Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα) - Μέρος ΙΙ

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρέπει να τη χακάρεις τη συσκευή.

Το έχω κάνει από τη αρχή που έβαλα belle και το widget με το υπόλοιπο του προγράμματός μου σε MB με έχει βολέψει αφάνταστα. ( Μιας και σε belle δεν μπορείς να δεις κατανάλωση).

Ναι ακριβως πως μπορω να την χακαρω τωρα; γιατι δεν μπορω να περναω μεσα οτι θελω και το σαιτ που τα εσπαγε δεν λειτουργει. καμια λυση;

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δοκίμασε αν μπορείς με άλλη κάρτα sim και δες αν συνεχίζονται τα προβλήματα, κατά προτίμηση όσο πιο καινούργια γίνεται, πριν κανείς οτιδήποτε άλλο.

τι εννοεις οσο πιο καινουργια ? Κατα προτιμηση? Ενας μου χε πει οτι φταιει οτι πρεπει να παρω "sim" 128kb αλλα μπορει να ειναι και αυτο? Και αν ναι υπαρχουν τετοιες και που μπορω να βρω/να ζητησω? (συγνωμη για τις τοσες πολλες ερωτησεις )

Λάθος διατύπωση δικιά μου. :)

Εννοώ να μην έχει πολλά χρόνια χρήσης η κάρτα sim. Έχουν παρατηρηθεί προβλήματα με χρήση παλιών καρτών.

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

ρε παιδιά πως μπορώ να ενεργοποιήσω το ίντερνετ από το ν8;;; εννοώ μέσω 3 g

αν εχεις την belle στην οθονη αναμονης κατεβασε τη μπαρα ειδοπηησεων και πατα το πρωτο κουτακι πριν το wifi..αν εχεις μετα της ρυθμισεις του παροχου λογικα θα εχεις ιντερνετ.

ρε παιδιά πως μπορώ να ενεργοποιήσω το ίντερνετ από το ν8;;; εννοώ μέσω 3 g

....; θες να γίνεις πιο συγκεκριμένος; αν έχεις ανοιχτή τη σύνδεση δεδομένων (θεωρώ δεδομένο ότι έχεις) απλά ξεκινάς τον browser σου.

χαιρεται παιδια...ειμαι νεος στο forum...(αντε καλη μου αρχη :P)...πριν μερικες μερες πετυχα τυχαια στο youtube το παρακατω βιντεακι http://www.youtube.com/watch?v=25mjH_SHj_M&feature=related μου αρεσε η εμφανιση του Delight Belle.Μπορειται να με βοηθησετε λιγο? πως εγκαθισταται,ειναι ασφαλες για το κινητο? κλπ... καθε πληροφορια δεκτη!!

ευχαριστώ!!

είμαι νέος στο forum...δειξ'τε κατανόηση!! :p

χαιρεται παιδια...μου αρεσε η εμφανιση του Delight Belle.Μπορειται να με βοηθησετε λιγο? πως εγκαθισταται,ειναι ασφαλες για το κινητο? κλπ... καθε πληροφορια δεκτη!!

Καλώς τον.

Τα λειτουργικά αυτά θα τα βρεις με ονομασία CFW (custom firmware).

Για να τα βάλεις στο τηλέφωνο χρειάζεσαι το πρόγραμμα phoenix, pc με windows xp και πάνω, καλώδιο USB και πολύ υπομονή.

Αν ψάξεις λιγάκι, θα βρεις σχετικά άρθρα εδώ στο myphone.

Βέβαια πριν ξεκινήσεις οτιδήποτε, να πάρεις backup ότι χρειάζεσαι από το κινητό (γιατί ποτέ δε ξέρεις ... )

Καλησπέρα! Δοκίμασα χτες να μπω στο Facebook μέσω της προεγκατεστημένης εφαρμογής του N8 και ενώ έδειχναν όλα ok, αφού έκανα log off, μπήκα να δω τη χωρητικότητα της C: και είδα ότι έχει μειωθεί κατά 0.5mb... Και δεν φαίνεται σε κανένα φάκελο ή κάπου αλλού πού πήγαν αυτά τα Mbs... :worry:
Huawei Nova 5T

Καλώς τον.

Τα λειτουργικά αυτά θα τα βρεις με ονομασία CFW (custom firmware).

Για να τα βάλεις στο τηλέφωνο χρειάζεσαι το πρόγραμμα phoenix, pc με windows xp και πάνω, καλώδιο USB και πολύ υπομονή.

Αν ψάξεις λιγάκι, θα βρεις σχετικά άρθρα εδώ στο myphone.

Βέβαια πριν ξεκινήσεις οτιδήποτε, να πάρεις backup ότι χρειάζεσαι από το κινητό (γιατί ποτέ δε ξέρεις ... )

Α οκ φιλε,θα το ψάξω και αν χρειαστώ κατι αλλο ξαναρωτάω...ευχαριστώ! αν παλι σου ειναι ευκολο να με μου δειξεις λιγο σε ποιες ενοτητες μπορώ να το βρω 8α με βοηθούσες...

Edited by Panos_N8
είμαι νέος στο forum...δειξ'τε κατανόηση!! :p

Για πάμε άλλη μια φορά.

Για ότι έχει να κάνει με εφαρμογές απευθυνόμαστε εδώ [symbian^3] Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα για εφαρμογές

Ευχαριστώ. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

παιδια σε εσας δουλευει κανονικα το sync with Ovi? εδω και καιρο εχει σταματησει να δουλευει, λεει "αδυναμια συγχρονισμου με διακομιστη"

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

παιδια σε εσας δουλευει κανονικα το sync with Ovi? εδω και καιρο εχει σταματησει να δουλευει, λεει "αδυναμια συγχρονισμου με διακομιστη"

To συγχρονισμό OVI εννοείς; Μόλις το δοκίμασα, μια χαρά δουλεύει. :what:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Ωχ... Αρχίζει η διάλυση;... :(

Huawei Nova 5T

οχι ρε, εμενα καιρο δε δουλευει... και εχω ακουσει και αλλους πιο παλια :worry:

οχι ρε, εμενα καιρο δε δουλευει... και εχω ακουσει και αλλους πιο παλια :worry:

Μήπως δεν έχεις την official Belle και έχεις κάποια custom;

Huawei Nova 5T

οχι, το κινητο ειναι με την official :)

καλησπέρα! μια ερώτηση. Πως συγχρονίζω και περνάω τις επαφές που χω περασμένες στο gmail στο Ν8/Ε7 ? Θέλω να διαγράψω τις επαφές απο το κινητό και να χρησιμοποιήσω μόνο αυτές του gmail.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Λάθος διατύπωση δικιά μου. :)

Εννοώ να μην έχει πολλά χρόνια χρήσης η κάρτα sim. Έχουν παρατηρηθεί προβλήματα με χρήση παλιών καρτών.

Πηγα και πειρα απο την Wind μια Q,δεν αλλαξαν και πολλα.Τουλαχιστον δεν κολλαει/δεν παιρνει εντολες τοσο συχνα οσο παλια,μοναχα οταν με καλουν η οταν το χω στη τσεπη.Απλα σιγα σιγα καταλαβαινω οτι φταιει το Touch.Καθε φορα που το σπρωχνω πιεζοντας το δεξια η αριστερα,η βαζω το νυχι μου στο μεταλικο πραγμα που κουμπωνη η οθονη με το touch στο κινητο.Τοτε δουλευει.Θα παω για τριτη φορα να μου το αλλαξουν και να το τσεκαρουν ολοκληρο σαν κινητο.Ελπιζω να μη μου ζητησουν κανα αμυθητο ποσο παλι.Ευχαριστω παντως που με βοηθησες. :rolleyes:

διαγραφη λογαριασμου, σεταρισμα απο την αρχη και ηρθε στα ισια του :)

καλησπερα,σημερα μου ηρθε ενημερωση λογισμικου microsoft app και ειναι 50mb ενω η μνημη c ειναι 45mb χωρις να εχω περασει πολλες εφαρμογες. την μπελε εχω αν παιζει ρολο.προς το παρον δεν εχω πατησει κατι και να πω την αληθεια δεν καιγομαι να κανω την ενημερωση και να μεινει χωρις μνημη.τι λετε?

καλησπερα,σημερα μου ηρθε ενημερωση λογισμικου microsoft app και ειναι 50mb ενω η μνημη c ειναι 45mb χωρις να εχω περασει πολλες εφαρμογες. την μπελε εχω αν παιζει ρολο.προς το παρον δεν εχω πατησει κατι και να πω την αληθεια δεν καιγομαι να κανω την ενημερωση και να μεινει χωρις μνημη.τι λετε?

Αν θες τη γνώμη μου, δεν αξίζουν τον κόπο οι εφαρμογές της Microsoft. Προσωπικά προτιμώ το Picsel SmartOffice για εφαρμογές γραφείου.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Αν θες τη γνώμη μου, δεν αξίζουν τον κόπο οι εφαρμογές της Microsoft. Προσωπικά προτιμώ το Picsel SmartOffice για εφαρμογές γραφείου.

μακράν καλύτερο και ελαφρύτερο το smart office!

τελικά θα μπορέσει κανείς να μου πει πως να περάσω τις επαφές μου απο το gmail στο Ν8 με συγχρονισμό ?

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

μια ******* και μιση ειναι,μην το κανεις γιατι δεν βγαινουν μετα.εγω το εκανα αν και ειχα 80ΜΒ ελευθερα,και μετα εκανα clean install τη belle....οχι οτι με χαλασε για ετσι και αλλιως το ειχα στο προγραμμα,αλλα ειναι βλακειες οι συγκεκριμενες εφαρμογες,εκτος απο 1 που μου φανηκε χρησιμη,αλλα δε γινεται να κρατησεις μονο αυτη

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Καλησπερες καταρχην στο forum.

Λοιπον απορια..εχω στη κατοχη μου ενα Ν8 με ID 059D8G5

Ειναι δυστυχως παραεισαγωγης απο ελληνικο καταστημα..μεγαλη ιστορια..αρκετοι την πατησαμε τοτε..

059D8G5: N8-00 RM-596 Country Variant Hungary HU Silver White V1

Αν κανω αναβαθμιση απο PC Suite σε Belle..εχω επιλογη γλωσσας? υπαρχει τροπος να εχω ελληνικο menu εκτος phoenix ?

ευχαριστω εκ των προτερων..