Jump to content

alexthunder

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by alexthunder

  1. http://discussions.nokia.com/t5/Eseries-and-Communicators/64GB-SD-Flash-on-N8/td-p/864801 Διαβάστε στο παραπάνω link για τις 64gb κάρτες. Σίγουρα τις ταχύτητες της class 10 το Ν8 δεν μπορεί να τις χρησιμοποιήσει.Χρησιμοποιεί τις ταχύτητες μειωμένες.Δηλαδή την χρησιμοποιεί σαν μια class 6 για να μην πω σαν μια class 4.Οπότε για μένα επειδή η διαφορά στα 32 gb είναι γύρω στα 10 ευρώ πάρτε μια class 4 η αν βρείτε class 6 .Αν πάρετε class 10 τζάμπα λεφτά θα δώσετε.Μπορεί να την διαβάζει το κινητό αλλα τις ταχύτητες εγγραφής class 10 δεν πρόκειται να τις φτάσει ποτέ.Λογικό αφού όταν φτιάχτηκε το Ν8 δεν υπήρχαν class 10.Άλλωστε για το βίντεο που τραβάει το Ν8 μια class 4 καλύπτει και με το παραπάνω τις ανάγκες εγγραφής. Άλλωστε το καλύτερο από όλα είναι να έχετε το βίντεο και τις φωτογραφίες να γράφονται στην εσωτερική μνήμη.Μετά τις μεταφέρετε στην κάρτα οπότε δεν παίζει ρόλο τι class θα είναι αφού πάντα η εγγραφή θα γίνεται με τα 16 gb εσωτερικής-ταχύτατης προσπέλασης μνήμη. Για το Ν8 η Νόκια προτείνει class 4 για εγγραφή,ενώ αν είναι μόνο για ανάγνωση και μια class 2 είναι αρκετή.
  2. Προσοχή! Στο Ν8 έβαλα κάρτα Sandisc ultra class 10 32 gb και το κινητό δεν την διάβαζε Έβαλα κάρτα Sandisc ultra class 10 16gb και την διάβαζε κανονικότατα. Τώρα χρησιμοποιώ μια 32 gb class 4 και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Γενικά την class 10 δεν την χρησιμοποιεί πλήρως το N8. Mόνο καινούργιες συσκευές.Αν πάτε στο site της Sandisc προτείνει class 4 για το Ν8 Για το βίντεο που τραβάει το Ν8 η class 4 είναι μια χαρά. Τώρα για 808 pureview τότε βάλτε class 10. Για 64 gb μην δοκιμάσετε καν.Οι 64gb είναι sdxc και το exFat που χρησιμοποιούν δεν το διαβάζουν πολλές συσκευές. Ακόμα και αν την κάνετε format σε fat32 πάλι δεν θα λειτουργεί. Σε μάρκες Samsung,Sandisc,transcend με αυτή τη σειρά.Oi kingston στον υπολογιστή είναι κορυφαίες τώρα στα κινητά δεν ξέρω.Προσοχή αφού οτι υπάρχει σε ebay σε κάρτες μνήμης είναι μούφα κινέζικες απομιμήσεις.Προτιμήστε amazon κατά τη γνώμη μου.
  3. Αγόρασα 2 κάρτες mini sdhc μάρκας sandisc ultra class 10.Χωρητικότητες 16 gb και 32 gb.Την 32αρα είχα σκοπό να τη χρησιμοποιήσω στο θεϊκό Ν8 και την 16αρα σε ενα Vodafone smart II που μου δώσανε δώρο με το καρτοσυμβόλαιο και είναι σούπερ.Ενώ την 16άρα την διαβάζουν και τα 2 την 32αρα δεν τη διαβάζει κανένα.Τις πήρα απο Πλαίσιο και τις 2 και πήγα πίσω την 32άρα μπας και είναι χαλασμένη. Έχει βάλει κανένας 32gb sandisc ultra mini sdhc class 10 σε nokia N8?
  4. Aυτό έγινε.Έσπασαν οι εγκοπές και δεν το πήρα χαμπάρι. Με παραγγελία απο ebay μπορώ με 10 ευρώ να παραγγείλω ανταλλακτικό+όλα τα κατσαβιδάκια που χρειάζονται για το Ν8 γενικά(3 κομμάτια).Λέτε να παραγγείλω κανα άλλο χρώμα για το κάτω μέρος ή θα είναι άσχημο;Έχω το dark grey και σκεφτόμουν να βάλω μπλέ στο κάτω μέρος
  5. Οι 2 βίδες δεν πιάνουν στο κάτω μέρος.Είναι για το κυρίως σώμα του Ν8.Το κάτω καπάκι είναι συρταρωτό.Και γώ δεν το ήξερα,το έμαθα όταν έπεσε κάτω και βγήκε το κάτω καπάκι.
  6. Eμένα σήμερα μου έπεσε κάτω το κινητό και βγήκε το κάτω καπάκι.Το πήρα και το ξαναέβαλα και όλα οκ. Δεν χρειάζεται λύσιμο το κινητό για να βγεί το κάτω καπάκι
×
×
  • Create New...