impreza_sti Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Μόνο που αν την αλλάξει κάποιος μόνος του χάνεται η εγγύηση, αν αυτή δεν έχει λήξει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2012 Αν κανω αναβαθμιση του Anna σε Belle μεσω Nokia Suite θα χασω την δυνατοτητα να γραφω Ελληνικα ?ανάλογα το product code σου. δες στο φορουμ τον οδηγό για να περάσεις ελληνικό firmware Οταν λεω κανονικη εννοω αυτην που σου δινει η Nokia Suite και οχι του Lagoskonκι εγώ αυτό λέω φυσικά Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Μόνο που αν την αλλάξει κάποιος μόνος του χάνεται η εγγύηση, αν αυτή δεν έχει λήξει. Εχει ταινια ασφαλειας? Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Όχι. Το καταλαβαίνουν από τις βίδες ότι έχει ανοιχτεί μια συσκευή, αν δεν κάνω λάθος με ειδικό χρωματισμό που έχουν. Αυτό ισχύει για όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές που δεν "επιτρέπεται" η επέμβαση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 Μπα, ο χρωματισμος ειναι για να μην οξειδωνονται οι βιδες και κολλανε, ουτως η αλλως και αυτοι για να το ανοιξουν πρεπει να το ξεβιδωσουν, οποτε παλι φθειρεται το χρωμα που εχουν στα πασα. Αν δεν εχει ταινια ασφαλειας δεν υπαρχει θεμα εγγυησης. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 ρε παιδια, εχετε πολλη φαντασια! δεν εχουν κανα μαγικο τροπο να το ανοιξουν. απλα χρησιμοποιουν σωστα εργαλεια και δεν φθειρουν βιδες.. αν πας εσυ να ξεβιδωσεις το αστερακι με ισιο κατσαβιδι θα το κανεις,αλλα επειδη θα το πιεσεις για να μην γλιστρισει αναμεσα στις εγκοπες θα το γδαρεις πιο πολυ. ισως εκει ενα εμπειρο ματι να το παρει χαμπαρι οτι πηγες να ξεβιδωσεις,διοτι απλα με το δικο του κατσαβιδι η δουλεια γινεται πολυ καλυτερα και με μικροτερη φθορα.. απλα πραγματα ειναι. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2012 ρε παιδια, εχετε πολλη φαντασια! δεν εχουν κανα μαγικο τροπο να το ανοιξουν. απλα χρησιμοποιουν σωστα εργαλεια και δεν φθειρουν βιδες.. αν πας εσυ να ξεβιδωσεις το αστερακι με ισιο κατσαβιδι θα το κανεις,αλλα επειδη θα το πιεσεις για να μην γλιστρισει αναμεσα στις εγκοπες θα το γδαρεις πιο πολυ. ισως εκει ενα εμπειρο ματι να το παρει χαμπαρι οτι πηγες να ξεβιδωσεις,διοτι απλα με το δικο του κατσαβιδι η δουλεια γινεται πολυ καλυτερα και με μικροτερη φθορα.. απλα πραγματα ειναι. σε καταστήματα ηλεκτρονικών βρίσκεις και τα κατάλληλα αστεροκατσαβίδια ;) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Παιδιά, μιας και λέτε για την επέμβαση στο εσωτερικό του κινητού για αλλαγή μπαταρίας, εμένα το δικό μου έκλεισε 2 χρόνια στις 30 Νοεμβρίου και πλέον είμαι εκτός εγγύησης. Ήθελα να αλλάξω κάποια στιγμή τη μπαταρία του. Αξίζει τον κόπο και τη φασαρία να αλλάξω μόνος μου μπαταρία ή να το πάω σε ένα Nokia Care; Πόσο κοστίζει η αλλαγή και πόσο χρόνο θα μου το κρατήσουν; Το έχει κάνει κανείς; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 ειναι 2 λεπτα υποθεση . Ενα βιντεακι να δεις απο YouTube και εισαι οκ. Απλα να εχεις το σωστο κατσαβιδακι (τορκ αν δεν κανω λαθος τα λενε) και με απλο μικρο λεπτο θα κανεις τη δουλεια σου απλα θα ειναι ευκολοτερο με το αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Παιδιά, μιας και λέτε για την επέμβαση στο εσωτερικό του κινητού για αλλαγή μπαταρίας, εμένα το δικό μου έκλεισε 2 χρόνια στις 30 Νοεμβρίου και πλέον είμαι εκτός εγγύησης. Ήθελα να αλλάξω κάποια στιγμή τη μπαταρία του. Αξίζει τον κόπο και τη φασαρία να αλλάξω μόνος μου μπαταρία ή να το πάω σε ένα Nokia Care; Πόσο κοστίζει η αλλαγή και πόσο χρόνο θα μου το κρατήσουν; Το έχει κάνει κανείς; εννοειται οτι θα την αλλαξεις μονος, ακομα και με ισιο μικρο κατσαβιδακι αν εχεις, ανοιγει για πλακα...δες ενα βιντεο nokia n8 dissasembly και θα δεις ποσο αστειο ειναι. σε καταστήματα ηλεκτρονικών βρίσκεις και τα κατάλληλα αστεροκατσαβίδια ;) το ξερω... :p :p απλα απαντησα σε αυτες τις θεωριες μπογιας... :lol: :ninja: Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 το ξερω... :p :p απλα απαντησα σε αυτες τις θεωριες μπογιας... :lol: :ninja: Πριν ειρωνευτείς κάποιο σχόλιο καλό είναι πρώτα να το διαβάζεις καλά. ;) Όποια απορία παρακαλώ μέσω π.μ. Συνεχίζουμε on topic please. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Νομίζω ότι αρκετά ειπώθηκαν για τις βίδες.:) Όπως ήδη έγραψε και ο impreza_sti να συνεχίσουμε εντός θέματος παρακαλώ:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Γεια σας βρε παλικαρια.Πριν 2 μερες εγινα κάτοχος το Ν8 και επειδη δεν εχω και πολυ εμπειρια με symbian θα ηθελα μια μικρη βοηθεια.Παω να συνδεθω μεσω wifi και ενω βρίσκω δίκτυο, μολις πατήσω να μπω στο καταστημα της nokia ή σε οποιαδήποτε αλλη σελιδα, μου βγαζει μηνυμα οτι δε ειναι δυνατη η συνδεση.Εχω παει στις ρυθμισεις αλλα δε βλεπω να εχω κανει κατι λαθος (χωρις βεβαια αυτο που λεω να ειναι και σωστο).Τι μπορει να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Το wifi που βρίσκεις ειναι ξεκλείδωτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Γεια σας βρε παλικαρια.Πριν 2 μερες εγινα κάτοχος το Ν8 και επειδη δεν εχω και πολυ εμπειρια με symbian θα ηθελα μια μικρη βοηθεια.Παω να συνδεθω μεσω wifi και ενω βρίσκω δίκτυο, μολις πατήσω να μπω στο καταστημα της nokia ή σε οποιαδήποτε αλλη σελιδα, μου βγαζει μηνυμα οτι δε ειναι δυνατη η συνδεση.Εχω παει στις ρυθμισεις αλλα δε βλεπω να εχω κανει κατι λαθος (χωρις βεβαια αυτο που λεω να ειναι και σωστο).Τι μπορει να φταιει? Αφου βρεις τα δίκτυα, μετα πρέπει να πατήσεις πάνω σε ένα απο αυτα (ξεκλειδωτο βέβαια) και να συνδεθεί. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Αφου βρεις τα δίκτυα, μετα πρέπει να πατήσεις πάνω σε ένα απο αυτα (ξεκλειδωτο βέβαια) και να συνδεθεί. Το εχω κανει και μαλιστα μου εμφανιζει και το σύμβολο οτι εχω συνδεθει (σε κλειδωμενο δίκτυο στο οποιο περναω κανονικα το κλειδι και το ξεκλειδωνει).Μολις παω να ανοιξω καποια σελιδα, κανει οτι ψαχνει και μετα απο λιγο μου εμφανιζει μηνυμα οτι δε μπορει να συνδεθει.Πρεπει να κανω κατι συγκεκριμενο στις ρυθμισεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Το εχω κανει και μαλιστα μου εμφανιζει και το σύμβολο οτι εχω συνδεθει (σε κλειδωμενο δίκτυο στο οποιο περναω κανονικα το κλειδι και το ξεκλειδωνει).Μολις παω να ανοιξω καποια σελιδα, κανει οτι ψαχνει και μετα απο λιγο μου εμφανιζει μηνυμα οτι δε μπορει να συνδεθει.Πρεπει να κανω κατι συγκεκριμενο στις ρυθμισεις? Μηπως αυτο το δικτυο ειναι κλειδωμενο και δεν δινει ιντερνετ? ειναι πχ του σπιτιου σου?τοχεις δοκιμασει με αλλο κινητο?διοτι και μενα στη δουλεια αν σου πω το κλειδι συνδεεσαι,αλλα ιντερνετ δε θα παρεις ποτε αν δεν βαλεις συγκεκριμενη ip.. ΠΑρολα αυτα,αν ειναι ενα ρουτερ απλο,στο σπιτι και ενω συνδεεσαι δεν εχεις ιντερνετ,θα προτεινα να το διαγραψεις απο τα αποθηκευμενα δικτυα του κινητου, να κανεις και μια επανεκκινηση στο ρουτερ και στο κινητο (αν εχει φαει καποιο απο ολα σκαλωμα,μπας και ξεκολησει) και να δεις τι θα γινει. γενικα απο το Ν8 ειμαι απιστευτα ευχαριστημενος με τα wifi, πολυ σταθερο και ποτε δεν ειπε οχι..αντιθτα με τα anroid Που εχω δοκιμασει,καθως και αι φον φιλων που αρνουνται πεισματικα ειτε να βρουν το δικτυο (που το Ν8 βρισκει) ειτε να συνδεθουν με αυτο.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Είναι ένα σπάνιο πρόβλημα που κάνει το symbian με καποιες εφαρμογές του λειτουργικού. Αποσυνδεσου απο wifi, και ανοιξε το «κατάστημα», και θα συνδεθεί αυτόματα μόνο του χωρίς πρόβλημα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Κανε και μια δοκιμή με άλλο τηλέφωνο. Ίσως φταίει το συγκεκριμενο ρουτερ. ´Η δοκίμασε να συνδέσεις σε άλλο δίκτυο. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Βασικα το ολο προβλημα ξεκινησε οταν παρελαβα το κινητο και πηγα να συγχρονίσω επαφες κ.τ.λ. απο το Ε7 (το οποιο θα το δωσω την αλλη βδομαδα σε φιλο) στο Ν8.Το Ε7 δεν ειχε κανενα προβλημα στον εντοπισμο-συνδεση δικτύου.Μετα το συγχρονισμο ξεκινησαν τα προβληματα (για αυτο το λόγο ρωτησα μηπως πρεπει να πειραξω τιποτα στις ρυθμισεις).Στο σπιτι δεν εχω ασυρματο δικτυο.Στη δουλεια (που εχει ασυρματο δικτυο) το εκανε και για να ειμαι σιγουρος, ρωτησα κατι παιδια που εχουν κινητα με διαφορετικο λειτουργικο (android-ios) αν αντιμετωπιζουν καποιο προβλημα και μου απαντησαν οτι δεν ειχαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Βασικα το ολο προβλημα ξεκινησε οταν παρελαβα το κινητο και πηγα να συγχρονίσω επαφες κ.τ.λ. απο το Ε7 (το οποιο θα το δωσω την αλλη βδομαδα σε φιλο) στο Ν8.Το Ε7 δεν ειχε κανενα προβλημα στον εντοπισμο-συνδεση δικτύου.Μετα το συγχρονισμο ξεκινησαν τα προβληματα (για αυτο το λόγο ρωτησα μηπως πρεπει να πειραξω τιποτα στις ρυθμισεις).Στο σπιτι δεν εχω ασυρματο δικτυο.Στη δουλεια (που εχει ασυρματο δικτυο) το εκανε και για να ειμαι σιγουρος, ρωτησα κατι παιδια που εχουν κινητα με διαφορετικο λειτουργικο (android-ios) αν αντιμετωπιζουν καποιο προβλημα και μου απαντησαν οτι δεν ειχαν.κάνε αυτό που σου ανεφερα παραπάνω↓ Είναι ένα σπάνιο πρόβλημα που κάνει το symbian με καποιες εφαρμογές του λειτουργικού. Αποσυνδεσου απο wifi, και ανοιξε το «κατάστημα», και θα συνδεθεί αυτόματα μόνο του χωρίς πρόβλημα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpapad Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Πρόσφατα απέκτησα και εγώ αυτό το πρόβλημα, και μάλιστα επειδή έχω και data έβλεπα ότι η data σύνδεση ήταν συνεχώς αναμμένη από το πρόγραμμα xmppservice. Έψαξα λίγο στο internet και τελικά είναι το service για instant messaging. Πιθανοί ύποπτοι ήταν το Nokia Drop & το Viber. Τα ξήλωσα και τα δύο και πλέον δεν έχω πρόβλημα ( + η μπαταρία μου κρατάει πλέον όσο και παλαιότερα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexthunder Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 (edited) Αγόρασα 2 κάρτες mini sdhc μάρκας sandisc ultra class 10.Χωρητικότητες 16 gb και 32 gb.Την 32αρα είχα σκοπό να τη χρησιμοποιήσω στο θεϊκό Ν8 και την 16αρα σε ενα Vodafone smart II που μου δώσανε δώρο με το καρτοσυμβόλαιο και είναι σούπερ.Ενώ την 16άρα την διαβάζουν και τα 2 την 32αρα δεν τη διαβάζει κανένα.Τις πήρα απο Πλαίσιο και τις 2 και πήγα πίσω την 32άρα μπας και είναι χαλασμένη. Έχει βάλει κανένας 32gb sandisc ultra mini sdhc class 10 σε nokia N8? Edited December 13, 2012 by alexthunder Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Έχει παρατηρήσει κανένας σας χαλάρωση της θύρας USB; Άρχισε να μου αποσυνδέεται κατά τη φόρτιση. Έχω συνηθίσει πλέον να φορτίζω από τη θύρα αυτή και από χτες μου το κάνει. Είναι πολύ ενοχλητικό σε σημείο που να το πάρω απόφαση να γυρίσω στη κλασική θύρα φόρτισης. Έχει θεματάκι γενικά η USB στο Ν8 ή απλά το παράκανα; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 αφου εχεις την απλη γιατι το φορτιζεις απο εκει? καταπονειται με τον καιρο, λογικο ειναι... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts