atillas24 Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_mini_2_wont_be_getting_jelly_bean_after_all-news-6241.php Με λιγα λογια βαριουνται να ασχοληθουν...! Κριμα, παντως γιατι ενας απο τους 2 λογους που πηρα αυτο το κινητο ηταν οτι θα επαιρνε jb (και ο αλλος τα 89ευρω!)... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
khelban12 Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_mini_2_wont_be_getting_jelly_bean_after_all-news-6241.php Δεν θα πάρει τελικά With all the respect εδω δεν θα παρει το ace 2 πρακτικα και επισημα στη χωρα μας. Απο την αλλη η εταιρια εκτιθεται οταν λεει και ξελεει. Λιγο σεβασμος στουςωπελατες Υπάρχει βέβαια το ενδεχόμενο να μην πάρει αλλά μην το ξεγράφετε ακόμη. Το tweet αυτό είναι παλιό. Έπειτα ο ίδιος έγραψε ότι θα βγει αλλά δεν είναι σίγουρο πότε (στις 30 Ιουνίου ήταν να κυκλοφορήσει αλλά βγήκαν κάποια προβλήματα που το πήγαν πίσω). Οι λογαριασμοί στο twitter με όνομα "Samsung τάδε χώρα" ανήκουν σε fans για αυτό και γίνονται τέτοια λάθη. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=42661646&postcount=977 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=42662852&postcount=981 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=42661831&postcount=979 Για όποιον δεν παρακολουθεί το νήμα του mini2, τα παραπάνω 3 μηνύματα είναι το ρεζουμέ που λέει ότι μόνο ό,τι λέει η Samsung Κορέα είναι επίσημο και ότι για την ώρα συνεχίζει να ισχύει το update. Επίσης το CM που δίνει ο TheWisp είναι πολύ καλό και πλέον παίζει και το bluetooth οπότε μένει μόνο η κάμερα να μην λειτουργεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtb Δημ. June 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2013 Ξέρει κανείς γιατί το νέο tapatalk4, που είναι και δωρεάν, δεν είναι συμβατό με το mini 2; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tapatalk.tapatalk4&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS50YXBhdGFsay50YXBhdGFsazQiXQ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigas Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Ξέρει κανείς γιατί το νέο tapatalk4, που είναι και δωρεάν, δεν είναι συμβατό με το mini 2; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tapatalk.tapatalk4&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS50YXBhdGFsay50YXBhdGFsazQiXQ.. Requires Android: 4.0 and up Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratanplan Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Γειας σας , εχω ενα προβλημα οταν στελνω σμσ ο παραληπτης παιρνει μονον ερωτηματικα , το εχετε και εσεις αυτο το προβλημα πως διορθωνεται ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PolDD Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 Για δοκίμασε στα settings των μηνυματων -> Input mode ,τι ειναι επιλεγμενο,και αν ειναι κατι αλλο εκτος απο automatic ,βαλτo automatic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
khelban12 Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Ήρθε σε κανέναν άλλον μήνυμα για αναβάθμιση (σε 2.3.6 πάλι όχι για JB) ? Ο αριθμός κατασκευής έγινε BUMD1 και το βασικό φάσμα BUME1. Σαν αλλαγές μου είπε "καλύτερη σταθερότητα" και το αρχείο ήταν 20MB. Στο sammobile που κοίταξα έχει βγει η ίδια έκδοση και για άλλες περιοχές. Οπτικά βλέπω πως στις ρυθμίσεις σαν να άλλαξαν λίγο τα εικονίδια και επίσης ανάμεσα στις επιλογές "Κλήση" και "Ήχος" μου έβγαλε μια νέα με τίτλο "Λειτουργία αποκλεισμού". Επίσης προστέθηκε μια εφαρμογή "Μουσική Play". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeonidasT Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Ήρθε σε κανέναν άλλον μήνυμα για αναβάθμιση (σε 2.3.6 πάλι όχι για JB) ? Ο αριθμός κατασκευής έγινε BUMD1 και το βασικό φάσμα BUME1. Σαν αλλαγές μου είπε "καλύτερη σταθερότητα" και το αρχείο ήταν 20MB. Στο sammobile που κοίταξα έχει βγει η ίδια έκδοση και για άλλες περιοχές. Οπτικά βλέπω πως στις ρυθμίσεις σαν να άλλαξαν λίγο τα εικονίδια και επίσης ανάμεσα στις επιλογές "Κλήση" και "Ήχος" μου έβγαλε μια νέα με τίτλο "Λειτουργία αποκλεισμού". Επίσης προστέθηκε μια εφαρμογή "Μουσική Play".