τυχαιο και απλα να εχει πεση η αποδοση της? ή μπορει να φταιει κατι αλλο?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Μάλλον είναι φωτό από παλαιότερη έκδοση του λειτουργικού (S^3 ή Anna). Αν είχες και σχετικό link θα σου έλεγα σίγουρα.

[ATTACH]29806[/ATTACH] σαν αυτο.

**Που μπορω να μαθω πληροφοριες για το N-Desk που αναφερει ο φιλος πιο πανω; Με αναζητηση εδω δεν βρηκα κατι σχετικο.

Edited by STROF2

[ATTACH]29806[/ATTACH] σαν αυτο.

**Που μπορω να μαθω πληροφοριες για το N-Desk που αναφερει ο φιλος πιο πανω; Με αναζητηση εδω δεν βρηκα κατι σχετικο.

Στο store κοίταξες;

http://store.ovi.com/content/57245

;)

Παιδια παρακαλω μια βοηθεια,πριν τρεις μηνες χαλασε το Χ6 που ειχα δωσει στην κορη μου και αφου ηταν εντος εγγυησης και μη επισκευασιμο μου το αντικατεστησαν με ενα nokia N8 που φοραει belle refresh με ημερομηνια εκδοσης 28-7-2012,το Ν8 αρνειτε πεισματικα να μπει στο ιντερνετ μεσω wifi και μου εχει σπασει τα νευρα,μηπως ξερει κανεις την λυση!