MitsosDaBest13 Δημ. July 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2018 (edited) φιλε ειμαι σε περιοχη στην αχαια που οχι μονο με το ζορι 3g πρεπει να βγω εξω απο το σπιτι για να μιλησω καθως χανει το σημα! τσεκαρισμενο σε δυο κινητα,μπορεις να μου προτεινεις μια συσκευη τετοια τουλαχιστον να μπορω να κανω κλησεις; ευχαριστω Εγώ παρέλαβα αυτή την συσκευή πριν 1 μήνα. http://s.aliexpress.com/qmEreq6N?fromSns=Copy to Clipboard Είχα επίσης πρόβλημα με το σήμα της Cosmote στο ισόγειο. Έπιανα μόνο οριακό 4G, κλήσεις δεν είχα καθόλου... Καμιά φορά έδειχνε 1 σκάλα 2G (E), αλλά είτε η ποιότητα κλήσης ήταν τραγική, είτε δεν έπαιρνε καν τηλέφωνο... Τώρα με το μηχάνημα, έχω φουλ σήμα 3G και ταχύτητες 8-10 Mbps! Αργά το βράδυ δεν έχω δοκιμάσει speedtest, μπορεί να πιάνει και παραπάνω. Οι κλήσεις δουλεύουν κανονικά τώρα. Απλά αυτή η συσκευή, δε θα δουλέψει σε παλιάς τεχνολογίας κινητά με κουμπιά... Και πρέπει στο σημείο που θα βάλεις την κεραία (η ταράτσα προτείνεται), να πιάνεις τουλάχιστον 2 σκάλες σήμα 3G. Αν έχεις παραπάνω, ακόμα καλύτερα, εννοείται. Υ.Γ. Ενισχύει το σήμα σε όλες τις εταιρίες, όχι μόνο στην Cosmote. ;) Υ.Γ.2. Έχω ανεβάσει και 2 φωτογραφίες στα σχόλια του Aliexpress. Η μία δείχνει την ποιότητα του σήματος (το -55 dBm στην Cosmote είναι εξαιρετικό!) και η άλλη είναι speedtest. Edited July 27, 2018 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. July 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2018 (edited) Έχω μια απορία:Έχει συμβεί να είστε σε μέρος με πολύ κόσμο,να ανοίγετε το ίντερνετ,να δείχνει H/H+ και να μην φορτώνει σελίδα πχ το Google?Μου έχει συμβεί και η αλλαγή που έκανα ήταν νέο APN με ipv4-ipv6 και μετά μπήκε κανονικά στο ίντερνετ.Δεν ξέρω αν το γεγονός επειδή είχε πολύ κόσμο το κινητό δεν μπορούσε να πάρει μια ip ipv4 μιας που ήταν το APN ήταν προεπιλεγμένο έτσι. Edited July 29, 2018 by rob21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. July 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2018 Έχω μια απορία:Έχει συμβεί να είστε σε μέρος με πολύ κόσμο,να ανοίγετε το ίντερνετ,να δείχνει H/H+ και να μην φορτώνει σελίδα πχ το Google?Μου έχει συμβεί και η αλλαγή που έκανα ήταν νέο APN με ipv4-ipv6 και μετά μπήκε κανονικά στο ίντερνετ.Δεν ξέρω αν το γεγονός επειδή είχε πολύ κόσμο το κινητό δεν μπορούσε να πάρει μια ip ipv4 μιας που ήταν το APN ήταν προεπιλεγμένο έτσι. καλημέρα! εμενα αμα λεει 3G ή σκετο Η δεν φορτωνει τιποτα, με Η+ παιζει κανονικα δεν μου εχει τυχει με Η+ να μην ρουταρει το νετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts