Jump to content

[Επίσημο] Nokia N8-00 (Απορίες / Ερωτήσεις / Προβλήματα) - Μέρος ΙΙ

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νομιζω οτι το πεταει και το σερνεται ειναι σχετικο για τον καθενα. Εμενα θελει 3 λεπτα να bootarει και να ειναι ετοιμο για χρηση, τρωει ασχετα σκαλοματα εδω και κει και καποτε κανει και κανενα restart.

Κάτι παίζει με τη συσκευή σου.

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Eμενα μου την εμφανισε οταν το συνδεσα με τη σουιτα και πατησα να ψαξει για updates.

Το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να την απεγκαταστησω με τιποτα.

Δεν εχει επιλογη με παρατεταμενο πατημα και δεν την εμφανιζει και στην διαχειριση εφαρμογων.

Και η μπουρδα εγκαθισταται στην μνημη της συσκευης με αποτελεσμα να μου εχει φαει το χωρο.

Λιγη βοηθεια θα ηταν ευπροσδεκτη...

εμενα μου εγκατεστησε καμποσες εφαρμογες,και τις απεγκατεστησα ολες απλα πηρε λιγη ωρα,ομως τις εβλεπε κανονικα και 1-2 ηταν ξεχωριστα σαν ονοματα,οι υπολοιπες ηταν σαν πακετο "microsoft apps"

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Παιδια ξερει κανεις κανενα καλο Nokia Store στην περιοχη Μαραθωνος - Μεσογειων? Χαλασε το Bluetooth J μου και θελω να το φτιαξω μια κει ειναι στην εγγυηση. Ευχαριστω!

Παιδια ξερει κανεις κανενα καλο Nokia Store στην περιοχη Μαραθωνος - Μεσογειων? Χαλασε το Bluetooth J μου και θελω να το φτιαξω μια κει ειναι στην εγγυηση. Ευχαριστω!

Καλησπέρα. Μια φορά που χρειάστηκε να πάω το N8 μου για service, το πήγα στο Nokia care Κατεχακης. Έμεινα ευχαριστημένος.

Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

εμενα μου εγκατεστησε καμποσες εφαρμογες,και τις απεγκατεστησα ολες απλα πηρε λιγη ωρα,ομως τις εβλεπε κανονικα και 1-2 ηταν ξεχωριστα σαν ονοματα,οι υπολοιπες ηταν σαν πακετο "microsoft apps"

To ξαναεγκατεστησα απο τη σουιτα και μετα πηγα και τις απεγκατεστησα ολες (και το microsoft apps) απο τη διαχειριση αλλα παλι εχει μεινει ενα απο τα εικονιδια στη συσκευη (το μπλε με ονομα microsoft apps) και εξακολουθω να εχω -20mb στη μνημη της συσκευης.

Εχω αρχισει να χανω την ψυχραιμια μου οποτε οποιος μπορει να βοηθησει γιατι το βλεπω σε κανα τοιχο...

Edited by RAZIEL1799
:superman: SX1 RULES !!!

To ξαναεγκατεστησα απο τη σουιτα και μετα πηγα και τις απεγκατεστησα ολες (και το microsoft apps) απο τη διαχειριση αλλα παλι εχει μεινει ενα απο τα εικονιδια στη συσκευη (το μπλε με ονομα microsoft apps) και εξακολουθω να εχω -20mb στη μνημη της συσκευης.

Εχω αρχισει να χανω την ψυχραιμια μου οποτε οποιος μπορει να βοηθησει γιατι το βλεπω σε κανα τοιχο...

φλάσαρε καμιά custom rom!

Έχουμε κανένα νέο απο την fp1 ?

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Και τι θα κερδισω με αυτο?

Θα κερδίσεις ταχύτητα, +150-200 ελέυθερη c, εγκατάσταση όποιας εφαρμογής θέλεις (signed και μη), διάφορα custom widget που κυκλοφορούν, +full customization.

καλησπερα στην παρεα του n8!παιδια αν και (πολυ)καθυστερημενα αποφασησα να αγορασω τη συσκευη(ηταν αποθημενο πολυ καιρο).εκανα παραγγελια απο mobilehellas ενα n8 black λοιπον.αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι με ποια εκδοση λειτουργικου θα ερθει.αν εχει την πρωτη εκδοση πρεπει να περασω την Anna και μετα την belle η γινεται κατευθειαν να περασω την belle;λογικα θα ειναι παραεισαγωγης οποτε θα πρεπει να περασω μετα και τα ελληνικα ετσι;αν δεν περασω ελληνικα δεν θα εχω ουτε ελλενικο πληκτρολογιο;εσεις ποια θεωρειτε πιο σταθερη εκδοση;προερχομαι απο android και ειχα παρει το Nokia 500 για να δοκιμασω symbian 3 αλλα με απογοητευσε σαν συσκευη και απο τοτε εχω αποθημενο το n8 γιατι ακουω πολυ καλα λογια για ποιοτητα κατασκευης και αισθησης στο χερι,το αντιθετο απο το 500 δηλαδη..

καλησπερα στην παρεα του n8!παιδια αν και (πολυ)καθυστερημενα αποφασησα να αγορασω τη συσκευη(ηταν αποθημενο πολυ καιρο).εκανα παραγγελια απο mobilehellas ενα n8 black λοιπον.αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι με ποια εκδοση λειτουργικου θα ερθει.αν εχει την πρωτη εκδοση πρεπει να περασω την Anna και μετα την belle η γινεται κατευθειαν να περασω την belle;λογικα θα ειναι παραεισαγωγης οποτε θα πρεπει να περασω μετα και τα ελληνικα ετσι;αν δεν περασω ελληνικα δεν θα εχω ουτε ελλενικο πληκτρολογιο;εσεις ποια θεωρειτε πιο σταθερη εκδοση;προερχομαι απο android και ειχα παρει το Nokia 500 για να δοκιμασω symbian 3 αλλα με απογοητευσε σαν συσκευη και απο τοτε εχω αποθημενο το n8 γιατι ακουω πολυ καλα λογια για ποιοτητα κατασκευης και αισθησης στο χερι,το αντιθετο απο το 500 δηλαδη..

δεν γνωρίζω με ποιά έκδοση θα σου έρθει. Μπορεί να το έχουν στοκ πάνω απο 6μήνο.

1)Ελληνικά στο πληκτρολόγιο και μόνο περνάς με ευκολία εγκαθιστώντας το swipe απο το Beta labs , εγώ έτσι έχω κάνει στο Ε7 του κολλητού ώστε να μην του το φλασάρω και να χει την original ROM επάνω .

2)Άν το θέλεις όλο στα ελληνικά τότε δεν υπάρχει λόγος να του κάνεις αναβάθμιση σε belle και μετά να περάσεις και ελληνική belle. Φλασαρε το με μιας με ελληνική ROM.

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Θα κερδίσεις ταχύτητα, +150-200 ελέυθερη c, εγκατάσταση όποιας εφαρμογής θέλεις (signed και μη), διάφορα custom widget που κυκλοφορούν, +full customization.

Κατ αρχας το τηλεφωνο ειναι χακαρισμενο, οποτε ηδη εγκαθιστω οτι θελω.

Οσον αφορα την ταχυτητα δεν εχω παραπονο, παει σφαιρα και ας εχω φορτωσει οτι κυκλοφορει (+ τα εφφε θεματων), με την αξιοπιστια εχω ενα θεμα, οπου οι custom rom υστερουν ακομα περισσοτερο.

Χωρια που πρεπει να ξαναπερναω δεκαδες εφαρμογες μια μια και να τις ρυθμιζω απ την αρχη, συν τα χαμενα saves απ'τα παιχνιδια.

Απλα δε λεει...

Γενικα ειμαι ενταξει με το τηλεφωνο αν εξαιρεσει κανεις το θεμα με τα κ^%@ microsoft apps και τα χαμενα 20mb απο την C.

Και το γεγονος πως οτι και να κανω εξακολουθει να μου ζηταει κωδικο ασφαλειας καθε φορα που το ανοιγω.

Αλλα ρε ******* μου, ********* microsoft, μια εφαρμογη εφτιαξε και αυτη λειτουργει ***** και μου ****** το τηλεφωνο.

Ελεος δηλαδη...

Οι υπολοιποι που την βαλατε απεγκαθισταται εντελως???

Edited by RAZIEL1799
Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων
:superman: SX1 RULES !!!

Έχει κάποια μειονεκτήματα το να στήσεις ξανά από την αρχή το τηλ. Αλλά θέμα αξιοπιστίας δεν υπάρχει αρκεί να επιλέξεις σωστή rom.

του Lagoskon απο το φορουμ :D

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

παρελαβα σημερα το κινητο σε μπρονζε χρωμα τελικα,με την μπελε εγκατεστημενη..φοβερο σε ολα του εκτως απο το browzing.ειδικα η φωτογραφικη τα σπαει!

παρελαβα σημερα το κινητο σε μπρονζε χρωμα τελικα,με την μπελε εγκατεστημενη..φοβερο σε ολα του εκτως απο το browzing.ειδικα η φωτογραφικη τα σπαει!

ετσι ειναι,μου θυμιζει τα k850, κ810, c905 που ειχαν φανταστικες καμερες,με το μονο του "μειονεκτημα" το οχι πολυ δυνατο xenon, και το λεω σε συγκριση με τα παραπανω κινητα που ειχα κιολας και η διαφορα φαινεται.θα ηθελα πολυ δυνατο xenon,να το κανει μερα..τωρα δεν εχει μεγαλη διαφορα απο δυνατα led

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

μπορουμε αν το παρουμε με την μπελα να το φλασαρουμε πισω σε αννα?
All it takes is a swipe...

Εχει κανεις πρόβλημα με τα σμσ που τα στελνει διπλά χωρις να ειναι 180 χαρακτηρες?

Μηνύματα -> Ρυθμίσεις -> Σύντομο μήνυμα -> Κωδικοπ. χαρακτήρων : Περιορ. υποστήριξη

:ninja:

μπορουμε αν το παρουμε με την μπελα να το φλασαρουμε πισω σε αννα?

Καλησπέρα! :) Νομίζω πως ναι. Αν θυμάμαι καλά, φλασαρεις πρώτα μια έκδοση της Pr.1.1, την Scandinavian και μετά ξαναφλασάρεις με την έκδοση της Anna που θέλεις.

Master of flashers!! Σε ζητάει ο λαός σου! :P

Huawei Nova 5T

Καλησπέρα! :) Νομίζω πως ναι. Αν θυμάμαι καλά, φλασαρεις πρώτα μια έκδοση της Pr.1.1, την Scandinavian και μετά ξαναφλασάρεις με την έκδοση της Anna που θέλεις.

Μια χαρά θυμάσαι. Έτσι γίνεται. :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Καλησπέρα!

Έχω στο N8 μου φλασαρισμένη του Lagoskon την παλιά μπέλε (111.030.0507.03.01).

Ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω για να περάσω την τελευταία έκδοση ? Navifirm και Φοίνικα?

Το κινητό πλέον το έχει ο πατέρας μου και κολλάει τρελά! Δεν έχει ελληνικό pc και δεν με ενδιαφέρει να περάσω κάποια custom πάνω.

Πριν από καιρό που είχα εγώ το κινητό τα κατάφερνα, αλλά τώρα δεν είμαι στον υπολογιστή μου και δεν έχω τα προγράμματα :/

edit: Ποιο από τα releases πρέπει να κατεβάσω από το Navifirm ? 25.7?

Edited by antonispap40