Jump to content

Cosmote GPRS/3G/HSDPA: Κάλυψη, υπηρεσίες, χρεώσεις, προβλήματα

alexkotsis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρωτάω γιατί ό,τι ποστ βρίσκω είναι παλιό:

Γίνεται να ενεργοποιήσω πακέτο δεδομένων (πχ 200mb το μήνα με 13 ευρώ) σε καρτοκινητό?

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα και απο εμενα, εχθες εκανα συνδεση για internet on the go και μου εδωσαν ενα modem zte mf636, για να συνδεθει ομως στο 3g δικτυο κανει περιπου 10 λεπτα, αφου συνδεθει ολα καλα, εχει κανεις παρομοιο προβλημα με ατο το modem ?

Ρωτάω γιατί ό,τι ποστ βρίσκω είναι παλιό:

Γίνεται να ενεργοποιήσω πακέτο δεδομένων (πχ 200mb το μήνα με 13 ευρώ) σε καρτοκινητό?

Καλησπέρα!

Δυστυχώς όχι... Δεν επιτρέπεται κάτι τέτοιο και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί...

Το μόνο που μπορείς να κάνεις σε καρτοκινητό, είναι να ενεργοποιήσεις με 4 περίπου ευρώ το μηνιαίο cosmote myview που σου δίνει απεριόριστες εισόδους στο myview και 40MB για πλοήγηση εκτός myview. Αλλά αν τολμίσεις και τελειώσεις τα 40MB... Μαύρο φίδι που σε έφαγε!! χαχα

Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

Φτου... και δεν υπάρχει συμβόλαιο ενός μήνα μάλλον... (μήπως χωρίς επιδότηση μπορεί να είναι για ένα μόνο μήνα?)

Αν δεν χρησιμοποιησεις την επιδοτηση ολα τα προγραμματα (σε ολες τις εταιρειες) δεν εχουν χρονικη δεσμευση...

Παντως για σιγουρια μηπως εχει αλλαξει το καθεστως κανε μια ερωτηση στο τμημα εξυπηρετησης...

ρε παιδια συγνωμη αλλα εχω ενα προβλημα...εκανα εγγραφη στο προγραμμα για ασυρματο ιντερνετ 200mb το μηνα...τι αλλο πρεπει να κανω για να συνδεθω;...μου ειπαν σε μια φαση οτι θα με παρουν τηλ για κατι ρυθμισεις αλλα ακομα να παρουν....ειμαι τελειως ασχετος μ αυτα....ευχαριστω...

ρε παιδια συγνωμη αλλα εχω ενα προβλημα...εκανα εγγραφη στο προγραμμα για ασυρματο ιντερνετ 200mb το μηνα...τι αλλο πρεπει να κανω για να συνδεθω;...μου ειπαν σε μια φαση οτι θα με παρουν τηλ για κατι ρυθμισεις αλλα ακομα να παρουν....ειμαι τελειως ασχετος μ αυτα....ευχαριστω...

τι συσκευη εχεις;;;

Τηλεφώνησες στην εξυπηρέτηση πελατών δηλαδή και σου είπανε ότι θα σε καλέσουν για τις ρυθμίσεις;

ναι στο 1212 πηρα και μου ειπαν οτι θελω κατι ρυθμισεις κι οτι θα με καλεσουν καποια στιγμη...

Φτου... και δεν υπάρχει συμβόλαιο ενός μήνα μάλλον... (μήπως χωρίς επιδότηση μπορεί να είναι για ένα μόνο μήνα?)

Γιατί δεν πας να κάνεις συνδεση με καινούριο νούμερο στο μηδενικό πάγιο (χωρίς επιδότηση) κι εκεί να βάλεις το πακέτο internet που θέλεις για όσο καιρό θέλεις? Αυτό το ενεργοποιείς και το απενεργοποιείς όποτε θες.

Βέβαια, κοίτα τον τιμοκατάλογο της cosmote γιατί στο μηδενικό πάγιο κοστίζει λίιιγο παραπάνω, χωρίς όμως να είναι κανενα σημαντικό ποσό..

Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει

Μα δε θέλω μηδενικό πάγειο! Αφού κάνω κλήσεις. Θα διαλέξω πάγιο ίδιο με το τωρινό μου, και θα ενεργοποιήσω internet 200mb αλλά δε θα πάρω επιδότηση ώστε να μπορώ να φύγω σε ένα μήνα.

That's all.

A!! τώρα κατάλαβα τι θες ακριβώς! Ναι, αυτό που λες γίνεται! Και δεν χρειάζεται να κάνεις άλλο πρόγραμμα με το ίδιο πάγιο... Στο ίδιο πρόγραμμα που έχεις, απλά βάζεις το πακέτο internet και το απενεργοποιείς όποτε θές...

Όχι, όχι... λάθος κατάλαβες. Φεύγω απο τη wind, παω κοσμοτε για ένα μήνα (όπου θελω να έχω πάγιο και ίντερνετ) και γυρναω wind για να εκμεταλλευτω μια προσφορά. Αυτό είναι όλο.

Είμαστε offtopic, δε θελω να συνεχίσω.

Α!... Τελικά είχα καταλάβει πολύ λάθος... όχι, αυτό δεν γίνεται...

Τυπικά μπορείς να κάνεις σύνδεση για ένα μήνα και κάτι τέτοιο στο διασφαλίζει το μηδενικό πάγιο ( που αμέσως την επόμενη μέρα μπορείς να περάσεις σε κανονικό οικονομικό πρόγραμμα με δωρεάν χρόνο ομιλίας ). Τυπικά όμως, για να κάνεις διακοπή χρειάζεται έως και 30 ημέρες απο την αίτηση. Αλλά οκ, σύνδεση συμβολαίου είναι, όχι καρτοκινητό για να το έχεις δίπορτο..

Όσο για το φίλο μας που περιμένει τηλεφώνημα για ρυθμίσεις, αν περάσουν 48 ώρες και δεν τον έχουν καλέσει, ας κάνει το κόπο να καλέσει στην εξυπηρέτηση πελατών για να το επισημάνει.

re palikaria..mporei kapios pou ehei internet on the go na mou pei ti tahitites pragmatikes pianei se 3g diktuo kathos eho data wind k eimai polu polu apogoitevmenos ...thanks
οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας.....

re palikaria..mporei kapios pou ehei internet on the go na mou pei ti tahitites pragmatikes pianei se 3g diktuo kathos eho data wind k eimai polu polu apogoitevmenos ...thanks

Εγω κατεβαζω με 100 KB/sec.

Εγώ πάλι με cosmote είχα πάρα πολύ καλές ταχύτητες! Συγκεκριμένα, έπαιζε από 550-711KB/s με σταθερά γύρω στα 680-700ΚΒ/s.

Εγώ πάλι με cosmote είχα πάρα πολύ καλές ταχύτητες! Συγκεκριμένα, έπαιζε από 550-711KB/s με σταθερά γύρω στα 680-700ΚΒ/s.

KB/s ή kbps?

KB/s... Γι'αυτό λέω ότι ήταν πολύ καλές!

έχετε υπόψιν σας τι μπορεί να φταίει που μου βγάζει στο 50% των κλήσεων που κάνω το μήνυμα "δίκτυο απασχολημένο" ?

είναι κουραστικό και εκνευριστικό :(

και το κάνει και στις 2 συσκευές που έχω, ενώ έχω φουλ σήμα :(

φταει η χωρητικοτητα δικτυου.δεν μπορει το δικτυο να αντεξει αλλες κλησεις..

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

φταει η χωρητικοτητα δικτυου.δεν μπορει το δικτυο να αντεξει αλλες κλησεις..

α μάλιστα :(

ευχαριστώ για την απάντηση :)