Jump to content

[ROM] Omega Series - Android 4.1.2 Jelly Bean - Samsung Based

ioathe
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Α οκ! τωρα θα γελασεις γιατι ρωτησα.. δεν ειχα χωρο ελευθερο να κανω nandroid backup.. και λεω κατσε να ρωτησω για σιγουρια, μην μου τα κανει αχταρμα και δεν εχω τηλεφωνο μετα και πρεπει να τα στησω ολα απ την αρχη! :lol::lol::lol::lol:

Μετέφερε τα παλιά backup στον υπολογιστή σουκαι σβηστα από το τηλέφωνο για να κάνεις χώρο.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βάλε τον Nova launcher που έχω δώσει στην πρώτη σελίδα και μετά φλάσαρε αυτό http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=22416643&postcount=6615

και είσαι έτοιμος

Το Patch το είχα βάλει ήδη πιο πριν αλλά κάνει μέτρια δουλειά. Μάλιστα, λείπει το ποσοστό της μπαταρίας...

Γεια σας παιδια και απο εμενα εχω δυο αποριες

1ον. εχει κανεις προβλημα στην αποκριση της οθονης αφης ειναι ιδιαιτερα αισθητο στο browsing και

2ον. Δεν μπορει να γινει κατι να προσαρμοζετε με διπλο κλικ το κειμενο στην οθονη;

Γεια σας παιδια και απο εμενα εχω δυο αποριες

1ον. εχει κανεις προβλημα στην αποκριση της οθονης αφης ειναι ιδιαιτερα αισθητο στο browsing και

2ον. Δεν μπορει να γινει κατι να προσαρμοζετε με διπλο κλικ το κειμενο στην οθονη;

για το 2 δεν εχω βρει κατι..

Swype που βρισκουμε;

Ούτε και εμένα δουλεύει το ραδιόφωνο... Υπάρχει κάποια λύση γι αυτο; κατά τ αλλά πολύ ευχαριστημένη με την Rom (λύνοντας βέβαια και το πρόβλημα που είχα με το data αλλάζοντας το apn)

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Καλημέρα και καλή βδομάδα σ όλους,

Η κουζίνα είναι έτοιμη και έχω βάλει σχεδόν όλα όσα ήθελα για αρχη,

δοκιμάστε την και ενημερώστε με αν βρείτε κάτι που να μην δουλεύει.

Δοκιμάστε και το swype απο εδω και ενημερώστε με αν σας δουλεύει.

Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series:

Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

καλημερα γιαννη..

μεγαλο bug (?) που εχω δει ειναι οτι καποιες φορες νεκρωνει ηχητικα η συσκευη.. δεν ακουγεται ηχος κλησης κ ειδοποιησεις καθως και το ιδιο συμβαινει και με τη μουσικη..

επανερχονται ολα με ενα restart, αλλα το χω αντιμετωπισει αρκετες φορες το προβλημα..

καλημερα γιαννη..

μεγαλο bug (?) που εχω δει ειναι οτι καποιες φορες νεκρωνει ηχητικα η συσκευη.. δεν ακουγεται ηχος κλησης κ ειδοποιησεις καθως και το ιδιο συμβαινει και με τη μουσικη..

επανερχονται ολα με ενα restart, αλλα το χω αντιμετωπισει αρκετες φορες το προβλημα..

Ευχαριστώ για την ενημέρωσή,

έμενα δεν μου το εχει κάνει ακόμα,

μπορεί και καποιος άλλος να μας ενημερώσει αν του το εχει κανει ή όχι??

Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3

Γιάννη καλημέρα προσπάθησα να περάσω ένα battery mod άλλα όχι μόνο δεν το κατάφερα άλλα εξαφάνιζε και το status bar τελείως!