ήρθε, ναι χρήσιμη η λειτουργία αποκλεισμού (αν και αφορά μόνο σε κλήσεις ενώ στο SIII mini μου έχει και επιλογή για sms & αφύπνιση) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZorbaTheFreak Δημ. July 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2013 Εμενα, ο αριθμος κατασκευης και το φασμα γραφει XXMD1... Δεν ξερω αν ηταν ετσι ή αλλαξε σημερα μετα την αναβαθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtb Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Χθες προσπάθησα να κάνω την αναβάθμιση. Κατέβασε ένα αρχείο, έκανε εγκατάσταση, επανεκκίνηση 2-3 φορές και τώρα γράφει Έκδοση βασικού φάσματος : S6500BULK2 Έκδοση Kerrnel : 2.6.38.6-1214151...Tue Nov 27 19:32:48 KST 2012 Αριθμός κατασκευής : GINGERBREAD.BULK2 Από ότι καταλαβαίνω δεν μου έκανε καμία αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Οποιαδηποτε αναβαθμιση ειναι καλοδεχουμενη!! Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefan_city Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Οποιαδηποτε αναβαθμιση ειναι καλοδεχουμενη!! Εννοείται, την έκανα κι εγώ πριν λίγο. Εκτός από τη λειτουργία αποκλεισμού, προστέθηκε/άλλαξε κάτι άλλο; Πάντως, αν δεν πάρει JB που λέγανε, ας φτάσει μέχρι ICS τουλάχιστον, μιας και πολλές εφαρμογές απαιτούν android 4 και πάνω για να τρέξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PolDD Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Εγω που το εχω κανει root ,εκανα την αναβαθμιση και μου εκανε το τηλεφωνο τουβλο και αναγκαστικα να κανω flash την official ROM και ξανα root.Oποτε το νου σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Αναβαθμιστηκε σε 2.3.6 Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Αναβαθμιστηκε σε 2.3.6 Ηταν ηδη σε 2.3.6... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Δεν το ειχα προσεξει , αλλα τοτε τι αναβαθμιση πηρε; Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Δεν το ειχα προσεξει , αλλα τοτε τι αναβαθμιση πηρε; Ενα minor update ηταν που προσεφερε τη λειτουργεια αποκλεισμου και σταθεροτητα συστηματος νομιζω... Μαλλον να μας χρυσωσουν το χαπι θελουν που δε θα μας δωσουν jb! :-( Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 το πηρα και εγω απο συμφουριτη!τιμιοτατο οτι ηθελα.μηπως αν παρει jb θα σερνεται παιδες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 ....μηπως αν παρει jb θα σερνεται παιδες? Εγω να πω την αληθεια δε τα πιστευω αυτα που λενε οτι δε θα σηκωνει τη jb. 800mhz cpu και 512mb ram ειναι μια χαρα για jb. Απλα βαριουνται να τη βγαλλουν ή πολυ απλα θελουν να μας κανουν να παρουμε τα καινουρια μοντελα Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
khelban12 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 (edited) το πηρα και εγω απο συμφουριτη!τιμιοτατο οτι ηθελα.μηπως αν παρει jb θα σερνεται παιδες? Τουλάχιστον το ανεπίσημο CM έχει αξιοπρεπείς επιδόσεις και δεν σέρνεται αλλά για το official με ένα κάρο χαζά φορτωμένα δεν ξέρω. Δεν ξέρω κατά πόσο τα στοιχεία του gsmarena είναι σωστά αλλά αναφέρει κινητά με JB που έχουν ίδια ή και χειρότερα χαρακτηριστικά από το mini2. Για παράδειγμα δες αυτή τη σύγκριση. Ίδια μνήμη, ίδιος επεξεργαστής (εντάξει 50Mhz πιο γρήγορος) και έρχεται από τη μάνα του με JB. Στο xda είχε αναφερθεί ότι η εταιρεία qualcomm δεν έχει επίσημη υποστήριξη για το chipset του mini2 σε 4.2 και ίσως για αυτό να αργεί η ανάπτυξη. Edited July 4, 2013 by khelban12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 παντως ειναι οτι ηθελα με λιγα χρηματα!πολυς χωρος για εφαρμογες,καλουτσικη οθονη αξιοπρεπεστατη αρκετα καλο ηχειο και μπαταρια που την παλευει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakislarisa Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Πως κάνουμε root εδω?κάποιος οδηγός? Παράθεση nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Πως κάνουμε root εδω?κάποιος οδηγός? εγω πατριωτη ακολουθησα αυτον του petros87 και το εκανα.ευκολα!ειναι εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=328011&page=6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakislarisa Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 εγω πατριωτη ακολουθησα αυτον του petros87 και το εκανα.ευκολα!ειναι εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=328011&page=6 Με αυτόν τον οδήγο χάνεις αρχεία ή μένει όπως είναι το κινητό? Παράθεση nokia 3330 -> nokia 8310 -> nokia 6600 -> nokia n81 -> xperia tipo -> xiaomi mi4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. July 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2013 Με αυτόν τον οδήγο χάνεις αρχεία ή μένει όπως είναι το κινητό? δεν χανεις τιποτα.και μετα εσβησα την σαβουρα της vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts