cicilianos Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Ε μη τα παραλεμε ομως ε?!!!Πια πανελλαδικη καλυψη εχεις δει τωρα? Τρελα πουλαμε? Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmmour Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Εντάξει, δεν έχει πανελαδική κάλυψη με την έννοια ότι φτάνει την κάλυψη του GSM, αλλά αν εξαιρέσουμε την Αθήνα όπου είναι χειρότερο από τις άλλες δύο, στην επαρχία η Cosmote έχει κάλυψη υπερπολλαπλάσια των άλλων δύο και καλύπτει πάρα πολλές περιοχές με μικρό πληθυσμό! Αντίθετα οι άλλες δύο έχουν κάλυψη μόνο στις πόλεις, άντε και σε κανένα τουριστικό νησί! Όταν είδα κάλυψη 3G στο χωριό μου (κοντά στη Λάρισα) και στη διαδρομή του ΟΣΕ από Αθήνα για Λάρισα, βγάζω το καπέλο στην Cosmo! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Εστειλα ένα ΜΜΣ μέσω 3G και έβλεπα ταυτόχρονα την ταχύτητα αποστολής. Μέχρι 10ΚΒ/δευτερόλεπτο πήγε η ταχύτητα. Και μια σταματούσε τελείως και μετά συνέχιζε απο κάποια δευτερόλεπτα. Γιατί; Τόσο καλό το δίκτυο Τρίτης Γενίας; :p λαθος μετρηση συσκευης τα 10κ/β....γενικα σε μικρα μεγεθη δεδομενων ειναι δυσκολο να βγει ακριβη προσεγγιση ταχυτητας.... σε καθε περιπτωση, 8 κ/β ειναι η μεγιστη πραγματικη ταχυτητα που θα βλεπεις, μιας και το 3g δινει 384 kbps download,αλλα 64 kbps (8 k/s) upload. οποτε, καλα βλεπεις σαν ταχυτητα οτι βλεπεις, αντε να ερθει και το HSUPA (fast data upload) αντι μονο το HSDPA (fast data download) ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Πρίν λίγη ώρα είχαμε μια πτώση τάσης στην Δράμα. Εγώ μιλούσα στο τηλέφωνο. Εσβησαν τα φώτα, έπεσε και η ΚΛΗΣΗ!!!!! Μετά από αυτό δεν πιάνει 3G δίκτυο. Τί έγινε; Ελεος τί θα δούμε άλλο πια... Τωρα το ειδα αυτο doganos! Δεν υπαρχει περιπτωση να σχετιζεται αυτο με τη Vodafone. Ειναι δυνατον να επηρεαζεται τηλεφωνικο δικτυο απο τη ΔΕΗ? Υπαρχου εναλλακτικοι τροποι παροχης στο 100% των σταθμων/εγκαταστασεων! Μηπως μιλουσες με σταθερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Τωρα το ειδα αυτο doganos! Δεν υπαρχει περιπτωση να σχετιζεται αυτο με τη Vodafone. Ειναι δυνατον να επηρεαζεται τηλεφωνικο δικτυο απο τη ΔΕΗ? Υπαρχου εναλλακτικοι τροποι παροχης στο 100% των σταθμων/εγκαταστασεων! Μηπως μιλουσες με σταθερο? Vodafone; Για Cosmote μιλάω. Εγώ μιλούσα μέσω cosmote και ο άλλος ήταν κινητό vodafone στην Αθήνα. Αυτό έγινε όταν έγινε ΒΥΘΙΣΗ τάσης. Μετά απο λίγη ώρα έπεσε η ΔΕΗ για κανένα 5 λεπτο. Είδα οτι υπήρχε 3G μετά από 2 λεπτά που είχε πέσει ήδη η ΔΕΗ. Θέλω να πω οτι ίσως επειδή στην πρώτη περίπτωση υπήρξε απλώς βύθιση τάσης να μην πρόλλαβε να ενεργοποιηθεί ο εναλλακτικός τρόπος παρόχής και έτσι δε λειτούργησε τίποτα. Ενώ στην δεύτερη περίπτωση που υπήρξε κανονική διακοπή ρεύματος να λειτούργησε. Τί να πω.. :confused: Συγκεκριμένα εγώ μιλούσα, έπεσε το ρεύμα, σταμάτησα να ακούω τον άλλον, μετά για 10 δευτερόλεπτα προσπαθούσα να τον ακούσω, και μετά έπεσε η κλήση. Βλέπω και 3G πουθενα. Να σημειώσω οτι πρίν μερικά χρόνια οταν έπεφταν κεραυνοί και ΠΟΛΥ βροχή εδώ, τότε είχα ΤΙΜ. Επεσε κεραυνός και ξαφνικά δεν υπήρχε ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΙΜ. Ούτε με αναζήτηση. Ημουν σε μαγαζί τότε. Ρώτησα και άλλους που είχαν ΤΙΜ και δεν είχε κανένας σήμα. Μετά από 5 λεπτά βέβαια ήρθε το σήμα.... Συμπέρασμα οτι αν και απίθανα γεγονότα και όχι τόσο συχνα, μπορούν να συμβούν. :shifty: Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJ_TEO Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Vodafone; Για Cosmote μιλάω. Εγώ μιλούσα μέσω cosmote και ο άλλος ήταν κινητό vodafone στην Αθήνα. Αυτό έγινε όταν έγινε ΒΥΘΙΣΗ τάσης. Μετά απο λίγη ώρα έπεσε η ΔΕΗ για κανένα 5 λεπτο. Είδα οτι υπήρχε 3G μετά από 2 λεπτά που είχε πέσει ήδη η ΔΕΗ. Θέλω να πω οτι ίσως επειδή στην πρώτη περίπτωση υπήρξε απλώς βύθιση τάσης να μην πρόλλαβε να