Γράψε λάθος το πρόβλημα λύθηκε είχα κατεβάσει λάθος έκδοση.Όλα καλά

Edited by dogo1970

Ευχαριστώ για την ενημέρωσή,

έμενα δεν μου το εχει κάνει ακόμα,

μπορεί και καποιος άλλος να μας ενημερώσει αν του το εχει κανει ή όχι??

παω να μπω στον stock music player, παγωνουν τα παντα και μετα μου πεταει παραθυρο fç και εχω το προβλημα που περιεγραψα παραπανω..

εχω κανει καθαρο περασμα της ρομ καθως και ολων των εφαρμογων χωρις data απο GB..

Μετά από 2 μέρες με την rom σας λέω τις εντυπώσεις μου.

Από την αρχή έβαλα τον Nova launcher http://goo.gl/UGxik και το swype http://goo.gl/hIZts μέσω cwm και τέλος φλάσαρα αυτό http://goo.gl/apzDL που έκανε ένα γενικότερο ics liffting.

Επίσης κατέβασα battery icons από το kitchen που ανέβηκε εχτές (πολύ εύκολο στην χρήση μπράβο παιδιά).

Οι εντυπώσεις μου είναι θετικότατες στην χρήση και στην αίσθηση.

Η κάμερα νομίζω είναι αρκετά πιο γρήγορη και το Panorama mode έβγαλε μια χαρά pics.

Μοναδικά μειονεκτήματα που βρήκα μέχρι στιγμής είναι πως η μπαταρία μου τελειώνει ελαφρώς πιο γρήγορα και επίσης το ραδιόφωνο δεν δουλεύει (please, please φτιάξτε το ραδιόφωνο).

Ο stock launcher είναι λίγο laggy αλλά ο nova launcher είναι άψογος.

Overall είμαι εντυπωσιασμένος με την rom , μπράβο για την προσπάθεια και για το αποτέλεσμα.

Ανυπομονώ για τις επόμενες βελτιώσεις - εκδόσεις.

Υ.Γ συμφωνώ με την πολιτική σας να είστε κοντά στην stock αλλά δεν πιστεύετε πως η stock θα έπρεπε να είναι η ICS?

Η κάμερα νομίζω είναι αρκετά πιο γρήγορη και το Panorama mode έβγαλε μια χαρά pics.

η καμερα σε εμενα, οταν την ανοιγω αργει 7-10 δευτερολεπτα να γυρισει στο πλαι..δεν ξερω γιατι! κατα τ αλλα μια χαρα!

η μπαταρία μου τελειώνει ελαφρώς πιο γρήγορα

αντιθετως, δεν εχω δει καλυτερη αυτονομια! :wacko:

Edited by emperor4her
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ολα καλα και ωραια..... (δεν εχω δοκιμασει ακομα το Ραδιοφωνο που λενε τα παιδια οτι δεν δουλευει).

Ενα θεματακι εχω με το ρολοι του συστηματος.

Οταν το κνητο κλειδωνει την οθονη δεν δουλευει το ρολοι της status bar (του συστηματος δηλ.) με αποτελεσμα σημερα το πρωι να μην χτυπησει το ξυπνητηρι.....

Πως το διεπιστωσα (εκτος του οτι δεν χτυπησε το ξυπνητηρι) οταν ανοιγω το τηλ. απο το κλειδωμα οθονης κανει ελαχιστο χρονο για να μου εμφανισει την ωρα στην μπαρα ειδοποιησεων......

Κατα τα αλλα ενω αρχικα ειπα να κρατησω την Ρομ για το Σαββατοκυριακο και απο Δευτερα παλι πισω στην δοκιμασμενη 10.4 μαλλον θα την κρατησω ακομα μιας και δε εχει προβληματα που να μην επιτρεπουν την καθημερινη χρηση της.

Ολα καλα λοιπον και αν καποιος φιλος βρει λυση γαι το ρολοι ευπροσδεκτη.....

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

η καμερα σε εμενα, οταν την ανοιγω αργει 7-10 δευτερολεπτα να γυρισει στο πλαι..δεν ξερω γιατι! κατα τ αλλα μια χαρα!

αντιθετως, δεν εχω δει καλυτερη αυτονομια! :wacko:

χαχαχα άντε να βοηθήσεις τον developer έτσι!!!!!

Εμένα γυρνάει στο πλάι πάρα πολύ γρήγορα , πιο γρήγορα από την stock.

και την αυτονομία την συγκρίνω με την stock που είχα πριν και όχι με κάποια άλλη rom (ίσως να παίζει ρόλο αυτό).

μετα απο πολλη χρηση της ICS και λιώσιμο ξαναγύρισα στην 10.4 , δεν λεω καλη η ICS αλλα πολλα προβληματακια ακομα, ας περημενω μεχρι την 1 Μαρτιου να δουμε τι θα γηνει τοτε.

Αναφερω τι διαπιστωσα :

Πολυ αργη αποκριση στο μενου , οταν πατας καπιο πληκτρο ισως δεν υπακουσει με την πρωτη και αργει να ανοιξει.

Μπαταρια πολυ χειροτερη αυτονομια .

Το προβλημα με την πρωτη κληση , αλλα και σε ολες οταν κανεις κληση βγαζει μαυρη οθονη για 2 με 3 " που δεν το εκανε στις 10.x

Το ραδιοφωνο που δεν παιζει.

Το android πληκτρολογιο εχει μικροτερα πληκτα , πιο καλυτερο το samsung.

O ηχος πηστευω ηταν ελαφρος πιο δυνατος στις 10.x

Πολλες εφαρμογες εχουν προβλημα συμβατοτητας ( ΜΧ video player , Dolphin Browser)

Προβλημα επαναφορας με τον Titanium

To update software που βγαζει με την επανεκκίνηση

πιστεύω οτι θα διορθωθούν σε επομενη εκδοση , η οταν βγει η επίσημη ICS .

Edited by jimmis1974

χαχαχα άντε να βοηθήσεις τον developer έτσι!!!!!

Εμένα γυρνάει στο πλάι πάρα πολύ γρήγορα , πιο γρήγορα από την stock.

και την αυτονομία την συγκρίνω με την stock που είχα πριν και όχι με κάποια άλλη rom (ίσως να παίζει ρόλο αυτό).

δεν ξερω τι φταει για την camera, 3 φορες εχω μπει και τις 3 το ιδιο..

την αυτονομια τη συγκρινω με την 10.4 και τις προηγουμενες του γιαννη.. δεν εβγαζα ποτε πανω απο 10-13 ωρες, και εχτες εβγαλα 17 ωρες με περισσοτερο πειραγμα, ψαξιμο, +2 google account που δεν ειχα βαλει παλιοτερα.. πραγματικα νιωθω λες και πηρα μεγαλυτερη μπαταρια! :rolleyes::rolleyes:

Ολα καλα και ωραια..... (δεν εχω δοκιμασει ακομα το Ραδιοφωνο που λενε τα παιδια οτι δεν δουλευει).

Ενα θεματακι εχω με το ρολοι του συστηματος.

Οταν το κνητο κλειδωνει την οθονη δεν δουλευει το ρολοι της status bar (του συστηματος δηλ.) με αποτελεσμα σημερα το πρωι να μην χτυπησει το ξυπνητηρι.....

Πως το διεπιστωσα (εκτος του οτι δεν χτυπησε το ξυπνητηρι) οταν ανοιγω το τηλ. απο το κλειδωμα οθονης κανει ελαχιστο χρονο για να μου εμφανισει την ωρα στην μπαρα ειδοποιησεων......

Κατα τα αλλα ενω αρχικα ειπα να κρατησω την Ρομ για το Σαββατοκυριακο και απο Δευτερα παλι πισω στην δοκιμασμενη 10.4 μαλλον θα την κρατησω ακομα μιας και δε εχει προβληματα που να μην επιτρεπουν την καθημερινη χρηση της.

Ολα καλα λοιπον και αν καποιος φιλος βρει λυση γαι το ρολοι ευπροσδεκτη.....

εχω το alarm clock plus, και ξυπνησα κανονικα σημερα το πρωι! αργησα λιγο βεβαια αλλα δεν φταει το κινητο! εγω ξανακοιμηθηκα! :lol::lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Η κουζίνα είναι έτοιμη και έχω βάλει σχεδόν όλα όσα ήθελα για αρχη,

δοκιμάστε την και ενημερώστε με αν βρείτε κάτι που να μην δουλεύει.

Η κουζίνα είναι η ίδια με εκείνη που βάζουμε στην Omega 10.4? (δηλαδή η έκδοση 0.3?). Πάντως στην αρχή γράφει για 0.1 αλλά δεν μπορώ να βρω από που θα την κατεβάσω. Δεν τη βρίσκω στο σχετικό Omega site...

EDIT: άκυρο, η 0.1 είναι μέσα στο apps menu...

Edited by OculatusAbis

Μέσα στην κουζίνα στους kernel έχω βάλει την λύση για το fmradio και το sd mount,

δοκιμάστε την και ενημερώστε με :)

Ότι βρείτε στο xda (και αλλού) και αξίζει να μπει στην κουζίνα ενημερώστε με.

Ετοιμάζω την Omega v2.0 στην οποία προσπαθώ να λύσω όλα τα προβλήματα,

υπάρχουν εθελοντές να βοηθήσουν στο beta testing πριν την ανεβάσω στο xda?

Μονο τα προβλήματα με ενδιαφέρουν να κοιτάξετε.

Φυσικα, link εχουμε;

Ακόμα παιδεύομαι :blink::ninja:

Ημερολόγιο - επαφές - email τα άλλαξα με τις επίσημες εφαρμογές της google.

Το Ημερολόγιο - επαφές τα άλλαξα για το πρόβλημα με το facebook

και το email για το Wakelock πρόβλημα.

Fmradio και mount sdcard όπως έγραψα είναι οκ.

Swype_3.26.92.37724 μπήκε στην ρομ με πολλές γλώσσες.

Μου έμεινε μόνο το πρόβλημα με το phone που στην πρώτη κλήση μαυρίζει η οθόνη.

Αν δεν κάνω λάθος δεν υπάρχει κάτι άλλο να δω, σωστά??

Ακόμα παιδεύομαι :blink::ninja:

Ημερολόγιο - επαφές - email τα άλλαξα με τις επίσημες εφαρμογές της google.

Το Ημερολόγιο - επαφές τα άλλαξα για το πρόβλημα με το facebook

και το email για το Wakelock πρόβλημα.

Fmradio και mount sdcard όπως έγραψα είναι οκ.

Swype_3.26.92.37724 μπήκε στην ρομ με πολλές γλώσσες.

Μου έμεινε μόνο το πρόβλημα με το phone που στην πρώτη κλήση μαυρίζει η οθόνη.

Αν δεν κάνω λάθος δεν υπάρχει κάτι άλλο να δω, σωστά??

φιλε παντως οποτε θες ειμαι διαθεσιμος κι εγω για testing ..

Παύλος

ειχα παρατηρησει αυτο που ειπε και ενας φιλος πιο πριν,καποιες φορες οταν σε περνουν τηλεφωνο δεν ακουγεται ο ηχος κλησης,ενω πχ τα sms ακουγονται κανονικα Edited by alex_n80

[sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης

rotary power

Γιάννη ρίξε μια ματιά εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1450354 φαινεται να δουλεύει καλά εδώ και λίγη ώρα που το δοκιμάζω!Πολύ όμορφο,αν μπορείς να το βάλεις στην omega!Αν μπορείς δες και λίγο και τον browser! Edited by dogo1970