Jump to content

whitedevil007

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by whitedevil007

  1. Ναι,σιγουρα.Αν ηταν εξαλου θα σου το ελεγα εδω και καιρο.Αλλα οπως σε ειχα ενημερωση και οταν ειχαμε πρωτομιλησει.Περιμενω να μου βαλουν τα λεφτα στη τραπεζα απο το Υ.Π..Μου ειπαν πως μεσα με τελη δεκεμβρη οπως σου χα πρωτοπει.Και εγω πως και πως περιμενω γιατι ειμαι με αδια χερια.Σιγουρα αν προκυψει κατι δεν θα σου ειμαι εμποδιο και θα σε ειδοποιησω αν τυχη και δεν θα μπορεσω.Αλλα κατα 99,9% ειμαι σιγουρος οτι θα στο παρω.Εμποδιο ο χρονος τιποτα παραπανω.

    Ελπιζω μοναχα να ειναι ενταξει και το εξαρτημα οπως μου τα πες :)

  2. Ρε παιδια λιγη βοηθεια θα θελα..Περσι στο κινητο μου Ν8 επεσε κα εσπασε η οθονη.Λογο των χρηματων που μου ζητησαν 160 απο ΝΟΚΙΑ βρηκα ενα μαγαζι ποιο φθηνο που μου το πειρε και μου το φτιαξε με 100Ε.Μολις το ανοιξα,στο σπιτι,το τηλεφωνο μετα απο,μια δυο κλησεις,κολλαγε.Αυτο γινοταν συνεχεια,επρεπε να κλινω το κινητο και μετα να το ξανα ανοιγω για να παινει μπρος στο ο,τι παταγα.Δεν.Το πηγα να το ξαναδουν αλλα μου λενε οχι δεν εχει τιποτα,του αλλαξαν οθονη ξανα για να το δω και τιποτα παλι.Πειρα την αποφαση να το παω ξανα στην ΝΟΚΙΑ και μου λενε οτι δεν φταιει η οθονη αλλα εκει που το πηγα μου το κλειδωσαν σε καποιο παρωχο.Και για να το ξεκλειδωσω πρεπει να πληρωσω.Με τοσα λεφτα σιγουρα αγοραζα κανα "ΛΟΥΜΙΑ" ετσι οπως παει το θεμα.Υπαρχει κατι,καπως να μου δωσει την ευκαιρια να το ξεκλειδωσω απο μονος μου,να μου δωσει αλλον κωδικο δηλαδη?..Γιατι θελει 50Ε για το ξεκλειδωμα ο μαστορας. :(
  3. Πηγα και πειρα απο την Wind μια Q,δεν αλλαξαν και πολλα.Τουλαχιστον δεν κολλαει/δεν παιρνει εντολες τοσο συχνα οσο παλια,μοναχα οταν με καλουν η οταν το χω στη τσεπη.Απλα σιγα σιγα καταλαβαινω οτι φταιει το Touch.Καθε φορα που το σπρωχνω πιεζοντας το δεξια η αριστερα,η βαζω το νυχι μου στο μεταλικο πραγμα που κουμπωνη η οθονη με το touch στο κινητο.Τοτε δουλευει.Θα παω για τριτη φορα να μου το αλλαξουν και να το τσεκαρουν ολοκληρο σαν κινητο.Ελπιζω να μη μου ζητησουν κανα αμυθητο ποσο παλι.Ευχαριστω παντως που με βοηθησες. :rolleyes:
  4. τι εννοεις οσο πιο καινουργια ? Κατα προτιμηση? Ενας μου χε πει οτι φταιει οτι πρεπει να παρω "sim" 128kb αλλα μπορει να ειναι και αυτο? Και αν ναι υπαρχουν τετοιες και που μπορω να βρω/να ζητησω? (συγνωμη για τις τοσες πολλες ερωτησεις )
  5. τι εννοεις οσο πιο καινουργια ? Κατα προτιμηση? Ενας μου χε πει οτι φταιει οτι πρεπει να παρω "sim" 128kb αλλα μπορει να ειναι και αυτο? Και αν ναι υπαρχουν τετοιες και που μπορω να βρω/να ζητησω? (συγνωμη για τις τοσες πολλες ερωτησεις :( )
  6. Μια ερωτηση θελω να κανω,αν γνωριζει κανεις,θα το εκτιμουσα πολυ μια απαντηση.Στο n8 μου,μου ειχε σπασει η οθονη απο το προηγουμενο σεπτεμβριο('11).Λογο του ποσου που μου ζητησαν για να το επιδιορθωσουν,το πηγα πριν απο κανα μηνα.Μολις το πειρα πισω και το ανοιξα εκανε αυτοματο "update" απο το "nokia suite" σε "belle".Λοιπον απο τοτε κολλαει,απλα δν γνωριζω τι ακριβως φταιει.Μερικοι μου λενε οτι το "touch"(αφου το ξαναπηγα το αλλαξαν και παλι τα ιδια)αλλοι το "belle"(software) και αλλοι παλι η πλακετα μεσα εχει μια μικρη ζημια.Για να γινω πιο ακριβης,καθε φορα που το κλειδωνω με το πλαγιο κουμπι(και μετα απο κανα 2λεπτο το ξεκλειδωνω)κολλαει.Ή οταν με παιρνουν τηλ.,μετα απο λεπτα δν παιρνει τις εντολες πλεον(να απαντησω ή να το κλεισω) κολλαει εξισου.Εδω και δυο μερες πλεον λειτουργω με αλλο κινητο τηλεφωνο και εγω αφησει το ν8 σε "offline mode" χωρις "sim" μεσα.Κι ομως,τωρα δουλευει κανονικα διχως να κολλαει.Δεν μπορω να καταλαβω τα εχω χαμενα.Μπορει κανεις να μου δωσει καμια ιδεα για το τι ακριβως πιστευει ο,τι εχει? [Και ρωταω γιατι αν φταιει το "software",μπορω να το γυρισω στην παλια εκδοση "Anna" ? Ή καποια αλλη λυση? (εαν πιστευεις ο,τι ειναι το λογισμικο)] :(
×
×
  • Create New...