ενεργοποιηθεί ο εναλλακτικός τρόπος παρόχής και έτσι δε λειτούργησε τίποτα. Ενώ στην δεύτερη περίπτωση που υπήρξε κανονική διακοπή ρεύματος να λειτούργησε. Τί να πω.. :confused: Συγκεκριμένα εγώ μιλούσα, έπεσε το ρεύμα, σταμάτησα να ακούω τον άλλον, μετά για 10 δευτερόλεπτα προσπαθούσα να τον ακούσω, και μετά έπεσε η κλήση. Βλέπω και 3G πουθενα. Να σημειώσω οτι πρίν μερικά χρόνια οταν έπεφταν κεραυνοί και ΠΟΛΥ βροχή εδώ, τότε είχα ΤΙΜ. Επεσε κεραυνός και ξαφνικά δεν υπήρχε ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΙΜ. Ούτε με αναζήτηση. Ημουν σε μαγαζί τότε. Ρώτησα και άλλους που είχαν ΤΙΜ και δεν είχε κανένας σήμα. Μετά από 5 λεπτά βέβαια ήρθε το σήμα.... Συμπέρασμα οτι αν και απίθανα γεγονότα και όχι τόσο συχνα, μπορούν να συμβούν. :shifty: Sorry μπερδευτικα...Αυτα παθαινεις οταν ποσταρεις νυσταγμενος! Ισως να μην πηρε καμια γεννητρια του ΟΤΕ και να εγινε αυτο! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_MANH-7- Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Paidia katevika sti Mani na mazepso elies..exo kinito 3G(opos vlepete to avatar) kai epiane full Cosmote 3G eno Vodafone kai TIM...tipota akoma...kai ekana mia videoklisi s'enan filo mou pou emene edo Athina..treli plaka(o filos mou kai autos cosmote exei).Ena megalo bravo sti Cosmote pou dinei emfasi stin eparxia gia tis 3G ipiresies:yahoo: :yahoo: :up: :up: ...alla na dosei kai ligo emfasi stin Athina kai Thessaloniki...giati se kapia simeia den pianei full 3G eidika se stena meri;) Παράθεση Εδώ χτυπά η καρδιά της ΘΥΡΑΣ 7 στο Πύργο Διρού Μάνης! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Paidia katevika sti Mani na mazepso elies..exo kinito 3G(opos vlepete to avatar) kai epiane full Cosmote 3G eno Vodafone kai TIM...tipota akoma...kai ekana mia videoklisi s'enan filo mou pou emene edo Athina..treli plaka(o filos mou kai autos cosmote exei).Ena megalo bravo sti Cosmote pou dinei emfasi stin eparxia gia tis 3G ipiresies:yahoo: :yahoo: :up: :up: ...alla na dosei kai ligo emfasi stin Athina kai Thessaloniki...giati se kapia simeia den pianei full 3G eidika se stena meri;) Aς είχε και λίγο ποιότητα το δίκτυο της... Σήμερα μπήκα από το σπίτι μου (Κολωνάκι) στο internet μέσω της wireless connect card του αδερφού μου... Το download δεν ξεπέρασε τα 19-21 ΚΒ/s και στη πλοήγηση σερνόταν... Kαι όλα αυτά με full σήμα! Και δεν το έχει κάνει μόνο σήμερα αλλά σχεδόν συνέχεια. Mε τη Vodafone δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ τέτοιο πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Aς είχε και λίγο ποιότητα το δίκτυο της... Σήμερα μπήκα από το σπίτι μου (Κολωνάκι) στο internet μέσω της wireless connect card του αδερφού μου... ?Το download δεν ξεπέρασε τα 19-21 ΚΒ/s και στη πλοήγηση σερνόταν... Kαι όλα αυτά με full σήμα! Και σεν το έχει κάνει μόνο σήμερα αλλά σχεδόν συνέχεια. Mε τη Vodafone δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ τέτοιο πρόβλημα... και εγω τις ίδιες ταχύτητες έχω αλλά νόμιζα ότι είναι λόγω χαμηλού σήματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. November 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2006 Ένα μεγάλο μπράβο στην COSMOTE, γιατί η video-κλήση είναι δικαίωμα όλων των Ελλήνων!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. November 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2006 και εγω τις ίδιες ταχύτητες έχω αλλά νόμιζα ότι είναι λόγω χαμηλού σήματος. θεσσαλονίκη δοκίμασες το 3g; έχω ακούσει ότι είναι καλύτερο σε ταχύτητες σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα:worry: Στην υπόλοιπη Ελλάδα πράγματι δεν έχει και τόσο καλές ταχύτητες. Το σήμα δε παίζει τόσο ρόλο απ'ότι καταλαβαίνω,αλλά μόνο στην παρούσα φάση θεωρητικά γιατί όταν μαζευτεί κόσμος που χρησιμοποιεί το δίκτυο 3ης γενιάς τότε θα αρχίζει "να συρρικνώνεται" η κάλυψη με πολύ αισθητή πτώση ταχύτητας. Μέσα από το σπίτι μου με ΤΙΜ 3g(-95dBm) στο Βόλο κατεβάζω με 45-46kb/sec! Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoTiRiS Δημ. December 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2006 Ένα μεγάλο μπράβο στην COSMOTE, γιατί η video-κλήση είναι δικαίωμα όλων των Ελλήνων!! Εγώ πάντως στα 3.5 κμ από το κτίριο του ΟΤΕ στην Κηφισίας, στην Πεύκη (Ηλιακό Χωριό), με κεραία της cosmote (που δεν ξέρω εάν είναι 3G) στo 1km στην Λυκόβρυση, ουδέποτε έχω δει δίκτυο 3G στο κινητό μου...μάλιστα πήρα επίτηδες 3G κινητό για να κάνω βιντεοκλήσεις....αλλά που....μάλλον είμαι στους άτυχους... Από ότι μου είπαν από την cosmote η περιοχή μου είναι κάτι σαν μαύρη τρύπα για το δίκτυο αυτό....κρίμα....έχουν περάσει τόσοι μήνες και ακόμη να φτάσει εδώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 Από σήμερα είδαμε για πρώτη φορά στην Πρέβεζα ελληνικό 3G από cosmote.Μπράβο τους Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 Από σήμερα είδαμε για πρώτη φορά στην Πρέβεζα ελληνικό 3G από cosmote.Μπράβο τους Και πολύ άργησε....Στην Πρέβεζα δεν έχει η ΤΙΜ 3G όπως αναφέρει στον χάρτη κάλυψης που έχει στην ιστοσελίδα της; Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 Κεραιες μπαινουν συνεχεια και αυτο ειναι αρκετα ενθαρρυντικο!Το θεμα ομως δεν ειναι αν εχουμε μια κεραια.....αλλα αν εχουμε πραγματικη καλυψη! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
br492 Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 Και πολύ άργησε....Στην Πρέβεζα δεν έχει η ΤΙΜ 3G όπως αναφέρει στον χάρτη κάλυψης που έχει στην ιστοσελίδα της; Όχι δεν υπάρχει τίποτε μόνο η καινούρια της cote Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Άραχθος-Λίμνη Πουρναρίου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 Όχι δεν υπάρχει τίποτε μόνο η καινούρια της cote COSMOTE the leading 3G mobile operator in Greece!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 Παντως θασο υπαρχει ελαχιστο σημα σε 1-2 σημεια απο Τιμ;) Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 COSMOTE the leading 3G mobile operator in Greece!!! Nαι, leading 3G mobile operator η Cosmote... Και η ταχύτητα του download στο Σύνταγμα δεν ξεπερνάει τα 20 ΚΒ/s... Έλεος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 Αστον μερες που ειναι........... Αυτος τα βλεπει ολα πρασινα! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 Έχω μια απορία ρε παιδιά, όποιος έχει τώρα το Ζ560 ας πούμε σερφάρει με ταχύτητες 1,4Mbps; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 Έχω μια απορία ρε παιδιά, όποιος έχει τώρα το Ζ560 ας πούμε σερφάρει με ταχύτητες 1,4Mbps; Αν είναι σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη και έχει 3G κάλυψη ναι (θεωρητικά μέχρι 1,8Mbps, στη πράξη έως 1,4Mbps). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 Εννοείται ότι πρέπει να είσαι σε περιοχή κάλυψης. Και btw παρέχεται σε όλους -και καρτοκινητά; Πρέπει να γίνει ενεργοποίηση ή κάτι τέτοιο (ή του 3G ας πούμε); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 Εννοείται ότι πρέπει να είσαι σε περιοχή κάλυψης. Και btw παρέχεται σε όλους -και καρτοκινητά; Πρέπει να γίνει ενεργοποίηση ή κάτι τέτοιο (ή του 3G ας πούμε); Παρέχεται και στα καρτοκινητά. Προφανώς θέλει ενεργοποιημένο 3G, κάτι που στη Cosmote γίνεται αυτόματα με την απόκτηση της USIM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 Αστον μερες που ειναι........... Αυτος τα βλεπει ολα πρασινα! Χρόνια πολλά! :) :) :) :) Μπορεί να τα βλέπω όλα πράσινα αλλά η κύρια σύνδεση μου είναι κόκκινη!! Το ότι τα βλέπω όλα πράσινα ίσως να έχει μία λογική λόγο της περιοχής μου. Μπορεί άμα έμενα στην Αθήνα ή την Θεσσαλονίκη να τα έβλεπα όλα κόκκινα ή μπλέ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts