gkagg Δημ. February 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2013 Η εγκατασταση του mls μπορει να γινει μονο στο καταστημα vodafone που εγινε η αγορα του κινητου(κουλο!) και λενε οτι ειναι διαδικασια 15 λεπτων. Εγω οταν πηγα να μου το περασουν κολλησε το pc τους και πρεπει να ξαναπαω...!!! Πήγα εχθές και το έκανα σε άλλο κατάστημα Voda από αυτό που το αγόρασα και μάλιστα χωρίς απόδειξη και με sim της WIND μέσα στο κινητό!!!! Το έκαναν χωρίς να μου αναφέρουν τίποτα. Η διαδικασία διαρκεί γύρω στα 20 λεπτά με μισή ώρα... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Λέω να το αγοράσω σήμερα. Εχω διαθέσιμη μια microSD 1GB. Το κινητό έχει κάποια μνήμη μαζί στο πακέτο; Που συμφέρει να μου περάσουν το navigator; Αν το βάλω στη microsd μπορώ να το μεταφέρω σε άλλη συσκευή ή "γράφει" κάτι στη συγκεκριμένη συσκευή οπότε δεν παίζει αλλού; (είμαι άσχετος από smartphones) Aν την περάσουν στη microsd και αργότερα την αντικαταστήσω με μεγαλύτερη, αρκεί να μεταφέρω τα αρχεία στη νέα και θα τρέχει κανονικά το destinator; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Λέω να το αγοράσω σήμερα. Εχω διαθέσιμη μια microSD 1GB. Το κινητό έχει κάποια μνήμη μαζί στο πακέτο; Που συμφέρει να μου περάσουν το navigator; Αν το βάλω στη microsd μπορώ να το μεταφέρω σε άλλη συσκευή ή "γράφει" κάτι στη συγκεκριμένη συσκευή οπότε δεν παίζει αλλού; (είμαι άσχετος από smartphones) Aν την περάσουν στη microsd και αργότερα την αντικαταστήσω με μεγαλύτερη, αρκεί να μεταφέρω τα αρχεία στη νέα και θα τρέχει κανονικά το destinator; Όχι δεν έχει μνήμη μαζί. Αναγκαστικά θα στο περάσουν στην microSD γιατί καταλαμβάνει έως 500ΜΒ και εάν στο περάσουν εσωτερική δεν θα σου μείνουν αρκετά διαθέσιμα MB για εφαρμογές... Δεν έχω δοκιμάσει κάτι, αλλά μάλλον δεν παίζει αλλού. Θα δοκιμάσω και θα σου πω... Ούτε το δεύτερο σκέλος της ερώτησής σου δεν μπορώ να απαντήσω. Θα το τεστάρω και αυτό... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Λέω να το αγοράσω σήμερα. Εχω διαθέσιμη μια microSD 1GB. Το κινητό έχει κάποια μνήμη μαζί στο πακέτο; Που συμφέρει να μου περάσουν το navigator; Αν το βάλω στη microsd μπορώ να το μεταφέρω σε άλλη συσκευή ή "γράφει" κάτι στη συγκεκριμένη συσκευή οπότε δεν παίζει αλλού; (είμαι άσχετος από smartphones) Aν την περάσουν στη microsd και αργότερα την αντικαταστήσω με μεγαλύτερη, αρκεί να μεταφέρω τα αρχεία στη νέα και θα τρέχει κανονικά το destinator; Δεν υπαρχει περιπτωση να στο περασουν σε καρτα.Μονο στην συσκευη το εγκαθιστουν. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Δεν υπαρχει περιπτωση να στο περασουν σε καρτα.Μονο στην συσκευη το εγκαθιστουν. Ναι αλλά τα δεδομένα είναι στην SD (ο φάκελος mls) Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terryman Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Ναι αλλά τα δεδομένα είναι στην SD (ο φάκελος mls) Αν δεν κάνω λάθος είναι στην ενσωματωμένη SD και όχι στην εξωτερική. Τουλάχιστον εμένα ο φάκελος mls, βρίσκεται στο /sdcard και όχι στο /sdcard/external_sd που είναι το path της εξωτερικής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Αν δεν κάνω λάθος είναι στην ενσωματωμένη SD και όχι στην εξωτερική. Τουλάχιστον εμένα ο φάκελος mls, βρίσκεται στο /sdcard και όχι στο /sdcard/external_sd που είναι το path της εξωτερικής. Ε μάλλον το που θα εγκατασταθεί είναι στην ευχέρια του εκάστοτε υπαλλήλου γιατί σε εμένα την έβαλε στην external... Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Ε μάλλον το που θα εγκατασταθεί είναι στην ευχέρια του εκάστοτε υπαλλήλου γιατί σε εμένα την έβαλε στην external... Μαλλον ετσι θα ειναι.. Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. February 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2013 Τελικά στο κινητό το πέρασαν και όχι στην sd. Μια απορία: Τι ρύθμιση χρειάζεται ώστε να μην συνδεθεί μόνο του στο ιντερνετ και χρεώνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Μια απορία: Τι ρύθμιση χρειάζεται ώστε να μην συνδεθεί μόνο του στο ιντερνετ και χρεώνει; Απλα κατεβαζεις την μπαρα ειδοποιησεων και απενεργοποιεις τα data (το κουμπι με τα δυο βελακια). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplos73 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Μετά απο μερικές ημέρες συμβίωσης μς το κινητό ( πρωτάρης σε android) μπορώ να πω οτι είναι πολύ καλό.Μέχρι στιγμής δεν κολάει πουθενά και το mls είναι πάρα πολυ καλό.Ενα πρόβλημα που εχω είναι οτι δεν το βλέπει ο υπολογηστής οταν το συνδέω με usb.Εχω εγκαταστήσει τι KIES αλλά τίποτα.Τώρα κατέβασα drivers usb για samsung κινητά και θα δοκιμάσω.Κατά τα άλλα πιστεύω οτι αξήζει τα λεφτά που έδωσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas69 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 μια χαρά είναι το κινητό.... για την μπαταρία δεν ξέρω τι να πω......μου κρατάει 2 ημέρες,, ίσως λόγο ότι κοιτάω να το μάθω τώρα στην αρχή..... Θα δείξει στο μέλλον... Παράθεση Να έχεις υπομονή με τους ανθρώπους...δεν ξέρεις τι ζόρια κουβαλάει ο καθένας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 μια χαρά είναι το κινητό.... για την μπαταρία δεν ξέρω τι να πω......μου κρατάει 2 ημέρες,, ίσως λόγο ότι κοιτάω να το μάθω τώρα στην αρχή..... Θα δείξει στο μέλλον... 2 μέρες για smartphone μια χαρά είναι! ;) Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fonzi Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Απλα κατεβαζεις την μπαρα ειδοποιησεων και απενεργοποιεις τα data (το κουμπι με τα δυο βελακια). ναι αλλά έτσι δεν θα καταργήσει κάθε σύνδεση για data; Πως γίνεται να μείνει μόνο η δυνατότητα σύνδεσης μέσω wi-fi ενεργή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 ναι αλλά έτσι δεν θα καταργήσει κάθε σύνδεση για data; Πως γίνεται να μείνει μόνο η δυνατότητα σύνδεσης μέσω wi-fi ενεργή; Με την απενεργοποίηση του data /3G δεν θα μπορείς να μπαίνεις στο internet μέσω δικτύου κινητής ,αλλά θα μπορείς κανονικά με wifi . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Σταματησε να δουλευει το προγραμμα της mls... Ξανα αυριο στο καταστημα για ξαναπερασμα.. Ετυχε σε καποιον αλλον το προβλημα αυτο; Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Σταματησε να δουλευει το προγραμμα της mls... Ξανα αυριο στο καταστημα για ξαναπερασμα.. Ετυχε σε καποιον αλλον το προβλημα αυτο; Πήγαινέ στα προγράμματά και αν είναι ανοιχτό κανε το ένα force close. Κανε επανεκκίνησή και ξανατρεξε το. Σίγουρα θα υπάρχει ένας τρόπος αλλά.δεν ξέρω κατά πόσο το κατεχεις. Αν όχι vodafone όπως είπες. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. March 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2013 Ήθελα να πάρω ένα screen capture ώστε να δείτε πόσο μου κράτησε η μπαταρία αλλά δε τα κατάφερα με το συνηθισμένο τρόπο... Μήπως ξέρουμε κάτι ή άλλον τρόπο; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 Ήθελα να πάρω ένα screen capture ώστε να δείτε πόσο μου κράτησε η μπαταρία αλλά δε τα κατάφερα με το συνηθισμένο τρόπο... Μήπως ξέρουμε κάτι ή άλλον τρόπο; Screenshot ux trial! Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. March 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2013 (edited) Πήγαινέ στα προγράμματά και αν είναι ανοιχτό κανε το ένα force close. Κανε επανεκκίνησή και ξανατρεξε το. Σίγουρα θα υπάρχει ένας τρόπος αλλά.δεν ξέρω κατά πόσο το κατεχεις. Αν όχι vodafone όπως είπες. Thanks αλλα δεν εγινε κατι... Παω για voda.. Edit : Μετα απο κατι ''μαγικα'' που εκανε μια κυρια ( την οποια και ευχαριστω )στην voda ανω πατησιων το mls δουλεψε... Edited March 2, 2013 by aenaos15 Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. March 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2013 Screenshot ux trial! Ok αλλά τελικά δε χρειάζεται! Απλά θέλει στιγμιαία και όχι παρατεταμένα τα πλήκτρα όπως πχ στο NOTE 2 ;) Mercy! Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atillas24 Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Επιβεβαιωνω και γω οτι, ασχετως με τι θα σας σας πουνε στη vodafone, η εγκατασταση του mls μπορει να γινει σε οποιοδηποτε κατστημα vodafone... Παράθεση aka Αντώνης Motorola Moto G32 6/128 TCL 20L+ TCL 10L TCL TAB 10s WiFi Google Nexus 7 2013 LTE by Asus Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 Lineage OS 14.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jos3ph Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Βρήκα μπαταρία στο ebay 2400mah με καπάκι , αξίζει τον κόπο ; Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas69 Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Βρήκα μπαταρία στο ebay 2400mah με καπάκι , αξίζει τον κόπο ; δώσε και κανένα link .... να δούμε και εμείς !! :) Παράθεση Να έχεις υπομονή με τους ανθρώπους...δεν ξέρεις τι ζόρια κουβαλάει ο καθένας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jos3ph Δημ. March 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2013 Ψάχνεις , extended battery GT-S6500 , δεν είναι δύσκολο ! Βρήκα άλλη σελίδα με δωρεάν μεταφορικά , αλλά NO PAYPAL :mad: ! Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts