Jump to content

Samsung Galaxy Mini 2 (S6500)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με λιγα λογια βαριουνται να ασχοληθουν...! Κριμα, παντως γιατι ενας απο τους 2 λογους που πηρα αυτο το κινητο ηταν οτι θα επαιρνε jb (και ο αλλος τα 89ευρω!)...

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Google Nexus 7 2013 LTE by Asus

Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1

• Απαντήσεις 524
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

With all the respect εδω δεν θα παρει το ace 2 πρακτικα και επισημα στη χωρα μας.

Απο την αλλη η εταιρια εκτιθεται οταν λεει και ξελεει.

Λιγο σεβασμος στουςωπελατες

Υπάρχει βέβαια το ενδεχόμενο να μην πάρει αλλά μην το ξεγράφετε ακόμη. Το tweet αυτό είναι παλιό. Έπειτα ο ίδιος έγραψε ότι θα βγει αλλά δεν είναι σίγουρο πότε (στις 30 Ιουνίου ήταν να κυκλοφορήσει αλλά βγήκαν κάποια προβλήματα που το πήγαν πίσω).

Οι λογαριασμοί στο twitter με όνομα "Samsung τάδε χώρα" ανήκουν σε fans για αυτό και γίνονται τέτοια λάθη.

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=42661646&postcount=977

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=42662852&postcount=981

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=42661831&postcount=979

Για όποιον δεν παρακολουθεί το νήμα του mini2, τα παραπάνω 3 μηνύματα είναι το ρεζουμέ που λέει ότι μόνο ό,τι λέει η Samsung Κορέα είναι επίσημο και ότι για την ώρα συνεχίζει να ισχύει το update.

Επίσης το CM που δίνει ο TheWisp είναι πολύ καλό και πλέον παίζει και το bluetooth οπότε μένει μόνο η κάμερα να μην λειτουργεί.

Ξέρει κανείς γιατί το νέο tapatalk4, που είναι και δωρεάν, δεν είναι συμβατό με το mini 2;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tapatalk.tapatalk4&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS50YXBhdGFsay50YXBhdGFsazQiXQ..

Ξέρει κανείς γιατί το νέο tapatalk4, που είναι και δωρεάν, δεν είναι συμβατό με το mini 2;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tapatalk.tapatalk4&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS50YXBhdGFsay50YXBhdGFsazQiXQ..

Requires Android: 4.0 and up

Γειας σας , εχω ενα προβλημα οταν στελνω σμσ ο παραληπτης παιρνει μονον ερωτηματικα , το εχετε και εσεις αυτο το προβλημα πως διορθωνεται ?

Ήρθε σε κανέναν άλλον μήνυμα για αναβάθμιση (σε 2.3.6 πάλι όχι για JB) ?

Ο αριθμός κατασκευής έγινε BUMD1 και το βασικό φάσμα BUME1. Σαν αλλαγές μου είπε "καλύτερη σταθερότητα" και το αρχείο ήταν 20MB. Στο sammobile που κοίταξα έχει βγει η ίδια έκδοση και για άλλες περιοχές.

Οπτικά βλέπω πως στις ρυθμίσεις σαν να άλλαξαν λίγο τα εικονίδια και επίσης ανάμεσα στις επιλογές "Κλήση" και "Ήχος" μου έβγαλε μια νέα με τίτλο "Λειτουργία αποκλεισμού". Επίσης προστέθηκε μια εφαρμογή "Μουσική Play".

Ήρθε σε κανέναν άλλον μήνυμα για αναβάθμιση (σε 2.3.6 πάλι όχι για JB) ?

Ο αριθμός κατασκευής έγινε BUMD1 και το βασικό φάσμα BUME1. Σαν αλλαγές μου είπε "καλύτερη σταθερότητα" και το αρχείο ήταν 20MB. Στο sammobile που κοίταξα έχει βγει η ίδια έκδοση και για άλλες περιοχές.

Οπτικά βλέπω πως στις ρυθμίσεις σαν να άλλαξαν λίγο τα εικονίδια και επίσης ανάμεσα στις επιλογές "Κλήση" και "Ήχος" μου έβγαλε μια νέα με τίτλο "Λειτουργία αποκλεισμού". Επίσης προστέθηκε μια εφαρμογή "Μουσική Play".

ήρθε, ναι

χρήσιμη η λειτουργία αποκλεισμού (αν και αφορά μόνο σε κλήσεις ενώ στο SIII mini μου έχει και επιλογή για sms & αφύπνιση) :)

Εμενα, ο αριθμος κατασκευης και το φασμα γραφει XXMD1...

Δεν ξερω αν ηταν ετσι ή αλλαξε σημερα μετα την αναβαθμιση...

Χθες προσπάθησα να κάνω την αναβάθμιση.

Κατέβασε ένα αρχείο, έκανε εγκατάσταση, επανεκκίνηση 2-3 φορές και τώρα γράφει

Έκδοση βασικού φάσματος : S6500BULK2

Έκδοση Kerrnel : 2.6.38.6-1214151...Tue Nov 27 19:32:48 KST 2012

Αριθμός κατασκευής : GINGERBREAD.BULK2

Από ότι καταλαβαίνω δεν μου έκανε καμία αναβάθμιση.

Οποιαδηποτε αναβαθμιση ειναι καλοδεχουμενη!!

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Οποιαδηποτε αναβαθμιση ειναι καλοδεχουμενη!!

Εννοείται, την έκανα κι εγώ πριν λίγο. Εκτός από τη λειτουργία αποκλεισμού, προστέθηκε/άλλαξε κάτι άλλο;

Πάντως, αν δεν πάρει JB που λέγανε, ας φτάσει μέχρι ICS τουλάχιστον, μιας και πολλές εφαρμογές απαιτούν android 4 και πάνω για να τρέξουν.

Εγω που το εχω κανει root ,εκανα την αναβαθμιση και μου εκανε το τηλεφωνο τουβλο και αναγκαστικα να κανω flash την official ROM και ξανα root.Oποτε το νου σας.

Αναβαθμιστηκε σε 2.3.6

Ηταν ηδη σε 2.3.6...

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

Δεν το ειχα προσεξει , αλλα τοτε τι αναβαθμιση πηρε;

iPhone 14 Pro Max

iWatch 9

Airpods Pro

Δεν το ειχα προσεξει , αλλα τοτε τι αναβαθμιση πηρε;

Ενα minor update ηταν που προσεφερε τη λειτουργεια αποκλεισμου και σταθεροτητα συστηματος νομιζω... Μαλλον να μας χρυσωσουν το χαπι θελουν που δε θα μας δωσουν jb! :-(

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

....μηπως αν παρει jb θα σερνεται παιδες?

Εγω να πω την αληθεια δε τα πιστευω αυτα που λενε οτι δε θα σηκωνει τη jb. 800mhz cpu και 512mb ram ειναι μια χαρα για jb. Απλα βαριουνται να τη βγαλλουν ή πολυ απλα θελουν να μας κανουν να παρουμε τα καινουρια μοντελα

aka Αντώνης

Motorola Moto G32 6/128

TCL 20L+

TCL 10L

TCL TAB 10s WiFi

το πηρα και εγω απο συμφουριτη!τιμιοτατο οτι ηθελα.μηπως αν παρει jb θα σερνεται παιδες?

Τουλάχιστον το ανεπίσημο CM έχει αξιοπρεπείς επιδόσεις και δεν σέρνεται αλλά για το official με ένα κάρο χαζά φορτωμένα δεν ξέρω.

Δεν ξέρω κατά πόσο τα στοιχεία του gsmarena είναι σωστά αλλά αναφέρει κινητά με JB που έχουν ίδια ή και χειρότερα χαρακτηριστικά από το mini2. Για παράδειγμα δες αυτή τη σύγκριση. Ίδια μνήμη, ίδιος επεξεργαστής (εντάξει 50Mhz πιο γρήγορος) και έρχεται από τη μάνα του με JB.

Στο xda είχε αναφερθεί ότι η εταιρεία qualcomm δεν έχει επίσημη υποστήριξη για το chipset του mini2 σε 4.2 και ίσως για αυτό να αργεί η ανάπτυξη.

Edited by khelban12

παντως ειναι οτι ηθελα με λιγα χρηματα!πολυς χωρος για εφαρμογες,καλουτσικη οθονη αξιοπρεπεστατη αρκετα καλο ηχειο και μπαταρια που την παλευει!

Πως κάνουμε root εδω?κάποιος οδηγός?

εγω πατριωτη ακολουθησα αυτον του petros87 και το εκανα.ευκολα!ειναι εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=328011&page=6

εγω πατριωτη ακολουθησα αυτον του petros87 και το εκανα.ευκολα!ειναι εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=328011&page=6

Με αυτόν τον οδήγο χάνεις αρχεία ή μένει όπως είναι το κινητό?

nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4

Με αυτόν τον οδήγο χάνεις αρχεία ή μένει όπως είναι το κινητό?

δεν χανεις τιποτα.και μετα εσβησα την σαβουρα της vodafone

• The title was changed to Samsung Galaxy Mini 2 (S6500)